Седмичен хороскоп 13 – 19 март

1806 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен през тази седмица, е добре да се въздържат от нови запознанства и по-рядко да контактуват с околните. Причината за това е, че сега може да има много хора с нечестни намерения във вашето обкръжение. Възможно е да чуете слухове и сплетни, в които вие или вашите близки да бъдат представени във фалшива, негативна светлина. Колкото повече говорите с околните, споделяте детайли и разкривате лични неща, толкова по-зле ще бъде за вас и вашата репутация.

Въздържайте се от провеждане на тайни разследвания и изясняване на отношенията. Може да влезете в контакт с човек с недобри намерения, който не е това, за което се представя. Не е препоръчително да говорите за личния си живот със случайни хора – думите ви могат да се обърнат срещу вас. Много по-позитивно би било да обърнете повече внимание на диалога с вашият партньор. Брачните взаимоотношения стават по-конструктивни и гъвкави. В деловото партньорство всичко ще се развива благополучно.

♉ ТЕЛЕЦ:

През тази седмица представителите на зодия Телец, е добре да се въздържат от предварително планиране на събитията. Може да сте склонни да виждате перспективите в невярна светлина и да строите илюзорни планове. В резултат, те може да се превърнат в празни фантазии. Също така, трябва да бъдете по-внимателни при поддържането на приятелски отношения. Не трябва да се сближавате с хора, които се представят за приятели, но в същото време са склонни к нечестни действия и измами. Особено е нежелателно да влизате във финансови отношения с такива хора, давайки или заемайки пари.

Новите романтични запознанства тази седмица, не обещават дълготрайни отношения – не бързайте да се влюбвате в случайни хора. Също така, следете за какво харчите парите си. Може да похарчите голяма сума за скъпа техника, но сега това не е препоръчително. Не бързайте и потърсете други варианти – към средата на седмицата, ще намерите продукт със същото качество, но по-евтин. В същото време, битовите и домашни въпроси, ще се решават успешно.

БЛИЗНАЦИ:

Тази седмица представителите на зодия Близнаци, трябва да преразгледат своите предишни цели и задачи. В един момент под натиска на външните обстоятелства, може да осъзнаете илюзорността на своите стремежи. Вероятно, след като осъзнаете това, ще поставите по-реалистични задачи пред себе си. Това е доста труден момент за изграждането на връзки с родителите и началството. Поради непонятни причини, в някои случаи може да престанат да ви вярват.

В тази седмица може да се сблъскате с повече препятствия, отколкото обикновено. Това може да се случи най-вече на тези, които преоценяват своите способности и възможности. Препоръчително е да намалите изискванията си и активността си, особено по отношение на кариерата и отношенията с шефовете. Много по-успешно ще се движат делата на влюбените или необвързаните. В този период ще може да заинтересувате и завладеете сърцата на всякакви персони. Това е благоприятно време за творческо изразяване.

РАК:

Тази седмица може да бъде предизвикателна за представителите на зодия Рак – ще се сблъскате с трудности, които ще препятстват реализацията на вашите намерения. Най-голямата пречка може да стане здравословното ви състояние (грип, настинка или температура), в резултат на което имунната ви система да отслабне. Най-важното е да вземете предпазни мерки за здравето си.

Второто препятствие може да станат предишните договорености – времето и обстоятелствата се променят и предишните задължения ви ограничават, което ви спира да продължите свободно напред. Очаквайте и трудности в отношенията с властите и закона, особено ако нарушавате правилата за движение. Препоръчително е да се въздържате от тайни разследвания, да не се намесвате в чужди работи и показвате любопитство. В противен случай, това може да доведе до неприятности с представители на закона или да окаже отрицателно въздействие върху вашата репутация.

ЛЪВ:

На представителите на зодия Лъв им предстои добро време за учене, контакти и нови запознанства. Колкото по-информиран сте, толкова по-успешно ще бъдат разрешени много наболели проблеми. Използвайте връзките, които имате и сами помагайте на хората, ако ви помолят. Такъв обмен ще помогне, за укрепване на вашите социални връзки в обществото. Най-трудната тема за седмицата е напрежението в дружеските отношения. Може би ще откриете промяна в поведението на някой от приятелите си и това ще ви изнерви.

Не са изключени конфликти с приятели поради съперничество за вниманието на персона, която харесвате. Също така тази седмица е неблагоприятна за покупка на стоки на кредит. Рискът от кражба или измама се увеличава. Препоръчително е да се въздържате от безполезни забавления. Губенето на време по клубове и партита, може в крайна сметка да доведе до финансово и духовно опустошение. Колкото по-малко суматоха има около вас, толкова по-добро ще бъде цялостното ви самочувствие.

ДЕВА:

Представителите на зодия Дева тази седмица, успешно ще се справят с решаването на материални и финансови въпроси. Това може да се дължи на ръст на доходите, финансови приходи, поради което вашите възможности ще се увеличат. Покупките ще са успешни – ще намерите и купите онези неща, които търсите от дълго време. В същото време напрежението в семейните отношения може да се увеличи. Нещо в поведението на вашият партньор може да ви се стори странно и неразбираемо. Това може да доведе до ревност и подозрение.

Опитайте се да не се фокусирате върху негативното и проявете повече толерантност. Появата ви заедно с любимия човек на светски събития, може да доведе до недоразумения. В отношенията с приятелите, също може да преживеете нестабилно време с чести промени в настроението и симпатиите. Тази седмица може често да се сблъсквате с неблагоприятни обстоятелства. Каквото и да правите, сякаш нещо нарочно ще ви създава пречки. Затова изчакайте тези дни да преминат и не предприемайте важни, отговорни действия.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни тази седмица, може да се сблъскат с проблеми свързани с ученето или някакво пътуване. Може би, ще се наложи да изхабите много нерви, заради бюрократични пречки. Не са изключени забавяния и трудности при получаване на документи като паспорт, виза или шофьорска книжка. Това не е най-доброто време за полагане на изпити, тестове. Препоръчително е да започнете да водите по-здравословен начин на живот. Ако нямате ясен график и работите и бодърствате хаотично, това може да се отрази негативно на вашето здраве.

Добре е да си задавате интелектуални предизвикателства и да решавате проблемите самостоятелно – по-голямата отговорност води до по-голяма дисциплина в живота. Също така може да възникнат трудности в професионалната ви дейност. Може да ви дадат трудна задача, за решаването на която ви липсва квалификация. Това може да се отрази негативно на професионалната ви репутация. Също така това не е най-доброто време за пътувания.

СКОРПИОН:

Интересът на представителите на зодия Скорпион към всичко тайнствено и загадъчно, може положително да се отрази на тяхното обучение. Това особено важи за тези, които изучават психология, езотерични науки или упражняват духовни практики, насочени към контролиране и регулиране на вътрешното състояние. Вашите усилия, насочени към постигане на хармония и душевно равновесие, няма да бъдат напразни.

В същото време, тази седмица се увеличава вероятността за извънредни произшествия, свързани с технически повреди или аварийни ситуации. Занимаващите се със спорт, трябва да се въздържат от участие в конкурентни състезания. В романтичните отношения, бъдете по-търпеливи – вашите сексуални желания ще се засилят. Освен това, тази седмица може да бъде свързана с повишен риск от финансови загуби. Това е особено актуално за тези, които планират да вземат кредит. Вероятно, в момента рискувате да вземете пари на изключително висок лихвен процент. Препоръчително е да не влизате в дългове и да намалите своите желания.

СТРЕЛЕЦ:

През тази седмица една от главните теми, които ще привличат вниманието на представителите на зодия Стрелец, може да станат семейните взаимоотношения. Поведението на вашият партньор, ще ви притеснява. Първо, може да откриете промяна в позицията му по някои въпроси. Второ, той може да се държи много по-активно, отколкото обикновено. Всичко това ще донесе нестабилност във вашите семейни взаимоотношения. Няма да сте сигурни, дали може да намерите подкрепа и опора в семейството.

Много по-успешно ще премине времето за тези, необременени с брачни задължения. Ще може да се забавлявате и да посетите с приятели клубове и партита. Възможни са нови приятелски запознанства, включително чрез интернет. В края на седмицата се въздържайте от изясняване на отношенията с любимия човек или колеги. По това време вашият партньор, няма да е склонен към компромиси и няма да е готов да направи корекции в поведението си. Затова е по-добре да изчакате.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог през тази седмица, е добре да се фокусират върху здравето си. Колкото повече ред има в начина ви на живот и в пространството около вас, толкова по-добро ще бъде вашето благосъстояние и обратно. В това отношение имате инструменти да направите живота си по-здравословен и смислен. Нека да цари ред около вас и всичко ще се получи прекрасно. Но в действителност, няма да е лесно да го постигнете. За да се справите, ще трябва да проявите воля и самодисциплина.

В брачните отношения голяма част от връзката се гради върху любов и взаимност, но факторът нестабилност може да ви попречи да изпитате пълноценно щастие от такова партньорство. Но ако не предприемете нищо, тогава вашето здраве може да се влоши и това да се отрази неблагоприятно на вашите дела. Част от планираната работа поради една или друга причина може да остане неизпълнена. Въпреки това, опитайте се да не допускате излишно физическо натоварване, разпределяйте работата равномерно.

ВОДОЛЕЙ:

Представителите на зодия Водолей тази седмица, ще бъдат способни да проявят щедрост и великодушие. Ще сте готови да похарчите всичките си пари за подаръци за вашите близки (любими, деца, хора, близки до вашето сърце). И ако никой не ви попречи, тогава до края на седмицата рискувате да останете без пари. Препоръчително е да контролирате финансите си и да не харчите парите си безразборно.

Между другото, това ще ви помогне да поддържате здравословен баланс на отношенията с близките. Като цяло, общата препоръка за цялата седмица е да се въздържате от големи разходи за забавления. Това особено важи за тези, които много обичат да рискуват и посещават игрални клубове. В любовно-романтичната връзка, може да настъпи известно разочарование поради неизпълнени очаквания. Възможно е също така, да загубите интерес към някои от предишните си хобита, увлечения.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби тази седмица, няма да могат ясно да дефинират реалните нужди на членовете на семейството. Може да ви се струва, че те се нуждаят от вашите грижи и внимание, вашата безкористна любов към тях. Но всъщност те могат да очакват практическа помощ от вас при решаването на някои чисто домакински проблеми, като ремонт. Първоначалното недоразумение може да доведе до конфликти с близките, при това може да станете обект на критика, напълно не разбирайки защо. Препоръчително е преди да направите нещо, първо спокойно да поговорите с вашите любими хора и да разберете техните основни нужди.

По отношение на влюбените, това е доста светъл период в живота. Чувствата ви бързо ще набират сила, но могат също и бързо да угаснат. Любовта от пръв поглед, едва ли ще бъде продължителна. Като цяло може да срещнете някои препятствия, опитвайки се да реализирате намеренията си. Освен това вашите близки роднини, семейството могат да станат основната пречка. Ако въпросът не е спешен, опитайте се да се сдържате и да не влизате в спорове. Изчакайте до средата на седмицата и се опитайте отново да реализирате плана – този път никой няма да ви възпрепятства.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук