Седмичен хороскоп 16 – 22 януари

764 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

През първата половина на седмицата е препоръчително, представителите на зодия Овен, да действат активно, смело и настоятелно за постигане на своите цели. Сега не е момент за отстъпление. Може да се наложи да защитавате своите интереси. Всичко, което сте искали да постигнете напоследък, изведнъж ще се окаже близко и съвсем постижимо. В същото време ще успеете да преодолеете някои вътрешни бариери и препятствия и ще сте склонни да действате активно, смело, напористо. Не се страхувайте да поемате разумни рискове - в този случай ще имате по-голям успех.

Втората половина на седмицата е свързана с нови и предимно приятни преживявания. Не са изключени изненади, подаръци, парични награди. Ролята и значението на приятелите в тези дни може да се увеличи. Ако имате много приятели, тогава комуникацията с тях ще стане по-интензивна. Може да поискате да се присъедините към някакво неформално сдружение, например клуб по интереси, в който ще намерите съмишленици.

♉ ТЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Телец, ще се насладят на положителни промени в семейните отношения. Вашата половинка може да ви изненада приятно и да предприеме стъпки, в резултат на които, вашият статус и авторитет значително ще се повишат в очите на другите. Освен това пред вас, може да се открият някои примамливи перспективи. Времето е благоприятно за разширяване хоризонта на вашите знания. Сега ще може да правите дълбоки обобщения и да разбирате много сложни проблеми.

Това е прекрасно време за студенти и ученици, с успех ще се подготвите за изпити и контролни. Може би ще срещнете човек, който ще ви научи на много и когото с право, може да наречете свой Учител. Втората половина на седмицата благоприятства положителните промени в кариерата. В този момент външните обстоятелства ще ви помогнат да постигнете целите си. Може би около вас ще се случат събития, които ще ви отличат от общата маса хора, ще ви поставят в центъра на общественото внимание.

БЛИЗНАЦИ:

За представителите на зодия Близнаци първата половина на седмицата е благоприятна за подреждане на дома и решаване на битови въпроси. Моментът също е подходящ за покупка на домакински уреди на изплащане. Прекрасен период решително да се отървете от вредните навици и да промените ежедневието си. На преден план може да излезе интимният живот и задоволяването на инстинктивните нужди. Засилват се сексуалните ви желания, които ще търсят хармонична реализация. Ако имате постоянен партньор, тогава ще запомните тези дни с ярки приятни впечатления.

Втората половина на седмицата е благоприятна за учене. Интересът ви към знанието нараства, ще се радвате да учите, да разширявате кръгозора си. По това време е добре да планирате туристическо пътуване. Жаждата за далечни страни, както и за опознаване и научаване на нещо ново, ще се увеличи значително. Не е изключено внезапно дори за себе си, да тръгнете на дълго пътуване, оставяйки на заден план всички дела и тревоги.

РАК:

За представителите на зодия Рак първата половина на седмицата, е благоприятна за романтичните и семейни отношения. В брака оставете всичко в ръцете на вашият партньор и само го направлявайте и помагайте - в този случай няма да имате проблеми. Погледнете по-отблизо вашият любим човек. Може би ще откриете много положителни качества в него, които по някаква причина преди това са останали незабелязани.

Ако сте необвързани и искате сериозна връзка, опитайте се да посещавате по-често развлекателни събития, като сватби, концерти. В лека, спокойна атмосфера, може да се случи така желаното запознанство. Втората половина на седмицата е благоприятна за терапевтични и профилактични мерки. Ще успеете да разрешите успешно и въпроси, свързани с получаване на кредит или наследство. Това е чудесно време за тези, които се занимават с екстремни дейности, спорт, туризъм, планинарство, лов. Доверете се на инстинктивните си желания.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв през първата половина на седмицата, ще бъдат в отлична физическа форма. Това ще ви позволи да повишите вашата работоспособност и да свършите много домакински и професионални задачи. Колкото по-чисто е във вашият дом, колкото повече ред има в него, толкова по-добро ще бъде вашето здраве. Много болести ще започнат да изчезват сами. Поставете си цели и действайте. Ако успеете да сте последователни и упорити, определено ще постигнете целта си.

Също през тази седмица в полезрението ви може да попаднат хора, с които сте имали някакви отношения в миналото, включително лични. Втората половина на седмицата е благоприятна за укрепване и развитие на партньорските отношения. Ако все още нямате собствено семейство, но имате постоянен партньор, с когото се срещате, тогава връзката ви може да достигне качествено ново ниво. Именно в тези дни може да вземете съвместно решение да заживеете заедно или да сключите официален брак.

ДЕВА:

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Дева, може да премине в творчески подем. Ако сте човек, който е запален по някаква дейност, тогава намерете свободно време, за да правите това, което обичате. Тези, които имат абонамент за фитнес клуб, е добре да започнат да тренират по-интензивно в залата. Възможни са романтични срещи. Това може да бъде ярко и вълнуващо преживяване. Настройте се за забавления и развлечения.

Например, може да отидете на концерт на любимия си изпълнител или в друг град на разходка, а може просто с приятели или любимия човек да излезете сред природата. Направете приятен сюрприз на любимия човек, изненадайте го и го поглезете. Втората половина на седмицата е благоприятна за подреждане на дома и решаване на битови въпроси. Също така е изключително добро време за започване на диета и вземане на превантивни мерки, насочени към подобряване на здравето.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни през първата половина на седмицата, е препоръчително да се съсредоточат върху семейството. Бъдете по-активни в подобряването на битовите условия у дома. Основният акцент трябва да се постави върху използването на домакинските уреди, благодарение на които, всички задачи могат да се изпълняват много по-бързо и без много физически усилия. Може да закупите нещо за дома на изплащане.

Ако живеете с по-възрастни роднини, баби и дядовци, тогава е подходящ момент за уреждане на въпроси, свързани с наследство. Втората половина на седмицата ще бъде много удовлетворителна за тези, които имат деца. Ще откриете таланта на учителя в себе си и ще останете доволни от поведението на вашето дете. Влюбените ги чака разцвета на романтичните отношения. Чувствата ще бъдат взаимни, любовното общуване, ще ви донесе много приятни моменти и изненади.

СКОРПИОН:

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Скорпион, може да бъде белязана от засилени контакти с приятели и познати. Ще бъдете непринудени и ще прекарвате много време в пътуване. Това важи особено за тези, които имат собствена кола. Сядайки зад волана, може да почувствате приятното усещане от шофирането, скоростта и свободата на движение. Благоприятно време за разходки сред природата, извън града на село с приятели и роднини, за забавление на маса и с нощувка.

Организационните моменти и трудности няма да ви спрат. В допълнение, това е подходящо време за помирение с партньора. Втората половина на седмицата е благоприятна за семейния живот. Може да направите подобрение на дома. Отношенията в семейството ще бъдат прекрасни. Ако преди сте имали проблеми и недоразумения, използвайте тези дни за хармонизиране на отношенията у дома.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец през първата половина на седмицата, ще усетят повишаване на енергийния си потенциал. Това е подходящо време за физическа активност и спортуване. Благодарение на това може да подобрите своя външен вид и да отслабнете. През повечето време може да се занимавате с практични въпроси, свързани с материални и финансови дела. Благодарение на това, вашите финансови ресурси и възможности значително ще нараснат.

Добре е да помислите за закупуване на нещо голямо. Втората половина на седмицата е благоприятна за пътувания, контакти, учене и всякакъв вид интелектуална дейност. Възможна е интензивна комуникация с приятели и познати, благодарение на която ще научите последните свежи новини от живота на хората от вашия кръг. Ще бъде прекрасно ако по това време се отправите на път, пътешествие. Ще се запознаете с много нови хора и ще изживеете прекрасни преживявания.

КОЗИРОГ:

На представителите на зодия Козирог в началото на седмицата се препоръчва, да обърнат максимално внимание на физическото и интелектуалното си развитие. Ако мечтаете да имате красива фигура и добър мускулен тонус, тогава трябва да започнете систематично да спортувате. Най-добре е да правите това по план, като започнете да посещавате фитнес клуб. В този период ще сте склонни към инициативност и смели действия. Ще бъдете готови да поемете отговорност и да действате независимо.

Хората около вас, виждайки тази ваша решителност, няма да се намесват във вашите действия. Втората половина на седмицата е свързана с приятни събития в материален план. Например, може да намерите и купите модерни дрехи, които да ви подхождат перфектно. Също така е подходящ момент за закупуване на бижута. Финансовото ви състояние ще се подобри през тези дни и ще може да си позволите приятни покупки.

ВОДОЛЕЙ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Водолей, ще бъдат привлечени от всичко мистериозно и тайнствено. Може би, ще сте увлечени в четене на детективска или езотерична литература. Успешно ще се развиват всякакви разследвания, изследователски дейности. Това е благоприятно време за духовни практики. Например, с усилие на волята и мисълта, ще може да оказвате коригиращи влияния върху състоянието на вашето здраве.

Също така е чудесно време за водни процедури, като вани, сауни, контрастни душове. Препоръчително е да направите нещо безкористно, да помогнете на нуждаещ се, да се заемете с благотворителност. Втората половина на седмицата е благоприятна за промяна на имиджа и всякакви форми на личностно развитие. Добре ще е да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да посетите фризьор, салон за красота. Здравословният начин на живот в тези дни, може да стане част от вашето ежедневие.

РИБИ:

Живота на представителите на зодия Риби през първата половина на седмицата, ще да блести с ниви ярки цветове. Може би, ще срещнете нови приятели и ще се забавлявате. Контактите ви в социалните мрежи, в общности и в интернет форуми, ще се активират. Възможно е да бъдете поканени да се присъедините към група хора, с еднакви цели като вашите. Освен това, това няма да е просто общуване с разговори на чаша кафе - напротив, става дума за динамична комуникация, свързана с някаква съвместна дейност.

Това е подходящо време за посещение на спортни мероприятия или концерти на любимите ви изпълнители, заедно с приятелска компания. През втората половина на седмицата е възможно да се изморите от прекалено интензивните контакти и да поискате да пребивавате в тишина и уединение. Това време повече подхожда не за работа и тревоги по належащи проблеми, а за релакс и размисъл върху последните събития. Привеждането на душата в състояние на баланс е основната и напълно осъществима задача за края на седмицата.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pexels.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук