Седмичен хороскоп 13 – 19 февруари

684 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

За семейните представителите на зодия Овен, тази седмица може да бъде доста напрегната. Възможно е да се наложи да отделите много време и усилия за домашна работа. Може би през предходните дни, не сте имали време да свършите нещо в битов план и това сега да доведе, до повишено недоволство от страна на брачния ви партньор. По-младите, които живеят с родителите си, могат да имат повече конфликти с тях. Възможно е през тази седмица да изпитате неудобства поради някои преустройства в апартамента, ремонти и други неща.

Между влюбените двойки в началото на седмицата, може да възникне кавга поради ревност и съмнения във верността на любимия човек. Втората половина на седмицата е благоприятна за грижи за тялото, може да започнете да посещавате фитнес клуб или да се заемете с цикъл от закалителни процедури. Това е добър момент за планиране на бъдещето. Тези планове ще бъдат по-реалистични, ако се посъветвате с приятели и съмишленици. Веднага щом решението узрее, е необходимо незабавно да започнете да го изпълнявате.

♉ ТЕЛЕЦ:

Тази седмица на представителите на зодия Телец, ще им бъде по-трудно от обикновено да се разбират в общуването с различни хора. Опитайте се преди всичко да бъдете по-деликатни и внимателни към хората около вас. Възможно е личното ви поведение да провокира някой да ви отхвърли. Учениците ще имат трудности при разбирането и усвояването на нови знания.

Не бързайте да правите прибързани заключения и на никого не давайте обещание да изпълните нещо в срок - в действителност да го направите, ще ви бъде много по-трудно, отколкото ви се струва сега. Възможни са повреди на автомобила и разходи за ремонт. Не забравяйте домакинските задължения. Отношенията в семейството сега са много по-важни от кариерата. Също така е добър момент за работа върху грешките, направени по-рано. Ще може да продължите напред много по-успешно, ако подходите критично към работата си, откриете слабостите и коригирате ситуацията.

БЛИЗНАЦИ:

Тази седмица не е препоръчително представителите на зодия Близнаци да правят големи покупки и като цяло да инвестират. От финансова гледна точка това е неблагоприятно време, възможен е спад на доходите и материални загуби. В резултат на това, може да не ви достигат средства за попълнение на бюджета. Препоръчително е да се въздържате самостоятелно да правите ремонти - рискувате допълнително да счупите нещо.

По време на работа, опитайте се да действате по-меко и акуратно, в противен случай ще си създадете нови проблеми. В началото на седмицата се въздържайте от пътувания и оформяне на документи. При запознанства с нови хора, бъдете внимателни и не се доверявайте на никого - има голяма вероятност да станете жертва на измама. Нараства значението на информацията и обмяната на опит с хората, които се занимават с дейности, подобни на вашите. Това е добър момент за подобряване на образователното ниво, полагане на изпити, защита на дипломна работа и др.

РАК:

Представителите на зодия Рак тази седмица, може да са склонни да действат самостоятелно, независимо от мнението на близките. Подобно поведение може да стане причина за повишено напрежение в отношенията с родители и роднини. Става дума за вечния проблем – борба между поколенията. Ако смятате, че не сте разбрани в семейството и свободата ви на действие е ограничена, то това не е повод за конфликти.

Бъдете търпеливи и обмислете добре нещата, преди да се решите на драстична постъпка. Особено помислете за последствията за себе си. В началото на седмицата бъдете по-внимателни при боравене с пари. Вероятността за загуби се увеличава. Добър момент и за оптимизиране на разходите, съкращаване на неефективните. Като цяло това е чудесно време за различни реформи. Поставете си амбициозни цели, решително се заемете с тяхното изпълнение и ще успеете.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв тази седмица, може да се сблъскат с редица трудности и ограничения. Проблема е, че не винаги ще може да действате свободно поради редица причини. Например, вашето здраве може да се влоши, да се наложи да влезете в болница за лечение или за превантивни процедури за възстановяване на здравето след заболяване. В допълнение, вашата дейност може да бъде ограничена поради липса на достоверна информация по определени актуални въпроси. През този период едва ли е препоръчително да правите срещи и запознанства – хората няма да са склонни да влизат в диалог с вас и да споделят новини.

В началото на седмицата е възможно неразбирателство с брачен или бизнес партньор. Не вярвайте на обещания. Може да се свържете с юридически фирми за съвет, да изясните някои правни въпроси, да съставите искове за обезщетение за материални щети и да ги подадете в съда. С голяма степен на вероятност претенцията ви ще бъде разгледана и удовлетворена в най-кратки срокове.

ДЕВА:

Представителите на зодия Дева тази седмица, могат да преминат през много промени и не винаги приятни. Ако приятелите и съмишлениците, са от голямо значение за вас, то тази седмица тук могат да бъдат основните неприятности. Причината за конфликта с приятели може да бъде искане за заем на определена сума пари. Препоръчително е да се въздържате от подобни искания, тъй като или ще ви бъде отказано, или ще ви бъдат дадени тези пари, но във всеки случай, това ще доведе до увеличаване на напрежението в отношенията.

Същото ще се случи, ако към вас се обърнат с подобна молба. През тази седмица ще успеете да разрешите много текущи проблеми. Не забравяйте да се задълбочите в детайлите на всеки практически въпрос. Вашият любознателен ум и способност да прониквате в същността на нещата, ще ви помогнат бързо да намерите най-добрите решения. Периодът е подходящ и за конструктивно сътрудничество с колегите.

ВЕЗНИ:

Препоръчително е представителите на зодия Везни тази седмица, да не си поставят прекалено трудни задачи и да се държат по-спокойно. Възможно е вашето социално и професионално положение да е нестабилно. Не е изключен конфликт с началници или с някой, който заема по-висока позиция от вас. Най-доброто нещо в тази ситуация е да покажете твърдост и невъзмутимост, да не правите резки движения и да влизате в конфликт само когато почувствате, че искат да ви отблъснат, изтласкат по важни въпроси.

В началото на седмицата е възможно неразбирателство между вашите приятели и любимия човек. Опитайте се, да не се намесвате в тези отношения - те сами ще се разберат. Втората половина на седмицата е благоприятна за възстановяване, почивка и пълен релакс. Добре е да изучавате духовни практики и психология. Опитайте се да бъдете креативни във всяко дело, търсете и намерете нещо ново. Този подход към бизнеса ще повиши вашите конкурентни качества в професията и в обществото.

СКОРПИОН:

За представителите на зодия Скорпион тази седмица, ще бъдат актуални въпросите за съхранение на репутацията. Може да попаднете в трудна ситуация, когато трябва да покажете достатъчно високо ниво на знания, които не притежавате. Например, това се отнася за тези, които полагат изпити, преминават сертификация, изучават сложни дисциплини. Ако нещо не ви е ясно, тогава е по-добре да отложите въпроса за известно време и да се върнете към него по-късно. Много е важно да съобразявате вашите действия със съществуващите правила и норми на поведение.

Не са изключени проблеми с представители на властта и закона. Неблагоприятна седмица за дълги пътувания, пътешествия. В началото на седмицата не е препоръчително да започвате дела, без подходящата подкрепа от близките, членовете на семейството. В края на седмицата по време на пътуване, може да създадете нови приятелства, а общуването в приятелския кръг ще бъде приятно. Най-успешната посока в тези дни е подобряването на дома и семейния живот като цяло.

СТРЕЛЕЦ:

На представителите на зодия Стрелец тази седмица, на първо място се препоръчва, да се погрижат за собствената си безопасност и финанси. Вероятността от леки наранявания, порязвания и изкълчвания на ставите се увеличава. В тази връзка се въздържайте от работа с остри или режещи инструменти, спазвайте правилата за безопасност при работа с оборудване. Не са изключени материални загуби от технически повреди. Въздържайте се от всякакви рисковани приключения.

В началото на седмицата може да отслабне способността ви за ориентация. В тази връзка се препоръчва, да не се скитате сами в непознати местности - в противен случай рискувате да се изгубите. Периода е благоприятен за тези, които работят в сферата туризма, модата и развлеченията. Ако сте свързани с творчески видове дейност, имате хоби, тогава сега имате добри шансове да реализирате идеите си. Може да разчитате на разбиране и подкрепа от колегите.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог тази седмица, няма да им е леко да взаимодействат с външния свят. Недружелюбни хора, често могат да попадат в полезрението ви. Ще бъде изключително трудно да общувате и ако сте много заинтересовани от тези контакти, е по-добре да ги отложите за втората половина на седмицата. Същото важи и за семейните. Ако преди е имало фундаментални противоречия между вас и вашия партньор, сега това може да доведе до открит конфликт. Освен това, за разлика от партньора, вие ще сте склонни да правите отстъпки и да изглаждате противоречията.

Не давайте и не вземайте пари назаем в началото на седмицата. По принцип това не е най-доброто време за всякакви финансови решения. Втората половина на седмицата е благоприятна за личностно израстване и разширяване на кръгозора. Вашият интерес към въпросите на религията и философията, ще нарасне. Добър момент за творческо реализиране на плановете. Също така, ще се справяте добре с решаването на проблеми, с които се сблъсквате за първи път.

ВОДОЛЕЙ:

Тази седмица представителите на зодия Водолей, трябва да се погрижат за собственото си здраве. Ако се наложи да работите интензивно, тогава не забравяйте да намерите време за почивка, дори и да е краткосрочна. Проблема е, че влошаването на здравето може да започне като реакция на тялото, към пренапрежение и загуба на енергия. В резултат на това имунната система драстично да отслабне и да бъдете настигнати от настинки и други проблеми. Възможно е също повишена температура на фона на някакъв възпалителен процес.

В началото на седмицата може да възникнат недоразумения в брачните отношения. Не наранявайте своя партньор с недоверие и ревност. Втората половина на седмицата ще е благоприятна за тези, които имат тайни любовни връзки – дълго ще помните интимните срещи. Ще успеете да намерите практично решение на много въпроси, чрез делови контакти, срещи, пътувания. Най-успешно ще се развиват тези дела, чийто инициатор ще бъдете вие самите. Също така това е добро време за изготвяне на документи, одобряване и заверяване на делови книжа и представяне на отчети за свършена работа. Може да подобрите своя дом.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби тази седмица е добре да проявяват максимална гъвкавост и внимание към близките. Ако имате любим човек, с когото се срещате от дълго време, то тази седмица връзката ви може да претърпи известна криза. За да я смекчите, опитайте се да намалите изискванията към вашия любим. Възможно е напрежението да е свързано с известно охлаждане в интимните отношения. Ако имате семейство и деца, тогава поведението на децата може да бъде основната тема за безпокойство.

В началото на седмицата обърнете внимание на здравето си. Не злоупотребявайте с лекарства и алкохол. През втората половина на седмицата може да бъдете поканени на сватба, годишнина или друго тържество – не се отказвайте от удоволствието да се забавлявате. Като цяло през тази седмица може да се наложи да изразходвате много физическа сила, за да си осигурите насъщния хляб. Но работата ви ще бъде добре платена и нивото на доходите, ще расте пропорционално на разходите на труд. Освен това през тази седмица, може да се появи допълнителен източник на доходи.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук