Седмичен хороскоп 26 септември – 02 октомври

402 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен през първата половина на седмицата, успешно ще решат всички належащи въпроси както с техните лични усилия, така и благодарение на подкрепата на другите. Това е подходящо време да сложите ред в текущите дела, както на основната работа, така и у дома. Ако сте безработни, тогава има добри шансове да си намерите работа в съответствие с вашето призвание. Важно е да упорствате и последователно да вървите напред, стъпка по стъпка, приближавайки се до заветната цел. Добре е също да се погрижите за здравето си, да се заемете с профилактични процедури и да рационализирате ежедневието си. Тези, които отдавна искат да имат кученце или коте, ще могат да изпълнят тази своя мечта. Потребността да се грижите за някого, ще е засилена в тези дни.

През втората половина на седмицата, могат да възникнат разногласия с брачния партньор. Това особено важи за онези, при които отдавна са назрявали проблеми, но не се е стигало до открит спор. Основната тема на изясняване на отношенията може да бъде въпросът за изпълнението на задълженията в домакинството. Ако някой от вас се опитва да избегне своите отговорности в дома, това няма да остане незабелязано и със сигурност ще бъде изложено на показ. Основното нещо е да имате конструктивен диалог и да се опитате да се разберете.

ТЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Телец може да почувстват повишаване на креативността, оптимизма и жизнерадостта. Вашата романтична връзка може да е в разцвета си. Възможно е да получите приятни изненади и сами да направите приятни сюрпризи на любимия човек. Добре е да излизате заедно да посещавате концерти, театри, кино, дискотеки, клубове. Също така може да намерите някакво вълнуващо занимание за себе си, на което ще сте готови да посветите много свободно време. Може би това ще е компютърна игра, спорт, изкуство.

Ако имате деца, тогава общуването с тях ще бъде източник на голяма радост за вас. Заведете детето си на цирк, купете му това, за което отдавна мечтае. Не забравяйте, че тези дни са ви дадени, за да създадете празнично настроение за себе си и за тези, които обичате. Втората половина на седмицата може да не е толкова благоприятна. Основната проблемна тема може да бъде здравословното състояние. Проблема е, че в тези дни имунитетът ви може да отслабне и да сте податливи на вирусни инфекции, настинки. В тази връзка е изключително важно да се спазват превантивните мерки. Периода не е благоприятен за придобиване на домашни любимци.

БЛИЗНАЦИ:

За представителите на зодия Близнаци първата половина на седмицата, може да е свързана с приятни грижи и задължения около обновяването на дома. Може би, ще имате интуитивно желание да прегледате всички рафтове и шкафове и да изхвърлите стари ненужни вещи, с който по някаква причина не сте успявали да се разделите. Вашата задача е да изчистите жизненото си пространство от всичко излишно, остаряло, което е загубило функционалното си значение. Възможно е почистването на апартамента да е само първият етап и след това да бъде последвано от придобиване на нови, по-модерни мебели и домакински уреди.

Интересно е да се отбележи, че заедно с освобождаването от ненужни неща, енергията на тялото ви може да се увеличи. Друга положителна тема на периода може да бъде свързана с уреждането на въпроси, свързани с наследство. Обаче се опитайте да се справите с тези въпроси преди средата на седмицата. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с влошаване на отношенията с приятелите и любимия човек. Тези дни могат да бъдат своеобразен тест за силата на чувствата ви. Възможно е да възникнат нови обстоятелства и по различен начин да погледнете на любимия човек. Освен това може да възникнат разногласия с някой от вашите приятели.

РАК:

На представителите на зодия Рак през първата половина на седмицата им предстои благоприятно време за хармонично общуване с брачния партньор. Ако досега не сте се разбирали по някои въпроси, то в понеделник и вторник се опитайте да обсъдите всички спорни точки. Сега, ще може да се разберете и да облекчите напрежението в отношенията. Същото важи и за общуването със съседи и познати. Като цяло значението на тези дни за вас е да хармонизирате отношенията с другите. Успешни ще са също пътуванията, разходките сред природата. Благодарение на високата си интелигентност и засилената памет, ще имате отлични резултати в обучението. Може да участвате в обществени събития и развлекателни пътувания.

При необходимост, може да се обърнете към другите за помощ при решаването на онези проблеми, които не сте успели да разрешите сами. Привличайте специалисти, разширявайте и укрепвайте бизнес връзките си. Втората половина на седмицата може да доведе до усложнения в отношенията на работа и в семейството. Връщайки се вкъщи от работа, трябва да оставите цялата негативност пред вратата. В противен случай, ако в семейството нещо не е наред, тогава по-бързо ще се уморявате и камарата от проблеми ще расте лавинообразно.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв през първата половина на седмицата, ще успеят значително да укрепят материалното си благосъстояние. Засилват се вашите делови качества и практичността в управлението на парите. Може да имате достатъчно пари на ваше разположение, така вероятно ще успеете да направите желаните покупки. И най-важното, ще подходите към покупките си по много практичен и разумен начин, така ще успеете да купите не само висококачествени, но и не скъпи стоки. Например, това е подходящо време за закупуване на домакински уреди за улесняване на домакинската работа, като прахосмукачка, съдомиялна машина, кухненски робот.

Това време не е за забавления, а за решаване на практични въпроси. Затова изведете работата на преден план и оставете личния живот на заден. Втората половина на седмицата може да е неблагоприятна за пътувания, контакти. Особено нежелателно е да ходите на туристически пътувания. Трябва да шофирате по-внимателно и да следите ситуацията на пътя. Нарушенията на правилата за движение няма да останат незабелязани и могат да доведат до глоби. Опитайте се да намалите контактите с другите и не прекалявайте с новинарската информация. В противен случай ще си губите времето за делата и грижите на другите хора, а вашите проблеми ще останат нерешени.

ДЕВА:

За представителите на зодия Дева първата половина на седмицата, ще премине на оптимистична вълна. Ще може обективно да оценявате действията си и да работите върху грешките си. Коригирането на минали грешки може да доведе до повишаване на самочувствието и по-смели действия в бъдеще. Вашата креативност и желание по някакъв начин да изразите себе си в този свят, ще се засилят. Ако пишете поезия или рисувате, тогава произведенията, създадени в понеделник и вторник, ще се отличават с особена хармония на формата и съдържание.

Периода също е благоприятен за експерименти с външния вид, имиджа. Опитайте да промените цвета на косата, прическата, стила на облекло (особено дамите). Чувството за мярка и хармония няма да ви подведе и ще изглеждате много по-привлекателни. Вашата любовна романтична връзка, ще е във възход. Освен това може да се увлечете по някакво хоби. През втората половина на седмицата са възможни затруднения с финансите или по-скоро с липсата им. Тук рецептата е стари като света: ограничете разходите си и не живейте на кредит. Като цяло напрежението с парите може и трябва да ви застави, да погледнете по различен начин на този проблем. Бихте могли да развиете по-рационален подход към разпределението на парите и са помислите за тяхната роля, място и значение на материалните ценности в живота ви. Резултатите от подобни размишления може да ви изненадат.

ВЕЗНИ:

През първата половина на седмицата е препоръчително представителите на зодия Везни, да водят по-спокоен и премерен начин на живот. Това е много важен период за обобщаване и осмисляне на изминатия път. Ако наскоро сте имали много бурен, изпълнен със събития живот и сте изразходвали много енергия, сега е време да се възстановите и да помислите. Много е полезно да се занимавате с духовни практики, да правите медитация, релаксация, да четете псалми. Полезно е също да посетите спа център. Водните процедури и сауната, ще ви повлияят добре. Дълбокото затопляне на тялото ще е благоприятно на укрепването на имунитета.

В семейството ще цари топъл и приятелски микроклимат. Отделете внимание и грижи на по-старото поколение в семейството. През втората половина на седмицата партньорските отношения могат да се влошат. Причината за разногласията и споровете може да се крие в борбата за лидерство. Ако сте женени, вашият партньор може да се държи агресивно и да предяви редица претенции срещу вас. Желанието да изгладите ситуацията и да направите компромис, разбира се, не е най-доброто нещо, но може би точно това трябва да се направи. Ако все още не сте женени, но имате постоянна връзка, тогава също не сте застраховани от подобни трудности.

СКОРПИОН:

През първата половина на седмицата е препоръчително представителите на зодия Скорпион да бъдат по-активни в контактите с околните. Може би ще бъдете въвлечени в делата на ваши приятели, роднини, съседи или просто познати. Вашето активно участие, ще им помогне да намерят решение за проблемите си. Вашите приятелства и бизнес връзки, ще се разширяват. Не се изненадвайте, ако изведнъж започнат да ви се обаждат и ви канят да участвате в приятелски партита, пикници, пътувания, клубове по интереси. Интензивния интелектуален живот е много характерен за този период. Значението на комуникацията чрез интернет може да нарасне.

Може да участвате в обсъждането на актуални въпроси във форуми или в общностите на социалните мрежи. И там, в хода на обмена на мнения, ще намерите нови приятели. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с изпълнение на рутинни задължения, които не може да изоставите, дори и да искате. Може би ще бъдете затрупани с домакинска работа, ще трябва да чистите и подреждате у дома. Или някой от роднините ще се разболее и ще е необходимо вашето участие в грижите и осигуряването на всичко необходимо. Препоръчително е наред с работата да не забравяте и за здравето си.

СТРЕЛЕЦ:

В началото на седмица е препоръчително представителите на зодия Стрелец да загърбят развлеченията и да се съсредоточат върху работата. Това е добро време, когато ще може бързо и лесно да овладеете всяко умение. Ако отдавна искате да научите как да правите нещо със собствените си ръце, например ръкоделие или да подобрите кулинарните си умения, тогава сега е най-доброто време за това. Успоредно с това ви очаква успех в основната работа. Може да бъдете повишени, да получите увеличение на заплатата, бонус или някакъв друг стимул. Размерът на спечелените пари може в много отношения да се превърне в основна мярка и критерий за вашия успех.

Фокусирайте се върху целта и методично вървете напред. Така стъпка по стъпка може да се доближите до желания резултат. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с повишено напрежение в приятелите и романтични отношения. Ако досега чувствата ви към обекта на вашата любов са нараствали експоненциално, то в тези дни може да възникне кавга, в резултат на която да преоцените предишните си възгледи. Вашите приятели и познати, ще играят важна роля в това.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог през първата половина на седмицата, може да изпитват повишена жажда за знания. Лайтмотивът на вашата мотивация може да стане желанието да се потопите във всичко до самата му същност. Може би ще се стремите към дълги пътувания, пътешествия. Ако имате свободно време и пари, тогава може да закупите туристически пакет и да отидете някъде където да получите нови впечатления. Необходимостта от разширяване на границите на съзнанието чрез научаване на нови неща, е една от най-положителните насоки за реализация на личността ви на този етап. Повишената жажда за знания, ще допринесе за успешното обучение в университет или друга образователна институция.

Обърнете внимание на новите хора, с които ще трябва да общувате в понеделник и вторник - може би сред тях ще срещнете Учител, духовен наставник. През втората половина на седмицата може да ви се наложи да се сблъскате с такива житейски обстоятелства, които ще ви попречат да постигнете целите си. Основният епицентър на проблемите може да бъде в семейството, отношенията с близките роднини, родителите. Типична ситуация ще бъде, когато например пред вас се отварят перспективи за професионално израстване, идват примамливи предложения, но реалностите на семейния живот не позволяват те да бъдат приети.

ВОДОЛЕЙ:

Представителите на зодия Водолей през първата половина на седмицата, могат да се заемат с духовни практики с цел себепознание. Отделете време за четене на психологическа и езотерична литература. Проникването в дълбините на психиката и решаването на някои от вашите проблеми с помощта на това, е най-благоприятната посока за вас сега. Ще почувствате повишаване на вашите интелектуални и психически способности, благодарение на което ще може да започнете да разбирате онези неща, които преди са били недостъпни за вас. Възможно е да потърсите съвет от лечители, екстрасенси, психотерапевти - с тяхна помощ ще може сами да излекувате много болести.

Ще успеете да повдигнете завесата на тайната над някои събития, които са били старателно укривани от вас. Освен това пред вас може да се отвори ресурс от финансови възможности. При необходимост може да изтеглите банков или ипотечен кредит. През втората половина на седмицата са вероятни затруднения в общуването с околните. Към вас може да идва много информация, но голяма част от нея ще бъде невярна. Засилва се интересът ви към информацията, пътуването, образованието. Но бъдете готови за факта, че нещата няма да се развиват лесно и гладко.

РИБИ:

През първата половина на седмицата на представителите на зодия Риби се препоръчва да се по-открити и добронамерени към другите хора. Вашата комуникация с приятели и колеги, ще е доста активна. Ако сте женени, тогава може да бъдете поканени на всякакви развлекателни събития, приятелски партита, концерти на любими изпълнители, юбилейни и сватбени тържества. Не си отказвайте такова удоволствие, непременно се съгласете, защото новите ярки впечатления са точно това, от което се нуждаете сега.

Също така е добър период за подобряване на отношенията с брачния партньор. Добре е да мечтаете и да правите съвместни планове за бъдещето. Осъзнаването, че вашият съюз е обвързан от обща цел, ще укрепи и хармонизира брачните отношения. В бизнес партньорството може да делегирате част от правомощията си на партньора - крайният резултат няма да пострада от това. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с известни финансови затруднения. Основната причина за проблемите, може да възникне от желанието ви да живеете над своите възможности. Колкото повече пари харчите, толкова повече стрес ще се натрупва. Оттук простият извод и правило: ограничете максимално нуждите си и ще бъдете щастливи.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук