Седмичен хороскоп 22 – 28 януари

4260 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: За представителите на зодия Овен тази седмица ще е благоприятна за личностно творческо развитие. Важна положителна роля в това може да играят вашите приятели, познати и роднини - този кръг на общуване, в който постоянно пребивавате. Проявявайки интерес към делата на хората около вас, ще успеете да научите всички основни новини.

Сега е моментът да закупите абонамент за фитнес клуб и да започнете редовни занимания в група с хора, които също като вас се стремят към съвършенство и красота на тялото. С това ще привлечете вниманието на лица от противоположния пол, които ще проявят засилен интерес към вас. Възможно е да се случи романтично запознанство. Очаквайте нови и интересни запознанства, вълнуващи общи пътувания. Ще имате много контакти и ще научите много интересни и поучителни неща. Общуването - това е основното позитивно измерение на тази седмица за вас.

♉ ТЕЛЕЦ: През тази седмица е добре представителите на зодия Телец да се съсредоточат върху решаването на въпроси, свързани с кариерата и финансите – в това ще имате изключителен успех. Може би ще получите голяма сума пари от един или друг източник или сами ще успеете да увеличите доходите си. Вашите шансове за напредък в кариерата също се увеличават. Като цяло това е подходящо време за укрепване на социалния и професионален статус.

Текущата седмица се оформя по такъв начин, че ще може не само да успеете в работата, но и в същото време да намерите време за самотни духовни практики. Освен това, колкото и да е странно, тези две направления са взаимосвързани. Ако правите автотренинг, йога, медитация, четете молитви, ще достигнете състояние на хармония и вътрешен баланс. Косвено това ще се отрази благотворно на успеха при решаването на чисто практически, делови въпроси.

БЛИЗНАЦИ: Тази седмица представителите на зодия Близнаци трябва да помислят за цялостното развитие на своята личност. Придобивайки житейски опит, нови знания, нови впечатления, може да се обогатите, като направите своя мироглед по-дълбок и по-смислен. Основната вътрешна потребност, която ще ви движи напред, е чувството за свобода. Ще бъдете чужди на всякакви ограничения и формалности.

Вашето поведение ще бъде отражение на вашето душевно състояние. Това е изключително подходящо време за учене, пътуване, разширяване на кръгозора, изучаване на културните, етнически и религиозни особености на други народи, както и усвояване на чужди езици. Ролята и значението на приятелите в живота ви нараства. Със сигурност ще получите покана за приятелско парти - не отказвайте, това е добър шанс да се забавлявате.

РАК: Представителите на зодия Рак не трябва да се страхуват от промените през тази седмица. Освен това, ако си поставите определена цел, ще може да я постигнете само като вземате рискови и нестандартни решения. Външните обстоятелства ще ви помогнат. Често ще се получава по такъв начин, че ​ всъщност няма да има нужда да правите нищо особено. Външният свят, чрез други хора или обстоятелства, ще ви предложи готови решения, а вие ще трябва само да решите дали да приемете или да откажете. Интересът ви към всичко тайно, мистично се засилва.

Може да успеете да получите отговори на въпроси, които са били внимателно скрити от вас. Ще се засили интуицията и психологическата ви проницателност – никой няма да може да ви измами или подведе. Благоприятно време за тези, които са решили да сложат край на лошите си навици веднъж завинаги. Въпросът е, че сега ще може да създадете нови положителни привички и така да изместите старите вредни навици.

ЛЪВ: Тази седмица е благоприятно време за представителите на зодия Лъв за укрепване на партньорствата. Това може да бъде както партньорство в работата, така и в брака, когато двама души живеят заедно дълго време. Ако сте били скарани, тогава семеен приятел може да помогне за помирението и да действа като посредник. Много от вашите планове, направени през тази седмица, ще се сбъднат като по чудо в бъдеще.

Затова мечтайте и планирайте колкото е възможно повече, за да се сбъднат съкровените ви желания. А някои от желанията ви ще се сбъднат още тази седмица и това ще бъде приятна изненада за вас. За да укрепите партньорството си, трябва да намерите обща цел, от която и двамата да сте еднакво заинтересовани. В края на седмицата някой от по-възрастните ви роднини може да се нуждае от вашата помощ.

ДЕВА: За представителите на зодия Дева тази седмица здравето ще зависи пряко от това, колко ред имате в техните дела. Колкото по-чист е домът ви, колкото повече ред има на работа, толкова по-добре ще се чувствате. Тази магическа връзка ще ви позволи да се справите сами с болестите. В същото време освобождаването от стари, ненужни неща ще бъде много ефективно.

Опитайте се да прегледате гардеробите си, да намерите и изхвърлите такива неща - като направите това, значително ще актуализирате и укрепите собствения си енергиен потенциал. Втората тема, която ще получи хармонична реализация, е решаването на въпроси, свързани с финансите и кариерата. Ако искате да промените нещо в позицията, която заемате в момента, може лесно да го направите. Външните обстоятелства сами ще отговарят на вашите желания.

ВЕЗНИ: За семейните представители на зодия Везни тази седмица обещава много приятни изненади. Брачният партньор може да действа щедро и всеки път ще бъдете приятно изненадани. Ако досега често сте имали проблеми в отношенията, опитайте се да използвате тази седмица, за да преразгледате отношението си към партньора. Готовността му да ви помогне, ако е необходимо, не трябва да се подценява. Обсъдете с любимия човек някоя от най-належащите теми и се опитайте да намерите решение за тях.

Този път ще успеете да постигнете компромис и да хармонизирате отношенията си за дълго време. Не забравяйте да използвате това време за уреждане на партньорските си отношения - друг такъв благоприятен период може да не настъпи скоро. Ако не сте обременени със семейни и брачни отношения, но имате продължителна романтична връзка, тогава може да настъпи решителен момент за легитимиране на връзката. Чудесно време за годеж или сватба.

СКОРПИОН: Представителите на зодия Скорпион тази седмица ги очакват положителни промени в здравословното състояние. Ако сте били болни, то още в началото на седмицата ще почувствате подобрение на състоянието си. Добре е да се подложите на медицински преглед, да се занимавате с оздравителни процедури и да направите всичко възможно, за да укрепите още повече здравето си. Особено добре е да прекарате тази седмица в санаториум или курорт, където има всичко необходимо за лечение.

Резултатът ще бъде положителен и ще дойде много по-бързо, отколкото бихте могли да очаквате. Втората тема, която през тази седмица ще получи хармонично разрешение, е придобиването на домашни любимци и грижата за тях .Също така това е добро време за въвеждане на ред в делата и в дома. Опитайте се при вземане на важни решения да се съветвате с близките. Бъдете по-внимателни към тяхното мнение и проявявайте грижа за роднините от по-старото поколение.

СТРЕЛЕЦ: Тази седмица може да премине за представителите на зодия Стрелец в емоционален и интелектуален подем. Ще прекарвате много време в компанията на приятели, роднини и това общуване ще бъде приятно. Например, може да ви поканят да им правите компания при посещение на кино, дискотека, концерт на любими изпълнители. Ще ви зарадва и общуването с децата – те ще ви изненадат с успехите си, особено по отношение на творчеството и ученето. Ако имате семейство и деца, именно децата ще станат източник на вашата радост и вдъхновение.

Подобряват се брачните отношения, които ще се основават на взаимно уважение и любов. Ако вече сте във връзка, сега тя ще разцъфне и ще засвети с невероятно красиви цветове. Най-важното и приятното е, че темата за любовта ще получи хармонично разрешение. Вашите чувства ще бъдат взаимни. Необвързаните могат неочаквано да срещнат любовта. Въпреки това, за това трябва сами да се постараете.

КОЗИРОГ: За представителите на зодия Козирог през тази седмица семейството и домът ще бъдат непоклатими ценности. Ако досега ви се е налагало периодично да се сблъсквате с неразбиране, водещо до кавги, то сега ще настъпи мир и хармония в семейството. Някои външни обстоятелства могат да ви накарат да преразгледате отношенията си с родителите, бабите, дядовците (ако живеете с тях заедно) в посока подобряване. Основното в такива отношения е любовта и грижата, желанието да заобиколите близките си хора с топлина. Това е благоприятно време за обзавеждане на жилището. Възможно е отдавна да планирате да купите нещо за дома. И сега ще имате достатъчно пари, време и сили, за да реализирате тези си планове. Особено успешна ще бъде покупката на модерни домакински уреди. Използвайте новостите на научно-техническия прогрес, за да направите живота си по-комфортен и приятен.

ВОДОЛЕЙ: Представителите на зодия Водолей през тази седмица, ще почувстват засилена нуждата за личностно усъвършенстване. Възможно е да трябва да попълните пропуските си от новини и информация. Ще общувате много и интензивно с приятели и познати, разказвайки им за своите истории и слушайки техните новини. Отношенията с околните хора ще бъдат много хармонични и доброжелателни. Това е прекрасно време за помирение с тези, с които напоследък сте се скарали. На първо място това се отнася за най-близките, вашите братя и сестри, съседи или просто познати и приятели. Най-успешно ще се развиват вашите творчески начинания, свързани с обучението, хобито, увлеченията. Ако сте влюбени, то вашите романтични чувства ще достигнат разцвет. Не се скъпете да изразите любовта си към любимия човек, подарете му подарък, изненадайте го. Възможно е да ви очакват и любовни признания.

РИБИ: Тази седмица се очертава много благоприятна за представителите на зодия Риби, които са заети със строеж на къща или правят ремонти у дома. Това е добър момент за работа заедно с членовете на семейството. Във вашият дом, ще цари хармоничен психологически климат и всеки ще е готов да поеме част от работата по подобряването на дома. Вашите финансови ресурси ще се увеличат и ще можете да си позволите да направите някои добри покупки. Ако отдавна мечтаете да закупите декорация или домакински уреди за вашия дом, сега подобни желания ще станат съвсем реални. Ще може да подходите към покупките внимателно и балансирано, а резултатите ще са прекрасни – няма да се налага да връщате покупките обратно в магазина. В края на седмицата ще се повиши нуждата да останете в спокойна и уединена среда, да се отпуснете, да си починете. Успешни ще са духовните практики като медитация, молитви, йога и др. А за здравето ще са полезни водните процедури: баня, сауна, контрастен душ.

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук