Седмичен хороскоп 21 – 27 ноември

388 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

За представителите на зодия Овен тази седмица е време, когато много скрити неща ще станат явни. Ако отдавна има въпроси, на които не може да намерите отговор или някой е скрил нещо важно от вас, тогава може да направите малко разследване и да повдигнете завесата над мистериите. Това е чудесно време да се потопите в духовни практики, включително йога, чигонг, автогенно обучение, псалми и други методи за самопознание и саморегулация. Може би в началото на седмицата, ще пожелаете по-екстремни преживявания. Най-положителният начин за задоволяване на такива нужди, може да бъде участието в спортни състезания.

Също така е добре да отидете на поход в планината или в гората, като тръгнете по някой неизследван досега маршрут. Вашите психически способности, ще са усилени. Някои от вас ще са толкова проницателни, че ще могат да четат мислите на другите. Вашите финансови възможности могат да нараснат, благодарение на партньора. Също така, това е благоприятно време за занимания със спорт. Добре е да си купите абонамент за фитнес, да посещавате групови уроци по аеробика и други подобни. Работейки върху тялото си и подобрявайки пропорциите му, може значително да укрепите физическото си състояние.

♉ ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец тази седмица, ще изпитат силна нужда да подновят своите контакти с приятели и познати. Може би, ще бъдете очаровани от всичко ново, необичайно, свързано с бъдещето и перспективите. Нуждата да се забавлявате безгрижно, може да доведе до пренебрегване на работата. Възможно е да бъдете лениви, за да се справите с текущите си дела. Затова вероятно ще прекарвате много време с приятели и познати, в клубове. Периода също е благоприятен за любов и брак. Отношенията сега, могат да бъдат изградени на базата на взаимно разбирателство, силна симпатия и любов. Ще може да обсъдите всички спорни въпроси, по които преди е имало разногласия и да постигнете взаимно съгласие.

Характерна черта на тази седмица е интензивното търсене на съмишленици, хора, които се интересуват от същите проблеми като вас. Следователно може да седите много часове в клубове по интереси или в интернет във форуми или общности. Добър момент за тържества като сватби или годишнини. Може да бъдете поканени да присъствате на такова събитие като гости. По отношение на бизнес дейността, успех ще имат най-вече тези, които работят с клиенти в сферата на услугите. Вашето финансово положение ще се укрепи, а авторитета ви на работа нарасне.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, ще бъдат под светлината на прожекторите. Ще ви се струва, че всяка ваша стъпка не остава незабелязана и постоянно сте обект на обсъждане от другите. Може би тези чувства имат реална основа. Дори да не харесвате публичното внимание към себе си, трябва да сте спокойни, че за вас не се говори нищо лошо и скандално. Напротив, това е време на растеж на вашата популярност и авторитет. Ще може да покажете по най-добрия начин вашите бизнес качества. Успешно ще се развива не само вашата професионална дейност, но и онези неща, които я допълват.

Например ще се стремите да внесете съвършена чистота и красота в пространството около вас. Освен това ще се опитате да постигнете както естетически, така и функционален ред, което е много трудно постижимо. Възможно е ръководството да ви обърне внимание. Освен това, може не само да ви забележат, но и да ви предложат да заемете позиция с по-висок статус. Също с вашата специална любов, сега ще се ползват домашните любимци. Времето е благоприятно за закупуване на домашно животинче, заедно с необходимите аксесоари за отглеждането му.

РАК:

Представителите на зодия Рак, може да изпитат изключителен интелектуален подем тази седмица. Ще успеете в обучението, включително в самостоятелното изучаване на различни предмети. Студенти, ученици, колежи, ще могат лесно да наваксат изоставането в обучението и да затвърдят преминатия материал. Един от водещите мотиви за вас може да бъде мотото – „Искам да знам всичко!“. Освен това, може да бъдете очаровани от всичко ново, необичайно. Най-успешни направления ще бъдат областите на творчеството, хобитата, увлеченията и спорта.

Опитайте се да разпределите свободното си време така, че да правите неща, които ви доставят удоволствие. Това е добър момент да започнете някакво обучение, включително самообучение, по теми, които отдавна ви привличат. В личния живот започва период на стабилност и просперитет, влюбените ще могат напълно да разкрият чувствата си и да получат любовни признания в замяна. Ако тази седмица се случи романтично запознанство, тогава връзката ще се развие хармонично и ще продължи дълго време. Ако имате малки деца, тогава е препоръчително да прекарвате повече време с тях - ще го помните дълго и това ще ви сближи. Като цяло тази седмица ще премине на оптимистична вълна.

ЛЪВ:

За представителите на зодия Лъв тази седмица като цяло и в частност първата половина е благоприятна за подобряване на семейните отношения. Това важи особено за големи семейства, които в един дом живеят представители на различни поколения: баби и дядовци, родители, деца и внуци. Добре е да отидете на вилата заедно с цялото семейството и да поработите там със земята, да обработите градината и да я подготвяте за зимния период. Ако темата за наследство е на дневен ред, тогава тези много трудни въпроси могат да бъдат повдигнати на семейния съвет - шансовете дискусиите да бъдат мирни и да доведат до съгласие сега са много големи.

Укрепването на позицията в семейството, може да повлияе на материалното положение. Периода също е добър за подобряване на дома. Обстоятелствата и собственото ви желание, ще ви карат да отделите повече време на жилищни и битови въпроси. Възможно е да получите допълнителни финансови средства, благодарение на подкрепата от роднини и партньора. Ако преди това сте имали сериозни планове за ремонт в апартамента, сега ще имате достатъчно ресурси и енергия, за да реализирате тези намерения.

ДЕВА:

На представителите на зодия Дева тази седмица им предстои време на хармония и разбирателство в брачните отношения. През първата половина на седмицата, ще може съвсем спокойно и мирно да обсъдите с партньора най-наболелите проблеми, които доскоро можеха да ви вкарат в тежък конфликт без надежда за помирение. Точно сега може и трябва да повдигнете тези въпроси, за които сте предпочели да мълчите, предвиждайки остра реакция от страна на половинката. Поради повишената ви общителност, ще имате много контакти, пътувания и друга комуникация с хората около вас. Може би ще почувствате, че вашите знания и опит са станали търсени от другите.

Различни хора могат да започнат да ви се обаждат често, търсейки съдействие по определени въпроси. Ако работите с клиенти, няма да имате свободно време от хора, които искат да използват вашите услуги. Обикновеното общуване обаче не е еднопосочна улица. Вие също може да се нуждаете от съвети и информационна подкрепа от другите и определено ще я получите. Това е идеалният момент за съвместно планиране на бъдещето. Може би ще бъдете поканени да посетите някакво тържествено събитие. В тясно взаимодействие с другите, ще може лесно и бързо да разрешите много проблеми.

ВЕЗНИ:

На представителите на зодия Везни тази седмица се препоръчва, да поставят на преден план деловата активност и да оставят личния живот на заден план. Проблемът е, че в областта на работата, са вероятни много успешни събития, които ще ви доставят маса положителни емоции. Когато всичко върви по план, ще бъдете щастливи. Седмица също може да бъде свързана с укрепване на здравето и повишение на вашата ефективност. Може би, ще си съставите амбициозни планове и енергично ще се заемете с тяхното изпълнение. В този случай може да се изненадате в края на седмицата, колко сте успели да направите.

Благодарение на упоритият си труд, ще имате успех в работата и ще увеличите доходите си. Притокът на финанси към бюджета ви ще се увеличи. Ще имате възможност да се зарадвате с нови покупки. Големият разход на енергия, ще изисква интензивно хранене, което ще доведе до увеличаване на апетита. Ако имате проблем с наднорменото тегло, тогава не се отпускайте и минете на лека здравословна диета за няколко дни. Бъдете особено внимателни, когато консумирате сладко – желанието за сладкиши ще се увеличи най-много.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, ще се чувстват много добре, а настроението ви ще е предимно оптимистично. Повишават се интелектуалните и творческите способности. Може да участвате в спортни състезания, конкурси, викторини. Добро време за личностно развитие. Време е също да се погрижите за себе си - здравословният егоизъм ще бъде от полза за вашето здраве. Може би, ще се заинтересувате от темата за вашия външен вид, имидж и ще искате да промените или коригирате нещо. Обърнете също внимание на физическото си състояние. Редовният джогинг на чист въздух, ще повиши устойчивостта на организма към инфекции.

Също така в тези дни, може да се увлечете по нещо. Това може да бъде хоби, спорт, изкуство, ръкоделие или компютърни игри. Влюбените ще преминат през разцвет на романтичните отношения - това е време на приятни изненади, любовни признания, подаръци. Може би ще почувствате, че живота ви е станал по празничен и радостен. В свободното си време е добре да посещавате концерти, изложби, театри, дискотеки и клубове. Общуването с малки деца, ще ви донесе много приятни моменти. Любимият човек ще се държи много отговорно и няма да се съмнявате в неговата вярност.

СТРЕЛЕЦ:

Тази седмица представителите на зодия Стрелец, ще имат по-силна нужда от почивка. Опитайте се да не планирате много неща и да се настроите за спокоен и тих начин на живот. Това е подходящ момент за подобряване на отношенията в семейството, с роднини и приятели. Ако се съсредоточите върху семейните дела, вашите близки ще ви бъдат благодарни и ще ви помогнат. Погрижете се да си осигурите спокойна и комфортна среда. Може би ще почувствате известна умора от суетата на ежедневието и ще искате да останете насаме със себе си, в уединение.

Добър момент да отидете в санаториум или център за отдих за една седмица. Ако обстоятелствата не ви позволяват да оставате сами със себе си по-често, тогава излезте навън сред природата в парка, гората или на река. Контактът с природата ще ви се отрази благотворно, ще ви позволи да балансирате духовните си сили. Студената и дъждовна есен извън прозореца носи специално усещане за комфорт и топлина на семейното огнище. Също така е подходящо време да обобщите финансовите си резултати, да изчислите разходите и приходите и съвместно да планирате предстоящите големи покупки. Възможно е в средата на седмицата, да ви посетят гости отдалеч.

КОЗИРОГ:

На представителите на зодия Козирог тази седмица, може да им се наложи да общуват много и интензивно с познати, приятели, роднини и съседи. Може би, ще бъдете въвлечени в делата и проблемите на другите, с молба да им предоставите информация и друга подкрепа. Не трябва да отказвате помощта си, защото ако е необходимо, в бъдеще и те ще ви помогнат, когато се обърнете към тях. Това е подходящо време за разширяване на бизнес и приятелско общуване. Може да сте склонни да правите планове както за близкото бъдеще, така и в дългосрочен план. Интересно е, че вашите планове и мечти, ще бъдат изненадващо близки до това, което ви очаква в действителност.

Може би, това ще се дължи, че сега вашият дар на предвидливост се увеличава и ще станете способни по-точно да предвиждате бъдещето. Това е добър момент за тези, които заемат активна жизнена позиция и търсят нови преживявания. Чрез интензивна комуникация, ще се информирате за последните новини от живота на хората от вашия кръг. Успешно ще върви обучението на студенти, ученици. Ако редовно посещавате форуми или групи в социалните мрежи, тогава може да бъдете увлечени от нова тема, в която ще вземете активно участие и ще отделите много от свободното си време за това.

ВОДОЛЕЙ:

Силата на представителите на зодия Водолей тази седмица, може да бъде деловата активност. Най-добре, ще се реализирате в бизнеса и в решаването на материални и финансови въпроси. Това е много продуктивна седмица за занимания с работни проблеми. Ако не харесвате работата си и искате да я смените, тогава няма да ви е трудно да си намерите нова с по-високо заплащане и професионален статус. На настоящата си работа ще може да увеличите вашата производителност, чрез подобряване на професионалните си умения.

Също така е чудесно време за големи покупки – умението да се разпореждате с финансови ресурси, ще бъде много високо. Личния живот се препоръчва да оставите на заден план, тъй като тук няма да се случват значими събития. В този период най-добре се заемете с кариерата. Шансовете да подобрите професионалния си статус, ще бъдат по-големи. Ако нямате кариерни амбиции, тогава имате шанс да се отличите в нещо друго. Например, може да участвате в творческо състезание и да спечелите награда. По един или друг начин, вашата персона ще стане по-видима за другите, което означава, че могат да се случат определени събития, поради които мнозина ще ви обърнат внимание.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби през тази седмица, ги очаква сбъдване на съкровените им желания и много приятни моменти. За да получите радост от живота, трябва да направите нещо истинско в името на осъществяването на вашите мечти. В същото време трябва да помните, че сега всичко е във ваши ръце и никой не може да ви спре или да ви попречи да се придвижите към желаната цел. Може да бъдете необичайно свободолюбиви в действията си. Това е важен момент за по-младите, които са в етап на формиране на своите морални принципи.

Може би ще се появи някой, на който бихте искали да подражавате и да приличате. А това е много важно при формирането на личността. Това е чудесно време за саморазвитие и самообразование. Може да започнете да учите всичко сами, от чужди езици до програмиране или създаване на собствен уебсайт. Като цяло седмицата ви насърчава да разширите кръгозора си, да търсите нови преживявания и да изследвате активно света около вас. Времето е благоприятно също за учениците. Повишава се вашето самочувствие, а заедно с това, може да се укрепи и вашата репутация сред хората около вас.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук