Седмичен хороскоп 25-31 декември

3655 преглеждания

Вижте какво е отредено за зодиите през последната седмица на 2023 г.

Овен

Представителите на зодия Овен тази седмица, ще успеят да постигнат това, което са искали и за което са мечтали. За да направите това, трябва, без забавяне, да се придвижите към целта си, последователно и методично, стъпка по стъпка. Външните обстоятелства ще са благоприятни за кариерата и за всичко, което смятате за свой първи приоритет. В същото време се препоръчва да се въздържате от контакти с непознати.

Това се отнася особено за контактите с чужденци и представители на различни културни традиции. Също така стойте далеч от представители на закона, адвокати и стриктно спазвайте правилата за движение. Възможни са проблеми със закона. Тези дни могат да ви позволят значително да разширите материалните и финансовите си възможности. В резултат на успех в кариерата, ще можете да увеличите доходите си. Добро време за големи покупки като закупуване на мебели, кола или скъпа битова техника.

Телец

Тази седмица представителите на зодия Телец, трябва да проявят здравословен егоизъм и да се погрижат за себе си, за своето интелектуално и физическо развитие. Ученето, ще се развива успешно, включително чрез самостоятелно обучение. Ще може да подобрите уменията си. Може също да вземете награди в различни състезания. Да дадете приоритет на собствената си личност не означава, да бъдете безразлични към мнението на другите. В този период ще имате реална възможност радикално да подобрите мнението за вас, на хората, които ви познават.

Вашата репутация и авторитет могат да бъдат значително укрепени. Може би ще успеете да демонстрирате своите блестящи знания, което ще изненада приятно другите. Това е подходящо време за развитие на моралните принципи. Това важи особено за представителите на по-младото поколение. Във вашето полезрение може да се появи мъдър и авторитетен човек, който да стане ваш пример и Учител. Това време обаче е изпълнено с повишен риск от внезапни промени, когато може да се наложи бързо да коригирате плановете си. Въздържайте се от финансови заеми.

Близнаци

Тази седмица представителите на зодия Близнаци, ще имат успех в изучаването на езотерични науки и духовни практики. Може да покажете готовност за близки и духовни отношения, едновременно със способността да чувствате дълбоко психологически партньора си и да се разтвате с него. Тези, които се занимават с източни практики, могат да получат максимален ефект в тантрическия секс. Във всеки случай физическата близост с партньора, ще се засили от наличието на психологическа интимност и готовност да се настроите с любимия човек. Също така ще може да отгатвате скритите мотиви в действията и поведението на другите хора.

Успешно ще бъде усвояването на йога, чигонг, медитация и молитви. Ще успеете да намерите хармония между душата и тялото. Препоръчително е да прекарвате повече време в релаксация, спокойствие и удобно уединение. Това ще ви помогне да възстановите вътрешния си мир. В същото време вашите отношения може да се обтегнат. Може да изпитате липса на взаимно разбиране и ревност. Опитайте се да не бързате със заключенията и проявете сдържаност. Неблагоприятните външни обстоятелства могат да повлияят негативно на кариерата и бизнес партньорствата.

Рак

За представителите на зодия Рак тази седмица, ще бъде изключително благоприятна за брачните отношения. Отношенията с партньора сега ще се градят върху нарастващо чувство на любов и взаимно уважение. Партньорството може да се превърне в основна положителна тема, отваряйки нова страница във вашите отношения. Добре е да прекарвате цялото си свободно време с любимия човек, да ходите на гости, на светски събития, годишнини и сватби. Това е подходящо време за помирение, ако преди това сте се карали дълго време.

Необвързаните могат да срещнат сродната си душа, докато прекарват времето си с приятели. Добър момент да планирате и да мечтаете за следващото си пътуване с любимия. Ако имате виртуална връзка и все още не може да се решите на среща, тогава тази седмица е добра за установяване на реално партньорство, което ще се развие успешно в бъдеще. Също така се погрижете за здравето си. Тези дни, поради отслабения имунитет, се увеличава рискът от развитие на инфекциозни заболявания, настинки. Здравословният начин на живот, съчетан с правилно хранене, ще помогне за подобряване на здравето.

Лъв

За представителите на зодия Лъв тази седмица е благоприятна за кариерно развитие и решаване на текущи професионални проблеми. Може би ще постигнете известен успех и началниците, ще оценят професионализма ви. Добре е да се свържете с влиятелни хора - това ще ви помогне да укрепите позицията си. Професионалните дейности в тези дни могат да ви донесат голямо удовлетворение. Паралелно и с домашните задължения всичко ще върви като по часовник. Необходимостта да подредите нещата може да ви увлече и да доведе до генерално почистване, глобално пренареждане на мебели и почистване на шкафове и рафтове.

Посещението на сауна, фитнес, заедно с процедури за закаляване и диета - всичко това ще ви мобилизира, ще ви даде сила. Балансираното ежедневие ще ви помогне да сте здрави и да успеете в делата. В същото време може да нарасне напрежението в отношенията с любимия човек. Може да изпитате ревност и недоверие към партньора си. Това е особено вероятно на фона на проблеми в сексуалните отношения. Въздържайте се от прекалени претенции, както и от посещения на увеселителни заведения и клубове.

Дева

Представителите на зодия Дева може да почувстват повишение на тяхната креативност тази седмица. Това е чудесно време за индивидуално творчество и реализация на вашите таланти в изкуството. Тези дни може да се увлечете по някаква дейност. Например, може внезапно да се почувствате привлечени към рисуването или някакъв занаят. Добро време за учене, спорт и ваканционни романи. Седмицата е благоприятна за романтични приключения и интересно общуване. Може неочаквано да бъдете поканени на развлекателно пътуване и ще си прекарате чудесно.

Възможно е да посетите развлекателни събития, концерти, кино, дискотеки. Добро време за общуване с малки деца - опитайте се да направите нещо приятно и запомнящо се за вашето дете. В същото време са възможни усложнения в отношенията с партньори. Не трябва да въвличате роднини в спорове с партньора си – това може да доведе до ескалация на конфликта. Препоръчително е да се погрижите за близките и членовете на семейството.

Везни

Представителите на зодия Везни тази седмица, ще имат възможност да реализират намеренията си методично и последователно. Не трябва да действате сами, особено ако роднини и членове на семейството са готови да ви помогнат. Семейството може да бъде в центъра на вашето внимание, източник на сила, вдъхновение и радост. Правейки нещо, проявявайки загриженост към близките си, вие ще получите в замяна много повече положителни емоции и ще бъдете напълно доволни от сегашното си положение. Седмицата е благоприятна за приток на финанси в семейството. Възможно е това да е свързано с финансов успех на брачния партньор.

Добре е да правите големи покупки за дома си на кредит. Няма да срещнете никакви пречки при кандидатстване за ипотечен заем. Това е подходящо време за дейности, насочени към подобряване на условията на живот. Може да посрещате гости и ще си прекарате добре с тях. В същото време не са изключени спорове и конфликтни ситуации с познати, приятели, съседи и с хора, с които постоянно общувате в ежедневието. Затова колкото по-малко контакти имате извън семейството, толкова по-спокойно и хармонично ще премине това време.

Скорпион

Тази седмица каквото и да правят представителите на зодия Скорпион и в каквото и да проявяват инициатива, винаги ще могат да разчитат на късмет и подкрепа от хората около тях. Ще се докажете като необичайно тънки психолози и ще бъдете много приятни хора за общуване. Ще може лесно да се настроите към психологическото състояние на вашите събеседници и да им кажете точно тези думи на подкрепа и разбиране, които те очакват от вас. Това ще ви помогне да отворите сърцата на хората и да ги направите изключително приятелски настроени към вас.

Партньорството ще процъфтява. Любимия човек може да изрази желание да поеме отговорност за решаването на належащите проблеми. В съпружеските отношения сега е по-добре да минете на заден план. Дайте на партньора си пълна свобода и той сам успешно ще разреши всички проблеми. Това също е подходящ момент за нови неочаквани запознанства, кратки пътувания и учене. Въздържайте се да харчите твърде много пари за подаръци и развлечения. Обсъждането на финансови въпроси с любимия може да доведе до разногласия. Колкото по-малко финансови разходи имате и колкото по-малко стрес имате с парите, толкова по-добри ще са любовните ви отношения – в момента това са взаимосвързани теми.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец могат и трябва да поемат инициативата в бизнеса тази седмица. Въпросът е, че ще може да покажете най-добрите си бизнес качества. Благодарение на практичността ще успеете в професионалните си дейности и ще може да увеличите доходите си. Моментът е добър за вземане на финансови решения относно големи покупки. Може да разчитате на подкрепата на вашите колеги. Ако е необходимо, може да наемете помощници в дома - домакиня, медицинска сестра, бавачка.

Седмицата е благоприятна за медицински прегледи и лечебно-профилактични процедури. Вашият енергиен потенциал се засилва и всички болести отстъпват. Може да сте склонни да вземате прибързани решения, което да доведе до трудни и объркващи ситуации. Най-големите противоречия може да възникнат с близки роднини в семейството. Опитайте се да не правите неща, за които никой не ви моли. Личната инициатива по семейни въпроси в този момент може да бъде наказуема.

Козирог

През тази седмица представителите на зодия Козирог може да се открият нови перспективи. Но за да ги видите, трябва да направите нещо сами, не очаквайте, че някой ще ви се обади и предложи... Личната инициатива сега може да събере огромни средства във ваша подкрепа. На първо място можете да разчитате на помощта на приятели и съмишленици. Периода е чудесен за съвместни координирани действия. Още повече, че от вас се очакват нови идеи и инициативи. Приятелите чакат да започнат да ги прилагат с вас.

Може да почувствате жажда за творческа себереализация. Тя може да се изрази в много форми, в зависимост от вашите таланти и способности. Особено успешно ще бъде участието в творчески състезания, включващо изява пред публика. В същото време се препоръчва да се въздържате от контакти със съмнителни хора. Избягвайте запознанствата, по време на пътуване. Така ще може да се предпазите от атаки на измамници и други хора с нечестни намерения. Тези дни са възможни неприятности, свързани с активирането на тайни недоброжелатели.

Водолей

Тази седмица представителите на зодия Водолей, ще се насладят на мир и хармония в семейния живот. В семейството ще цари комфортен психологически климат. Близките роднини, ще ви заобиколят с топлина и грижа. Добро време за разрешаване на материални и финансови въпроси свързани с дома. Можете да поканите роднини на гости и да организирате специални семейни събития. Втората положителна посока през тази седмица, ще бъде изучаването на духовни практики и различни видове мистериозни мистични неща.

Ще бъдете необичайно привлечени от всичко тайнствено и мистично. Добро време да останете сами, в уединение. Ако нямате отделна стая, тогава е добре да се разхождате сами из гората в контакт с природата. В същото време това е неблагоприятно време за посещение на увеселителни заведения, игрални и нощни клубове, ресторанти и дискотеки. Намирайки се сред голяма тълпа от хора, може да попаднете в неприятна ситуация. Възможно е да се натъкнете на агресивни хора. Освен това в тези дни може да претърпите финансови загуби.

Риби

Тази седмица представителите на зодия Риби, може да изпитат информационен глад и да започнат лакомо да поглъщат всякаква информация. Обикновено това състояние води до висока степен на любопитство, желание за учене, обмен на знания, научаване на нещо ново, разширяване на хоризонтите на собствения мироглед. И сега тази ваша склонност за търсене на нови преживявания, може да се реализира под формата на туристическо пътуване. Особенно полезно ще бъде пътуването на тези, които заминават да учат чужд език, като по този начин ще съчетаят полезното с приятното. Приятелските връзки ще се усилят.

В един момент може да разберете, че вече не сте толкова заинтересовани от решаването на материални въпроси, като получаване на пари и закупуване на вещи. Ще искате да живеете и работите за нещо повече, по-специално за прекрасното бъдеще, което определено ще имате, но което сега ще е трудно ясно да си представите. Това е добър момент за съставяне на планове за следващата година и за дългосрочни стратегии. Само се въздържайте от проактивно поведение. На първо място, в професионалните дейности. При липса на ясно разбиране на текущата ситуация, по-добре не правете нищо, отколкото да направите нещо нередно и след това да съжалявате. Може да почувствате натиск от хора с власт и влияние.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com