Седмичен хороскоп 16 – 22 октомври

5402 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕНТази седмица може да бъде двусмислена за представителите на зодия Овен. Най-проблемната тема може да е свързана с партньорството. Възможно е да ви е трудно да постигнете съгласие с брачния си партньор по някои основни въпроси. Външните обстоятелства може да са неблагоприятни и да изпитате трудности, при опит да повлияете на любимия човек или колеги. В същото време това е подходящо време за решаване на практически въпроси, свързани с финанси, ремонт на дома и почистване и т.н.

Например, може да си спомните, че сте запланували да ремонтирате нещо в банята и дори сте закупили необходимите инструменти за това. Или планът ви е бил да прегледате гардеробите си и да изхвърлите старите ненужни вещи, но така и не сте стигнали до тях, въпреки че сте започнали няколко пъти. Най-накрая ще може да доведете всички подобни въпроси до техния логичен край. Увеличава се нуждата ви да имате в дома си „малко пухкаво другарче“ и ще направите всичко необходимо, вашите домашни любимци да се чувстват добре.

♉ ТЕЛЕЦТази седмица е благоприятна за представителите на зодия Телец, които са запалени по някакъв вид творчески процес. Може би ще намерите нещо, в което ще се увлечете и ще посветите цялото си свободно време на него. Препоръчително е да започнете да изучавате нещо ново, да учите самостоятелно нещо което ви привлича. Благодарение на това ще може да повишите нивото си на личностно развитие и да придобиете нови полезни знания. Романтичните отношения също ще се развиват успешно.

Може би ще откриете в любимия човек интересна черта и ще научите много нови неща. В същото време седмицата ще бъде доста напрегната за тези, които са заети с рутинна работа. Вероятно чувството на умора от дейности, които са престанали да ви бъдат интересни и са загубили елементите на новост, ще се увеличи. Вашето здраве също може да се влоши. Опитайте се да се отървете от необходимостта да вършите работа, която не харесвате.

БЛИЗНАЦИДомакинските задължения и грижи може да се превърнат в основен приоритет за представителите на зодия Близнаци тази седмица. Възможно е да ви хрумнат нови интересни идеи как да направите условията си на живот по-удобни, комфортни и функционални. Може би ще разберете, че е време да си купите съдомиялна машина, мултикукър, хлебопекарна или нещо подобно. Във всеки случай в дома ви може да се появят нови домакински уреди. Най-проблемната тема за седмицата може да бъде свързана с нестабилността в любовните отношения.

Опитайте се да бъдете по-меки и толерантни и да се въздържате от каквито и да е стъпки, насочени към дестабилизиране на връзката. Не се опитвайте да ограничавате и контролирате поведението на партньора си - това е най-лошото нещо, което може да направите и именно контрола най-вероятно да доведе до рязко прекъсване на връзката. Чудесно време за уединение за практикуване на духовни практики.

РАКПрез тази седмица представителите на зодия Рак, ще могат напълно да усетят щедростта на душите на своите приятели и да получат всякаква помощ и подкрепа от тях. Ще бъдете заобиколени от симпатични и приятелски настроени хора, с които лесно ще намерите взаимно разбирателство. Ето защо това е прекрасно време за запознанства с нови хора. Не се отказвайте от покани за приятелски партита. Там ви очакват приятни впечатления, вълнуващо общуване и срещи с нови интересни хора.

Развлекателните пътувания извън града и сред природата, ще се развиват добре. Ако не сте доволни от партньорството и семейните си отношения, тогава е време сериозно да се замислите върху причините за неуспеха. Като внимателно анализирате поведението си и се опитате да погледнете себе си отстрани, ще може да разберете много и да коригирате подхода си. Това се отнася особено за начина, по който изграждате отношенията между членовете на семейството. Помислете за правилно разпределение на семейните задължения.

ЛЪВНай-проблемната тема за представителите на зодия Лъв тази седмица, може да стане животът по режим. Възможно е да сте склонни към хаотично поведение и непостоянство по отношение на битовите, семейните въпроси, както и по отношение на вашето здраве. Това може да доведе до изпускане на делата извън контрол. Именно през тези дни имунната ви система може да отслабне и вероятността от всякакви здравословни усложнения се увеличава. Обличайте се според времето, пазете се от настинки, дръжте краката си топли.

Простите и изпитани във времето превантивни мерки ще ви помогнат да избегнете сериозни проблеми. Също така в тези дни е възможен спад на вашата работоспособност. Опитайте се да разпределите товара равномерно и да не претоварвате нервната си система. Най-приятната тема за седмицата може да е свързана с ръст на доходите. Ще може да си позволите да направите покупките, които искате. Освен това, ще успеете да закупите добри стоки на промоция или с отстъпка.

ДЕВАПредставителите на зодия Дева може да почувстват повишаване на интелектуалните си способности през тази седмица. Това важи особено за тези, които учат в университет или се занимават със самообучение. Тези дни ще усвоявате много по-бързо и лесно информация от всякаква сложност. Това обаче не е най-доброто време за романтичните връзки. Когато общувате с любимия човек, опитайте се да не засягате темата за парите, размера на доходите и къде харчите средствата си.

Това е потенциално спорна тема и рискувате да се скарате и обвините взаимно в комерсиализъм и други подобни. Също така е неблагоприятно време за суетен начин на живот, посещение на ресторанти и клубове. През седмицата може да срещнете човек с по-високо ниво на развитие, който да стане за вас Учител и духовен наставник. Това е особено важно за представителите на по-младото поколение, които сега формират моралните си принципи и имат нужда да вземат пример от някого.

ВЕЗНИТази седмица може да бъде доста напрегната за представителите на зодия Везни. Най-вероятната причина, поради която може да възникнат усложнения, са отношенията с членовете на семейството, близките роднини и родителите. Може би общата ситуация в семейството ще е неблагоприятна поради кавги и липса на взаимно разбирателство. Освен това вашите лични инициативи може да не намерят разбиране и подкрепа от страна на близките. И при особена непримиримост и упоритост от всяка от страните, всичко това може да доведе до ескалация на конфликта.

В същото време това е благоприятно време за уединение в спокойна и комфортна обстановка. Ако в дома ви няма такива условия, създайте си ги поне временно. Например, може да се почувствате отлично при контакт с природата, да отидете в гората или да се отпуснете на брега на езеро, да ловите риба. Добро време за духовни практики. Тези дни може да почувствате усилване на психическите способности.

СКОРПИОНПредставителите на зодия Скорпион тази седмица е най-добре да се въздържат от нови запознанства. Ако искате да разрешите някакъв проблем с помощта на приятели, тогава използвайте само такива хора, които познавате много добре. Контактите с нови познати могат да бъдат не само неефективни, но и вредни. Проблема е, че сега вашите тайни недоброжелатели може да се активират и подобни инициативи да идват точно чрез такива хора.

Особено нежелателно е да общувате със случайни спътници по време на път, във влакове, автобуси и да им доверявате лични неща с надеждата, че никога повече няма да ги срещнете. В крайна сметка, както показва опитът, не е възможно да предвидим къде ще се появят нашите думи. В същото време това е подходящ период за подобряване на брачните отношения. Ако сте били скарани с партньора, сега може да се сдобрите. Семеен приятел, към когото двамата се отнасят с доверие и симпатия, може да изиграе важна роля в помиряването.

СТРЕЛЕЦТази седмица на представителите на зодия Стрелец, не се препоръчва да водят празен, суетен начин на живот. Това важи особено за приятелски партита, посещение на концерти и развлекателни събития. Такива забавления може да доведат до проблеми и големи финансови разходи. Особено нежелателно е да давате пари назаем на приятели - това по-късно може да доведе до кавга. В работата ви нещата ще се развиват много по-успешно. Може да постигнете добри резултати, ако сте наясно с основната си задача и сте готови да действате целенасочено.

На първо място, това се отнася за кариерното развитие и професионалните постижения. Освен това може да разчитате на късмет във всяка друга сфера на дейност. Например, докато подреждате нещата у дома. Вашият начин на живот може да определи резултатите, които в крайна сметка ще получите. Най-ефективен може да стане животът по график, когато времето на сън и бодърстване е ясно обозначено и следвате здравословна диета.

КОЗИРОГНуждата от творческа дейност, съчетана с повишени проблеми в кариерата, може да накара представителите на зодия Козирог да помислите за промяна на посоката на дейност. Може би, ще сте склонни да реагирате прекомерно на диктата на началниците на фона на някакъв нов проект, от който сте заинтересовани. И тогава работата по отдавна планирани задачи на основната ви работа, може да ви стане безинтересна. От тука могат да възникнат евентуални трудности в кариерата.

В същото време интелектуалната ви активност и жаждата за знания може да се повишат. Възможно е да прекарвате много време в интернет. Вероятността от виртуално романтично запознанство се увеличава. Необвързаните могат да срещнат представител на противоположния пол, може би дори от друга страна или град. Тази седмица също може да бъде свързана и със съживяване на личния живот. Предишни романтични отношения могат да придобият специална свежест и острота. Добро време за учене.

ВОДОЛЕЙПрез тази седмица отношенията на представителите на зодия Водолей, със служители на властта и закона могат да се обтегнат. Ако имате автомобил, опитайте се да не шофирате безразсъдно и бъдете по-стриктни в спазването на правилата за движение. Защото сега вероятността от пътнотранспортни произшествия се увеличава, в резултат на което може да бъдете глобени. Опитайте се също, да плащате ипотечните кредити и сметки за комунални услуги навреме. Стойте далеч от чужденци и хора с различен културен произход.

Най-положителната насока на седмицата е свързана с укрепване на семейните традиции и грижата за подобряване на условията на живот. Отношенията в семейството, ще са топли и приятелски. Роднини е възможно да ви дойдат на гости. Ако е необходимо, може да вземете кредит за дострояване на къща или закупуване на апартамент. Всички тези дела ще вървят лесно и бързо благодарение на дружната семейна солидарност и взаимната подкрепа.

РИБИТази седмица представителите на зодия Риби ще успеят да заздравят партньорствата си. Най-трудните въпроси в брака, които преди това са предизвиквали противоречия, сега могат да получат хармонично компромисно решение. Не забравяйте да обсъдите с брачния си партньор всички теми, които смятате за актуални. Само чрез заинтересован и приятелски диалог може да намерите правилните решения. Като цяло успешно ще се развиват всякакви контакти. Няма да ви е трудно да намерите човека, от който се нуждаете.

Може също така лесно да получите достъп до информацията, която ви трябва. Настройте се към сътрудничество и ефективно взаимодействие с хората около вас. За необвързаните са възможни романтични запознанства по време на пътуване, на улицата, в градския транспорт, на сватба на приятел или на концерт на любим изпълнител. В същото време се опитайте да не правите нищо, което може да увеличи риска от нараняване, натъртване, порязвания или изгаряния. Избягвайте да участвате в спортни прояви, тъй като тогава рискът се увеличава.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук