Седмичен хороскоп 22 – 28 август

430 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен през първата половина на седмицата, ги очакват положителни промени в кариерата. Може би напоследък сте се чувствали неудовлетворени от естеството на работата си. Логично е да сте активни и да търсите по-добри варианти. Също така е подходящ момент за закупуване на домашни любимци, особено екзотични: папагали, тропически риби, кученца и котенца от редки породи. Периода може да бъде обещаващ за тези, които се стремят към кариерно израстване и чакат повишение. Може би ще получите информация, която ще ви доближи до заветната цел. Подходящ момент и за срещи с влиятелни хора, държавни служители.

През втората половина на седмицата, не сте застраховани от здравословни проблеми. По това време тялото ви ще бъде отслабено и предразположено към вирусни и инфекциозни заболявания. Опитайте се да се обличате според времето, избягвайте течения и преохлаждане. Също така по това време ще ви бъде по-трудно да се организирате и да се занимавате с практични въпроси, както и да възстановите реда около вас.

ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец през първата половина на седмицата, ще бъдат предразположени към весело и жизнерадостно прекарване на времето. Препоръчително е по това време да пътувате, да посещавате концерти, клубове, да се забавлявате безгрижно. Колкото по-свободна и празнична е психологическата атмосфера около вас, толкова по-успешни ще бъдат тези дни. Добре е да отидете на почивка, някъде около морския бряг.

Благодарение на романтичното настроение, представителите на противоположния пол ще проявят повишено внимание към вас - не е изключено неочаквано запознанство и бързо развитие на любовен романс. Също така ще ви бъде интересно да се занимавате с творчество, да изучавате различни науки, да сърфирате в интернет в търсене на интересна информация. През втората половина на седмицата ситуацията може да придобие напрегнат характер. Възможно е да похарчите всичките си пари и да си навлечете проблеми.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци през първата половина на седмицата, ше имат желание да променят местожителството си или нещо в условията на своя живот. Това време може да е свързано с увеличаване на финансовите постъпления в семейния бюджет. Възможно е това да се дължи на брачния партньор или роднини. Добро време за големи покупки - жилище на кредит или изплащане. Необходимостта от обновяване на условията на живот може да доведе до пренареждане на мебелите у дома или начало на мащабни ремонтни дейности.

В същото време имайте предвид, че желанието ви за жилищни реформи може да приключи до средата на седмицата. Проблема е, че през втората половина на седмицата вашите намерения може да се променят и предишните ви стремежи да не са актуални. През втората половина на седмицата няма да ви е лесно да постигнете взаимно разбирателство в семейството с вашите родители и близки роднини. Възможно е да поискате да имате повече свобода и да се откъснете от задълженията. Това обаче ще предизвика конфликти в семейството.

РАК:

Представителите на зодия Рак през първата половина на седмицата, ги очаква забележимо подобрение в партньорските отношения. Ако преди сте били в конфликт, нещата ще се изменят и сякаш нищо не се е случило, ще може да общувате нормално. Предоставете на партньорите си пълна свобода на действие и по никакъв начин не налагайте контрол. В резултат на това вашите партньори ще направят това, което трябва, поемайки отговорност за решаването на важните проблеми. В крайна сметка отношенията ще се подобрят значително.

Също така това е чудесно време за нови запознанства, контакти, учене и пътувания. Обаче, през втората половина на седмицата не се препоръчва да пътувате и запознавате с нови хора. По това време вероятността да срещнете човек, който не е този, за когото се представя, се увеличава. Рискувате да попаднете на измамник, мошеник, някой, който ще се опита да ви използва за свои нечестни цели. Бъдете внимателни на пътя, особено ако пътувате с непознати.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв през първата половина на седмицата, е добре да се фокусират върху решаването на практическите въпроси. Бизнес дейностите може да допринесат за увеличаване на доходите. Добро време за пазаруване. Също така, този период е благоприятен за начало на цикъл от терапевтични и превантивни процедури като закаляване, тренировки във фитнеса. Ако все още нямате абонамент за фитнес клуб, тогава трябва да помислите за закупуване на такъв.

В същото време това е добър момент за корекции в структурата на вашата диета и започване на здравословно хранене. Всичко това ще ви помогне да укрепите защитните сили на тялото си. Добър момент за закупуване на домашни любимци, както за дома (коте, кученце), така и за селскостопански нужди (патета, гъски, зайци, кокошки). През втората половина на седмицата може спешно да се нуждаете от пари за плащане на неотложни сметки. Например, може да претърпите загуби в резултат на повреда на оборудване или щети на имуществото, които ще трябва да бъдат компенсирани със съответните финансови разходи.

ДЕВА:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Дева, ще бъдат настроени на романтична вълна. Ще бъдете привлечени от въпросите за любовта, личните отношения. Възможно е по-рано започнала романтична връзка, да получи ново развитие. Ако сте в конфликт с любимия човек, сега може да настъпи помирение и подновяване на отношенията. Възможни са кратки, но ярки и вълнуващи любовни връзки.

Също така по това време може да почувствате жажда за креативност, изкуство. Например, може да се увлечете от някакво творчество или спорт. Възможно е да посетите концерт на любимия си изпълнител или да отидете на театър - това ще ви помогне да задоволите естетическите си нужди. През втората половина на седмицата обаче, за известно време може да загубите правилна представа за своите възможности. Може би, вашата самооценка ще бъде или надценена, или подценена. Основният признак на неправилна оценка на способностите, може да бъде провал в бизнеса и попадане в странни ситуации, недоразумения. През този период е по-добре да не поемате инициатива.

ВЕЗНИ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Везни може да приемат гости в дома си или сами да отидат при роднини. Характерно за тези дни е и възстановяването на прекъснати по различни причини семейни отношения. Психологически много от вас може да изпитват носталгия по дома и общуването с роднини. Също така е добър момент за подобряване и декориране на дома. Ще се чувствате комфортно в кръга на своите близки и роднини.

Ако се занимавате с духовни практики, ще имате успех в тези занимания. През втората половина на седмицата е препоръчително да се въздържате от всякакви тайни и неофициални дейности. Може би, някои недоброжелатели ще се опитат да хвърлят сянка върху вашата репутация. До вас могат да достигнат слухове и клюки. Не се опитвайте да разследвате или реагирате по какъвто и да е начин. Най-добрият отговор е пълното игнориране. Нарушаването на правилата за движение, няма да остане незабелязано от служителите на КАТ.

СКОРПИОН:

За представителите на зодия Скорпион първата половина на седмицата, може да бъде свързана с възобновяване на отношения с хора от миналото. Може би случайно ще срещнете човек, с когото сте споделяли много неща в миналото. И тази среща може да доведе до възстановяване на старата връзка. Същото важи и за тези, които искат да се помирят с познати, приятели, роднини. Благоприятни дни за пътуване, контакти и нови запознанства. Нараства нуждата ви от нови ярки впечатления, от общуване с нестандартни креативни хора.

През втората половина на седмицата обаче, е препоръчително да се въздържат от посещение на приятелски партита и клубове по интереси. Проблема е, че приятелското общуване в тези дни може да ви разочарова. Възможно е да се сблъскате с ненадеждното поведение на някой от вашите приятели или познати, когато може да бъдете измамени или да се държат некоректно с вас.

СТРЕЛЕЦ:

На представителите на зодия Стрелец през първата половина на седмицата, им предстои благоприятно време за решаване на материални и финансови въпроси. Може би, това ще се дължи на подобряване на финансовото ви състояние. Възможно е да получите отнякъде паричен превод, да ви върнат дълг или дадат бонус на основната работа. Добър момент за закупуване на отложени покупки в онлайн магазини. Времето също е подходящо за усвояване на някакъв занаят, придобиване на практични полезни умения по ръкоделие, домакинство, готвене и дребни ремонти на домакинска техника.

Добре е да планирате пазаруване за вторник или сряда. Най-успешни ще бъдат покупките на модни дрехи и бижута. През втората половина на седмицата може да се сблъскате със сложни ситуации, в които да бъдете дезориентирани или попаднете в трудно положение. Външните обстоятелства ще са неблагоприятни. Всичко ще постигате много трудно, чрез преодоляване на препятствия.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог през първата половина на седмицата, ще имат желание да променят коренно външния си вид. Може да решите да боядисате косата си, тогава в някакъв ярък и необичаен цвят, за да станете по-забележими за другите. Същото важи за грима и стила на обличане. Възможно е обаче и да се върнете към образа, който сте имали в миналото, преди няколко години. Във всеки случай посещението на салон за красота и моден бутик ще ви се отрази добре.

Тези дни се характеризират със силно желание по някакъв начин да се откроите от тълпата и да заявят пред света за своите амбиции. Поведението ви ще бъде доста смело и независимо, а пробивните способности засилени. Това е прекрасно време за обучение и пътуване на дълги разстояния. През втората половина на седмицата обаче, са възможни неприятности с представители на закона. Това важи особено за тези, които имат личен автомобил и го управляват самостоятелно. Не са изключени нарушения на правилата за движение с последващи наказания.

ВОДОЛЕЙ:

Представителите на зодия Водолей през първата половина на седмицата, могат да постигнат успех във всичко с което се захванат. Може би ще се заинтересувате от някои странности в поведението на близките си хора. Благодарение на собствената си психологическа проницателност, ще успеете да разберете същността на случващото се. Това е подходящо време за изучаване и прилагане на духовни практики, езотерични науки и развитие на вашата интуиция.

Опитайте се да прекарвате повече време в самота - това ще ви помогне да се съсредоточите и да задълбочите своето съзнание. Успешно ще се развива овладяването на техники на автогенно обучение, чигонг, йога, както и четене на мантри, псалми и молитви за корекция на вашата карма. Обърнете специално внимание на сънищата – може да имате пророчески сънища. През втората половина на седмицата обаче, отношенията с любимия човек могат да се влошат. Възможно е да ви бъде трудно, да овладеете ревността и подозрението за предателство.

РИБИ:

За представителите на зодия Риби първата половина на седмицата, е благоприятна за планиране и изграждане на партньорствата. Ако преди връзката ви е била напрегната, сега е добър момент за работа върху грешките и осъзнаване на моментите, в които не сте били прави. На свой ред партньорът също ще бъде готов да направи отстъпки, за постигане на хармония в отношенията. Вероятно семеен приятел ще изиграе важна положителна роля, за подобряване на партньорството.

Добре е в този период да посещавате приятелски партита и да се забавлявате заедно с любимия човек. Това време е благоприятно за дългосрочно планиране. Освен това в тези дни не е нужно да правите нищо специално, в същото време вашите съкровени желания могат да се сбъднат. През втората половина на седмицата е препоръчително да не разчитате на надеждност в поведението на партньори и колеги. В работата някой може да ви подведе, когато поради неспазени обещания няма да успеете да изпълните планираните задачи навреме.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук