Седмичен хороскоп 19 – 25 септември

610 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

За представителите на зодия Овен първата половина на седмицата може да бъде свързана с подобряване на здравето и успех в професионалните дейности. На първо място, трябва да запомните, че вашето здраве е ключът към успех в много други области. Затова редовно се занимавайте с превантивни процедури, правете масаж, посещавайте фитнес и плувен басейн. Ще почувствате как с подобряване на здравословното състояние, едновременно се повишава нивото ви на работоспособност. Това е важен фактор, за успеха на делата у дома и на работното място.

Използвайте тези дни за по-задълбочено овладяване на домакинските уреди, с които разполагате. Прочетете внимателно инструкциите - така може да откриете много нови функции, за които не сте подозирали, че съществуват. Трябва обаче да побързате, тъй като през втората половина на седмицата гореописаните теми може да се усложнят. Много от делата, с които ще се занимавате, могат да се усложнят или да имате малка финансова изгода. Възможно е на работа да се опитат да ви стоварят най-неблагодарната и нископлатена работа. Освен това, в резултат на пренапрежение, може да почувствате енергиен спад, загуба на сила, силна умора. Затова се опитайте да не се претоварвате.

ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец през първата половина на седмицата, може да преживеят творчески подем, пред вас могат да се открият нови перспективи. Много е важно да се настроите на оптимистична вълна и да вярвате, че ще успеете - високото самочувствие може да има положително въздействие върху всичките ви дела. Това време ще се отрази най-благоприятно на романтичните отношения. Ако сте влюбени, тогава направете нещо хубаво за любимия човек, опитайте се да го изненадате, направете приятен сюрприз - ще имате повече от достатъчно фантазия за това. Също така е чудесно време за общуване с деца. Ще може да разкриете своя педагогически талант.

Увеличаването на вашата креативност може да ви мотивира да се занимавате по-интензивно с хобито си. Това е добър момент да започнете да се занимавате със спорт или да се запишете на курсове, за да повишите своята квалификация. Втората половина на седмицата може да бъде свързана, с проблеми в отношенията с любимия човек. Вашата ревност или ревността на партньора към вас, може да се увеличи, възможно е и съмнение за предателство. Опитайте се да не намесвате приятелите в романтичните си отношения. Тяхната роля може да има неблагоприятен ефект върху вашата връзка.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци през първата половина на седмицата, е добре да се съсредоточат върху семейните въпроси. В тази посока усилията ви ще бъдат най-ефективни. Става дума за решаване на чисто материални въпроси, както и проблеми в отношенията с членовете на семейството. Може би имате много недовършена работа у дома, почистване, ремонти и др. И тези дни ще успеете да доведете докрай започнатата работа. Периода е благоприятен за обобщаване на изминалия период, оценка на изпълнението на семейния бюджет и формиране на нови планове.

Добре е да посетите спа център, да се отпуснете и освободите от грижи и неприятности за известно време. Успешни ще са духовните практики в спокойна и уединена среда. През втората половина на седмицата може да се изправите пред трудна дилема: на какво да посветите повече време – на основната работа или семейните домакински задължения. Вашите близки може да изразят недоволство от факта, че не отделяте достатъчно време на семейството и оставате на работа дълго време. От своя страна, на работа шефовете могат да ви натоварят с допълнителни отговорности.

РАК:

За представителите на зодия Рак първата половина на седмицата, може да е свързана с активизиране на социалните контакти – общуване, срещи, пътувания. Възможно е да бъдете въвлечени в проблеми, които не са пряко свързани лично с вас. Например, приятели и познати ще искат съвети, ще ви молят да им намерите някаква информация. Вашите интелектуални способности сега ще са над средните, така че ще имате успех в обучението. Учебен материал, трудно отдаващ се в миналото, сега може да бъде усвоен от вас лесно и бързо.

Периода също е благоприятен за забавления с приятели и близки. По-специално, може да бъдете поканени на пикник или гости - не отказвайте, тъй като това може да бъде най-значимото приятно събитие за седмицата. През втората половина на седмицата може да ви стане по-трудно да намирате взаимно разбирателство с хората около вас. В характера на общуването може да липсва такт, нежност и искреност. Опитайте се да възприемете с известна доза скептицизъм това, което ще ви кажат - входящата информация може да бъде до голяма степен ненадеждна. Когато пътувате, може да срещате препятствия по-често от обикновено, да попаднете в задръстване или да загубите ориентация в пространството, пристигайки на грешното място.

ЛЪВ:

Първата половина на седмицата, ще бъде благоприятна за представителите на зодия Лъв ориентирани към работата и бизнеса. Възможно е да имате достатъчно възможности да реализирате материалните си желания. Сега най-успешното направление е работата, кариерата и парите. Всичко в тази насока, ще се развива добре за вас. Добрите отношения с началниците ще ви позволят да постигнете напредък в кариерата и да увеличите доходите си. Добър момент също за инвестиции.

Това е подходящо време за големи покупки на мебели, кола, техника или луксозни вещи. Заедно с това вашият апетит може да нарасне. За тези, които имат проблеми с наднорменото тегло, е добре да ограничат храненето и да преминат на лека здравословна диета. През втората половина на седмицата материалните проблеми могат да станат обект на особено безпокойство. Възможно е да имате нужда спешно от пари. При наличие на големи дългове отношенията с кредиторите могат да се усложнят. Тези дни ще ви е трудно да балансирате бюджета си. Вашите доходи може да не са достатъчни, за да покрият увеличените ви разходи.

ДЕВА:

Представителите на зодия Дева през първата половина на седмицата, ще успеят значително да укрепят авторитета си и да повишат репутацията си в очите на обществото. Може би това ще се дължи на успех в областта на образованието. През този период се засилва жаждата ви за знания. Ще имате добър шанс да покажете енциклопедичните си познания. Ако учите в университет, ще може да издържите успешно всички изпити и тестове. Друга положителна посока на периода може да бъде необходимостта от промяна на външния вид. Това важи особено за дамите. След посещение в салон за красота и обиколка на модните бутици, може да се появите пред другите в нов, много по-привлекателен и оригинален образ.

С безплатния достъп до информационните ресурси на интернет, може да сърфирате дълго време в различни сайтове, загребвайки полезна информация. Може да научите много интересни и полезни неща, да разширите кръгозора си. През втората половина на седмицата е възможно да имате работа с хора, от които трудно ще получите ясен отговор на точно дефинирани въпроси. Поведението на партньорите може да ви накара да се съмнявате в тяхната честност. В съпружеските отношения ревността и подозренията вероятно ще се увеличат.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни през първата половина на седмицата, ще имат успех в онези въпроси, които е желателно да пазят в тайна от любопитни очи и уши. Успешно ще преминават тайни любовни срещи. Чувствителни въпроси, които не са предмет на широка публичност, могат да бъдат уредени. Също така е чудесно време за изучаване на психология, езотерика, разбиране на скритите причини и мотиви в поведението на другите хора. Понякога ще ви се струва, че сякаш може да четете мислите на хората. Вашата проницателност ще удиви вас и околните. Добро време за духовни практики в атмосфера на тишина и уединение.

Благоприятно време за уреждане на финансови въпроси, свързани с дългове и задължения. Може да вземате и давате пари на заем, да уговаряте разсрочено плащане, да сключвате застрахователни договори. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с влошаване на здравето. Вашето здраве може да отслабне, защитните сили на организма да са на минимум. Хранително отравяне, също може да причини здравословни проблеми. Обърнете специално внимание на качеството на продуктите, които използвате, не купувайте продукти с изтекъл срок на годност. Възможни са също здравословни проблеми поради злоупотреба с лекарства.

СКОРПИОН:

За представителите на зодия Скорпион първата половина на седмицата, е изключително благоприятна за решаване на проблеми в брачните и приятелските отношения. Интересно е, че някой от вашите приятели може да ви помогнат да подобрите отношенията си в брака. Както и обратното, партньора в брака може да изиграе положителна роля за подобряване на приятелските отношения. Може би ще бъдете поканени на някакво празнично събитие. Препоръчително е да намерите общи каузи и хобита, да прекарвате повече време заедно и да планирате съвместно бъдещето.

Ако сте необвързани, тогава не отказвайте да посещавате приятелски партита и клубове. Много е вероятно през първата половина на седмицата да срещнете бъдещия си брачен партньор (или половинка). Втората половина на седмицата може да бъде свързана с усложнения в романтичните отношения. Въздържайте се от посещение на приятелски партита с любимия човек. В противен случай отношенията между него и приятелите може да се влошат и ще се изправите пред труден избор. Също така е нежелателно да играете на игрални автомати или компютърни игри за пари - съществува риск от загуба на голяма сума.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец през първата половина на седмицата, ще успеят да постигнат целите си, ако действат решително и упорито. Това е добър период преди всичко за реализация в професионалната дейност, в кариерата. Вашите делови качества, ще ви позволят да сложите ред в практичните въпроси. Това е чудесен момент да прегледате предишния си ежедневен режим и работен график, за да го направите по-ефективен. Преди да действате, направете подробен план и методично продължете да го изпълнявате.

В същото време е много важно да се погрижите за здравето си, поддържайки се в добър енергиен тонус. Може да се борите с вредните навици и да преминете към принципите на здравословния начин на живот. През втората половина на седмицата са възможни проблеми в семейството. Може да се наложи да се занимавате с уреждане на отношенията между близките хора. Въздържайте се от обсъждане на проблеми за наследство с възрастни роднини. Проверете изправността на тръбите във вашия апартамент - има риск от прекъсване на водоснабдяването и други проблеми. Тези дни ще ви е трудно да разчитате на подкрепа от страна на близките в кариерните си амбиции.

КОЗИРОГ:

За представителите на зодия Козирог първата половина на седмицата, може да бъде свързана с активизиране на творческите способности и повишена интелектуална активност. Нуждата от нови знания ще нараства. Може да се запишете на курсове за повишаване на квалификацията, да преминете тестове, изпити, да защитите дипломна и курсова работа. Освен това се засилва интересът ви към сериозни познания във философски, светогледен и религиозен план. Може би ще срещнете духовен наставник, Учител, Гуру, който ще ви помогне да си отговорите на много въпроси от морално и етично естество.

Чудесно време за туристическо пътуване с образователна цел и с цел забавление. Ако сте имали виртуална романтика в интернет, значи е време за пътуване, за да се срещнете в реалния живот. Това обаче трябва да стане бързо, тъй като втората половина на седмицата ще внесе нотки на дисонанс към предварително очертаната хармония. Веднъж попаднали в непознат район или в непознат град, лесно можете да се изгубите, да се заблудите. Особеността на момента е, че може да се наруши ориентацията ви в пространството. Не трябва да се доверявате на входящата информация - всяка нова информация трябва да бъде внимателно проверена.

ВОДОЛЕЙ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Водолей, ще могат да подобрят условията си на живот и частично да приложат принципа „Моят дом е моята крепост“. Друга благоприятна тема, с която има смисъл да се занимавате в тези дни, е уреждането на въпроси, свързани с наследство. Ако този въпрос е от значение за вас, тогава може да предприемете определени стъпки в посоката, от която се нуждаете.

Например да проведете разговор с роднини, които биха могли да ви завещаят имущество. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с финансови затруднения. Препоръчително е да се въздържате от рискови инвестиции, да не давате пари назаем и да не взимате заеми. Всичко това няма да доведе до подобряване на финансовото ви състояние, а само ще го влоши още повече. Задачата на тези дни е да съхраните и не пилеете финансовите си средства.

РИБИ:

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Риби, е благоприятна за партньорските отношения. Хармонизирането на отношенията с брачния партньор ще бъде възможно благодарение на любовта и взаимното разбирателство. Всички въпроси могат да бъдат решени чрез заинтересован спокоен диалог. В брачния съюз отношенията могат да възвърнат предишната си свежест и страст. За това може да допринесе забавен пикник с приятели сред природата.

Друга положителна посока на периода може да бъде бизнес сътрудничеството и обменът на информация. Ще успеете да разрешите успешно въпроси, свързани с документация, подготовка и подаване на документи до официалните органи. Всичко ще се решава лесно и без бюрократични забавяния. Добра седмица за разширяване и укрепване на бизнес връзките. Втората половина на седмицата обаче може да бъде свързана със засилено чувство на ревност в брачния съюз. При това ревността може да се прояви както от вас, така към вас. Не давайте повод за ревност, действайте открито и честно. Партньорът може да стане много чувствителен към вашето поведение и думи.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук