Седмичен хороскоп 20 – 26 ноември

4878 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: За представителите на зодия Овен първата половина на седмицата е свързана с обновяване на житейските цели и приоритети. Може би не всичко се е получило така, както сте искали. Сега е благоприятен период за преразглеждане на предишните цели и определяне на нови задачи. Не трябва да упорствате в тези въпроси, които водят до задънена улица и нямат положително развитие. Изхвърлете всичко, което е остаряло и не актуално. Добра практика в тези дни може да бъде да почистването шкафове и рафтове у дома. Отървете от старите ненужни вещи, тогава енергията във вашия дом и тяло, ще започне да се обновява.

Например, може да се появи нова интересна работа, която ще ви разтърси интелектуално и физически. Но за да започне това обновление, е необходимо да напуснете зоната си на комфорт и да покажете готовност за промяна. Втората половина на седмицата може да е свързана с неприятности в контактите с държавни служители и закона. Възможно е да има опити от тайни недоброжелатели да навредят на репутацията ви. Бъдете по-внимателни, когато шофирате - вероятността от нарушаване на правилата за движение с последващи санкции се увеличава. Освен това не сте имунизирани от проблеми по време на пътуване и при контакти с приятели и съседи.

ТЕЛЕЦ: За представителите на зодия Телец първата половина на седмицата е интересна от гледна точка на развитие на партньорските отношения. Независимо дали става въпрос за бизнес или лично партньорство, може да се почувствате по-оптимистични. Вашата половинка може да прояви желание да се заеме с изпълнението на някой домакински задължения, което ще направи живота ви много по-лесен и прост. Пътуванията и празничните обществени мероприятия, ще се развиват добре. Може да бъдете поканени на сватба или годишнина.

Друга положителна посока на тази седмица, е свързана с успешното развитие на духовни практики. Интересът ви към тайните знания се засилва. Интуицията ви ще се изостри - не забравяйте да слушате нейните подсказки. Втората половина на седмицата може да бъде свързана със странни и объркващи ситуации във финансовата сфера. Рискът от сблъсък с измами нараства. Разходите за развлечения и подаръци може да се увеличат. Въпреки това, с подходящо внимание към финансовите въпроси, ще може да контролирате ситуацията. Изключително нежелателно е да заемате и давате пари - и двете могат да доведат до проблеми. Отношенията с някой от вашите приятели, може да се усложнят.

БЛИЗНАЦИ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Близнаци, ще имат успех в бизнес начинанията. В професионалната сфера това може да бъде белязано от желанието лично да стигнете до дъното на детайла, да разберете тънкостите на същността на проблемите, за да може да премахнете причините за тяхното възникване. В тези дни успех ще имат тези, които се занимават с ремонт на всякаква техника. В личния си живот може да се заинтересувате как да използвате времето си по-ефективно. Може да започнете да гледате на тялото си като на инструмент за постигане на вашите цели.

Ще се засили вниманието към вашето тялото, с присъщите физически упражнения, закаляване, водни процедури и диети. Брачните отношения, ще са стабилни. И могат да укрепнат още повече, ако вие и вашият партньор започнете да планирате нещо заедно. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с влошени външни обстоятелства. Усилията ви за постигане на целите, често могат да срещнат противодействие. За да не се провалите, по-добре не бързайте с решаването на важни въпроси.

РАК: Представителите на зодия Рак могат да очакват подобрения в личния живот през първата половина на седмицата. На първо място, това се отнася за любовните, романтични отношения. Може да сте склонни да се увличате по нови връзки и да влагате креативност в установените. Колкото по-дълга е любовната ви връзка, толкова по-вероятно е вие и вашият любим да достигнете до годеж и сватба. Що се отнася до брачните отношения, те могат да станат по-разнообразни и романтични. Възможно е повишено сексуално влечение към половинката.

Втората половина на седмицата може да бъде свързана с трудности в професионалната дейност. Може да ви бъде възложена сложна работа, за която да нямате нужната квалификация. Освен това отношенията с колеги и подчинени, ще са сложни. Ако купувате нов домакински уред, внимателно прочетете инструкциите - така ще може да избегнете грешките и да удължите живота на уреда. Случаите на повреда на домакинските уреди в тези дни, могат да бъдат свързани с нарушаване на правилата за работа.

ЛЪВ: През първата половина на седмицата е препоръчително представителите на зодия Лъв да обърнат максимално внимание на семейството и решаването на битови проблеми. Може да покажете чудеса на практичност. Ако кранът за вода у дома непрекъснато тече или контактът искри, тогава рано или късно тази бъркотия трябва да бъде отстранена. Тези дни са много благоприятни за поставяне на нещата в ред у дома. Огледайте жилището, за да видите какво не е наред и вземете незабавни практически мерки за отстраняване на проблемите.

Подхождайте конструктивно към всички въпроси и не забравяйте, че проблемите ни се дават, за да можем успешно да се справим с тях. Всички подобни проблеми ще бъдат решени изненадващо лесно и бързо. В същото време втората половина на седмицата може да бъде свързана с разногласия с любимия човек. Основната причина за това вероятно ще се дължи на чувството на ревност и недоверие. Може да изтълкувате погрешно думите на любимия и това да доведе до неразбиране. Възможно е също да бъдете подведени.

ДЕВА: През първата половина на седмицата представителите на зодия Дева, ще се насладят на много контакти, сред които най-интересни ще бъдат романтичните запознанства. Ако имате нужда да се запознаете с някого, за да съживите чувствата си, тогава това може да се случи. Не се отказвайте от развлекателни пътувания и посещения на концерти, дискотеки, ресторанти, клубове. Опитайте се да бъдете в разгара на събитията и тогава празникът ще дойде в живота ви. Сексуалните желания може да се увеличат и следователно в отношенията ще искате преди всичко близък контакт.

Втората половина на седмицата, напротив, може да бъде свързана с някакво разногласие в семейството. Това се отнася особено за отношенията между вашия партньор и някой от вашите близки роднини или родители. Опитайте се да изгладите възникналите противоречия, доколкото е възможно, и действайте като миротворци. Възможната причина за напрежение може да бъде свързана с отказа на някой от членовете на семейството да изпълнява възложените му отговорности. Въздържайте се да каните гости у дома и сами не ходете - това време може да е изпълнено с неприятности.

ВЕЗНИ: За представителите на зодия Везни в началото на седмицата е възможно да излязат на преден план въпроси, свързани с движимо имущество и семейството. Проблема е, че финансовото ви състояние може да се подобри и да имате възможност да осъществите някои свои мечти и планове относно покупката на стоки за дома. Това може да е покупка на домакински уреди или по-големи вещи като мебели. Във всеки случай движимото ви имущество може да се увеличи и ще бъдете заобиколени от повече вещи у дома, което ще направи живота ви по-уютен и комфортен.

За бизнесмените тези дни са благоприятни за инвентаризация на движимото и недвижимото имущество след нови придобивки. Втората половина на седмицата, може да бъде свързана с повишен риск от инфекциозни респираторни заболявания. Пазете се от грип и настинки. Също така се опитайте да избягвате стресови ситуации - погрижете се за нервната си система. Хроничните заболявания могат да напомнят за себе си.

СКОРПИОН: През първата половина на седмицата за представителите на зодия Скорпион, ще е много важно да следят за новините около тях и от хората в социалния им кръг. Това се отнася за ситуации, в които може да се наложи да включите други хора, за да разрешите проблем, който е важен за вас. Способността да намирате правилните хора и да преговаряте с тях ще ви помогне сега. А за това, ще трябва да може добре да се ориентирате в заобикалящото ви информационно пространство. Повишава се вашето любопитство и интелектуална активност. Учението, ще върви добре. Това също е добър момент да промените имиджа си.

Може да експериментирате със своя стил на обличане и външен вид. Хората около вас ще одобрят промените. Втората половина на седмицата може да доведе до недоразумения и разногласия с любимия човек. Причината може да е несполучлив подарък, който няма да се хареса на вашата половинка. Също така се опитайте да не говорите за нивото на доходите и финансовото си състояние. Разговорите за пари може да доведат до конфликт. Не е най-доброто време за купуване на стоки за децата. Въздържайте се от посещение на игрални клубове, концерти и дискотеки.

СТРЕЛЕЦ: През първата половина на седмицата на представителите на зодия Стрелец се препоръчва, да пазят пълно спокойствие и невъзмутимост. Независимо какво се случва около вас, трябва да запазите пълен самоконтрол. В този случай, ще може точно да определите основната посока, в която да действате. Това е подходящо време за духовни практики. Може да се научите да контролирате вътрешното си състояние чрез йога техники и автогенен тренинг. Не забравяйте, че самоконтролът не идва отвън, а е свързан с вътрешната ви същност. Не трябва да се поддавате на външни влияния, ако имате собствена посока.

Що се отнася до финансовото ви състояние, то може да се подобри не само чрез основната ви работа, но и чрез допълнителна на непълно работно време. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с липса на взаимно разбирателство с членовете на семейството. Вашите инициативи може да не получат разбиране и подкрепа от близките. В резултат на това, ще трябва да преодолявате тяхната съпротива, действайки сами. Или ще трябва да се въздържате от инициативи. Възможно е в тези дни да сте по-объркани. Затова е по-добре да се въздържате от важни дела и да си вземете временна почивка.

КОЗИРОГ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Козирог, ще могат да получат реална подкрепа от приятели. Може да се наложи да искате съвет или практическа помощ по някакъв важен въпрос. И вашите приятели ще ви подкрепят напълно. Това е добър момент за придобиване на нов опит от колективни дейности. Заемете се с необичайни неща и се опитайте да организирате приятелите си около вашите идеи.

Общуването през интернет също може да привлече вниманието ви. Кръгът на вашите съмишленици може да се разшири, възможно е да се присъедините към клуб по интереси. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за нови запознанства и контакти. Колкото по-малко общувате с другите, толкова по-малко причини ще имате да се тревожите. Изключително нежелателно е да сте откровени за личния си живот със случайни хора. Светът е по-малък, отколкото си мислим, и вашите думи могат да бъдат използвани срещу вас. Не се поддавайте на чужди влияния, действайте само в съответствие със собствените си представи.

ВОДОЛЕЙ: Представителите на зодия Водолей вероятно ще успеят да постигнат целите си през първата половина на седмицата. За това ще трябва открито да защитавате своите интереси, но и да привлечете подкрепата на влиятелен покровител. Само ако знаете, че зад вас стои някаква сила, може открито да покажете намеренията си. Това особено важи, когато напредвате в кариерата и обсъждате въпроси, свързани с професионалния ви статус. Като цяло през тези дни ще усетите засиленото си влияние върху събитията и хората около вас.

Може да се скриете зад маската на сив кардинал - във всеки случай може да успеете в методите на тайната дипломация. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с финансови загуби, измами и авантюристично харчене на пари. Задачата на тези дни е да съхраните финансовите ресурси, които сте натрупали преди. Не е препоръчително да вземате и давате пари назаем. Въпросите, свързани с личния ви живот, може да останат на заден план тази седмица.

РИБИ: През първата половина на седмицата успех очаква онези представители на зодия Риби, които дълго и упорито са работили върху кариерното си израстване. Това е време за тези, които са склонни към стратегическо мислене. Не забравяйте също да пресметнете стъпките си по отношение на възможните последствия. В резултат на това може да предприемете няколко на пръв поглед незабележими и незначителни действия, в резултат на които ще настъпят големи положителни промени в кариерата и съдбата ви. Добро време за учене и разширяване на хоризонта. Нараства и ролята на приятелската среда. Може да се съберете с приятели и да отидете на туристическо пътуване или да учите заедно.

Друга положителна тема може да бъде комуникацията в интернет. Възможно е да сте очаровани от обмена на мнения във форуми, социални мрежи, в групи по интереси. Може да възникне и виртуално романтично запознанство, което да ви развълнува не по-малко от общуването в реалния живот. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за лични инициативи. Тези дни може да сте по-дезориентирани. Възможно е също да бъдете завладени от неясни чувства и вътрешни съмнения относно уместността на определени действия. На фона на неувереността в себе си може да се окажете под силен натиск от външните обстоятелства.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук