Седмичен хороскоп 13 – 19 ноември

4813 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

х

♈ ОВЕНЗа представителите на зодия Овен тази седмица е благоприятна за партньорствата. Тези дни лесно ще може да се договаряте с половинката за съвместни действия и заедно да постигнете успех. Това е чудесен момент за разрешаване на всякакви спорни въпроси. Ако имате проблеми, опитайте се да ги обсъдите с любимия човек в спокойна атмосфера. Обективният подход към проблема, заедно с желанието да разберете позицията на партньора, ще помогне да намерите компромис. Връзката ви може да се подобри, ако дадете на най-близкия си човек повече инициатива. Добре е да отидете на пътешествие или да започнете да учите заедно.

С бизнес партньорите, ще успеете да постигнете правно оформление на отношенията. Съдебните спорове, ще се решават успешно. При имуществени искове, ще успеете да постигнете приятелско споразумение. Моментът е подходящ и за делови преговори с последващо сключване на договори със съответните документи. Добро време за обществена дейност, полагане на изпити, защита на дисертация или преминаване през процедура за пререгистрация. Може да публикувате статии и като цяло активно да споделяте знанията си с другите. Откритият стил на поведение, ще предизвика симпатия към вас от страна на другите.

ТЕЛЕЦЦялата седмица, с изключение на понеделник и вторник, е благоприятна за представителите на зодия Телец за борба с вредните навици. Ако сте достатъчно мотивирани да направите живота си по-продуктивен, тогава се пригответе за промяна и започнете с преодоляване на лошите привички. Със сигурност знаете, че пушенето, пристрастяването към алкохола и разпуснатото състояние не допринасят за вашата ефективност в работата. Препоръчително е да се отнасяте сериозно към здравето си. Сега енергията ви се повишава, така че борбата с всякакви болести ще бъде по-успешна. Това е добър момент да се подложите на медицински преглед. Ако е необходимо, лекарят ще постави правилна диагноза и ще изготви ефективен план за лечение.

Решително се откажете от вредните навици и ги заменете със здравословни, като редовни упражнения, водни процедури, достатъчно сън, редуване на почивка с работа. Всичко това веднага ще се отрази положително на вашата работоспособност. Това е чудесно време за терапевтични и превантивни мерки, започване на диета, занимания във фитнеса и закаляване. Всичко това ще има положителен ефект върху вашето самочувствие и ще подобри вашето здраве.

БЛИЗНАЦИЗа представителите на зодия Близнаци, тази седмица е благоприятна за любовта и брачните отношения. Взаимното привличане с партньора се увеличава, отношенията могат да станат по-чувствени и страстни. Използвайте тези дни, за да разтоварите напрежението във връзката и да внесете повече радост и щастие. Препоръчително е да се съгласявате във всичко с партньора и да се опитате да приемете неговите инициативи. В този случай връзката ви ще бъде значително укрепена и ще може да постигнете пълно взаимно разбирателство.

Добре е в тези дни да планирате посещение на концерт, кино, дискотека или друго развлекателно събитие. Може също така да спортувате заедно или да посещавате спортни събития – това ще ви сближи още повече. Влюбените ще имат много приятна комуникация във всяко отношение, което ще бъде много полезно за опознаването. Това също е подходящо време за творческа реализация и публично демонстриране на талантите. Например, може да имате успех в представянето си на сцена или в спорта.

РАКЦялата седмица, с изключение на понеделник и вторник, ще е благоприятна за деловата активност на представителите на зодия Рак. Това важи особено за решаване на битови проблеми, подреждане на дома и работа в градината. Основният смисъл на тези дни е да възстановите реда в пространството около вас. Ако всичко е подредено около вас, то и с вас всичко ще е наред по отношение на здравето. С подкрепата на членовете на семейството, ще може да се справите с домакинските задължения много по-бързо и по-добре от обикновено.

Спокойно може да се споразумеете за разпределение на задълженията, така самата работа няма да предизвиква напрежение в семейството. Добър момент за закупуване на домашни любимци и продукти за грижата за тях. Не е изключено да се наложи да се погрижите за някой от членовете на вашето семейство: например да отидете до аптеката, да сложите инжекция или да помогнете с нещо друго. Ако ще имате намерение да наемете бавачка, медицинска сестра или икономка за дома, използвайте тези дни да се договорите – ще намерите добър работник, от когото ще останете доволни.

ЛЪВЗа представителите на зодия Лъв цялата тази седмица, с изключение на понеделник и вторник, ще бъде свързана с повишена общителност и желание за срещи. Може да установите приятелски отношения с другите и да организирате съвместни развлекателни пътувания извън града на пикник или други събития. Ще се стремите към общуване, пътуване, обмен на мнения и обучение. Всяка нова информация може да ви заинтересува. В много отношения интересът ви към другите хора ще се дължи на факта, че чрез тези контакти ще може да разрешите някои свои лични проблеми.

Освен това общуването с другите ще ви бъде приятно. Свързването с хора може да ви донесе много радост. Възможно е романтично запознанство и чести пътувания за срещи. Взаимоотношенията с любимия човек, ще преминат през период на разцвет на чувствата. Възможни са големи покупки за дома в края на седмицата. Ще имате шанс да закупите продукт, от който се нуждаете, с отстъпка или на промоция. Въпросът с наследство на имущество, също може да бъде решен положително.

ДЕВАЗа представителите на зодия Дева цялата седмица, с изключение на понеделник и вторник, може да се окаже благоприятна за решаване на материални и финансови въпроси важни за семейния живот. Финансовото ви състояние може да се подобри. Доходите ви ще се увеличат, възможни са парични преводи от близки роднини и членове на семейството. Тези дни вероятно ще може да вземете информирани и много практични решения, които ще се отразят положително на решаването на материални въпроси.

Това също е подходящо време за закупуване на стоки за дома, за улесняване на домакинската работа и създаване на по-комфортни условия на живот. Ако отдавна се каните да закупите някои домакински уреди или мебели, сега е благоприятен момент за това. Също така е добър момент за закупуване на оборудване, инструменти за работа в градината. Най-добре е да вземете решения за определени покупки консултирайки се със семейството, така че всички членове да са съгласни с тях. Краят на седмицата е подходящо време за развлекателни пътувания и посещение на празнични събития като юбилеи, фестивали или сватби.

ВЕЗНИПрез тази седмица представителите на зодия Везни, могат да отделят много време за общуване с другите. Ще имате възможност да придобиете нови бизнес и лични контакти и да срещнете полезни хора. Това ще ви бъде от голяма полза, тъй като винаги ще може да намерите в своето обкръжение, някой който да ви помогне при разрешаването на определени текущи проблеми. В същото време е важно инициативата за подобни запознанства и контакти да идва от вас. Ученето също ще се развива успешно. Ще може да запълните пропуските в знанията си и да наваксате с изоставането.

Също така ще станете по-инициативни и изобретателни. Вашите интелектуални способности, ще се подобрят. Приятели, познати и роднини могат да ви помогнат да разрешите важни проблеми. Опитайте се да получите възможно повече информация за ситуацията около вас, във връзка с вашите дела. Колкото по-информиран сте, толкова по-ефективно ще може да действате. В резултат на това, вашите бизнес контакти могат значително да се укрепят и разширят.

СКОРПИОНЗа представителите на зодия Скорпион настъпва благоприятно време за увеличаване на доходите. В допълнение към основната си работа, може да се сдобиете с допълнителен източник на доходи, например с работа на непълно работно време, пасивен доход и др. Втората положителна тема на седмицата е свързана с успехи в овладяването на духовни практики. Ако се занимавате с йога, автогенен тренинг или чигонг, то може да изпитате реални положителни резултати.

Например, може да почувствате, че сте спрели да се тревожите, да сте нервни, че вашето психологическо състояние е станало по-хармонично. Особено ще успеете в онези техники, които ви помагат да мобилизирате скритите резерви на тялото. Добро време за посещение на фитнес, спа, сауни. Третата положителна насока от тази седмица може да е свързана с подготовката на документи за получаване на плащания, които ви се полагат по закон, например субсидии, помощи, обезщетения, пенсии или данъчни облекчения.

СТРЕЛЕЦМекото и приятелско отношение към другите от страна на представителите на зодия Стрелец през тази седмица, може да им помогне да получат подкрепата на приятели и съмишленици. Това е подходящо време за партита, гости, съвместни забавления с приятели. Не отказвайте предложения за прекарване на свободното си време културно. Основното на този етап е да не се откъсвате от колектива, от групата хора, с които чувствате вътрешна връзка и родство.

Ако около вас все още не се е образувала такава група, тогава ще имате шанс да намерите такива хора. Може би има смисъл да посетите клуб с подобни на вашите интереси, да се запознаете с представители на доброволчески група или социални движения. Потърсете тези, които се интересуват и вълнуват от същите проблеми като вас. Това може да бъде клуб по интереси, виртуална комуникация във форуми или групи в социалните мрежи в интернет.

КОЗИРОГПрез седмицата, с изключение на понеделник и вторник, представителите на зодия Козирог могат да получат подкрепа от някой влиятелен покровител, предпочитащ да остане в сянка. Например в професионалните дейности, може да установите доверителни отношения с някой от началниците. Всичко това косвено ще ви помогне при решаването на вашите задачи. Използвайки високите си пробивни способности в тези дни и ще може да постигнете много. Избягвайте суетата и не привличайте излишно чуждо внимание към себе си. От ваша страна сега е по-добре да не афиширате публично намеренията си.

Тайната и изтънчена дипломатическа тактика, сега може да се окаже най-изгодният начин на поведение. Може също да ви бъде предложен и допълнителен източник на доходи. Това е благоприятно време за духовни практики в уединена среда. Намерете време и място, където никой няма да ви безпокои или разсейва. Имате нужда да останете сами, за да възстановите душевното си равновесие и да осмислите случилите се събития. Хубаво е да се разхождате в парка и гората, оставайки сами с природата.

ВОДОЛЕЙПрез цялата седмица, с изключение на понеделник и вторник, представителите на зодия Водолей, ще усещат подкрепа от външните обстоятелства и много конкретни хора. Използвайте това благоприятно време за обучение, обмяна на мнения и личностно развитие. Опитайте се да прекарвате повече време с приятели, да общувате, да разширите кръгозора си и да задълбочите знанията си по теми, които ви интересуват. Приятели и съмишленици, ще ви осигурят реална подкрепа по важни въпроси.

В тези дни ще сте привлечени към свободните и открити забавления, необременени от никакви задължения. Лекия, безгрижен живот е точно това, за което мечтаете. Добре е, ако тези дни не сте претоварени с неотложни дела. Добре ще се развиват пътуванията и срещите с хора, включително и с чужденци. Ако редовно посещавате форуми или социални мрежи в интернет, тогава може да стоите там дълго време, защото ще срещнете интересни хора или ще се окажете въвлечени във важна дискусия. Добро време за туристически пътувания с приятели. Това е време на късмет и приятни изненади. Ваше съкровено желание може да се сбъдне.

РИБИНа представителите на зодия Риби им предстои важна и противоречива седмица, която може да доведе до драматични промени в начина им на живот. От една страна, може да имате шанс да постигнете целите си. Това важи особено за сферите на кариерата и социалния статус. От друга страна, ще може да получите това, което искате, само ако покажете желание и сте готови за драстични промени. Всяка промяна винаги изисква известно усилие за преодоляване на съществуващия начин на живот, разчупване на старите идеи и навици.

Ако става дума за промени в кариерата, може би няма да ви бъде предложено да заемете нова позиция, но може да има известен напредък в тази посока. Интересно е да се отбележи, че вашата сексуалност ще е засилена в тези дни. Представител на противоположния пол, който заема позиция с по-висок социален и професионален статус, може да ви обърне внимание. Ако има определени предпоставки, може да започнете служебен роман с прекия си началник.

Източник: astrostar.eu, Снимки: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук