Седмичен хороскоп 14 – 20 ноември

420 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈ ОВЕН:

Представителите на зодия Овен през тази седмица, може да почувстват нарастване на амбицията и желанието, да заемат уважавано и достойно място в обществото. Може би, ще се опитате да се проявите в кариерата. Външните обстоятелства като цяло, ще благоприятстват вашите достижения. Ще може да демонстрирате на другите способността си да постигате целите, с дипломатични методи. Освен това, колкото по-меко и дипломатично убеждавате околните, толкова по-голям ефект може да постигнете. Не забравяйте, че сега ще сте в светлината на прожекторите, вашите думи и поведение със сигурност ще бъдат забелязани и оценени от другите.

Затова се опитайте да направите благоприятно впечатление - това ще повиши репутацията ви и ще спечелите. Все пак трябва да имате предвид, че ако наистина искате да постигнете резултат, тогава трябва да сте готови за сериозни промени. В края на седмицата са възможни усложнения в учението и общуването. Контактите не винаги са полезни. Това е добър момент да се отървете от ненужните връзки. Може да почистите списъка си с контакти на мобилния телефон, като премахнете онези, които отдавна са загубили значение за вас или са станали ненужно натоварващи. В резултат на такава инвентаризация, ще може да взаимодействате по-ефективно с хората около вас. Стойте далеч от агресивни хора.

♉ ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец тази седмица, ще успеят да укрепят партньорствата и да повишат своята репутация. Може да почувствате, че пред вас се откриват нови перспективи в живота. Ще се радвате на авторитет сред другите, а околните ще са готови да ви помогнат по всякакви въпроси. Всъщност не е нужно да правите нищо специално, защото самите обстоятелства ще са във ваша полза. Опитайте се, да се появявате на публични места по-често с брачния си партньор. По много важни въпроси, може спокойно да се доверите на своята половинка, като му делегирате част от вашите дела. Резултатът от работата, изобщо няма да пострада.

Ако във вашата връзка преди е имало напрежение, сега ще се разбирате много добре. Ако сте били скарани, ще се сдобрите. Семеен приятел може да играе важна роля в помирението. Това е подходящо време за съвместно планиране и мечти, как заедно да прекарате празниците, какво да купите за семейството и към какво се стремите. Споделените мечти и планове, могат да ви сближат и заздравят съюза още повече. Спокойно може да разчитате на своя любим човек – той няма да ви подведе. Отношенията с приятелите, също ще са отлични. Единствената тема, която до известна степен може да ви разстрои, са финансите. Възможно е да нямате достатъчно пари, за да посрещнете нуждите си.

♊ БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, ще могат да покажат най-добрите си бизнес качества, което обещава успех при решаването на материални въпроси. Периода е добър за подреждане на пространството около вас. Ако в жилището или работата ви цари безпорядък, тогава може да почувствате силно желание да възстановите идеалния ред. Тази нужда може да ви накара да направите генерално почистване. Интересно е да се отбележи, че общото ви благосъстояние, ще бъде толкова по-добро, колкото повече ред цари в пространството около вас. Следователно косвено, почистването на апартамента може да има положителен ефект върху вашето здраве.

В работата всичко ще се развива успешно, шефовете със сигурност ще забележат вашето усърдие в професията. Методическата последователна работа, може да доведе до положителни промени при решаването на материални въпроси. Това е особено вероятно, ако вашата компания преминава през структурни промени. В резултат на промените, може да се появи шанс за повишение. Ако имате проблеми с наднорменото тегло, тогава е време да се подложите на диета - положителният ефект от това няма да закъснее. В края на седмицата се опитайте да се дистанцирате от контакти с влиятелни хора – това ще ви предпази от неприятности.

♋ РАК:

Тази седмица представителите на зодия Рак, ще успеят да подредят личния си живот. Ще може да подобрите или възстановите вашите отношения. Ако напоследък бракът е в криза, сега е подходящ момент да внесете мир и хармония. Опитайте се да погледнете по нов начин на вашият партньор, припомнете си всичко, което ви е свързвало. Сега ще може да обсъдите всички спорни въпроси в спокойна и приятелска атмосфера и да стигнете до компромисни решения. Освен това чувствата към любимия човек могат да се обновят и така да се каже, отново да се влюбите в своя партньор. Ако имате деца, тогава седмицата ще премине отлично.

Децата ще ви зарадват с успехите си, разсейвайки напрежението в брачните отношения. Може да постигнете същата хармония в романтичните отношения. Това е изключително благоприятно време за влюбените двойки. Може би осъзнавате, че е време да преминете към по-сериозно ниво на взаимоотношения. Не са изключени любовни признания, предложения за брак, годежи и сватбени тържества. Използвайте свободното си време за посещение на концерти, клубове и всякакви развлекателни събития. В края на седмицата бъдете по-внимателни при шофиране - увеличава се вероятността за глоби.

♌ ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв тази седмица, е добре да обърнат по-голямо внимание на своето здраве и семейно благополучие. Това е чудесно време да започнете да посещавате фитнес, плувен басейн, да преминете към здравословно хранене, да си съставите диета. Важно е да се придържате към здравословния начин на живот, като основният принцип е свързан с поддържането на оптимален дневен режим. Колкото по подредено е пространството около вас, толкова по-добро ще бъде вашето здраве. В семейството ви ще цари приятелски и топъл психологически климат.

Може да разчитате на ефективната помощ на вашите близки, роднини. Добро време за ремонтни и строителни работи. Може да започнете да строителство на къща или стопански постройки върху собствен парцел. Близки роднини от по-старото поколение, може да пожелаят да препишат на вас имот. Добър момент за ипотечни заеми. В края на седмицата нестабилността ще се засили. Времето няма да е благоприятно за посещение на импровизирани приятелски партита. Не е желателно също да вземате и давате пари на заем.

♍ ДЕВА:

За представителите на зодия Дева тази седмица, ще бъде свързана с много общуване и контакти. Ще искате да сте наясно с последните новини и събития, в живота на вашето обкръжение. Ще сте склонни да общувате активно с приятели и познати, като им помагате да решават техните проблеми и ги включвате активно във вашите дела. Това може да се превърне в полезно и взаимноизгодно сътрудничество. В резултат, ще може лесно и бързо да се справите с важните въпроси и освен това, ще спечелите много полезни бизнес контакти. Това е подходящо време за нови запознанства, пътувания, учене.

Ако започнете да учите чужд език в тези дни, удивително бързо ще усвоявате голямо количество информация. По време на пътуване, може да се случи приятно романтично запознанство. При влюбените настъпва момент за вземане на важно решение относно съдбата на връзката с любимия човек. По същество ще се реши въпросът, дали любовта ви има бъдеще, така че романтичните отношения, да прераснат в брак. Ако сте решили да направите предложение за брак или да предприемете някои стъпки, да подтикнете партньора към такова решение, тогава трябва да го направите тази седмица. Шансовете за успех, са доста високи.

♎ ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни тази седмица, е добре да се съсредоточат върху решаването на материалните и финансови въпроси. Тези теми на този етап, могат да получат най-бързо и пълно решение. Обстоятелствата, ще са благоприятни за умножаване на финансовите ви възможности. Ще имате всичко необходимо, за да направите живота у дома по-уютен и комфортен. Вашето семейство, родители и близки роднини, могат да станат основата на вашето благополучие. В семейството, ще се създаде топъл психологически микроклимат, основан на разбирателство и грижата един към друг. Следователно домакинската работа няма да е проблем - всички заедно ще си помагате.

Добре е да се заемете с ремонти в апартамента или селската къща. Може да направите големи покупки като - мебели или строителни материали за предстоящото строителство или ремонт - ще имате достатъчно пари за това. Ако се раздвоявате между семейните дела и кариерата, тогава е препоръчително да дадете предимство на семейството - тук нещата ще вървят по-успешно за вас. Може би тази седмица роднини ще ви дойдат на гости и ще си прекарате чудесно. От туристически пътувания, е по-добре да се въздържате.

♏ СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, могат да се заемат с онези дела, с които не са успявали да се справят преди. Може би ще получите обнадеждаващи новини или в полезрението ви ще се появи човек, който ще подскаже правилните решения. Препоръчително е да използвате тези дни за личностно развитие. На първо място може да се заемете със самообразование. Може да се запишете на курсове за обучение или самостоятелно да изучавате теми, които ви интересуват. По всякакви информационни и образователни въпроси можете да разчитате на помощта на другите. Това е чудесно време за занимания с хобито и творческа реализация.

Романтичните отношения през този период, може да се развиват много успешно. Добре е заедно с любимия да посетите концерти, театри, клубове и други развлекателни събития. Ако спортувате, може да сте в много добрата си физическа форма и да поставите лични рекорди. Освен това може да почувствате, че сте готови да започнете нов бизнес по свое усмотрение. Това особено важи за по-младите, които искат да се утвърдят в нещо. Само се въздържайте от финансови операции, включващи парите на други хора.

♐ СТРЕЛЕЦ:

Тази седмица е благоприятна за представителите на зодия Стрелец, занимаващи се с духовни практики. Ще успеете да регулирате вътрешното си физическо състояние и да придобиете спокойствие. На първо място, това се отнася за тези, които се занимават с автогенно обучение, йога, чигонг, провеждат медитации, четат псалми. Много е важно да си осигурите комфортна обстановка, за да се занимавате с духовни практики, в мир и уединение. В семейния живот всичко ще върви добре. Мекият психологически климат в семейството, ще ви позволи напълно да се отпуснете и починете. Добре е да посетите СПА център с цялото семейство.

Периодът също е благоприятен и за делова активност. Може би, ще имате успех в професионалните дейности или ще получите пари от близки, роднини. Освен това може да намерите допълнителна работа на непълно работно време. Във всеки случай финансовите ви възможностите ще се увеличат и ще може да си позволите някои желани покупки. Добре е да инвестиране в недвижими имоти, строителство или подобряване на жилищните условия. В края на седмицата са възможни усложнения в партньорските отношения.

♑ КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог тази седмица ги очакват много пътувания, контакти и нови преживявания. Опитайте се да прекарвате повече време в разговори с приятели и познати. Трябва да се отбележи, че през всички дни от седмицата, с изключение на уикенда, ще бъдете заобиколени от приятели, които ще са готови по всяко време да ви окажат необходимата помощ и подкрепа. Това обаче не означава, че трябва да оставите на другите всичко и сами да заемате пасивна позиция. Напротив, точно сега трябва да сте инициативни, да действате като генератори на идеи и вдъхновители за другите.

Може би ще организирате някакво забавно пътуване извън града, на пикник и много ще се забавлявате. Вашите интелектуални способности ще са високи, което ще се отрази благоприятно на деловата активност, предприемачеството и ученето. Може да получите важна информация, благодарение на която да си направите планове за бъдещето. В края на седмицата отговорностите ви може да се разширят и да трябва да помагате и да се грижите за своите близки. Например, някой от вашите роднини може да се разболее и вие да организирате лечението, грижите, да купувате лекарства и т.н.

♒ ВОДОЛЕЙ:

Представителите на зодия Водолей тази седмица, ще успеят да разгърнат потенциала си в решаването на материални и финансови въпроси. Ще успеете да проявите най-добрите си делови качества, а обстоятелствата ще са на ваша страна. Например в професионалните дейности може да привлечете подкрепата на началниците и да укрепите позицията си в колектива. Може би ще ви бъде предложена допълнителна работа на непълен работен ден и да увеличите своите доходи. Опитайте се да се съсредоточите върху основната си цел и работете методично за постигането й - резултатът ще дойде по-бързо, отколкото можете да си представите.

За да се поддържате бодри и жизнени, трябва да се научите как да комбинирате работното време с времето за почивка. Който умее да почива, умее и да работи - това правило ще е особено актуално за вас сега. Интензивната работа, към която в този период, ще сте много склонни, изисква адекватна почивка, за да може напълно да възстановите изразходваните сили. В ежедневието се опитайте да водите спокоен, уединен начин на живот. Старайте се да намерите време и място за духовни практики - това ще ви помогне да се поддържате в баланс.

♓ РИБИ:

На представителите на зодия Риби тази седмица, се препоръчва да се съсредоточат върху личното си развитие. Самообразованието може да стане основа за по нататъшното ви развитие. Но вашият основен резерв за напредък, разбира се, сте самите вие. И колкото повече учите и знаете, толкова по-бързо ще успеете да постигнете целите си. Добре е да започнете курс на обучение в съответствие с вашата професия или индивидуални предпочитания. В този случай учението ще премине бързо и без пречки. Освен това може да бъдете въвлечени в активно взаимодействие с приятели и познати. Може би ще ви бъде предложено да отидете на вълнуващо пътешествие с приятели.

Това е подходящо време за участие в творчески фестивали, конференции, срещи и обмен на мнения с едномишленици. Може би ще ви бъде предложена интересна социално значима дейност, където ще имате много интересно общуване. Волонтьорите ще имат успех. Добро време също за лични постижения в спорта, както и за участие в творчески състезания и конкурси. Любителите на социалните мрежи и форуми в интернет, ще могат да се запознаят с интересни хора, някои от които ще станат ваши приятели в живота. В края на седмицата, не са изключени търкания в общуването със семейството.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук