Седмичен хороскоп 23 – 29 януари

357 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

За представителите на зодия Овен тази седмица като цяло е благоприятна, за творческо развитие. Важна положителна роля за това могат да изиграят вашите приятели, познати и роднини – кръгът от хора, с които постоянно контактувате. Проявявайки силен интерес към делата на хората около вас, ще може да сте в крак с всички важни новини. Периода е благоприятен за закупуване на абонамент за фитнес и започване на редовни занимания с група хора като вас, които се стремят към съвършенство и красота на тялото.

С всичко това, ще привлечете вниманието на представителите на противоположния пол, които ще започнат да проявяват повишен интерес към вас. Възможно е романтично запознанство, срещи с нови интересни хора, вълнуващи съвместни пътувания. Очакват ви много контакти, ще научите много интересни и поучителни неща. Общуването е основната положителна тема на тази седмица за вас.

♉ ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец тази седмица, е добре да се съсредоточат върху решаването на проблеми, свързани с кариерата и финансите – това ще ви се отрази изключително добре. Може би ще получите големи суми пари от различни източници или сами ще успеете да увеличите доходите си. Освен това се увеличават шансовете ви за напредък в кариерата. Като цяло моментът е добър за укрепване на социалния и професионален статус.

Текущата седмица, ще се развива по такъв начин, че ще може не само да успеете в работата, но в същото време да намерите време за уединени духовни практики. И колкото и да е странно, тези две области са взаимосвързани. Ако се занимавате с автотренинг, йога, медитация, четете молитви или псалми, ще влезете в състояние на хармония и ще постигнете вътрешен баланс. Косвено това ще се отрази благоприятно на вашият успех, при решаването на чисто бизнес въпроси.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, трябва да помислят за цялостното развитие на своята личност. Придобивайки житейски опит, нови знания, впечатления, може да се обогатите, като направите своя мироглед по-дълбок и смислен. Основната вътрешна потребност, която ще ви движи, е чувството за свобода. Ще бъдете чужди на всякакви ограничения, формалности. Вашето поведение, ще бъде отражение на вашето душевно състояние.

Това е изключително подходящо време за учене, пътуване, разширяване на кръгозора, изучаване на културните, етнически и религиозни особености на други народи, както и за изучаване на чужди езици. Ролята и значението на приятелите в живота ви нараства. Със сигурност ще получите покана за приятелско парти - не отказвайте това е добър шанс да се забавлявате.

РАК:

Представителите на зодия Рак, не трябва да се страхуват от промените през тази седмица. Освен това, ако си поставите конкретна цел, може да я постигнете само чрез предприемане на рискови и нестандартни решения. Външните обстоятелства ще ви помогнат. Често това ще се развива по такъв начин, че няма да е необходимо да правите нещо. Външният свят, чрез други хора или обстоятелства, ще ви предложи готови решения, а вие ще трябва само да решите дали да приемете или откажете.

Интересът ви към всичко тайно, мистериозно се засилва. Може да успеете да получите отговори на въпроси, които са били старателно скрити от вас. Вашата интуиция и психологическа проницателност, ще се повишат - никой няма да може да ви измами или подведе. Благоприятно време за тези, които са решили веднъж завинаги да се откажат от вредните си навици. Въпросът е, че сега ще може да създадете нови положителни привички и да замените старите лоши навици с тях.

ЛЪВ:

Тази седмица за представителите на зодия Лъв настъпва добро време за укрепване на партньорствата. Това може да бъде партньорство в официален, граждански брак, както и всяко друго партньорство, когато двама души живеят заедно от дълго време. Ако сте скарани с вашата половинка, тогава семеен приятел, може да действа като посредник и да помогне за помирението.

Много от вашите планове, направени през тази седмица, ще се реализират като по чудо в настоящето. Затова мечтайте и планирайте колкото е възможно повече, за да се сбъднат съкровените ви желания. А някои от желанията, ще се сбъднат още тази седмица и това ще стане истински сюрприз за вас. За да укрепите съюза с вашият любим човек, трябва да намерите обща цел, в която и двамата сте еднакво заинтересовани. В края на седмицата някой от по-възрастните ви роднини, може да се нуждае от вашата помощ.

ДЕВА:

За представителите на зодия Дева тази седмица, здравословното им състояние, ще е в пряка зависимост от това, как са подредени техните дела. Колкото по-чист е вашият апартамент, колкото повече ред има в работата, толкова по-добро ще бъде вашето благосъстояние. Такава магическа връзка, ще ви позволи да се справите сами с болестите. В същото време освобождаването от стари, ненужни вещи, ще бъде много ефективно.

Опитайте се да прегледате гардеробите си, да намерите и изхвърлите стари неща - това значително ще надгради и засили собствения ви енергиен потенциал. Втората тема, която ще получи хармонична реализация, е решаването на въпроси, свързани с финансите и кариерата. Ако искате да промените нещо в позицията която заемате, може лесно да го направите сега. Външните обстоятелства, ще подкрепят вашите желания.

ВЕЗНИ:

За семейните представители на зодия Везни, тази седмица обещава много приятни изненади. Вашият партньор вероятно ще бъде много щедър и всеки път, ще ви поднася приятни сюрпризи. Ако досега често сте имали проблеми във връзката, опитайте се да използвате тази седмица, за преразглеждане на отношенията с любимия човек. Не трябва да подценявате неговото желание да се притече на помощ при нужда. Говорете с партньора си за проблемните въпроси и се опитайте да намерите решение.

Този път ще постигнете компромис и ще хармонизиране на отношенията за дълго време. Непременно използвайте това време – друг толкова благоприятен период, няма да настъпи скоро. Ако не сте обременени от семейни и брачни задължения, но имате постоянна романтична връзка, тогава сега може да има решителен напредък към узаконяване на отношенията. Чудесно време за годеж или сватба.

СКОРПИОН:

Представители на зодия Скорпион тази седмица, може да усетят положителни промени в здравето. Ако сте били болни, в началото на седмицата ще се почувствате по-добре. Същевременно е добре да се подложите на медицински преглед, да се заемете с оздравителни процедури, да направите всичко възможно, за да укрепите здравето си. Особено добре е да прекарате тази седмица в санаториум, където има всичко необходимо за лечение.

Резултатът ще бъде положителен и ще дойде много по-бързо, отколкото очаквате. Втората положителна тема през тази седмица, ще бъде придобиването на домашни любимци и грижата за тях. Те ще ви радват и носят много удовлетворение. Също така е добър момент да сложите ред в работата и у дома. Старайте се, да се съветвате с вашите близки, когато вземате важни решения. Бъдете по-внимателни към тяхното мнение и се погрижете за роднините от по-старото поколение.

СТРЕЛЕЦ:

Тази седмица може да премине за представителите на зодия Стрелец в емоционален и интелектуален подем. Ще прекарате много време в компанията на приятели, роднини и това общуване ще бъде приятно. Може да ви поканят да правите компания при посещение на кино, дискотека, концерт на любим изпълнител. Общуването с децата също ще ви носи удовлетворение - те ще ви изненадат с успехите си, особено по отношение на творчеството и ученето.

Ако сте семейни с деца, тогава децата са тези, които ще станат източник на радост и вдъхновение. Брачните отношения ще се подобрят и ще се основават на взаимно уважение и любов. Ако имате романтична връзка, сега тя ще цъфти и блести с невероятно красиви цветове. Най-важното и приятното е, че темата за любовта ще получи хармонично разрешение. Чувствата, ще бъдат взаимни. Необвързаните могат неочаквано да срещнат своята любов. Същевременно за това, ще трябва да се постараете.

КОЗИРОГ:

За представителите на зодия Козирог семейството и домът, ще бъдат непоклатими ценности през цялата седмица. Ако преди това периодично сте се сблъсквали с неразбирателство и сте стигали до кавги, сега в семейството ще цари мир и хармония. Някои външни обстоятелства могат да ви накарат да преразгледате отношенията си с родителите, бабите и дядовците (ако живеете с тях) в посока на подобряване. Основното нещо в такива отношения е любовта и грижата, желанието да обградите близки с вашата топлина.

Това е подходящо време за подобряване на дома. Може би отдавна планирате да купите домакински уреди или мебели. И сега ще имате достатъчно пари, време и енергия, за да реализирате тези свои планове. Особено успешна ще бъде покупката на модерни осветителни тела, като полилей, лампи и др. Използвайте най-новите научни и технологични постижения, за да направите живота си по-комфортен и приятен.

ВОДОЛЕЙ:

Тази седмица представителите на зодия Водолей, ще имат нужда от лична себереализация. Вероятно ще искате да наваксате с пропуснатото в живота на хората от приятелския си кръг. Ще общувате много и интензивно с приятели и познати, като им разказвате вашите истории и слушате техните новини. Отношенията с другите хора, ще бъдат много хармонични и приятелски настроени. Това е чудесен момент да се помирите с тези, с които напоследък сте били скарани.

На първо място, това включва вашите братя и сестри, съквартиранти, просто познати и приятели. Творческите начинания, свързани с обучение, хобита и увлечения, ще се развиват много успешно. Ако сте влюбени, тогава вашите романтични чувства, ще процъфтяват. Не се скъпете на думи на любов, адресирани към любимия човек, правете му подаръци и изненади. Може би ви очакват любовни признания.

РИБИ:

Тази седмица ще е много благоприятна за тези представители на зодия Риби, които са се заели с подобряване на дома и правят ремонт. Това е добър момент да свършите подобна работа съвместно с членовете на семейството. Във вашият дом, ще цари хармоничен психологически климат и всички ще са готови да работят заедно, за да подобрят жилищното пространство. Вашите финансови ресурси ще растат и ще може да направите някои удачни покупки. Ако отдавна мечтаете да купите бижута или домакински уреди за вашия дом, сега подобни желания ще станат съвсем реални.

Ще успеете да подходите към покупките внимателно и балансирано, а резултатът ще бъде прекрасен – няма да се налага да ги връщате обратно в магазина. Към края на седмицата, ще се нуждаете от спокойна и уединена среда, да се отпуснете и починете. Успешно ще се провеждат духовни практики като медитация, четене на мантри, псалми, йога и др. Полезни за здравето ще са водните процедури: баня, сауна, контрастни душове.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук