Седмичен хороскоп 20 – 26 март

707 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Тази седмица на представителите на зодия Овен, им предстои чудесно време за развитие в кариерата и повишаване на нивото на самосъзнание. По отношение на кариерата може да почувствате мощна подкрепа от влиятелен покровител, който да ви защити и популяризира в професията. Това също е подходящ момент за духовни практики. Основната им посока трябва да бъде сведена, до получаване на контрол върху вътрешното ви духовно и физическо състояние. В началото на седмицата, може да присъствате на семинари или да се запишете на курс за обучение.

По принцип се препоръчва да прекарвате повече време в комуникация с другите. Опитайте се да направите общуването не само приятно, но и полезно, така ще научите нещо полезно за себе си по време на разговорите, както и ще разширите кръга си от познати. От средата до края на седмицата, е възможно усложняване на отношенията в семейството и в брака. Роднинските чувства могат да влязат в противоречие със задълженията ви към партньора. Възможно е също да се появи напрежение между вашия партньор и някой от роднините.

♉ ТЕЛЕЦ:

На представителите на зодия Телец тази седмица им предстоят положителни промени в работата. Това особено важи за изпълнението на вашите планове. Външните обстоятелства са благоприятни и това, за което сте мечтали, може да се сбъдне от само себе си. Тези които редовно общуват в интернет, ще намерят много приятели, общуването с които ще бъде полезно и приятно. Пътуванията ще се развиват добре. Освен това пред вас се отварят перспективи в обучението, ще може лесно и бързо да усвоявате големи количества информация.

Най-успешните дни от седмицата са почивните дни. Препоръчително е по това време да посетите развлекателни заведения, да спортувате, да водите здравословен и активен начин на живот. За необвързаните по време на туристическо пътуване може да възникне романтично запознанство. Като цяло началото на седмицата обещава успехи в кариерата и в постигане на целите. Опитайте се да проявите изобретателност и въображение в онези въпроси, които ви се струват ненужно сложни и объркващи. Също така може да възникне необходимост от голяма сума пари, която няма да е лесно да намерите или вземете назаем. Освен това през цялата седмица се увеличава вероятността от развитие на настинки.

БЛИЗНАЦИ:

На представителите на зодия Близнаци, им предстои чудесно време за борба с вредните навици. Тази седмица, ще се увеличи ефекта от вашите волеви и емоционални усилия. За да постигнете нещо, ще е достатъчно само психически да се настроите правилно. Опитайте се да се настроите психологически от събота или неделя и веднъж за винаги да се откажете от лошите навици. Сами ще се изненадате колко лесно и без негативни последици, ще успеете да премахнете зависимостта.

Също така тази седмица са вероятни, положителни промени в кариерата. Например може да ви преместят на по-отговорна длъжност. Препоръчва се да обърнете по-голямо внимание на ученето и всякакви други дейности, които допринасят за разширяване на кръгозора. Може би ще се засили интересът ви към теми свързани с религията, философията, както и към особеностите и развитието на други страни и народи. Изучаването на чужди езици ще бъде успешно, особено ако обучението се провежда по време на пътуване в пряк контакт с чужденци.

РАК:

За представителите на зодия Рак тази седмица, е благоприятна по отношение партньорските връзки. Ако преди това е имало търкания или конфликти, между вас и вашия партньор, тогава по време на диалога се опитайте да установите общи правила, към които всеки от вас да се придържа. В бизнес отношенията това може да бъде юридическо изпълнение на споразумение, подписване на договор за сътрудничество. В брака устните уговорки ще са ви достатъчни.

През втората половина на седмицата има голям шанс да се отправите на пътешествие. Също така, ще имате успех в обучението, както и ще издържите необходимите изпити и тестове. Преди да започнете нова работа, опитайте се да я проучите по-задълбочено. Вашите интелектуални способности ще бъдат над средните. Като цяло в началото на седмицата е препоръчително да се съсредоточите върху решаването на най-чувствителните въпроси. Също така е добър момент за организиране на тайни срещи и обсъждане на въпроси зад кулисите.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв тази седмица, ще успеят да въведат в ред своето ежедневие. Ще се наложи по-интензивно и бързо да решавате рутинни проблеми и за това задължително, ще трябва да рационализирате ежедневието си. Животът в оптимален режим може значително да ви мобилизира и дисциплинира, а делата ще се развиват по-успешно. Подходящо време и за грижи за тялото: посещенията на спа, фитнес, ще са благоприятни. Добре е да започнете диета.

Всичко това ще се отрази положително на вашето здраве. В края на седмицата финансовото ви състояние може да се подобри. Това е хармонично време по отношение на връзката с брачния партньор. Планирайте за тези дни обсъждане на всякакви спорни въпроси – лесно ще намерите компромисни решения. По това време е добре да мечтаете и планирате предстоящата почивка с любимия човек. Плановете, съставени в тези дни, имат голям шанс да се реализират.

ДЕВА:

На представителите на зодия Дева тази седмица, им предстои изключително добро време за изграждане и хармонизиране на партньорствата. Бизнес партньорствата могат да донесат повече финансови печалби. В брачните отношения, може да цари пълна хармония и взаимно разбирателство. Спокойно може да оставите на любимия човек инициативата. Вашият партньор ще свърши чудесна работа. През почивните дни, може да бъдете поканени на празнично събитие като сватба или рожден ден. „Излизането“ ще направи вашата двойка по-популярна и ще ви даде увереност. Романтичните връзки, ще укрепнат.

Също така в началото на седмицата, настъпва благоприятно време за професионалните дейности. Благодарение на способността да намирате взаимно разбирателство с влиятелни хора, ще успеете да постигнете напредък в кариерата и да привлечете подкрепата на началниците. Също така е добър момент да се запознаете с лечебната сила на билките и за лечение с тях. Хомеопатичните методи в борбата с алергиите, също ще бъдат особено ефективни в тези дни. Средата на седмицата може да бъде свързана с усложнения в семейството и с приятели. Не се опитвайте да прекарвате повече време с приятелите, за сметка на семейните интереси.

ВЕЗНИ:

За представителите на зодия Везни настъпва благоприятно време за активни мерки, насочени към подобряване на здравето. Укрепете енергийния потенциал и имунитета на вашия организъм. Добре е да си направите медицински преглед и да започнете курс на лечение. При липса на здравословни проблеми е добре да се занимавате с профилактика и оздравителни процедури. Също така е чудесно време за решаване на всякакви битови проблеми, ремонт и почистване на апартамента и извършване на дейности по озеленяване на двора.

Психологическият климат в семейството, ще е благоприятен и вие и вашите близки ще решавате съвместно семейните дела. Необвързаните може да срещнат човек, който да стане въплъщение на техния идеал. Ако имате любим човек от дълго време, може да почувствате особена нежност и любов към него. Също така е чудесно време за общуване с малки деца. Тази седмица не бързайте да поемате инициативи. Освен това не трябва да доверявате на случайни хора, информация за планирани пътувания извън града с личния автомобил.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион, ще навлязат в тази седмиц на оптимистична вълна. Ще усетите подобрение в отношенията с хората от вашето обкръжение: познати, приятели, роднини и съседи. Може би в края на седмицата ще бъдете поканени да вземете участие в развлекателно пътуване, например пикник сред природата. Ще общувате много и ентусиазирано, може да срещнете интересни хора. Романтичните отношения, ще се развиват много положително. Успешно ще се осъществяват нови запознанства, с последващите срещи.

Благодарение на високата си интелектуална активност, ще имате успех в обучението и в контактите с учители и съученици. Препоръчително е да прекарвате повече време със семейството си. Домашното огнище, ще стопли тялото и душата ви, а с любимите хора ще имате пълно разбирателство. Семейните отношения, ще се основават на любов и взаимна подкрепа, а това ще ви дава усещане за сигурност и стабилност. Опитайте се да използвате тези дни за обсъждане на всякакви, дори най-сложните и чувствителни въпроси - всичко ще се реши мирно и хармонично.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец през тази седмица, ще успеят да решат материалните и финансовите си проблеми. Вашите доходи може да се увеличат. Не са изключени финансови постъпления от близки роднини. Едновременно с подобряването на финансовото състояние пред вас се откриват нови възможности по отношение на решаването на някои битови въпроси. В семейството ви ще цари приятелска оптимистична атмосфера и това ще ви позволи да градите планове заедно.

Същевременно могат да се активират бизнес и социалните ви контакти. Може би в полезрението ви ще се появят хора от вашето минало, с които някога сте работили заедно, общували, прекарвали свободното си време или сте били приятели, сега те отново могат да влязат във вашия социален кръг. Също така в тези дни съществува повишен риск от нараняване. Не се включвайте в конфликти с агресивни хора - сега това може да завърши проблемно за вас.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог през тази седмица, ще бъдат готови самостоятелно да решават всякакви проблеми. Това е чудесно време за бурна дейност и реализация на вашите намерения. Използвайте този период, за разширяване на кръга си от познати, така около вас ще се появят нови хора, комуникацията с които да ви бъде полезна. Успешно ще се развиват обучението, пътуванията и контактите. Може би ще се обърнат към вас за помощ, като ви въвлекат в разрешаването на проблеми, които не са пряко свързани с вас.

Въпреки това участието ви в делата на други хора ще ви се отрази добре, тъй като по този начин ще разширите разбиранията си по определени въпроси и ще придобиете полезни контакти по пътя. Моментът е добър за вземане на финансови решения. Може би в тези дни ще получите кредит и ще може правилно да се разпоредите с парите, като направите изгодни покупки. Също така е добър момент да въведете ред както у дома, така и на работното място. Обърнете максимално внимание на превенцията на здравето, посещавайте фитнес и равномерно разпределяйте натоварването.

ВОДОЛЕЙ:

За представителите на зодия Водолей тази седмица е благоприятна, за решаване на материални проблеми. Вашата практичност и бизнес нюх се увеличават, професионалните умения се повишават. Всичко това може да повлияе положително на нивото на доходите. Ще може да направите много успешни покупки. Например, да зарадвате себе си, като си купите модерни красиви дрехи или бижута. Това време е белязано от подобряване на благосъстоянието.

Може да почувствате повишаване на енергийния тонус, прилив на жизненост. В същото време апетитът ви може да се увеличи. Ако не искате да качите няколко килограма, тогава е препоръчително да започнете диета. Първите дни от седмицата са благоприятни за всякакви дейности, свързани с развитието на креативността. Може би ще бъдете увлечени от някакъв нов бизнес и ще му отделите цялото си свободно време. В същото време ще е важен вашият личен първоначален импулс, вашето желание да развиете по някакъв начин своите способности.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби тази седмица, ще бъдат изпълнени с оптимизъм и уверено ще гледат към бъдещето. Ще ви се струва, че нещата вървят чудесно и всичко е прекрасно. Това самочувствие до голяма степен е оправдано и ще ви помогне да постигнете целите си. Интересът ви към планирането ще нараства. Бизнесмените могат да се заемат с написването на бизнес план. Всички дела тази седмица, ще вървят изненадващо лесно и свободно. Късметът ще ви съпътства във всичко. Може дори да опитате късмета си в игрите на щастието - вероятността да спечелите сега е много по-висока от обикновено.

Комуникацията ви с приятелите ще е активирана. Също така е добре да прекарвате повече време със семейството, в общуване с близките роднини. Това също е добро време за съсредоточаване и размисъл върху важните въпроси. Колкото повече време останете в уединение и в семейното обкръжение, толкова по-спокойно и хармонично ще премине този период. Като цяло обаче, седмицата е неблагоприятна за романтичните отношения. Не трябва да изпитвате чувствата на любимия човек, особено ако е обвързан от задължения и чувство за дълг към други хора.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук