Седмичен хороскоп 15 – 21 януари

4399 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: През първата половина на седмицата на представителите на зодия Овен се препоръчва по-активно да постигат целите си, да действат смело и напористо. Сега не е момент за компромиси. Може да се наложи да защитавате интересите си. Всичко, което сте искали да постигнете напоследък, изведнъж ще се окаже близко и напълно постижимо. В същото време ще успеете да преодолеете някои вътрешни бариери и препятствия и ще сте склонни да действате активно, смело и настоятелно. Не се страхувайте да поемате разумни рискове – в този случай ще имате по-голям успех.

Втората половина на седмицата е свързана с нови и предимно приятни впечатления. Възможни са приятни изненади, подаръци и парични бонуси. Ролята и значението на приятелите в живота, може да се увеличи. Ако имате много приятели, общуването ви с тях ще стане по-интензивно. Може да поискате да се присъедините към някакво неформално сдружение, нещо като клуб на хора със сходни интереси, където ще намерите съмишленици.

♉ ТЕЛЕЦ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Телец ги очакват положителни промени в брачните отношения. Вашият партньор може приятно да ви изненада и да предприеме стъпки, които ще повишат вашия статус и авторитет пред очите на околните. Освен това пред вас може да се появят изкушаващи перспективи. Също така е препоръчително да разширите своите хоризонти на познание. Вашият интелект сега, ще бъде способен да прави дълбоки обобщения и да разбира много сложни въпроси.

Това е много добро време за студенти, подготвящи се за изпити и тестове. Също така е възможно да срещнете човек, който ще ви научи на много и когото с право може да наречете свой Учител. Втората половина на седмицата е благоприятна за позитивни промени в кариерата. През този период външните обстоятелства ще ви помагат да постигнете поставените цели. Възможно е около вас да се случат събития, които ще ви издигнат от тълпата и ще ви поставят в центъра на общественото внимание.

БЛИЗНАЦИ: За представителите на зодия Близнаци първата половина от седмицата, ще бъде благоприятна за налагане на ред в домакинските и финансовите въпроси. Това е подходящ момент за покупка на битова техника на изплащане. Също така периода е добър за решително освобождаване от вредните навици и въвеждане на промени в дневния режим. Също така на преден план ще бъде вашият интимен живот и удовлетворението на вашите нужди. Сексуалните желания се засилват и ще търсят хармонична реализация.

Ако имате постоянен партньор, тези дни ще бъдат запомнени с ярки и приятни впечатления. Втората половина от седмицата е благоприятна за обучение. Вашият интерес към знанието се засилва, и ще учите с удоволствие, разширявайки своята кръгозор. Добре е в този период да планирате туристически пътувания. Желанието за далечни страни, както и за обучение и откриване на нещо ново, значително се засилва. Не е изключено да се отправите на дълго пътешествие внезапно, оставайки всички грижи и ангажименти на заден план.

РАК: За представителите на зодия Рак първата половина на седмицата, ще е благоприятна за любовните и партньорски отношения. В брачните отношения предайте инициативата в ръцете на партньора– по този начин няма да имате проблеми в брака. Обърнете внимание на вашия партньор. Възможно е да откриете много положителни качества в него, които по някаква причина преди това са останали незабелязани. Ако сте необвързани и искате сериозни отношения, опитайте често да посещавате забавни събития като сватби и концерти.

В лека и непринудена обстановка може да се случи дългоочакваното запознанство. Втората половина на седмицата, ще е благоприятна за лечебни и профилактични мерки. Също така ще имате успех в решаването на въпроси, свързани с получаване на кредит или оформяне на наследство. Това е прекрасно време за тези, които се занимават с екстремни видове дейност, спорт, туризъм, алпинизъм, лов. Доверете се на вашите инстинктивни желания.

ЛЪВ: Представителите на зодия Лъв през първата половина на седмицата, могат да се насладят на отлична физическа форма. Това ще ви позволи да повишите работоспособността си и да свършите много задачи в домакинството и професионалната сфера. Колкото по-подредено е в дома ви, толкова по-добро ще е вашето самочувствие. Много от заболяванията автоматично ще отстъпят. Поставяйте си цели и действайте. Ако сте последователни и упорити, определено ще постигнете успех.

Също така през уикенда в полето на вашето внимание могат да попаднат хора, с които сте имали отношения в миналото, включително лични. Втората половина от седмицата е благоприятна за укрепване и развитие на партньорските отношения. Ако все още нямате семейство, но имате постоянен партньор, с когото се виждате, вашите отношения могат да стигнат до качествено ново ниво. Именно през тези дни може да вземете решение да заживеете заедно или да сключите официален брак.

ДЕВА: В началото на седмицата представителите на зодия Дева могат да изживеят творчески подем. Ако сте човек, който се увлича по някаква дейност, отделете време, за да се занимавате с нещата, които обичате. За тези, които имат абонамент за фитнес клуб, се препоръчва да увеличат интензивността на тренировките в залата. Възможни са романтични запознанства, които да бъдат ярки и вълнуващи. Ориентирайте се към ярко и забавно време прекарване.

Например, може да посетите концерт на любим изпълнител, да отидете в друг град или просто да се отправите с приятели или любимия човек на разходка сред природата. Пригответе приятни изненади за любимия човек, изненадвайте го и се грижете за него. Втората половина от седмицата, ще успешна за налагане на ред в работата и решаване на битови въпроси. Също така, това е изключително подходящ период за започване на диета и профилактични мерки, насочени към подобряване на здравето.

ВЕЗНИ: На представителите на зодия Везни през първата половина на седмицата се препоръчва, да обърнат внимание на семейството си. Активно се заемете с подобряване на домашните условия. При това акцентът следва да бъде върху използването на битова техника, с помощта на която всички задачи ще бъдат изпълнени по-бързо и без големи физически усилия. Може да закупите мебели на изплащане.

Ако живеете с по-стари роднини, баби и дядовци, това е благоприятно време да уредите въпроси, свързани с наследство. Втората половина от седмицата ще зарадва тези, които имат деца. Ще откриете в себе си таланта на педагог и ще бъдете доволни от поведението на вашето дете. Влюбените ще се радват на разцвет на романтичните си отношения. Чувствата ви ще бъдат взаимни, а любовните моменти и изненади, ще ви доставят много удоволствие.

СКОРПИОН: През първата половина на седмицата представителите на зодия Скорпион, ще засилят контактите си с приятели и познати. Ще сте в добро настроение и ще прекарвате много време в пътувания. Това се отнася особено за тези, които притежават личен автомобил. Зад волана ще почувствате приятното усещане на свободата на движение в пространството. Това е подходящ момент за екскурзии сред природата, за излизане извън града на село с приятели и семейството, за забавления или нощувка в интересен град.

Организационните аспекти и трудностите няма да ви спрат. Освен това е добро време за помирение с близки и роднини. През втората половина на седмицата, ви очакват благоприятни семейни моменти. Може да се заемете с подобрения на дома. Семейните отношения ще се развиват отлично. Ако сте имали проблеми и недоразумения преди това, използвайте този период, за да хармонизирате вашите семейни взаимоотношения.

СТРЕЛЕЦ: Представителите на зодия Стрелец през първата половина на седмицата могат да усетят увеличение на енергийния потенциал. Това е добро време за физически натоварвания във фитнес залата. Благодарение на това, ще може да подобрите физическата си форма и да отслабнете. Голяма част от времето си може да посветите на решаване на практически въпроси, свързани с материални и финансови дела. Стойността на парите и възможностите, които ще се появят благодарение на тях, значително се увеличават.

Добре е да вземате финансови решения относно големи покупки. Втората половина на седмицата е благоприятна за пътувания, контакти, учене и всякакви форми на интелектуална активност. Очаква ви интензивно общуване с приятели и познати, благодарение на което ще узнаете последните новини от живота на хората във вашия кръг. Най-доброто за вас сега е да бъдете в движение, да заминете на пътешествие. Ще ви вълнуват нови хора и нови впечатления.

КОЗИРОГ: В началото на седмицата на представителите на зодия Козирог се препоръчва да обърнат максимално внимание на своето физическо и интелектуално развитие. Ако мечтаете за красива фигура и добър мускулен тонус, е добре систематично да се занимавате с физически упражнения, започвайки тренировки във фитнес залата. Може би ще бъдете склонни към инициативни и смели постъпки, ще сте готови да поемете отговорност и да действате самостоятелно.

Околните, като видят вашата решителност, няма да ви пречат. Втората половина на седмицата е свързана с приятни събития от материален характер. Например, може да намерите и закупите модни дрехи, които идеално ви подхождат. Също така, това е подходящ период за покупка на бижута. Финансовото ви положение в този период може да се подобри, позволявайки ви да направите приятни покупки.

ВОДОЛЕЙ: В началото на седмицата представителите на зодия Водолей може да изпитат силен интерес към всичко тайнствено и загадъчно. Възможно е да се насочите към четене на детективска или езотерична литература. Всякакви разследвания и научни изследвания, ще преминават успешно. Това е благоприятно време за духовни практики. Например, чрез воля и мисъл може да оказвате коригиращо въздействие върху своето здравословно състояние.

Също така, това е прекрасно време за водни процедури като бани, сауни, контрастен душ. Препоръчително е да направите нещо безкористно, да помагате на нуждаещите се и да се занимавате с благотворителност. Втората половина на седмицата е благоприятна за смяна на имиджа и всякакви форми на лично развитие. Препоръчително е да се занимавате със спорт, да посещавате фитнес зали, фризьорски и козметични салони. Здравословният начин на живот може да стане норма в живота ви през тези дни.

РИБИ: През първата половина на седмицата животът на представителите на зодия Риби може да стане по-ярък. Възможно е да намерите нови приятели и да прекарате забавни моменти заедно. Вашите контакти в социалните мрежи, общностите и форумите в интернет, ще се активизира. Също така могат да ви поканят да се присъедините към групи с еднакви интереси. И това няма да бъде обикновено общуване и разговори на чаша кафе - напротив, това ще е динамично общение, свързано с някаква обща дейност.

Например, това е подходящ момент заедно с компанията да посетите спортни мероприятия като фенове или концерти на любими изпълнители като почитатели. Във втората половина на седмицата може да изпитате умора от твърде интензивните контакти и да искате да прекарате времето си в тишина и уединение. Този период е по-скоро за релаксация и обмисляне на събитията от последно време, отколкото за заемане с дела и грижи по актуални въпроси. Възстановяването на душевното ви състояние в равновесие, ще е основната и напълно постижима задача в момента.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук