Седмичен хороскоп 19 – 25 февруари

4212 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈ ОВЕН: Представителите на зодия Овен през първата половина на седмицата, ще бъдат заинтересувани от необичайни и загадъчни теми, свързани с езотерични, религиозни и окултни теми и изследвания. Факт е, че по това време ще се увеличили жаждата ви разкриване на загадки и тайни и може да отделите много време за намиране на отговори. Друга тема, която е възможно да ви привлича сега, са всички видове духовни практики. Възможно е да започнете да посещавате курсове по йога, чигонг, психология, или други духовни учения, които да ви помогнат да разширите вътрешните резерви на вашата личност. През втората половина на седмицата, могат да възникнат усложнения, свързани с представители на закона. Обърнете специално внимание на вашето поведение и го хармонизирайте с действащото законодателство. Не карайте колата си в пияно състояние и не допускайте други нарушения - срещата със служители на КАТ не ви обещава нищо приятно. Студентите и учениците, могат да изпитат усложнения в отношенията с учители, поради нарушения на дисциплината.

♉ ТЕЛЕЦ: Представителите на зодия Телец през първата половина на седмицата, може да бъдат заети в търсене на нови преживявания. По това време се препоръчва да търсите хора, близки до вас по дух, интереси, хобита. Ще се забавлявате прекрасно в приятелска компания. Също тази седмица животът ви в интернет, ще стане по-активен. Може би ще участвате в разгорещена дискусия в социалните мрежи или в интернет форумите. Това е добро време за виртуални запознанства, които имат добър шанс в бъдеще да прераснат в реална връзка. Въпреки това, през втората половина на седмицата, отношенията с някой от вашите приятели или приятелки, могат внезапно да се влошат. За да съхраните взаимоотношенията си, опитайте се да не влизате в никакви общи финансови дела с приятели. Заемите могат да станат най-вероятната причина, за недоразумения. Не се опитвайте през тези дни, да трансформирате дружеските отношения в по-близки - сега няма хармонични условия за това.

♊ БЛИЗНАЦИ: Представителите на зодия Близнаци през първата половина на седмицата, могат да постигнат много, ако си поставят конкретна цел и методично я преследват. Възможно е положително развитие в кариерата, например, може да ви бъде предложено повишение. Като цяло, ще станете по-видими и значими в обществото. Също така, сега в добър момент да се отървете от вредните навици. Ако отдавна искате да се откажете от пушенето, направете още един опит във вторник или сряда - този път ще успеете!

През втората половина на седмицата, брачните отношения могат да се усложнят. Препоръчително е да бъдете търпеливи и да не изисквате от вашият партньор, точно и подробно да ви докладва, как и с кого прекарва свободното си време. Вероятно сега нямате причина за ревност и подозрение, но тези причини могат да се появят от само себе си, поради невъзможността на партньора ви да води ясен диалог и спокойно да обясни всичко. Малко търпение и гъстата мъгла над брачния ви съюз, ще се разсее.

♋ РАК: През първата половина на седмицата, представителите на зодия Рак могат да почувстват по-голяма жажда за знания. Това е изключително добро време за учение и разширяване на хоризонтите. Може би ще отидете на екскурзия до други градове и страни, където ще може да срещнете нови и интересни хора, да научите много за живота, културата, религията и традициите на други народи. Също така е подходящо време, за изучаване на чужд език. През втората половина на седмицата, отделете повече време за здравето си. Факт е, че вашият имунитет сега може да е отслабен и вероятността за възпалителни инфекции да се увеличи. В тази връзка, се препоръчва да вземете превантивни мерки. Опитайте се, да поддържате дома си чист и подреден. Това може да повлияе положително на вашето здраве. В този период може да бъдете затрупани с работа. Въпреки това, не прекалявайте, в противен случай, ще се сблъскате със здравословни проблеми.

♌ ЛЪВ: Представителите на зодия Лъв през първата половина на седмицата, ще имат възможност да се отърват от вредните навици и да придобият полезни привички в замяна. Ако чувствате, че не успявате да се справите със задачите, че постоянно нямате достатъчно време, това означава, че трябва да рационализирате своя ритъм на живот. В този случай тази седмица е най-подходяща за промяна на ежедневния ви режим и борба с лошите навици. Но няма да е достатъчно просто да се откажете от не полезните привички, ще е необходимо и да ги замените с нови и полезни навици.

През втората половина на седмицата е възможно да възникнат трудности с отглеждането на децата. Може да откриете, че вашето дете е започнало да крие нещо от вас или се държи по странен начин. Вгледайте се отблизо в неговото поведение - може би му липсва топлота, грижа и обич. Ако види колко много го обичате, тогава и проблемът ще изчезне.

♍ ДЕВА: Основната тема на първата половина на седмицата за представителите на зодия Дева, ще е развитието и укрепването на партньорствата. Става въпрос както за бизнес, така и за семейните отношения. Ако наскоро сте имали проблеми във взаимоотношенията, то тази седмица ще имате чудесна възможност да поправите всичко. Основното което е необходимо, е да бъдете по-внимателни към желанията на близките си, да правите отстъпки и да спрете с тоталния контрол върху поведението на членовете на вашето семейство. Не забравяйте, че само доверието, може да върне истинската хармония в брачните отношения. През втората половина на седмицата отношенията в дома, с близки роднини или родителите могат да се усложнят. Може би, ще ви е трудно да постигнете взаимно разбирателство с най-близките с хора. Това важи особено за ситуации, в които няколко поколения живеят в едно и също жилище: деца, внуци, родители, баби, дядовци. Опитайте се да поемете ролята на миротворец и да подходите към въпросите изключително обективно.

♎ ВЕЗНИ: Представителите на зодия Везни през първата половина на седмицата, ги очакват много тревоги и неприятности. Може би в основната на всичко ще бъде работата ви- ще се разшири сферата на отговорност и товарът ще се увеличи. В същото време ще имате възможност да покажете най-добрите си бизнес умения и успешно да решите задачите. Същото важи и за ежедневните домакински задължения. Възможно е някой от членове на семейството или близки роднини, да се нуждаят от вашата помощ и подкрепа. Например, може да се наложи да се грижите за болен роднина, да купувате храна и лекарства. През втората половина на седмицата, ще ви е по-трудно да се организирате и затова много текущи задачи, могат да останат неизпълнени. Основното което може да ви попречи, ще са повърхностни контакти, срещи, разговори, които само ще ви разсейват и водят до суетни развлечения. Това не е най-доброто време за нови запознанства, учение, пътувания.

♏ СКОРПИОН: Представителите на зодия Скорпион са известни със своите страстни любовни чувства и през първата половина на седмицата, ще могат напълно да оправдаят тази своя репутация, като проявят романтичност и се покажат като добри любовници. Със сигурност този период, ще помните дълго време с ярките впечатления. Също ще се усили нуждата ви, от творческа изява на вашата личност. Някой в състояние на любовно опиянение, ще започнат да пишат стихове, други ще се захласнат по класическата музика, трети ще посетят художествена галерия. Така или иначе, вие ще се стремите по всякакъв начин да изразите своята креативност. И чувството на любов, е творчество на душата в най-чистата му форма. Затова тази седмица няма да избягате от любовта, без значение към кого или какво - дете, любим човек или изкуство. През втората половина на седмицата, рискувате да изхарчите твърде много пари за подаръци. Може би ще бъдете настроени към безкористни финансови разходи, за да поглезите вашите близки, любими и деца. По-мъдро е обаче първо да попитате дали вашите любими хора, се нуждаят от това, което ще им дадете.

♐ СТРЕЛЕЦ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Стрелец, ще инвестират много време и енергия в благосъстоянието на своите семейства. Първо, ще се стремите материално да осигурите членовете на семейството във всичко, от което се нуждаят. Сега в дома ви, може да намерите пълна хармония, уют и комфорт. Малко вероятно е да искате да напускате дома си. Цялото ви внимание ще бъде насочено към създаването на комфорт и уют. Може би в тези дни, ще приемате гости. През втората половина на седмицата, проявете сдържаност в реализирането на вашите желания и инициативи. Проблема е, че с действията си може да нараните някого от вашите роднини или членове на семейството. Затова е по-разумно да се въздържате от лични инициативи, ако нямате пълно доверие в коректността на действията си или няма взаимно разбирателство с близките хора по тези въпроси. Трябва да проявите толерантност и гъвкавост, за да избегнете конфликти и запазите мира в семейството.

♑ КОЗИРОГ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Козирог, ще имат интензивна нужда да комуникират с другите. Факт е, че желанието ви за нови знания, включително такива, свързани с новини от живота на вашите приятели и роднини, ще нарасне. Ето защо е възможно да прекарвате с часове на телефона или в лични разговори. В резултат на това, ще станете много по-информирани за събитията около вас, а отношенията с приятели и роднини, ще се подобрят значително. Този период, ще е много успешен за студенти и ученици. Също е добро време за пътуване извън града, например на пикник или вила. Но през втората половина на седмицата, е възможно да чуете различни слухове и клюки, свързани с вас лично, както и с ваши приятели и роднини. Така вашите тайни недоброжелатели, могат да се проявят. Опитайте се, да стоите настрана от хора, които се държат странно. Не е желателно да скитате сами по улиците на града късно вечерта - в този случай, се увеличава вероятността от среща с неподходящи хора.

♒ ВОДОЛЕЙ: За представителите на зодия Водолей, първата половина на седмицата ще премине благополучно. Това важи особено при решаването на материални и финансови въпроси. Нивото на доходите ви може да се увеличи, не само в резултат от основната ви работа, но и от допълнителна или на непълно работно време. Това ще ви позволи да съберете достатъчно пари, за да си купите неща и предмети, за които сте мечтали. Само по себе си притежаването на пари и материални ценности, ще ви носи радост. Например, пазаруването ще помогне за повишаване на доброто ви настроение. Побързайте с покупките, защото през втората половина на седмицата рискувате да понесете финансови загуби. Парите могат да изтичат от ръцете ви като пясък. А повечето от покупките, може да се окажат неудачни и това да доведе до допълнителни разходи за връщане или замяна на дефектните стоки в магазина

♓ РИБИ: Първата половина на седмицата за представителите на зодия Риби, е благоприятна за общуване и лично развитие. Може би ще решите да започнете цикъл от упражнения, за подобряване на фигурата и пропорциите на тялото си. Добре е да си закупите абонамент за фитнес и да започнете редовно да ходите в залата. Периода е отличен за тези, които се занимават с групови спортове, може да се отличите на спортно състезание. Дамите, ще имат възможност, да експериментират с външния си вид. Втората половина на седмицата, е проблематична за кариерното развитие. Вашите лични инициативи, могат да бъдат неуспешни и ще ви навредят. Основното правило на тези дни е: не правете това, за което никой не ви е молил. Заедно с това, е възможно външните обстоятелства да се променят и да се окажете в трудна ситуация, без да знаете как да реагирате на променените обстоятелства.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук