Седмичен хороскоп 23 – 29 октомври

5107 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: През първата половина на седмицата представителите на зодия Овен, е възможно да повдигнат завесите над някоя тайна. Голяма част от скрити досега неща, могат да станат очевидни за вас. Ако дълго време сте се тревожили за въпроси, на които не сте могли да намерите отговори или някой е крил нещо важно от вас, тогава може да проведете разследване и да разкриете тези мистерии. Може да се засили интересът ви към психология, езотерични науки, детективска литература и въобще към всичко, което е свързано с мистериозни явления и търсене на отговори на сложни, объркващи въпроси.

Това е чудесно време да се задълбочите в духовни практики, включително йога, чигонг, екстрасензорно възприятие, автогенно обучение, мантри и други методи за самопознание и саморегулация. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с финансови затруднения. Възможно е да не сте склонни да броите парите, които харчите за покупки, и това незабелязано да доведе до надхвърляне на бюджета, особено когато плащате с кредитна карта. Основният проблем в тези дни е свързан с опасността от затъване в дългове.

♉ ТЕЛЕЦ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Телец, могат да изпитат нужда от подновяване на приятелските и други контакти. Може би, ще сте очаровани от всичко ново, необичайно, свързано с бъдещето, с перспективата. Характерна черта на тази седмица е интензивното търсене на съмишленици, хора, които се вълнуват от същите проблеми като вас.

Следователно може да прекарате много часове в клубове по интереси или в интернет във форуми и общности. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с усложнения в брака и бизнес партньорствата. Проблема е, че вашият партньор ще бъде много активен, но вие няма да може да оцените и подкрепите инициативите му. Вероятно ще имате различни идеи за това какво трябва да се направи и как. За съжаление моментът няма да е много благоприятен за преговори.

БЛИЗНАЦИ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Близнаци, може да се откроят по някакъв начин и да станат по-забележими в обществото. Това може да бъде свързано особено с успех в професионалните дейности. Ще ви се струва, че всяка ваша стъпка не остава незабелязана и хората около вас непрекъснато ви обсъждат. Дори и да не харесвате публичното внимание, трябва да сте спокойни, че нищо лошо не се говори за вас. Напротив, това е време на нарастване на вашата популярност и авторитет.

Възможно е вашите началници да ви обърнат внимание. Освен това може не само да ви забележат, но и да ви предложат да заемете по-висока позиция. През втората половина на седмицата, се пазете от инфекциозни респираторни заболявания. Старайте се да не стойте на студено и спазвайте дистанция от болни хора. Може да почувствате, че е станало по-трудно да се концентрирате върху задачите, вниманието ви е разпиляно и паметта отслабена. Въздържайте се от критични коментари за колеги.

РАК: През първата половина на седмицата представителите на зодия Рак могат да усетят изключителен интелектуален подем. Ще успеете в обучението, включително и в самообучението. Студентите и учениците, ще могат лесно да премахнат пропуските в знанията си и да затвърдят научения материал. Един от водещите мотиви за вас може да бъде мотото - "Искам да знам всичко!" Това е изключително подходящо време за пътуване с цел разширяване на кръгозора, изучаване на чужд език и запознаване с етнически, културни и религиозни особености в живота на други народи.

Погрижете се също за репутацията си. Втората половина на седмицата може да е свързана с усложнения в любовен план. Проблема е, че някой от вашите приятели може да ви каже нещо неприятно за любимия човек. В същото време не бързайте да вярвате на всичко - може да ви бъде дадена невярна информация на ниво слухове и клюки. Като цяло приятелските контакти на този етап могат да окажат негативно влияние върху личния ви живот.

ЛЪВ: През първата половина на седмицата на представителите на зодия Лъв, им предстои благоприятно време за подобряване на семейните отношения. Това важи особено за големите семейства, когато в един дом живеят представители на различни поколения: баби и дядовци, родители, вие, както и деца и внуци. Ако темата за наследство е на дневен ред, тогава тези много трудни въпроси могат да бъдат повдигнати на семейния съвет - шансовете разговорите да преминат мирно и да доведат до съгласие между страните сега са много големи.

Моментът също е благоприятен за теглене на ипотечен кредит, за подобряване на жилищните условия. Втората половина на седмицата може да е свързана с усложнения в кариерата и семейния живот. Опитайте се да не критикувате и не бързайте да изразявате недоволство. Сега лесно може да се скарате, но след това да се сдобрите ще бъде трудно. Възможни са кавги по отношение на работата ви. Може би семейството ще бъде недоволно, че оставате на работа прекалено дълго време.

ДЕВА: През първата половина на седмицата партньорските отношения на представителите на зодия Дева, може да се подобрят. Това е време на хармония и взаимно разбирателство с другите. Съвсем спокойно и миролюбиво ще може да обсъдите с партньора си най-наболелите въпроси, които съвсем наскоро са водели до разгорещени спорове. Сега може и трябва да повдигнете онези въпроси, за които сте предпочитали да мълчите, очаквайки остра реакция. Това е добър момент съвместно да правите планове за бъдещето, например да мечтаете къде да отидете на почивка през следващата си ваканция или каква голяма покупка да планирате.

Може би ще бъдете поканени да посетите някое специално събитие. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за пътувания и контакти. Планираните за тези дни срещи и запознанства, може да не се осъществят поради независещи от вас причини. Възможно е да има събития, които да навредят на вашата репутация. Процесът на учене може да бъде труден и опитите бързо да усвоите материала, да създадат още повече объркване.

ВЕЗНИ: Първата половина на седмицата за представителите на зодия Везни, може да бъде свързана с подобряване на здравето и повишаване на нивото на работоспособност. Възможно е да си съставите интензивни планове и енергично да се заемете с тяхното изпълнение. В този случай в края на седмицата, ще се изненадате колко много сте успели да свършите. Това е прекрасно време да рационализирате ежедневието си. Ако анализирате как се изразходва времето ви, вероятно спокойно ще зачеркнете ненужните и незадължителни дейности.

Също така, ще може да прецените и колко положително се отразява животът по режим на вашето здраве. Това е добър момент за започване на диета с цел подобряване на здравето, прочистване на тялото и сваляне на излишните килограми. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с финансови затруднения. Има вероятност вашите материални нужди да останат незадоволени поради липса на пари. Категорично не се препоръчва да прибягвате до финансови заеми.

СКОРПИОН: През първата половина на седмицата представителите на зодия Скорпион ще се чувстват отлично, а настроението им ще е предимно оптимистично. Интелектуалните и творческите способности могат да се увеличат. Възможно е да участвате в спортни състезания, творчески конкурси и викторини. Влюбените могат да преживеят разцвет на романтичната връзка - това е време на приятни изненади, признания в любов и подаръци. Може да почувствате, че в живота ви навлиза чувство на празник и радост.

В свободното си време е добре да посещавате концерти, изложби, театри, дискотеки и клубове. Комуникацията с малки деца, ще ви достави много приятни моменти. Втората половина на седмицата, може да бъде свързана с необходимостта от активни действия от ваша страна. Вашите инициативи обаче, могат да доведат до спорове с бизнес партньори или любимия човек. И в двата случая могат да възникнат сериозни разногласия.

СТРЕЛЕЦ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Стрелец, ще имат повишена нужда от почивка. Опитайте се да не планирате твърде много дела и се старайте да водите спокоен и примерен начин на живот. Това е подходящ момент за подобряване на отношенията в семейството, с роднини и приятели. Ако наблегнете на семейните дела, близките ще са ви много благодарни и с радост ще ви помагат. Възможно е роднини да ви дойдат на гости.

Семейните празници, годишнини и специални събития, ще протичат в топла психологическа атмосфера. Добро време за духовни практики в уединение. През втората половина на седмицата е препоръчително да обърнете повече внимание на здравето си. Проблема е, че тези дни имунитетът ви може да отслабне, което ще ви направи по-уязвими към вирусни инфекции. Възможно е да се наложи да останете на легло няколко дни. Бъдете внимателни, когато приемате лекарства.

КОЗИРОГ: През първата половина на седмицата на представителите на зодия Козирог, може да им се наложи да общуват много и интензивно с познати, приятели, роднини и съседи. Може би ще бъдете въвлечени в делата и грижите на другите хора, ще бъдете молени за информация и друга подкрепа. Не трябва да отказвате своята помощ, защото когато е необходимо, те от своя страна също ще ви окажат подкрепа. Това е подходящо време за разширяване на бизнес и приятелските връзки. Чрез активна комуникация може да се информирате за последните новини от живота на хората от вашия кръг.

За студентите и учениците обучението ще се развива успешно. Втората половина на седмицата може да премине в динамичен ритъм за личния живот. Възможно е да попаднете в цикъл от събития, които като вихрушка да се завъртят и да ви отнесат. Интензивни приятелски контакти, купони, пътувания могат да завършат с инциденти. Не са изключени конфликтни ситуации и кавги с приятели. Вашите любовни отношения могат да бъдат сложни и много объркващи. Въздържайте се от вземане на спонтанни решения.

ВОДОЛЕЙ: Първата половина на седмицата за представителите на зодия Водолей може да бъде продуктивно време по отношение на решаването на финансови и материални проблеми. Ако не харесвате работата си и искате да я смените, има шанс да си намерите нова с по-висока заплата и професионален статус. В текущата си работа бихте могли да увеличите своята работоспособност, като подобрите нивото си на умения. Това също е чудесен момент за вземане на финансови решения относно големи покупки.

В същото време през втората половина на седмицата, прекомерната концентрация върху материалните въпроси може да повлияе негативно на психологическия климат в семейството и в отношенията с близките. Вашите началници може да ви предявят претенции, ако не успеете да завършите планираното количество работа навреме. Уверете се, че спазвате сроковете, за да избегнете големи проблеми в работата.

РИБИ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Риби могат да очакват сбъдване на съкровените си желания. За да получите радост от живота, трябва да направите нещо истинско в името на осъществяването на мечтите си. В същото време трябва да запомните, че сега всичко е във вашите ръце и никой не може да ви спре или да ви попречи да се придвижите към желаната цел. Само вие самите и никой друг сте отговорни за всичко, което се случва.

Това е чудесно време за саморазвитие и самообразование. Може да започнете да учите всичко сами, от чужди езици до програмиране или създаване на собствен уебсайт. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с голям брой контакти, пътувания и срещи. В същото време не се препоръчва да правите нови запознанства. Проблема е, че сега може да сте прекалено доверчиви и да не разбирате добре хората. В резултат да срещнете някой, който не е този, за когото се представя.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук