Седмичен хороскоп 25 – 31 юли

495 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Семейните представители на зодия Овен които имат деца, може да отбележат рязък скок на разходите си тази седмица. Например, минавайки покрай магазин за играчки, детето може да започне да иска да му купите нещо. Също така, това не е най-доброто време за избор на подарък за любимия човек. Може да похарчите много пари, но рискувате да направите грешка с избора - подходете към това по-внимателно. Също така не трябва да обсъждате финансови въпроси с вашата половинка - това може да стане причина за конфликт. Като цяло през този период не е препоръчително да правите големи покупки и инвестиции.

От финансова гледна точка това е много неблагоприятно време, когато е възможен спад на доходите и материални загуби. Въздържайте се самостоятелно да ремонтирате уреди - по този начин рискувате допълнително да счупите нещо. Когато работите, опитайте се да действате по-меко и точно, в противен случай ще си създадете нови проблеми. Обстоятелствата могат да се променят толкова драстично, че до края на седмицата да забравите за предишните си планове. В центъра на вашето внимание ще се окажат приятелите и контактите с тях. Основните събития ще се въртят около тях.

ТЕЛЕЦ:

За представителите на зодия Телец през тази седмица, основните проблеми могат да бъдат свързани със семейните отношения и домашните задължения. В тези дни е крайно нежелателно да започвате генерално почистване или ремонт. Вместо да поставите нещата в ред у дома, може да се получи обратната картина. Внимателно работете с домакинските уреди: пералня, прахосмукачка или ютия, могат да се повредят внезапно. Тази седмица също, ще сте склонни да действате независимо, като не винаги ще се съобразявате с мнението на близките. И подобно поведение може да стане повод за конфликт с родителите и близките.

Става дума за вечния проблем - борба между поколенията, бащи и деца. Ако смятате, че не сте разбрани в семейството и свободата ви на поведение е ограничена (което често е характерно за младите хора), то това не е причина за агресивно поведение. Бъдете търпеливи и обмислете добре нещата, преди да се решите на драстична постъпка. Особено помислете за последствията. Не забравяйте, че всяко действие поражда противодействие. И вашите желания могат да срещнат също толкова силна съпротива. В резултат на това може да изхабите много усилия и да не постигнете нищо в крайна сметка.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци е добре в началото на седмицата, да не планират никакви срещи и да намалят контактите със съседи, познати и роднини. Проблема е, че може да се сблъскате с недипломатичен и агресивен стил на общуване. И това може да бъде както от ваша страна, така и от другите. И дори ако се опитате да спазвате външно благоприличие и такт, то все едно отношенията с другите няма да са хармонични. Всяка комуникация може да бъде изпълнена с конфликти. Научете се да сдържате импулсите си и не бързайте да казвате това, което току-що ви е минало през ума.

Възможно е да се сблъскате с редица трудности и ограничения. Факт е, че в някои ситуации няма да може да действате свободно поради редица причини. Например, вашето здраве може да се влоши, да се наложи да лежите у дома и да правите терапевтични и превантивни процедури. В допълнение, вашата дейност може да бъде ограничена поради липса на надеждна информация по определени актуални въпроси. През този период едва ли е препоръчително да правите срещи и запознанства – хората няма да са склонни да влизат в диалог с вас и да споделят информация.

РАК:

През тази седмица представителите на зодия Рак може да се наложи да работят усилено, но от това няма да спечелят повече пари. Работата е там, че първо трябва да балансирате финансовите си приходи и разходи. А в тези дни вашият бюджет може да бъде предимно разходен и никакви приходи няма да успеят да го запълнят. Не са изключени материални загуби в резултат от повреда на домакински уреди, компютър, телевизор. Отношенията с приятелите също могат да се влошат заради пари, дългове.

Също така през този период може да се сблъскате с много промени и то не много приятни. Ако приятелите и съмишлениците са от голямо значение за вас, то точно от тях могат да дойдат основните неприятности. Причината за напрежение с приятелите може да стане искане за заем на определена сума пари. От ваша страна е препоръчително да се въздържате от подобни молби. Възможно е да се наложи да се убедите, в истината на фразата: „Ако искате да загубите приятел, дайте му пари назаем!“. Вероятността от финансови загуби се увеличава. Затова на първо място се погрижете за безопасността на собственото си имущество.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв през тази седмица е най-добре, да се въздържат от инициативи и да снижат амбициите си. Понякога става така: колкото повече искате нещо и колкото повече усилия полагате за това, толкова по-далечна и недостъпна става заветната цел. Нещо подобно може да ви се случи тези дни. Това не е момент, когато директните и твърди действия могат да доведат до положителни резултати. Напротив, започвайки да преследвате целта си, ще срещнете много препятствия. Това може да бъде особено силно изразено на работното място в отношенията с началници и колеги.

Препоръчително е да не си поставяте твърде трудни задачи и да се държите по-спокойно. Възможно е социалните и професионалните ви позиции да бъдат разклатени. Не е изключен конфликт с началници или някой, който заема по-висока позиция,статус от вас. Най-доброто нещо в тази ситуация е да покажете твърдост и хладнокръвие, да не правите резки движения и да защитавате мнението си, ако почувствате, че искат да ви отблъснат, изтласкат по важни въпроси. Отношенията с любимия човек или колегите могат да бъдат сложни. Причината вероятно ще се крие във вашето прекалено свободно и независимо поведение, поради което другите може да се изнервят и да предявяват претенции към вас.

ДЕВА:

Представителите на зодия Дева през тази седмица, могат да изпаднат в ситуация, когато ръцете ви са вързани и няма как да направите това, което искате. Най-вероятната причина за това може да е влошаване на здравето. Ако преките ви действия не дават резултат, то значи ви дават знак, че не е дошло времето за тази дейност. Опитът да намерите заобиколни решения, понякога и незаконни, може да ви навлече още повече проблеми. Не разменяйте репутацията си за моментни желания. Проблемите с репутацията може да станат важни за вас.

Възможно е да попаднете в трудна ситуация, когато трябва да покажете достатъчно високо ниво на знания, които не притежавате. Например, това се отнася за тези, които полагат изпити, преминават сертификация, изучават сложни дисциплини. Ако нещо не ви е ясно, тогава е по-добре да отложите въпроса за известно време, за да може да се върнете към него по-късно. Много е важно вашите действия да съответстват на съществуващите правила и норми на поведение. Не са изключени проблеми с представители на властта и закона. Бъдете внимателни, когато шофирате кола - нарушенията на пътя могат да доведат до глоби. Неблагоприятна седмица за дълги пътувания, пътешествия.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни тази седмица, вътрешно трябва да се настроят, че засега ще трябва да забравят за стабилността и спокойствието. Могат да се случат непредвидими събития, които в един момент да променят настоящата ситуация. Например може да възникне техническа повреда, от която зависят много неща във вашият живот. Да кажем, че ако постоянно работите на компютър, тогава неговата повреда ще доведе до известно объркване. Същото може да се случи, ако колата се повреди. Тези дни е по-добре да се въздържате от активни приятелски контакти - в даден момент може да направите грешка и да възникне кавга която да доведе до прекъсване на отношенията.

Препоръчително е да се погрижите за собствената си сигурност и сигурността на финансовите си ресурси. Увеличава се вероятността от леки наранявания, порязвания, изгаряния, счупвания и изкълчвания. В тази връзка се въздържайте от работа с остри или режещи инструменти, спазвайте правилата за безопасност. Избягвайте всякакви рисковани приключения. Седмицата е нестабилна за любовта и приятелството. Ако вие и вашият любим човек планирате ходене на приятелско парти или развлекателно събитие, тогава в последния момент плановете ви може да се променят.

СКОРПИОН:

Тази седмица представителите на зодия Скорпион може да се почувстват напълно неспособни по някакъв начин да повлияят на хода на събитията. Вероятно ще се сблъскате с някои външни пречки, които няма да ви позволят да действате независимо. Ако сте млади и живеете с родителите, тогава контактът с членове на семейството едва ли ще реши вашият проблем. Ако сте женени, тогава вашият партньор може да ви оказва натиск с авторитета си. В работата началниците ще изискват от вас безпрекословно подчинение.

Във всеки случай е характерно, че може да бъдете лишени от инициатива и някой друг да решава личните ви дела вместо вас. Ситуацията се усложнява от факта, че няма да имате личен ресурс, за да се противопоставите на това. Остава само по някакъв начин да се адаптирате към неблагоприятните външни обстоятелства, за да сведете до минимум възможните щети за вашите интереси. Като цяло няма да ви е лесно да общувате с външния свят. Ще бъде изключително трудно да осъществите диалог и ако сте много заинтересовани от този контакт, по-добре е да отложите общуването за по-късна дата. Същото важи и за семейните.

СТРЕЛЕЦ:

За представителите на зодия Стрелец тази седмица, може да премине в атмосфера на бурна дейност. Може би ще бъдете изправени пред задачата да разрешите много проблеми. И ще положите много усилия, за да се справите с товара. Но вашите сили не са неограничени и рискувате да оставите повечето задачи недовършени. Характерно за вашата природа, може да се опитате да правите няколко неща успоредно и със замах. Това разпръскване на силите обаче, може допълнително да обърка нещата. Това важи особено за онези от вас, които са на дълъг път или правят ремонт в апартамента.

Препоръчително е да се погрижите за собственото си здраве. Ако трябва да работите усилено и интензивно, тогава не забравяйте да намерите време за почивка, дори и да е краткосрочна. Факт е, че влошаването на здравето може да започне като реакция на организма от пренапрежение и загуба на енергия. В резултат на това защитните ви сили могат драстично да отслабнат и да ви завладеят инфекции, настинки и други нещастия. Възможна е температура на фона на някакъв възпалителен процес. Пътуванията и срещите, планирани за тези дни, могат да бъдат прекъснати по независещи от вас причини.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог тази седмица, може да се сблъскат с напрежение в отношенията с любимия човек. Сексуалните ви желания може да се засилят и ще искате да правите по-често и по-дълго интимност с партньора. Но вашите желания може да се разминават с тези на вашия партньор. Проблема обаче не е дори в това, а че може да сте склонни упорито и директно да преследвате задоволяване на желанията си, понякога пренебрегвайки мнението на партньора. Опитайте се да бъдете по-меки и внимателни. Препоръчително е да проявите максимална гъвкавост и внимание към хората, които обичате.

Ако имате семейство и деца, тогава поведението на децата може да бъде основната тема на безпокойство. Парите са друга потенциално проблематична тема. Възможно е да работите усилено и упорито, но да не получите подходящата финансова възвръщаемост от това. В същото време финансовите ви нужди могат да нараснат, което допълнително да засили напрежението. Възможно е част от движимото ви имущество да пострада, да се повреди. Обърнете специално внимание на сигурността и съхранението на вашите пари.

ВОДОЛЕЙ:

Обвързаните представители на зодия Водолей тази седмица, може да се сблъскат с повишено напрежение в семейните отношения. За да не влошите още повече нещата, опитайте се да се въздържате от всякакви принципни и остри разговори с членовете на семейството в началото на седмицата. Това разбира се не е толкова лесно и просто, колкото изглежда на пръв поглед. Факт е, че дори да мълчите, това не означава, че вашият партньор в брака ще мълчи. Все за нещо ще трябва да отговорите. А когато отговорите ще бъдете въвлечени в разговор, който не вещае нищо добро за вас.

Приблизително същото, макар и не толкова ярко, може да се прояви в бизнес партньорствата. Възможно е да се наложи да отделите много време и усилия за домакинска работа. Ако в предходните дни не сте имали време да направите нещо у дома, това може да доведе до недоволство от страна на половинката или членовете на семейството. За младите, живеещи с родителите си в едно жилище, отношенията с близките могат да се влошат. Възможно е през тази седмица да изпитате неудобства поради някои преустройства в апартамента, ремонтни дейности и други неща. Преди да вземете важно решение, помислете за последствията.

РИБИ:

Тази седмица на представители на зодия Риби, може да им се наложи да работят много, но е препоръчително първо да се погрижите за здравето си и да не се пренатоварвате. Освен това работата ви може да бъде свързана с много трудности, несъответствия и пречки. Когато се опитвате да свършите нещата възможно по-бързо, често може да правите грешки, след което да ги коригирате и да правите нови. При такива условия нервната ви система може да не издържи. И, ако не правите пауза за почивка, не е изключен нервен срив. Освен това ще имате много богата комуникация с другите, която също отнема много време и усилия. Би било разумно да ограничите контактите.

Като цяло през този период, ще ви бъде по-трудно от обикновено да намерите взаимно разбирателство с другите. Опитайте се преди всичко да бъдете по-деликатни и внимателни към хората около вас. Възможно е личното ви поведение да провокира обкръжаващите ви към груба и остра реакция. Не бързайте да правите прибързани заключения и не давайте обещания на никого - в действителност ще бъде много по-трудно да ги изпълните, отколкото ви се струва. Възможна е повреда на превозно средство и проблеми по пътя.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук