Седмичен хороскоп 18 – 24 юли

738 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈ ОВЕН:

За представителите на зодия Овeн тази седмица, значението на кариерата и семейството ще нарасне. В началото на периода се постарайте да избягвате острите теми в общуването с родителите. Не им обещавайте нищо, което не сте сигурни че ще изпълните. Нереалистично е да разчитате, че сега ще бъде възможно да се намери взаимно разбирателство с тях. Не са изключени някои битови неприятности у дома. Например съседите на горния етаж да наводнят апартамента или спешно да правите ремонт. Въпреки натоварената работа, не забравяйте за домакинските си задължения. Все пак семейните отношения сега, ще са много по-важни от кариерата.

От друга страна семейните проблеми, могат да причинят усложнения в работата. Например, може да се наложи да излезете по-рано от работа по семейни причини - и това да предизвика недоволството на началниците. Почивните дни са благоприятни за развитие на романтичните връзки, почивка и развлечения. Препоръчително е да прекарате това време на брега на морето, насладете се на плажа, а ако търсите авантюри, може да започнете курортен роман. Вашето въодушевление и творчески ентусиазъм, предполагат някакво приятно приключение, когато от вас ще се изисква фантазия, смелост и приповдигнато настроение.

♉ ТЕЛЕЦ:

В началото на седмицата представителите на зодия Телец, могат да се сблъскат с проблеми в контактите с другите хора. Препоръчително е да сте по-селективни при установяване на нови запознанства. Може би в полезрението ви ще попадне човек, който ще ви обещае много неща. Сега обаче цената на думите не е голяма и едва ли думите ще прераснат в реални дела. Бъдете по-внимателни при пътуване, в градския транспорт или с личния автомобил. Когато се срещате с нови хора, бъдете бдителни и не се доверявайте на никого - има голяма вероятност да станете жертва на измама.

Поради известна разсеяност може да загубите документи, да ги оставите някъде. Внимавайте да не нарушите правилата за движение. Въздържайте се от подаване на документи в държавни институции - може нещо да се обърка, да има проблеми и бюрократични забавяния. През почивните дни се заемете с подобряване на условията си на живот, направете дома си по-уютен и комфортен. Също така е подходящо време за посещение на селската къща, вила с цялото семейство и работа по подобряването на градината. Семейният труд по земята, допълнително ще укрепи и обедини вашето семейство.

♊ БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци в началото на седмицата, могат да се сблъскат с проблеми, свързани с финансите. Вашите доходи, може да са по-ниски от очакваното. Освен това трябва да имате предвид, че сега няма да сте много добри в пресмятането на опциите и вземането практични решения. Някои от вашите финансови решения, може да предизвикат загуби. Това важи особено за пазаруването. Може да закупите нещо, което няма да ви трябва в бъдеще. Трябва също да бъдете по-внимателни, когато плащате за покупките си в магазини и пазари - вероятността от кражба или загуба на пари се увеличава.

Може да се освободите от притесненията, ако следите внимателно състоянието на бюджета си и не допускате преразходи. Ако решите да туширате проблема с безпаричието с заем, само ще влошите ситуацията. Почивните дни могат да бъдат свързани с интензивно общуване. В полезрението ви може да попаднат много нови хора, от които ще получите много интересна и полезна информация. Ако в предходния период не сте общували достатъчно често с приятели и познати, може би са се натрупат някои информационни пропуски, които сега ще имате възможност да запълните. В допълнение, вашият социален кръг може значително да се разшири.

♋ РАК:

В началото на седмицата представителите на зодия Рак, може да се сблъскат с неразбирателство с близките или колегите. Не се доверявайте на обещания и не подписвайте правно обвързващи документи. Факт е, че в тези дни ще сте интелектуално активни и настроени на взаимно разбирателство с хората около вас. Трябва обаче да имате предвид, че сега е по-добре да изграждате отношения въз основа на здравия разум и да не си правите илюзии относно честността и благоприличието на хората, с които общувате. Възможно е да разберете, че някой от вашите партньори ви мами. Не бързайте да си правите прибързани заключения. Може би някой наистина ви заблуждава, но може сами да сте се заблудили.

Освен това не се опитвайте да решавате личните си проблеми за сметка на партньора - това определено ще доведе до неприятности. Само компромисът може да стане основа на партньорството. През почивните дни ще успеете да разрешите успешно някои материални и финансови въпроси. Именно като се съсредоточите върху решаването на финансовите проблеми, може значително да подобрите цялостната ситуация. Точно това е брънката във веригата, която може да повиши нивото на живота ви до ново качество. Затова насочете тук максимално вниманието си.

♌ ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв в началото на седмицата, е добре да стоят далеч от тайни и секретни дела. Това важи особено за клюки, интриги, различни задкулисни действия, опити за разследване и разбиране на скрити неща от вас. Помнете също, че всяка ваша тайна дейност ще бъде разкрита и публично оповестена. Не правете неща, от които по-късно може да се срамувате. Също така по това време е възможно да изпитате психологически дискомфорт.

Опитайте се да не оставате твърде дълго сами. Усещането, че сте ограничени по някакъв начин и възпрепятствани да изразите себе си, може да бъде преодоляно чрез открити дела. Може да ви пречат конкуренти, които не са в състояние да действат открито. Затова се опитайте да извадите всички проблемни въпроси от тъмно на светло - и ще видите, че много от тях ще изчезнат от само себе си. Погрижете се също за здравето си, опитайте се да ограничите консумацията на алкохол. През почивните дни се отдайте на самоусъвършенстване. Възможно е да срещнете човек, който да стане ваш духовен учител, гуру.

♍ ДЕВА:

Представителите на зодия Дева могат да осъществят много нервна и непродуктивна комуникация в началото на седмицата. По-често от обикновено с вас ще се свързват приятели и познати, включително и такива, с които не сте поддържали отношения от дълго време. Ако имате любим човек, старайте се да не прекарвате много време в компанията на приятели. Това може да доведе до недоразумения между някой от вашите приятели и човека, когото обичате. Неволно може да станете ябълката на раздора, когато всички около вас очакват повече внимание. Същността на проблема, най-вероятно ще е неразбирателство между близките хора.

Опитайте се да не се намесвате в тези отношения - те сами ще се разберат. Избягвайте също да посещавате шумни компании и развлекателни събития. По-добре е тези дни да се заемете с решаване на практични въпроси. През почивните дни е добре да дадете предпочитание на спокойният и премерен ритъм на живот. Няма нужда да планирате нищо и да се опитвате да го изпълните непременно. Живейте така, сякаш се носите по река, спокойно и отпуснато. Ако се сблъскате с някакви проблеми, тогава решението ще дойде от само себе си.

♎ ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни в началото на седмицата могат да попаднат в двойствена ситуация. От една страна, могат да ви направят предложение в работата, да ви поверят някаква отговорна задача, благодарение на която професионалният ви статус да се повиши. От друга страна, ситуацията в семейството и отношенията с близките няма да са такива, че да разчитате на надежден тил – ще липсва подходящата помощ и подкрепа от семейството. Не защото любимите хора не иска да ви подкрепя, а защото в този момент самите те, може да има нужда от вашата подкрепа.

Възможно е да възникне и голяма дилема: ще ви е трудно да намерите правилния баланс на разпределение на времето между работата и дома. Изходът от ситуацията е да успеете навсякъде и да си поставите правилните приоритети. Почивните дни са благоприятни за поддържане на приятелските контакти и развитие на партньорствата. Това е добър момент за разрешаване на минали недоразумения и напрежения. Много е добре съвместно да планирате бъдещето. Опитайте се да съгласувате личните си планове с тези на вашата половинка. Направете така, че целите ви да са еднакви.

♏ СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион в началото на седмицата, е препоръчително да се въздържат от дълги пътувания. По пътя може да се сблъскате с различни непредвидени инциденти. Вашата ориентация може да е слаба сега, така че се старайте да не ходите в непознати райони - в противен случай може да се изгубите, да вземете грешен автобус или влак. Друг проблем е образованието. Способността ви да се съсредоточавате върху предмета може да бъде нарушена, което драстично да намали представянето ви в училище или колеж.

В допълнение, връзката с учителите може да се влоши. Всичко, свързано с получаването на информация и общуването, ще изисква вашето внимание, защото тук може да е източникът на възможните неприятности. Почивните дни ще са благоприятни за работата. След като сте формирали основната си цел, пристъпете незабавно към практични стъпки, насочени към реализиране на вашия план. По този начин се мотивирате да се държите отговорно и последователно. Също така е важно да се погрижите за здравето си.

♐ СТРЕЛЕЦ:

За представителите на зодия Стрелец в началото на седмицата, могат да възникнат различни инциденти, в резултат на които може да се наложи да направите корекции в плановете си. Съсредоточете се върху укрепването и сигурността на вашите финансови спестявания. Ако използвате електронни системи за разплащане в интернет, препоръчително е да промените паролите си и да направите защитата на поверителните си данни по-надеждна. Също така през този период се опитайте да не предприемате действия, които могат да увеличат риска от материални или физически щети. Не давайте и не вземайте пари назаем.

По принцип това не е най-доброто време за всякакви финансови решения. Може да се случи спешно да имате нужда от голяма сума пари или да не може да платите битовите сметки, кредити. В този случай финансовият въпрос може да излезе на преден план и да се превърне в основна тема на безпокойство. Опитайте се да спестите финансов резерв за подобни непредвидени случаи. През почивните дни е препоръчително да направите всичко възможно, за да смените обстановката, да внесете нови цветове в живота си, да го направите по-радостен, весел и празничен. Добре е да посетите концерт или развлекателно събитие.

♑ КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог в началото на седмицата могат да се сблъскат с усложнения в партньорските отношения. Това може да се случи както с колеги, така и с любимия човек. Ще сте склонни да сте недоверчиви и подозрителни към инициативи, идващи от партньорите. Може да грешите - опитайте се да не правите прибързани заключения и запазете вашето мнение за себе си. Тези дни се характеризират с липса на искреност и честност в партньорството. Ето защо е по-добре да се въздържате от подписване на каквито и да било споразумения за сътрудничество.

В съпружеските отношения могат да възникнат недоразумения. Не наранявайте брачния си партньор с недоверие и ревност. Може би просто имате различни интереси в момента и това е временно. През почивните дни може да поискате да повишите адреналина, да направите нещо, което е рисковано и същевременно вълнуващо. Ако се занимавате с екстремни спортове като гмуркане, пещеризъм, алпинизъм, то със сигурност лесно може да си доставите тази тръпка.

♒ ВОДОЛЕЙ:

Представителите на зодия Водолей в началото на седмицата трябва да обърнат повече внимание на здравето си. Тези дни вашият енергиен тонус може да отслабне, което да доведе до намаляване на защитните сили на организма, имунитета. Вземете превантивни мерки. Съсредоточете се върху правилното хранене. Изключете от диетата храни, съдържащи химически добавки, и яжте само пресни продукти - стриктно следете за качеството на храната. Не се излагайте на риск от хранително отравяне: никаква царевица, сандвичи и кебапчета от улични търговци.

В такова състояние, ще ви бъде трудно да се справите с текущите дела. Следователно може да останат недовършени задачи на работа или у дома. Също не е най-доброто време за наемане на домашни помощници като бавачки, икономки или болногледачи в дома. По-добре е да се въздържате от идеята за закупуване на домашен любимец за момента. Почивните дни могат да бъдат свързани с подобрение в партньорството и интересна комуникация с другите. Може да откриете в любимия човек такива положителни качества, които не сте забелязвали преди. Успешни ще са пътуванията извън града за пикник.

♓ РИБИ:

Представителите на зодия Риби през първата половина на седмицата, е най-добре да се въздържат от празно прекарване на времето и забавления. Това се отнася за посещение на празнични събития, клубове, ресторанти, концерти и дискотеки. Въздържайте се също от изясняване на отношенията с любимият. Възможно е да възникне неразбирателство между вас, недоразумение. Опитайте се да не давате повод за ревност и бъдете по-толерантни към думите и поведението на любимия човек.

В приятелските отношения също могат да възникнат разногласия и кавги. Ако имате деца, тогава тяхното поведение може да ви обезпокой. Детето може да се опита да ви измами по някакъв начин, като например да скрие от вас лоша оценка в училище или порицание, което е получило за лошо поведение. Периода е проблемен за творчество, хобита, спорт. Почивните дни са добри за укрепване на здравето. Вашето тяло ще реагира перфектно на всяко лечение, ще имате повече от достатъчно енергия. Добре е да правите водни процедури, да се заемете със закаляване.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук