Седмичен хороскоп 15 – 21 май

4545 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен, може да се сблъскат с някои неочаквани промени в плановете си тази седмица. Ако сте планирали да заминете някъде и предварително сте подготвяли документи, избирали сте маршрут и т.н., тогава изведнъж може да се окаже, че дългоочакваното ви пътуване се отменя. Също така тази седмица, са възможни усложнения с властите.

Отношенията ви с приятели и любими, също могат да бъдат много трудни. Възможни са неочаквани кавги и разправии. Най-вероятната причина за усложненията може да е свързана с финансови задължения. Вероятно ще имате повод да си спомните поговорката: „Ако искаш да загубиш приятел, дай му пари назаем“. Темата за комерсиализма може да предизвика кавга с любимия човек. Въздържайте се от посещение на игрални клубове и развлекателни събития.

♉ ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец тази седмица, ще се стремят към независимост и инициативност и ще успеят в това. Насочете енергията си към творчеството и контактите. Възможни са срещи с интересни хора. В личния живот всичко ще върви чудесно. Това важи особено за романтичните отношения, които преминават през период на стабилност и силни чувства.

Втората половина на седмицата е благоприятна за спокойно и комфортно прекарване на времето. Възможно е обаче да има фактори, които да пречат на спокойния ви живот. Тази седмица е особено неблагоприятна за кариерата. Шефовете може да се съставят погрешно впечатление за вас и работата ви. Също така е необходимо да внимавате при използването на инструменти и уреди, захранвани с електричество. При небрежно боравене са възможни повреди на домакинските уреди. А това означава и допълнителни финансови разходи.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци може да изпитат нужда да останат в уединение през цялата седмица. За тази цел е възможно, подсъзнателно да ограничите контактите, като отказвате срещи и събирания. Може би ще ви привличат някои въпроси, свързани с мистериозни и загадъчни неща. В същото време интересът към изучаването на езотерика и психология ще нараства, тъй като ще се интересувате от всичко, което задкулисно влияе на света около вас, хора и събития.

Втората половина на седмицата, напротив, е много благоприятна за кариерата. Също така в тези дни ще успеете в духовните практики, но е важно да не учите сами, а да започнете специализирани курсове с професионални учители. Същевременно периода се отличава с финансова стабилност. През почивните дни е добре да планирате забавно пътуване или да посетите музеи, изложби. По това време нараства нуждата ви от нови знания, ще бъдете много любознателни.

РАК:

През тази седмица представителите на зодия Рак може активно да търсят нови преживявания. Ще бъдете привлечени от всичко необичайно и необикновено. Възможни са срещи с интересни хора, приятелски купони и забавления. До известна степен този период ще се характеризира с безгрижно забавление, с много приятни изненади и малки радости. Втората половина на седмицата е благоприятна за пътувания и приятелско общуване.

Може би ще срещнете човек, който ще стане ваш духовен учител и авторитет. Тези, които активно търсят партньор в живота, могат да намерят такъв човек чрез комуникация в интернет на сайт за запознанства или в социалните мрежи. Вероятността да имате късмет се увеличава - може да изпробвате колко благосклонна е съдбата към вас. Някой влиятелен покровител, който предпочита да остане на заден план, може да ви помогне.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв може да почувстват увеличение на своите амбиции тази седмица. Възможно е да искате да се докажете, да отстоявате влиянието и властта си пред другите. През този период вашите делови и пробивни способности ще са засилени и ще сте склонни да действате открито и настоятелно. Благоприятно време да отстоявате своята позиция и място под слънцето. В борбата за вашите права, ще имате успех. Втората половина на седмицата благоприятства всякакви промени в кариерата, възможни са нови перспективи за вас.

Добър момент за търсене на нова работа и опознаване на нов работен екип. Не е изключена любовна връзка с човек, заемащ по-високо положение, статус. Друга положителна тема от седмицата е свързана с общуването в интернет. Ако сте редовни в социалните мрежи или форумите, тогава в тези дни комуникацията ви там ще бъде много активна. Тези, които активно търсят своята половинка в живота, късметът може да им се усмихне и да започнат романтична история. Виртуалното общуване скоро ще прерасне в реално.

ДЕВА:

За представителите на зодия Дева тази седмица, е идеална за туризъм. Ако планирате да заминете на дълго пътуване, тогава използвайте това време, за да осъществите тази идея. Тези дни нуждата ви от нови знания ще нараства и ще се стремите да разширите своите знания за света около вас. Успешно ще се развива учението, включително на самостоятелни дисциплини, които могат да ви бъдат полезни в бъдеще. Втората половина на седмицата, ще е свързана с подобряване на партньорските отношения.

Брачният съюз до голяма степен ще се основава на любов и взаимно уважение. Може да планирате сватба или да бъдете поканени като гости на гала събитие като годишнина, юбилей. Ще се укрепят връзките в семейството, с роднините. Възможни са също големи покупки на кредит. Като цяло това е благоприятно време за повишаване на авторитета и укрепване на репутацията ви. Ще бъдете по-ценени и уважавани за вашите дела.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни тази седмица, могат да изпаднат в неприятна ситуации и в същото време да излязат „сухи от водата“. Подсъзнателно ще изпитвате жажда за риск и ще бъдете привлечени към дейности, свързани с остри усещания. Тези дни са добри за лов, риболов, туризъм, като цяло за докосване до девствената дива природа. Занимаващите се с алпинизъм, гмуркачи и спелеолози, със сигурност ще намерят нещо по свой вкус.

Любителите на високите скорости трябва да бъдат особено внимателни през този период. Добро време за участие в спортни състезания с елементи на конкуренция. Втората половина на седмицата е благоприятна за медицински преглед, ако възникне такава необходимост. Ще ви бъде поставена правилната диагноза и предписано ефективно лечение. Също така е подходящо време за посещение на фитнес, преминаване към здравословен начин на живот с диетично хранене и превантивни процедури.

СКОРПИОН:

За представителите на зодия Скорпион тази седмица, на преден план ще бъдат партньорствата. Може би вашият партньор ще прояви голяма инициативност и няма да имате друг избор, освен да следвате неговите планове. Но това няма да навреди на връзката ви. Напротив, ще почувствате известно облекчение от факта, че тежестта на отговорността за много неща, ще падне от вашите плещи. Насладете се на тези дни, давайки на любимия човек пълна свобода и не се съмнявайте, че нещо ще бъде направено нередно.

Най-важното е, да не забравяте да насърчавате партньора си, като подчертавате колко оценявате усилията му. Втората половина на седмицата, ще е доста благоприятна за личния живот. Това важи както за романтичните отношения, така и за брачния съюз. Тези, които поддържат любовна връзка от дълго време, най-накрая могат да се решат на годеж. Хубаво е да запознаете любимия човек с вашите родители. През почивните дни е добре да посетите културни мероприятия, концерти или театри.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец тази седмица е най-добре да се съсредоточат върху текущите си дела. Ако имате много недовършени задачи, които сте отлагали дълго, тогава е време да се погрижите за тях. Ще се справите учудващо бързо и ефективно. Добро време също да сложите ред в пространството около вас. Използвайте тези дни за общо почистване на апартамента, сортиране на неща в килерите. Изхвърлете без съжаление старите неща, които не използвате, но заемат място у дома.

В този случай ще привлечете приток на свежа енергия в дома си и вашето благосъстояние ще се подобри. Може би в този период ще се заинтересувате от темата за укрепването на вашето здраве и ще започнете да обръщате повече внимание на оздравителната гимнастика, закаляването, фитнеса и всички видове диети. Друга положителна тема е любовта. Ако сте в романтична връзка, тогава чувствата ви ще се укрепят и усилят. Очакват ви приятни изненади, подаръци и любовни признания. В края на седмицата се препоръчва да отделите повече време за общуване с децата. Посетете концерти и празнични мероприятия.

КОЗИРОГ:

Тази седмица може да бъде доста разнообразна за представителите на зодия Козирог. През делничните дни, ще имате успех във всяка дейност с която се заемете. Това се отнася както за работата, така и за делата у дома. Може да направите козметичен ремонт и да освободите жилището от стари ненужни вещи. Втората половина на седмицата, ще премине на оптимистична вълна. Възможно е романтично запознанство на улицата или в градския транспорт.

Ако сте необвързани, задължително откликвайте на всякакви опити за запознанства - те ще ви донесат много приятни моменти в личния живот. Романтичните отношения, ще придобият известна динамика. Тези, които тепърва започват любовната си история, могат да разчитат на сериозни чувства и дълготрайна връзка. Края на седмицата е подходящо време за духовни практики в комфортна обстановка. Като цяло през цялата седмица ще ви се наложи много да общувате с хора от вашия кръг.

ВОДОЛЕЙ:

Значителна част от времето на представителите на зодия Водолей тази седмица, ще бъде насочено към семейния живот. Отношенията с любими хора, роднини и деца, ще ви носят много радост. Добре е да организирате културни събития за цялото семейство. Например, да планирате посещение на цирк или концерт. Може също така да прекарате свободното си време на спортни мероприятия, да участвате в състезания или самодейни представления.

Не е изключени и роднини да ви дойдат на гости и това само по себе си, ще създаде празнична атмосфера. Благодарение на вашата общителност ще сте наясно с всички основни събития в живота на приятели и познати. Тази висока осведоменост, ще ви позволи бързо да намерите решения за своите проблеми. Не се стеснявайте да искате помощ и съвети, ако сметнете за необходимо - определено другите ще ви помогна при разрешаването на всякакви въпроси. Влюбените могат да прекарат много време в пътуване. Това ще са пътувания за срещи или за забавление.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби тази седмица, ще са настроени за активни контакти с хората около тях. Тук трябва да помните, че през първата половина на седмицата може да получите много невярна или негативно оцветена информация. Не се поддавайте на провокации, не участвайте в междуличностни спорове относно всякакви слухове и клюки. Също така трябва да се въздържате от откровени разговори с непознати хора за личния си живот.

Втората половина на седмицата, ще по-положителна по отношение на контактите. Ще успеете да придобиете полезни бизнес и социални връзки, както и да активизирате отношенията си с онези познати, с които не сте общували отдавна. Може би ще има причини за това. Например, да трябва да решите някакъв практически проблем, свързан с подобряването на дома. Няма да може да се справите сами със задачата и ще трябва да потърсите специалист, който да ви помогне да разрешите този проблем.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pexels.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук