Седмичен хороскоп 18 – 24 декември

5187 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: За представителите на зодия Овен тази седмица, ще премине на оптимистична вълна. Това може да се дължи до голяма степен на появата на влиятелен покровител, благодарение на когото ще успеете да постигнете целите си много по-успешно. Външните обстоятелства ще са благоприятни за целеустремените, които дълго и методично работят за постигане на целите си. Време е да се възползвате от предимствата и да предприемете по-нататъшни стъпки. Кариерата ще се развива добре, много от тези, които чакат повишение, ще получат дългоочакваната позиция.

Това е и благоприятно време за провеждане на разследвания и търсене на отговори на вълнуващи въпроси. Това може да се отнася както до някакви факти, така и до опит да разберете себе си, вашата цел. Успешно ще бъде преработването на психологически комплекси. Тези, които страдат от всякакви фобии, могат да идентифицират причините за страховете си и да се отърват от тях. Вашата романтична връзка може да стане по-динамична, може да излизате по-често и да се сближите още повече с любимия човек. Необвързаните могат да очакват романтични приключения, случайни връзки и мимолетни влюбвания.

♉ ТЕЛЕЦ: Тази седмица на представителите на зодия Телец се препоръчва да гледат напред към бъдещето и да се опитат да разширят сферата на своите интереси. Най-успешната посока, ще е свързана с обучението. В живота винаги трябва да научите нещо и тази седмица ще бъдете особено добри в това. Опитайте се да бъдете в центъра на комуникацията, като използвате всички налични средства за общуване, от които интернет може да бъде най-полезен. Може да планирате за тези дни започване на изучаване на всякакви дисциплини на знанието.

Изучаването на чужди езици ще върви много бързо - може значително да разширите своя речник. Успешни ще са и туристическите пътувания и командировките – през тези дни ще научите много нови и интересни неща. С достатъчно лична активност и желание да научите нещо ново, ще разширите кръга си от приятели. Може да срещнете хора, които в една или друга степен ще сте склонни да възприемате като свои учители и наставници. В същото време това е доста нестабилно време за партньорствата. Поведението на брачните и бизнес партньори трудно ще може да се нарече надеждно и предвидимо - по-скоро обратното.

БЛИЗНАЦИ: За да постигнат наистина нещо тази седмица, представителите на зодия Близнаци трябва да могат да поемат рискове и да не се страхуват от промяната. Особеността на настоящия момент е, да заемете ясна и твърда позиция по принципно важни за вас въпроси. Тези със здрави амбиции може да се наложи да вземат решение. По този начин може да постигнете целите си или поне да се приближите една стъпка по-близо до реализирането им. Вероятно ще бъдете привлечени към приключения, към рисковани начинания. Подсъзнателно може да се стремите към всичко, което е свързано с интензивни впечатления и освобождаване на адреналин.

Спортистите ще бъдат най-добрите в постигането на целите си. Ще може да поставят лични рекорди и да се представите добре в спортни състезания. Финансовите ви възможности ще се увеличат. Значителна подкрепа може да ви окажат влиятелни хора, от държавни служители до началници на основната ви работа. Може да разчитате и на помощ от родителите си. У дома може да поискате да въведете елементи на новост. Купете подходящи домакински уреди и ги използвайте, за да улесните домакинската работа.

РАК: Най-приоритетната и успешна посока за представителите на зодия Рак тази седмица е укрепването на партньорствата. В бизнес партньорствата, се опитайте да узаконите онези споразумения, които са били валидни между вас въз основа на устни споразумения. В личното партньорство може да почувствате, че отношенията са станали много по-топли и меки. Много от вас ще успеят да покажат най-добрите си качества като преговарящи и миротворци. Може интуитивно да чувствате намеренията на другите хора и да намерите компромисни формули във всеки труден процес на преговори.

Тези качества ще ви помогнат да подобрите вашите брачни отношения и бизнес партньорства, като направят взаимодействието с тях по-интелигентно и по-рационално. По този начин отношенията ще се градят на взаимно уважение и любов. Това е прекрасно време за сключване на брак и сватбени церемонии. Тези, които търсят допълнителни доходи, ще могат да получат банков кредит или рефинансиране при по-изгодни условия. В любовта и романтичните отношения ще изпитате прилив на емоции. Възможно е ново запознанство, любов от пръв поглед.

ЛЪВ: Тази седмица представителите на зодия Лъв, ще имат възможност да подобрят здравето си и да укрепят имунитета. Вашето тяло ще се бори активно с всякакви заболявания, така че сега би било добре да започнете планирано лечение и превантивни мерки. Използвайте тези дни, за да се отървете от лошите навици, особено ако са вредни за вашето здраве. Поредния опит този път може да завърши успешно. Добре е да преминете към здравословен начин на живот.

Може би досега жизненият ви ритъм е бил доста свободен, ако не и хаотичен. И поради това не винаги сте успявали да се справите с нещата навреме. Но сега имате шанс да поправите всичко. Научете основите за управление на времето и се опитайте да приложите правилата за организиране на вашия режим, като го доведете до система, която е оптимална за вас. Това веднага ще се отрази положително на вашия професионален успех и здраве. Това е благоприятно време за делова активност и подреждане на пространството около вас.

ДЕВА: Представителите на зодия Дева тази седмица вероятно ще успеят да намерят мир и хармония в своите партньорства и любовни отношения. Тези, които имат романтична връзка от дълго време, може да успеят да направят крачка към формализиране на връзката си. Възможно е да ви предложат брак и това да стане основание за годеж и сватба. Влюбените двойки, които предварително са решили да се оженят, могат да планират сватбеното си тържество за тази седмица, всичко ще бъде успешно. Периода е благоприятен за творческо израстване и нови лични постижения. Нещата ще вървят добре за тези, които имат любим бизнес или хоби, на което посвещават много време.

Вашата физическа активност също може да се увеличи, което ще се отрази положително на тези, които посещават спортни клубове и фитнес. Тези които обичат да майсторят, ще могат да ремонтират домакински уреди и да направят нещо със собствените си ръце. Ще си прекарате вълнуващо и забавно, когато посещавате развлекателни събития, концерти и театри. Ако имате деца, отделете повече време за отглеждането им - ще установите отличен контакт и детето ще ви радва с успехите си. Като цяло тази седмица може да носи отпечатъка на празник.

ВЕЗНИ: Подобряването на дома и семейния комфорт е това, което може да се превърне в най-успешната посока за дейност на представителите на зодия Везни тази седмица. Основата за това може да бъде хармоничния психологически климат във вашето семейство. Това е и добър момент за общуване с близките. Ако сте имали обтегнати отношения с някой от членовете на вашето семейство, трябва да обсъдите всичко отново и да стигнете до пълно и безусловно помирение. И едва след това може да се заемете с финансовите и битовите проблеми.

На първо място, внимателно изчислите разходите и приходите си през изминалия период и си съставете финансов бюджет. Това ще ви помогне да получите правилна представа за парите си и ще може да планирате следващите си стъпки. Добре е да разпределите домакинските задължения между членовете на семейството, като решите кой какво ще прави и кога. Необходимо е да направите всичко със съгласието на любимите хора. По този начин ще може да свършите нещата няколко пъти по-бързо. Добър момент за закупуване на домашен любимец: кученце или коте.

СКОРПИОН: Представителите на зодия Скорпион тази седмица могат да получат много положителни емоции, при общуването с хората около тях. Това до голяма степен ще се дължи на факта, че ще сте склонни да се отнасяте към хората тактично и учтиво. И те ще ви отговорят по същия начин. Това е подходящо време за развлекателни пътувания на село или сред природата. Опитайте се да сте в крак с всички новини и да поддържате приятелски отношения с всички хора от ежедневния си кръг на общуване. Това може да ви помогне да разрешите личните си проблеми.

Времето е подходящо за създаване на нови запознанства, включително романтични. Отношенията ще се развиват успешно. Чувствата към любимия човек, ще се засилят. Връзките могат да станат по-стабилни. В съпружеските отношения всичко върви отлично. Може да почувствате желание да промените радикално външния си вид. Нуждата от промяна и обновяване може да ви подтикне неочаквано да боядисате косата си или да си направите нова прическа. Промените могат да засегнат и стила на гримиране и обличане (това се отнася главно за дамите). По един или друг начин е малко вероятно да минете без посещение в салон за красота или фризьор.

СТРЕЛЕЦ: Тази седмица ще се развива доста добре за представителите на зодия Стрелец. На първо място, това ще се дължи на успешната бизнес дейност. Нивото на вашите доходи може да се увеличи и да ви бъде предложена допълнителна работа. Моментът е подходящ за решаване на материални проблеми и покупки. Ще може да зарадвате себе си и членовете на семейството с нови покупки за вашия дом, благодарение на които животът ви ще стане още по-комфортен. Купуването на нови домакински уреди ще ви помогне да се справите с ежедневната работа без много физически усилия.

Семейните отношения ще са приятелски и ще се основават на взаимно уважение и грижа. Може да направите общо почистване и козметични ремонти заедно с членовете на семейството. Използвайте това време, за да промените хранителните си навици. Ще може значително да подобрите здравето си, ако следвате здравословна диета и за известно време се ограничите в храненето - положителният резултат няма да закъснее.

КОЗИРОГ: Представителите на зодия Козирог тази седмица, ще имат всички основания да бъдат напълно доволни от живота и от себе си. В отношенията с другите, ще може да проявите най-добрите черти на вашия характер: доброта, спокойствие и практичност. Най-успешната посока на седмицата ще са контактите с другите и новите запознанства. Няма да имате проблеми в отношенията с приятели, съседи или роднини. Ще получите тяхната подкрепа в начинанията си. Външните обстоятелства ще са благоприятни за тези от вас, които са свикнали да действат самостоятелно и инициативно.

Това се отнася особено за предприемачите и самостоятелно заетите. Нараства ролята на приятелските контакти, които винаги ще ви бъдат полезни от гледна точка на информационната подкрепа и практическата помощ. Ако е необходимо, ще може лесно да се споразумеете с хората, които ви интересуват, дори ако те са надарени с власт и влияние. Това е чудесен момент за постигане на бърз напредък в обучението. Ще сте в състояние не само бързо да овладеете знанията, но и да установите приятелски отношения с учителите, което също е важно.

ВОДОЛЕЙ: Тази седмица представителите на зодия Водолей е добре да водят спокоен и уединен начин на живот. Ще се интересувате не само от въпросите на материалното благополучие, но и от спокойствието. Парите ще идват относително лесно и няма да ви е трудно да увеличите приходите си. Това може да се дължи до голяма степен на нарастването на частни поръчки. При всичко това се опитайте да намерите време за спокоен и съзерцателен начин на живот.

Препоръчително е да се съсредоточите върху духовното си развитие и да се задълбочите в работа над вашите психологически комплекси. Ако се чувствате неудобно или несигурни в някои ежедневни ситуации, опитайте се да разберете психологическите причини за това. Това е чудесно време за духовни практики, медитация, молитви, овладяване на техниката на автогенен тренинг и акупресура - всичко, което по един или друг начин ви помага да намерите вътрешна хармония на душата и тялото. Освен това самото уединение, ще се отрази благотворно и успокояващо на общото ви състояние.

РИБИ: Представителите на зодия Риби тази седмица може да почувстват, че са на прага на нов, по-оптимистичен обрат в живота си. Вътрешният оптимизъм и реалистичното самочувствие, съчетани с подкрепата на приятелите, могат да се превърнат в основа за истински стартиращи положителни промени. Ако отдавна имате планове, които включват ваши конкретни лични цели, съчетани с подкрепата на съмишленици, тогава е дошъл моментът да преминете към действия.

Може да имате късмет в делата, да почувствате невидимата подкрепа на съдбата. Освен това не забравяйте да слушате интуицията си. Може би точно през тези дни ще се прояви вашият дар на предвидливост - ще може предварително да предвидите хода на значимите за вас събития и да се отървете от неприятностите своевременно. Стремете се да общувате с хора, които имат същите възгледи като вас. Контактите с приятели и съмишленици са това, което ще ви укрепи и захрани енергийно. Колкото по-активни станете, толкова повече подкрепа ще получите в крайна сметка и толкова по-широк ще стане кръгът от вашите приятели.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук