Седмичен хороскоп 24 – 30 октомври

426 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен тази седмица, ги очакват много пътувания, контакти и запознанства. Общуването с другите, ще ви носи радост. Ще имате шанс да укрепите любовните и приятелски отношения и да си прекарате прекрасно свободното време в атмосфера на забавление и празник. Отношенията в брака също ще се подобрят. От страна на партньора ще видите проява на отговорност и лоялност, когато той покаже отношението си към вас не само на думи, но и с дела. Възможно е също някой от роднините да се нуждае от вашата помощ и грижи.

Паралелно с това може да се сблъскате с влиянието на неблагоприятните външни обстоятелства. Вашите интереси може да се съсредоточат върху кариерата и партньорството. И ако в кариерата има напрежение и трудности, от своя страна това може да доведе до усложнения на връзката с колегите, докато в брачните отношения не се очакват сериозни проблеми. В този период не е желателно да повдигате или да се опитвате да обсъждате остри и фундаментални въпроси - това със сигурност може да стане причина за влошаване на отношенията.

ТЕЛЕЦ:

За представителите на зодия Телец тази седмица е чудесна за решаване на материални и финансови въпроси. В много отношения това може да се дължи на финансови постъпления в бюджета ви. Ще имате възможност да направите необходими и желани покупки. Това се отнася особено за закупуването на онези неща, които ви радват: модерни дрехи, бижута. Тенденцията за увеличаване на вашето движимо имущество нараства.

Успоредно с това обаче може да се сблъскате със здравословни проблеми. Проблема е, че сега има повишена вероятност от развитие на възпалителни процеси. Също така не са изключени рецидиви на хронични заболявания. За поддържане на здравето е изключително важно да се обличате според времето и да внимавате за прекомерно прегряване или преохлаждане. По-добре е да се въздържате от закаляващи процедури и от сауна за известно време - тялото ви може да не реагира адекватно на резките температурни промени. Периода също е проблематичен за извършване на ежедневни дейности и текуща работа.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, ще успеят да демонстрират своите природни таланти и способности. Това е чудесно време за саморазвитие, обучение и творчество. Ако имате романтична връзка, тогава тази връзка ще стане още по-силна и вашият любим човек, ще покаже своята вярност и отговорност, като докаже любовта си с дела. Лекият флирт само ще подчертае и засили самочувствието ви.

Успоредно с това обаче, може да се сблъскате с внезапни промени в плановете. Опитайте се да не харчите пари за хазарт и развлечения. Има риск да похарчите твърде много пари за спекулативни проекти. Това също е труден период по отношение на възпитанието на децата. Въпреки голямата си любов към децата, може да проявите прекалена взискателност. Диктаторският стил на възпитание няма да доведе до нищо добро и може да загубите доверието на детето. Безделният начин на живот, може да доведе до проблеми.

РАК:

Представителите на зодия Рак тази седмица е добре да водят спокоен и уединен начин на живот. Това е благоприятно време за занимания с духовни практики, четене на литература по психология и езотерика, занимания с медитация, йога, чигонг и четене на псалми. Насочете усилията си към намиране на вътрешна духовна хармония. Тези дни има шанс да проведете успешно разследване или да разгадаете някоя тайна, която е била скрита от вас. Също така е добро време за допълнителна работа. При необходимост може успешно да оформите документи за получаване на социални помощи и обезщетения.

Успоредно с това обаче, може да се сблъскате с куп грижи и неприятности в семейството. Може да се наложи да поемете допълнителни отговорности, като отделите много време и енергия за поддържане на реда у дома. Междувременно вашият партньор може да демонстрира негативно отношение към своите задължения. Става дума за неизпълнение на задълженията си и безотговорно поведение.

ЛЪВ:

Нови приятни впечатления, изненади и подаръци очакват представителите на зодия Лъв тази седмица. Може да опитате късмета си, в някоя игра на щастието. По това време връзките с приятели и познати ще укрепнат. Може би ще бъдете поканени на приятелско парти или сами да поемете инициативата да организирате такова парти. Ако заемате активна житейска позиция, тогава може да пожелаете да се присъедините към обществена организация, движение или клуб по интереси. По един или друг начин, ще започнете да общувате повече с хора, които се интересуват от същите теми като вас.

Успоредно с това обаче може да се сблъскате с проблеми в ежедневието. Домашната работа може да нарасне. Опитът да намерите помощници, който да ви отменят, може да е неуспешен. Затова не се препоръчва да търсите помощ и съдействие от другите. Правете нещата сами според възможностите си.

ДЕВА:

Представителите на зодия Дева тази седмица, ще успеят да затвърдят позициите си в кариерата и да получат солидно възнаграждение за свършената работа. Може да ви бъде предложена по-висока позиция. Също така е подходящо време за контакти с влиятелни хора, с авторитети или началници - тези хора ще бъдат готови да съдействат за разрешаването на вашите проблеми. Като цяло по това време ще може да се отличите в нещо, да спечелите особено уважение и почит. Възможно е да спечелите награда в състезание или конкурс.

Успоредно с това обаче, може да срещнете трудности в романтичните отношения. Може би вашите любовни чувства няма да получат подходяща взаимност. Възможно е също да бъдете разочаровани от човек, когото съвсем наскоро сте били готови да считате за свои идеал. Любовните отношения, ще страдат от липсата на доверие. Ревността и подозрението, също могат да повлияят негативно на чувствата.

ВЕЗНИ:

На представителите на зодия Везни тази седмица им предстоят приятни изненади, свързани с творчеството и интересни запознанства. Може би ще бъдете поканени на пътуване или на концерт на любимия си изпълнител. Тези дни са свързани с романтични приключения, флиртове и леки любовни увлечения. Ще имате успех също в саморазвитието и самообучението. За да направите това, трябва да вярвате в себе си и да се концентрирате върху най-приоритетните области в собственото си развитие.

Успоредно с това обаче, може да се сблъскате с трудности в семейните отношения. Не сте имунизирани срещу проблеми от предимно личен характер. Ако в семейството липсва необходимото количество топлина, грижа и взаимно доверие, тогава причина за това може да е вашето прекалено твърдо и безкомпромисно поведение. Вслушайте се в себе си, опитайте се да се абстрахирате и да се погледнете отстрани. Възможно е да видите в себе си нотки на диктаторско поведение, насочено да накарате членовете на семейството да мислят като вас. Опитайте се да бъдете по-меки и грижовни към близките.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, ще могат да демонстрират своя финансов нюх. Може би, ще имате възможност да спечелите голяма сума пари. Периода е благоприятен за вземане и даване пари на заем, изплащане на дългове. Увеличаването на сексуалното желание може да доведе до подобряване на романтичните отношения. Интимният живот ще стане по-ярък и приятен. Това е чудесно време за нов подход във всяка сфера на дейност, като се отървете от всичко остаряло или загубило своята ефективност. Може успешно да се преборите с вредните навици, като например отказване от пушене.

Успоредно с това обаче, може да почувствате необходимост да подобрите образователното си ниво, да придобиете нови полезни знания, които да разширят хоризонтите ви. А новите знания от своя страна ще позволят да успеете в професионалния си живот и не само. Опитайте се да слушате повече другите хора, не говорете за себе си. По-специално, не трябва да разказвате на случайни познати подробности от личния си живот. Не забравяйте, че вашите думи могат да бъдат използвани срещу вас.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец тази седмица, трябва да се отнасят по-внимателно към това, което техният партньор предлага и прави. Именно от страна на партньорите сега, могат да последват действия, които ще се окажат много полезни за вас. Брачните отношения преживяват дни на хармония и щастие. Външните обстоятелства са благоприятни и смело трябва да използвате ситуацията в своя полза. Можете да участвате в тържествени събития, сватби, юбилеи.

Паралелно с това обаче, може да се сблъскате с изненади, в резултат на които ще трябва напълно или частично да се откажете от някои от плановете си. На първо място, става дума за онези планове, които по някакъв начин са свързани с финансите. Например, ако спестявате за някаква голяма покупка, тогава внезапно може да се наложи да насочите финансовия поток в друга посока. Това време е изпълнено със загуби и нерационално харчене на пари.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог в началото на седмицата, ще бъдат много активни в работата и ще успеят да реализират деловите си планове. Чрез укрепване на енергийния потенциал на тялото, ще може да се концентрирате върху подобряване на своето здраве. Това е добър момент да се подложите на медицински преглед, да започнете курс на лечение. Не забравяйте и за профилактиката. Добър момент да си купите карта за фитнес и да започнете тренировки.

Тези които имат проблем с наднорменото тегло може да започнат здравословна диета, - резултатът ще бъде впечатляващ. През втората половина на седмицата могат да възникнат много грижи и проблеми в домакинството. Но има шанс да успеете да си намерите помощници. Паралелно с това може да срещнете трудности при вземането на важни решения. Опитайте се да се дистанцирате от контакти с влиятелни хора, включително и с началници на работното място. Най-проблемната тема за края на седмицата, ще е професионалната реализация и кариера.

ВОДОЛЕЙ:

На представителите на зодия Водолей тази седмица се препоръчва, да се настроят на оптимистична вълна. Може би ще бъдете напълно завладени от някакво хоби, някакво ново занимание, което ще погълне цялото ви внимание. И най-важното, тази страст ще ви донесе радост от творчеството и удовлетворение. Това може да бъде някакво увлечение, като се започне от влюбването и се стигне до изучаването на някакъв вид творчески процес като рисуване, танци, театър или свирене на музикални инструменти. Чудесно време за учене и възпитание на децата. Вашата фантазия в любовта, ще бъде неизчерпаема.

Очаквайте и любовни признания, приятни изненади и подаръци. Възможно е да спечелите от игрите на щастието. Успоредно с това обаче, може да попаднете в трудна ситуация. Основната проблемна тема може да стане вероятната вреда на вашата репутация, под една или друга форма. Преди всичко е препоръчително да бъдете прозрачни и безупречни по отношение на спазването на законите. Бъдете по-внимателни при шофиране на автомобил и при движение в транспорт.

РИБИ:

Тази седмица представителите на зодия Риби, е добре да прекарват повече време със семейството си. У дома може да се създаде топла и хармонична психологическа атмосфера. Ще имате шанс да обсъдите всякакви, дори най-сложните въпроси на семейния съвет - например наследство на недвижими имоти. Тези дни по някакъв начин ще оцените колко важни са семейните отношения и взаимната подкрепа от близки и роднини.

Може, заедно с членове на семейството, да започнете съвместна работа по ремонт на апартамента или на вилата, в зеленчуковата градина. Всички подобни неща, ще ви сплотят още повече с близките ви хора. Успоредно с това обаче, може да се сблъскате с някаква нестабилност. Възможни да всякакви необичайни ситуации, така че, не е препоръчително да планирате нещо сериозно за тази седмица. В резултат на непредвидени обстоятелства, предварително изготвените планове могат да загубят своята актуалност.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук