Седмичен хороскоп 19 – 25 декември

592 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Тази седмица за представителите на зодия Овен, може да се развие по парадоксален начин. От една страна, ще може да изпитате голямо удоволствие от организирането на вашият комфортен живот и използването на предимствата на цивилизацията. Например пазаруването -особено за представителките на красивата половина на човечеството, ще бъде голямо удоволствие. И ще имате достатъчно пари за това. Удоволствието от използването на материалните притежания обаче, няма да е достатъчно условие, да ви направи щастливи. Може да се наложи да се сблъскате със сериозни препятствия по пътя към себеутвърждаването.

Не бързайте да се карате с влиятелни хора - сега съотношението на силите не е във ваша полза. В края на седмицата ще успеете да постигнете целите си, като действате скрито и дискретно. Това е подходящо време за провеждане на разследвания, установяване на подробности и обстоятелства на събития, които са били скрити от вас. Ще може да забележите фините нюанси в поведението на другите хора и да разберете по-добре, скритите психологически причини зад техните действия.

♉ ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец тази седмица, ще могат да изпитат и разберат мъдростта на живота. Това може да се дължи на хармоничното ви психологическо състояние и желанието за повече знания. Използвайте това време за лично интелектуално и физическо развитие. Добре е да започнете редовно да посещавате фитнес, плувен басейн, да правите упражнения. Ако сериозно се грижите за себе си, за външния си вид, тогава положителният резултат няма да закъснее. Мъжете ще могат да направят мускулен релеф, а жените да станат по-елегантни и стройни.

Това е добър момент да коригирате вашият имидж, да промените вида на прическата, грима, стила на облекло - добрият вкус ще ви подскаже правилната посока за промени. В същото време се опитайте, да не допускате нарушения на закона, защото не са изключени усложнения в отношенията с неговите представители. В края на седмицата може да имате късмет във всякакви дела. Това е чудесно време за общуване с приятели, включително чрез интернет. Ако сте редовни във форуми или социални мрежи, тогава може да се запознаете с интересни хора и да участвате във вълнуваща дискусия по дадена тема. Това е страхотен момент да намерите съмишленици, хора, които се интересуват от същите проблеми като вас.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци, вероятно ще бъдат в спокойно и леко меланхолично настроение през по-голямата част от седмицата. Може би, ще се почувствате уморени от суматохата от изминалите дни и ще искате да релаксирате и почивате. Същевременно може да се заинтересувате от въпросите за духовното развитие, самоусъвършенстването, освобождаване от вътрешните психологически комплекси. Източните духовни практики като чигонг, йога или медитация, могат да бъдат от голяма полза. Опитайте се да си осигурите спокойна среда за уединение.

Ако няма възможност да се усамотите у дома, тогава отидете на разходка сред природата, в гората или в парка. Също така ще е добре да посетите СПА център - водните процедури ще повлияят благоприятно на вашето психическо и физическо благополучие. Паралелно с това се старайте да избягвате конфликтни ситуации и хора, склонни към неадекватно поведение. Освен това, няма да сте застраховани от внезапни инциденти. В края на седмицата може да настъпят положителни промени в кариерата. Например, може да бъдете повишени или освободени от някои отговорности, като запазите същата заплата.

РАК:

Представителите на зодия Рак през тази седмица, е добре да помислят за перспективите в личния си живот и кариера. Ако сте женени, тогава може би е време да обновите и възстановите предишните чувства във връзката. Това важи особено за двойките, които преминават през период на криза. Може би, не трябва напълно да контролирате всяко движение на своя партньор, а да му дадете малко повече свобода. А вие самите, също може да се възползвате от свободното време и да подновите отношенията с приятели и познати.

Във всеки случай подобно изместване на вниманието, ще ви позволи в крайна сметка да обновите чувствата в брака, да ги направите по-свежи, романтични и вълнуващи. Бъдете готови за факта, че външните обстоятелства не винаги ще се развиват благоприятно за вас. В края на седмицата е препоръчително да обърнете максимално внимание своята половинка и колегите. Има голям шанс да постигнете драматично подобрение в тези отношения. Добро време и за студентите - ще успеете да усвоите успешно учебния материал и да потвърдите нивото на знанията си чрез полагане на изпити и тестове.

ЛЪВ:

За представителите на зодия Лъв тази седмица, може да бъде много продуктивна. Разбира се, ако имате някаква много конкретна цел, за която сте готови наистина да действате, работите и полагате усилия. И няма значение каква е целта - основното е тя да бъде ясно формулирана и реализирана. Може би важна положителна роля, ще изиграе някой влиятелен човек, който активно ще ви помогне. Възможен е напредък в кариерата, победа в състезания, конкурси. По един или друг начин, ще станете по-видими и популярни в обществото, ще говорят за вас, ще ви се обръща повече внимание.

В същото време се опитайте да действате стриктно в правовата сфера и да избягвате нарушения на закона. В противен случай, вместо с продуктивни дейности, ще трябва да се занимавате с неприятни процедури с държавни служители. В края на седмицата е препоръчително да подредите шкафовете и рафтовете у дома и да изхвърлите старите ненужни вещи. Може би сте съжалявали да се разделите с някои неща по-рано и всеки път сте ги оставяли. Трябва обаче да помните, че оставяйки такива неща у дома, вие предотвратявате притока на свежа енергия, поради което животът ви влиза в застой. Ако искате положителна промяна, не забравяйте да се отървете от старите неща.

ДЕВА:

За представителите на зодия Дева е важно през тази седмица, да не се увличат от авантюристични постъпки. Ако знаете, че сте склонни към хазарт, то в тези дни трябва да сте особено внимателни и да избягвате игралните клубове и автомати. Също така не трябва да правите големи покупки на кредит - това може сериозно да усложни финансовото ви състояние за дълго време. Всичко друго, ще върви добре. Това е идеално време за туристически пътувания. Не са изключени романтични истории по време на път. Може също така да постигнете успех в ученето, особено когато става въпрос за изучаване на чужди езици.

Обърнете внимание на хора, които са надарени с мъдрост, богат житейски опит и които могат да ви научат на много неща. Ще може да прекарате това време най-ползотворно в общуване с такива хора. В края на седмицата, отношенията в брака и любовта, ще са много хармонични. Ще може да обсъдите с партньора всеки чувствителен въпрос и това ще премине в атмосфера на взаимно разбирателство. Също така, може да укрепите вашите романтични отношения и да ги направите, още по-стабилни.

ВЕЗНИ:

Жаждата на представителите на зодия Везни за остри и вълнуващи приключения, може да се увеличи тази седмица. На любителите на екстремните видове отдих се препоръчва да отидат на екскурзии, да се катерят по планини, да се спускат в пещери, да се гмуркат в дълбините на морето. Ако имате кола, тогава ще бъдете привлечени от бързото шофиране - в това ще намерите специално удоволствие. Въпреки това, не трябва да рискувате твърде много, за да получите допълнителна доза адреналин. Като се има предвид, че в този период сексуалното ви желание се засилва, най-добрата реализация, ще бъде интимността с любимия човек.

Взаимоотношенията с по-старото поколение в семейството се укрепват. Може да обсъдите въпроси, свързани с наследство на недвижим имот. Има и шанс да направите ипотека за закупуване на жилище. Края на седмицата е благоприятно време за терапевтични и превантивни мерки, насочени към подобряване на здравето. Това също са добри дни, за посещение на фитнес клуб. Физическата активност във фитнес залата или басейна, ще има положителен ефект върху физическото ви състояние. Отношенията в семейството, ще са дружелюбни. Заедно може да се заемете с работа, например да почистите или ремонтирате апартамента.

СКОРПИОН:

За представителите на зодия Скорпион тази седмица, ще е добра за хармонизиране на брачните отношения. Съпружеските отношения, може да получат втори шанс. Стават много по-меки и стабилни. Може също така, да преоткриете брачния си партньор в нова, по-привлекателна светлина. Тези влюбени двойки, които се срещат от дълго време и не смеят да узаконят връзката си, най-накрая могат да направят крачка напред и да обявят годеж. Средата на седмицата е благоприятна за сватби, участие в тържествени празнични събития.

Може да бъдете поканени да посетите подобни събития или да отидете на развлекателно пътуване. Въпреки това, няма да сте имунизирани от влошаване на здравето. Опитайте се да не преохлаждате, не стойте дълго под студените пориви на вятъра, обличайте се според времето. Факторът, който може да провокира влошаване на здравето, са стресовите ситуации и конфликтите с другите. Предпазете нервната си система от стрес и тогава вашето здраве ще бъде по-стабилно. Краят на седмицата е чудесно време за развитие на романтичните връзки. Влюбените ще могат да направят приятни изненади за любимия човек, което ще направи връзката ви още по-здрава.

СТРЕЛЕЦ:

Тази седмица за представителите на зодия Стрелец, е благоприятна за въвеждане на ред в ежедневието. Може би в последно време чувствате, че не успявате да свършите това, което сте искали, нямате достатъчно време и енергия, за да реализирате плановете си. Всъщност винаги може да намерите време и сили, ако организирате ежедневието си по-рационално и оптимално. Именно в тази насока е препоръчително да се съсредоточите. Препоръчва се внимателно да планирате времето си, за да изключите ненужните и излишни енергоемки дейности, без които прекрасно може да минете.

Важно е да рационализирате съня и бодърстването. Хигиената на тялото, профилактичните и уелнес процедури, заедно с диетата - ще бъдат от полза за вашето здраве. Всичко това може да направи живота ви по-продуктивен. Това обаче е доста стресиращ период за романтичните отношения. Вероятността от кавги и разногласия се увеличава. Опитайте се да бъдете по-меки, мислете повече за любимия човек, а след това за себе си. В края на седмицата може да се почувствате отлично в домашна семейна обстановка. Това са добри дни и за повишаване на доходите и пазаруване за дома.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог тази седмица, ще ги занимават домашни проблеми. Ситуацията в семейството може да се влоши. Не сте имунизирани от усложнения с близките. Отношенията с някой от тях може да станат доста напрегнати. Вероятната причина за това, може да бъде отказът на член на семейството да изпълнява възложените му задължения. Може да се наложи да се грижите за по-възрастен болен роднина. Препоръчително е да отделите повече време за почивка и развлечения извън домашната среда.

Ходете по-често на концерти, дискотеки, кина и клубове. Може да участвате в творчески конкурси и театрални представления. Романтичните връзки са в разцвета си. Може да почувствате душевен подем. Също така е подходящо време за общуване с децата. Направете нещо хубаво за детето си, за да го помни дълго време. В края на седмицата ви предстоят приятни контакти, срещи с нови интересни хора, вълнуващи пътувания. Може да планирате пътуване извън града или екскурзия в страната с приятели, роднини. Добър момент за помирение с тези хора, с които напоследък сте имали обтегнати отношения.

ВОДОЛЕЙ:

Представителите на зодия Водолей през тази седмица, ще могат отново да оценят предимствата, които им дава семейният живот. Психологическият климат в семейството, ще бъде много хармоничен. Това ще бъде особено усетено от тези, които живеят в голямо семейство с близки роднини от различни поколения. Може би, ще ви дойдат гости отдалеч и ще се зарадвате много. Също така е добър момент за благоустройство на дома. Направете вашето семейно гнездо по-топло, по-удобно и уютно - сега ще сте напълно способни да постигнете това.

Паралелно с това трябва да бъдете по-внимателни при пътувания и при нови запознанства. Ако сами шофирате, тогава са възможни усложнения, свързани с повреда на автомобила. В този случай може да се наложи ремонт. В този период е препоръчително да се въздържате от нови запознанства. Има риск да влезете в контакт с човек, недоброжелателен към вас. В края на седмицата много от делата и грижите, може да се въртят около темата за парите. Това е добър момент за попълване на бюджета от допълнителни източници на доходи. Може също така да се занимавате с уреждане на въпроси свързани с получаване на обезщетения, спонсорство, оформяне на пенсия, всички видове доплащания, субсидии и компенсации.

РИБИ:

Тази седмица представителите на зодия Риби, могат да получат много ярки впечатления благодарение на интересното общуване с приятели и познати. Може би ще решите да подновите контактите си с някои приятели и познати, да им се обадите или те сами ще ви намерят. Така или иначе, за тази седмица се очертават дълги разговори по телефона или на маса в кафене. Възможно е начало на романтична история, която обаче едва ли ще продължи дълго, въпреки това ще се превърне в неангажиращо приятно приключение. Успешно ще се развива ученето при студентите. Ще може лесно да установявате приятелства и да получавате подкрепа от другите.

Единственото нещо, което може да ви разстрои, ще е липсата на достатъчно пари за приятни забавления. Не са изключени непланирани разходи, както и загуби от повреда на оборудване. Краят на седмицата е подходящо време за забавления. Ще бъдете очаровани от общуването с нови интересни хора, може би ще направите приятно запознанство в компанията на приятели. Ако общувате в сайтове на общности в социалните мрежи или в интернет форуми, тогава може да се осъществи виртуално запознанство, което по-късно да прерасне в приятелска връзка.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук