Седмичен хороскоп 26 февруари – 03 март

494 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: През тази седмица на представителите на зодия Овен се препоръчва, да се въздържат от контакти с непознати. Това важи особено за контактите с чужденци и представители на различни културни традиции. Също ще е труден период и за тези, които имат проблеми с правителството и закона. Съдебните производства, могат да се развият по-неблагоприятен за вас начин. Стойте далеч от представители на закона, адвокати и спазвайте стриктно правилата на пътя, тъй като са възможни проблеми в това направление. Има вероятност също, за усложнения в работата. На първо място, трябва да имате предвид, че началниците ще очакват от вас дисциплина и изпълнителност. И могат да възприемат всяко ваше несъгласувано действие изключително негативно. Ето защо, се старайте да не проявявате самоинициатива. Обърнете дължимото внимание на вашата репутация. Възможно е да има опити за разпространение на невярна информация за вас, от тайни недоброжелатели.

♉ ТЕЛЕЦ: Представителите на зодия Телец, може да се сблъскат с най-различни изненади през тази седмица. Препоръчително е да избягвате дълги пътувания или пътешествия. По време на такива пътувания са възможни проблеми с КАТ и аварийни ситуации. Също се въздържайте от посещение на религиозни места, храмове и манастири. В този период се увеличава вероятността за наранявания. Затова бъдете внимателни при участие в спортни мероприятия. Общуването с приятели може да протече по непредсказуем сценарий, когато няма да сте сигурни в надеждността и подкрепата на приятелите си. Също така, това е неблагоприятно време за рискови финансови начинания - възможни са големи загуби. Не вземайте пари назаем. Може да се наложи, да направите корекция на плановете си.

БЛИЗНАЦИ: Представителите на зодия Близнаци, може да се сблъскат с проблеми във взаимоотношенията с партньорите през тази седмица, вероятно липса на разбиране и ревност. Зависимостта ви от хората около вас и външните обстоятелства се увеличава. В резултат на това, почти нищо няма да зависи от вашето лично поведение и няма да е възможно, по никакъв начин да повлияете на ситуацията. Необвързаните могат да почувстват засилена нужда от интимни отношения. Но посещението на нощни клубове и барове, може да доведе до случайни връзки с неприятни последици. Опитайте се да се въздържате от действия, които могат да доведат до повишен риск за вашето здраве. Старайте се да не бързате с изводите и бъдете сдържани. Съсредоточете се върху благоустройството на дома и укрепването на отношенията с роднини и родители. Създавайки уют в дома, ще насочите вниманието си към положителната реализация на вашата енергия.

РАК: Представителите на зодия Рак тази седмица, ще са по-склонни към настинки и инфекциозни заболявания. Старайте се, да не се преохлаждате и не допускайте големи физически натоварвания - това може да отслаби защитните сили на тялото ви и да ви направи по-уязвими за болести. Здравословният начин на живот, съчетан с умерена физическа активност, насърчава доброто здраве. В средата на седмицата трудности могат да възникнат в работата и партньорството. Може би чувствата във вашата връзка са прекалено силни. Когато в отношенията има прекалено много любовни емоции, те могат да се превърнат в необуздана страст и ревност с елементи на собственически инстинкт. Затова бъдете готови за силни страсти, замесени с чувство на притежание. И ако един от двама ви не е съгласен с това, тогава любовната страст може да се превърне в ревност или някакво друго много нестабилно емоционално състояние.

ЛЪВ: Обвързаните представители на зодия Лъв в началото на седмицата, могат да изпитат напрежение в отношенията с любимия човек. Може да изпитвате ревност и недоверие към партньора. Това е особено вероятно, ако има проблеми в сексуалните отношения. Въздържайте се от прекомерни искания и агресия. Такива прояви не са изключени при посещение на места за забавления, клубове с употреба на голямо количество алкохол. Възможно е да има разногласия или съмнения за изневяра. Най-вероятно това ще бъдат фалшиви подозрения, основани на заблуди и илюзии. Но е възможно и да влезете в друга крайност - да започнете да идеализирате партньора си и то толкова силно, че оценката ви да се откъснете от реалността и да спрете да забелязвате дори най-очевидните неща. Контролирайте себе си и ситуацията около вас. Друга проблемна тема на седмицата е, проблеми с битовите уреди. Възможно е при неправилно използване на техниката да се случи повреда или да има проблеми с електричеството.

ДЕВА: Тази седмица на представителите на зодия Дева, се препоръчва да засилят контактите си и да се опитат да проявят максимално внимание в партньорството. Възможни са усложнения в отношенията с вашият любим човек или колеги. Може би, ще имате причина да се съмнявате в искреността на партньора си. Може да откриете, че крие нещо от вас или се опитва да избегне реалните проблеми. Това може да се отнася особено за въпроси, свързани със семейните задължения. Може да останете с впечатлението, че половинката ви пренебрегва задълженията си и не иска да действа отговорно. Не трябва да включвате роднини в споровете с партньора си - това може да доведе до ескалация на конфликта. През този период е най-добре да не спорите и да заобикаляте хора с агресивни намерения. При романтичните връзки физическите нужди и притежателният инстинкт, ще се засилват. Ако имате проблеми в интимната връзка, тогава трудно ще избегнете кавгите.

ВЕЗНИ: Представителите на зодия Везни е най-добре тази седмица, да не планират срещи и пътувания. Комуникацията с хората около вас, може да се осъществява в повишен емоционален градус. Не са изключени спорове и конфликти с познати, роднини, съседи и хора, с които постоянно общувате в ежедневието. Следователно, колкото по-малко контакти имате, толкова по-спокойно и хармонично ще премине този период. Също така, тези дни са свързани с голяма вероятност от заразяване с вирусна инфекция. Старайте се да спазвате мерките за превенция на заболяването и бъдете по-предпазливи при приемането на лекарства. Взаимоотношенията с членовете на семейството може да са трудни. Препъни камък може да стане, вашето желание да обновите или украсите дома си по свой начин. Но вашите вкусове и предпочитания може да се разминат с вкусовете и предпочитанията на вашите близки.

СКОРПИОН: Представителите на зодия Скорпиони тази седмица, ще се нуждаят от подкрепата на своите приятели. Може да се сблъскате със сложни въпроси и съветите им ще са много полезни. В романтичната връзка не трябва да харчите твърде много пари за подаръци и забавления. Обсъждането на финансови въпроси с любимия човек, може да доведе до разногласия. Колкото по-малко финансови разходи и по-малко напрежение с парите имате, толкова по-добре ще се развият отношенията ви в любовта - това в момента са взаимосвързани теми. Възможно е да не получите част от приходите на които разчитате и да не дочакате обещания банков превод към вашата сметка. Също така се увеличава вероятността за загуба на пари, в различни игри и забавления. Ако сте хазартен тип, опитайте се да стоите далеч от игрални клубове и  не отваряте сайтове с онлайн залагания. В противен случай много бързо ще загубите финансовите ресурси които имате.

СТРЕЛЕЦ: Представителите на зодия Стрелец тази седмица, може да се заблудят по някакъв важен въпрос, свързан със семейните отношения. В този момент ще ви бъде трудно да спечелите подкрепа и разбиране за вашите инициативи. Най-големи противоречия може да възникнат в семейството с близките. Опитайте се да не правите това, за което никой не ви моли. Личната инициатива в този момент, може да бъде наказуема. Затова не бързайте с инициативите, ако искате те да са успешни. Понякога е по-добре да направите пауза, да изчакате, отколкото да започнете да действате активно и след това да трябва да коригирате собствените си грешки. И тъй като ще сте склонни да вземате прибързани решения, често може да се оказвате в трудни и конфликтни ситуации. Паралелно с това работата ви, ще върви много по-успешно. Може да ви бъде изплатена премия в много по-голям размер, отколкото сте очаквали - и това приятно да ви изненада. Периода е добър за закупуване на солидни полезни вещи, предназначени за дългосрочна употреба.

КОЗИРОГ: През тази седмица, представителите на зодия Козирог е най-добре да се въздържат от контакти със съмнителни хора. Например избягвайте запознанства по време на път. По този начин ще се предпазите от атаките на измамници и други хора с нечестни намерения. За да предотвратите подобни инциденти, старайте се да бъдете по-избирателни в контактите си.

Факт е, че в тези дни тайните ви врагове могат да станат по-активни. Може да чуете някои слухове или клюки, които да подкопаят вашият авторитет или този вашите близки. Не се включвайте в изясняване на отношенията, а игнорирайте всичкия идващ към вас негатив. Скоро всичко ще се разсее от само себе си и ще разберете, че някой нарочно се е опитвал да ви подведе. Този период е противопоказен за необмислени действия. Също така неблагоприятният информационен фон около вас, може да повлияе негативно на вашето обучение или пътуване.

ВОДОЛЕЙ: За представителите на зодия Водолей тази седмица, ще е неблагоприятна за забавления в компанията на приятели. Малко вероятно е да сте доволни от приятелската комуникация, а съвместните забавления може значително да намалеят финансовите ви ресурси. Категорично не трябва да давате пари на заем - в противен случай рискувате да ги загубите безвъзвратно. Също така, това не е най-подходящото време за посещение на места за забавления, нощни клубове, ресторанти и дискотеки. Намирайки се сред голяма тълпа от хора, може да влезете в неприятна история. Сблъсък с агресивни хора, не е изключен. Освен това са възможни финансови загуби. Ако сте планирали запознанство с някой тези дни, тогава не бива да си изграждате дългосрочни планове. Могат да ви обещаят всичко, което искате и след това човекът с когото сте се запознали, да изчезне без следа. Това е още една причина, да бъдете по-избирателни в контактите.

РИБИ: Представителите на зодия Риби, трябва да се въздържат от прекалено инициативно поведение тази седмица. На първо място, става дума за професионалната дейност. При липса на ясно разбиране на ситуацията, а това ще бъде характерно за този период, е по-добре да не правите нищо, отколкото нещо нередно и след това отново да го преработвате. Може да почувствате натиск от хора, надарени със сила и влияние. Не са изключени проблеми в резултат на лични заблуждения. Може би в тези дни, ще сте склонни към илюзии за това как вашите шефове са настроени към вас. Погрешното впечатление, може да доведе до неправилно поведение и инициативи. Обаче в този период е препоръчително, да сте тихи и изпълнителни - това е най-добрата тактика в момента, която ще ви избави от неприятности. Ситуациите около вас може да се променят много бързо и да се наложи бързо да превключвате към напълно различни проблеми.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук