Седмичен хороскоп 22 – 28 май

4720 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен трябва да бъдат по-внимателни във финансовите си разходи тази седмица. Например не трябва да харчите много пари за подаръци за близките и децата. Не забравяйте, че любовта ви към тях се измерва не толкова с количеството похарчени пари, колкото с грижата и вниманието. Освен това, сега не е най-доброто време за всякакви разходи, за забавления и удоволствие. Много от вас може да почувстват нарастване на приключенските си наклонности. Възможно е да поискате по някакъв начин да разнообразите живота си, да внесете в него елементи на изненада и творчество.

Ако преминавате през период на влюбеност, ще искате да изненадате любимия човек. В това желание обаче рискувате да прекрачите разумната мярка и да получите ефект точно обратен на очаквания. През този период също не е препоръчително да посещавате игрални и нощни клубове. Желанието за удоволствие във всички форми и проявления е нещо, с което може да се наложи да се борите.

♉ ТЕЛЕЦ:

За представителите на зодия Телец тази седмица, може да протече динамично и много неравномерно. Основните източници на безпокойство, ще сте самите вие и вашето семейство. Може да искате да получите повече свобода и да действате независимо от мнението на членовете на семейството. Това важи особено за младите хора, които периодично правят опити да се откъснат от родителското влияние. Но веднага щом се опитате да направите това, неприятностите ще се стоварят върху главата ви.

Опитайте се да действате по-меко и да не влизате в конфликт, можете просто да изчакате и след това да го направите по свой начин. Възможно е също да смятате, че нямате достатъчно място в жилището и да се опитате по някакъв начин да поправите тази ситуация. Но нито ремонтът, нито пренареждането на мебели, ще ви дадат желания ефект и впоследствие ще трябва да върнете всичко обратно. Това е и доста натоварено време за кариерата - може да се разкъсвате между семейните и домашни задължения.

БЛИЗНАЦИ:

Тази седмица представителите на зодия Близнаци, могат да бъдат претоварени с контакти. Може би самите ще започнете бурна дейност и ще се окажете въвлечени в делата на другите хора. Така или иначе, сега лесно може да изпаднете в празна суета, която няма да ви донесе нищо положително в личен план, а само ще се превърне в нервен дразнител. Отношенията с някои познати и приятели могат да се влошат, ако се включите в изясняването на техните взаимоотношения.

Ако учите, ще ви е трудно да се съсредоточите върху сериозните и методични теми. Това време се характеризира с разсеяност, разпокъсване на интересите, спонтанно превключване от една тема към друга. Следователно точно тази седмица, може да изостанете от програмата си за обучение. Пътуванията ще са неблагоприятни, особено ако използвате личен автомобил и шофирате сами. Възможни са аварии по пътя, чести задръствания и глоби за нарушения на правилата за движение.

РАК:

Тази седмица представителите на зодия Рак, могат да преминат през много нестабилна финансова ситуация. Това важи особено за тези, които имат заеми и чиито заплати се харчат предимно за плащане на лихви по дългове. Проблема е, че следващата ви заплата може да се забави или внезапно ще се наложи да направите осезаеми допълнителни разходи и това ще навреди на бюджета ви. Опитайте се да се успокоите и спокойно претеглете всички възможности.

Не е изключено да не успеете да избегнете някои разходи, например ако домакинските уреди у дома внезапно се повредят, ще трябва да харчите пари за ремонт или подмяната им. Икономиите обаче, ще ви помогнат да сведете материалните си разходи до минимум. Най-важното е да си съставите план и стриктно да го следвате. Подредете задачите по важност и ги решавайте последователно, като преминавате от по-важните към по-мало важни задачи. Добре ще е също да рационализирате ритъма си на живот и ежедневието.

ЛЪВ:

За представителите на зодия Лъв тази седмица, може да бъде изпълнена с противоречиви тенденции. Първо, може да почувствате повишена нужда да живеете за себе си, за собствено удоволствие. Това обаче може да бъде доста проблематично за обвързаните. В крайна сметка вашият партньор също иска нещо за себе си и често това може да стане за сметка на вашите лични интереси. Не забравяйте, че вашата свобода, която ще е толкова желана за вас сега, свършва там, където започва свободата на другите хора.

Може би напоследък у вас се натрупало недоволство от статуквото и точно тази седмица, ще сте близо до остри протестни действия. Може да реагирате болезнено на всякакви опити да бъдете контролирани или призиви да изпълните задълженията си. Другата тема на седмицата е свързана с опита ви за утвърждаване в обществото, за укрепване на позициите и авторитета. И тук може да срещнете препятствия под формата на някои външни обстоятелства

ДЕВА:

За представителите на зодия Дева тази седмица е препоръчително да прекарват повече време със семейството и близките си роднини. На отношенията у дома може да им липсва топлина и грижа, но същевременно това е подходящо време да свършите някои дела със съвместни, общи усилия. Може да се заемете с ремонтни дейности, да подредите дома, да работите в градината. Обърнете специално внимание на поддържането на вашето здраве на приемливо ниво.

Вашият имунитет може да е отслабен. И е възможно да се окажете в ситуация, която ограничава по един или друг начин свободата ви на действие. Това може да бъде свързано с влошаване на благосъстоянието. Препоръчително е да отделяте повече време на здравето си и да го поддържате в баланс. В противен случай може да останете известно време на леглото с висока температура и да не успеете да свършите планираните дейности. В средата на седмицата ще е полезно загряването - банята или сауната, ще свършат отлична работа.

ВЕЗНИ:

Тази седмица отношенията на представителите на зодия Везни ще се стабилизират. В известен смисъл може да се каже, че в брака ще достигнете до ново, по-дълбоко ниво на взаимно разбирателство и това ще го направи още по-силен. Също така е подходящ момент да се отървете от ненужните обременяващи контакти и връзки. Може би ще бъдете поканени на развлекателно събитие. Препоръчително е обаче, да не отделяте много време за забавления.

Външните обстоятелства може да се променят и това, към което сте се стремили, може внезапно да загуби своята релевантност. Отношенията с приятели и любими хора може да станат по-напрегнати. Възможно е внезапно и буквално без причина да се скарате с някой от приятелите си и след това да ви се струва, че никога няма да възстановите предишната връзка. Обуздайте собственическите си инстинкти и се грижете по-добре за тези, които обичате.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, могат да се окажат в центъра на неблагоприятни външни обстоятелства. Възможно е да станете участник в някаква конфликтна ситуация и да бъдете принудени да защитавате позицията си. Опитайте се обаче да избягвате конфликтни ситуации и хора, склонни към неадекватно поведение – а такива не са изключени. И само ако сте принудени и стане невъзможно да отстъпите назад, тогава влезте в открита борба.

Може би "бойното поле" ще бъде вашият брак или семейство. Основните събития през тази седмица обаче, може да са свързани с темата за кариерата и професионалните дейности. Възможно е да настъпят промени във вашата работа, което пряко да се отрази на служебното ви положение. От друга страна, върху вас ще се стоварят много тревоги и неприятности, свързани със ситуацията в семейството и в брака (ако сте семейни). В резултат на това, ще трябва да се разкъсвате между работа и дом, едва успявайки да се справите с неотложните въпроси. Опитайте се, да се държите всичко под контрол.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец тази седмица, може да се сблъскат с много грижи и неприятности по повод други хора Може би приятели или роднини, често ще се обръщат към вас за помощ и ще се окажете въвлечени във въпроси, които нямат нищо общо с вас лично. Опитайте се по всякакъв възможен начин да предотвратите подобна тенденция, защото докато се занимавате с чужди дела, се лишавате от възможността да разрешите някой от вашите проблеми.

Възможно е да възникнат усложнения в отношенията с представители на закона. Въздържайте се от започване на съдебни дела, завеждане на искове в съда. Бъдете по-внимателни при шофиране на личното превозно средство - нарушенията на правилата за движение сега, могат да доведат до глоби и дори загуба на шофьорска книжка. Това не е най-доброто време за обучение и курсове за повишаване на квалификацията. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху предмета на обучение, поради многото разсейващи фактори.

КОЗИРОГ:

За представителите на зодия Козирог, които преминават през период на влюбване, тази седмица ще бъде като вулкан със силни и непредвидими страсти. Отношенията с любимия човек често могат да се променят радикално, преминавайки от една крайност в друга. Опитайте се да не смесвате любовните отношения с приятелството, не ходете на приятелски партита с любимия човек - това е потенциално взривоопасна ситуация сама по себе си. Може би любимия човек няма да иска да ви дели с вашите приятели, показвайки собственически инстинкти.

А може и вие самите да сте склонни да се държите по подобен начин. Увеличава се вероятността от финансови загуби и всякакви извънредни ситуации. Старайте се да не правите неща, които биха увеличили риска от нараняване. Може да сте склонни към крайни прояви по тези въпроси, които се отнасят до ограничаване на вашата свобода на поведение. Не се препоръчва да водите празен начин на живот и да посещавате развлекателни събития.

ВОДОЛЕЙ:

Обвързаните представители на зодия Водолей и тези които имат постоянен партньор, може да се наложи да се справят с неочаквани промени в отношенията през тази седмица. В този смисъл настоящата седмица, ще е много нестабилна за поддържане на хармония в партньорството. Може би няма да намерите подкрепа и одобрение за вашите инициативи от партньора си или обратното, вие сами ще се противопоставите на някои от неговите инициативи.

Ако сте свикнали да контролирате вашата половинка, то през тази седмица той/тя, ще е извън вашият контрол и ще действа напълно свободно и независимо, сякаш между вас няма никакви задължения. Такъв бунт не трябва да се приема твърде трагично - тази буря няма да продължи дълго. Най-вероятната тема, по която може да възникне спор, е как трябва да бъде оборудван домът. Вашите вкусове и идеи за подобряване на дома може да са диаметрално противоположни.

РИБИ:

Тази седмица представителите на зодия Риби лесно могат да излязат от строя, ако си позволят да затънат в дребни и суетни дела. Ако имате цел и сте готови да направите много, за да я постигнете, тогава се съсредоточете само върху нея. Това обаче няма да е лесно, тъй като често ще се обръщат към вас с молби и въпроси по най-различни теми и вероятно ще отделите много време за празни разговори и контакти.

Опитайте се да не разпилявате усилията си. В противен случай седмицата може да мине в дребна суета и без съществен резултат. Препоръчително е първо да се погрижите за здравето си. Необходимо е да регулирате въпросите с храненето. Увеличете дела на храните с високо съдържание на витамини, продуктите трябва да са пресни. Може да се наложи да изразходвате много енергия на работа и тялото ви ще се нуждае от по-добро енергийно снабдяване.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pexels.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук