Седмичен хороскоп 27 ноември – 3 декември

3295 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: През първата половина на седмицата представителите на зодия Овен е добре да се въздържат от всякакви тайни и неофициални дейности. Може би някои недоброжелатели ще се опитат да хвърлят сянка върху вашата репутация. Възможно е до вас да достигнат слухове и клюки. Не се опитвайте да разследвате или да реагирате по никакъв начин. Най-добрата реакция е пълното игнориране. Също така в тези дни се опитайте да сте по-внимателни, докато шофирате собствената си кола. Нарушенията на правилата за движение няма да останат незабелязани от служителите на КАТ и могат да доведат до глоби.

През втората половина на седмицата може да постигнете укрепване на позицията си в кариерата. Това важи особено за тези, които имат влиятелен покровител. Ако заемате ръководна позиция, очаквайте добри новини от поверителни източници. Тези дни са интересни и защото може да се сбъднат вашите съкровени желания. Това най-вече може да е свързано с повишаване на социалния и професионалния статус. Освен това не е нужно да правите нищо за това - обстоятелствата естествено ще работят във ваша полза. Това може да се случи когато социалните и професионални лифтове ви отвеждат на по-високо ниво, без да се налага да правите изтощителното, дълго изкачване по стълбите. Възможни са непланирани парични бонуси или печалби.

 ♉ ТЕЛЕЦ: През първата половина на седмицата е препоръчително представителите на зодия Телец, да се въздържат от посещения на приятелски партита и клубове. Проблема е, че в тези дни може да се разочаровате от приятелите си. Възможно е да се сблъскате с факти за ненадеждното поведение на някой от тях, например могат да ви измамят или да се държат неадекватно към вас. Обстоятелствата също могат внезапно да се променят и рискувате да направите грешка. Въздържайте се от планиране. И не забравяйте, че тези дни могат да бъдат свързани с някакъв вид форсмажорни обстоятелства. През втората половина на седмицата може да настъпи неочаквана промяна в кариерата.

Ако сте безработни или искате да смените работата си, то тези дни може да намерите много успешен вариант, нещо за което сте мечтали. Друга положителна тема може да бъде укрепването на приятелствата и разширяване на контактите чрез онлайн комуникация. Участието в тематични форуми или в социалните мрежи няма да ви остави безразлични. Може да намерите съмишленици и учители, с чийто авторитет и мнение ще се съобразявате. Успешно ще се развиват пътуванията с цел опознаване на различни страни или за обучение. Контактите с чужденци и хора от други региони могат да ви бъдат полезни - от тях може да научите нещо ново, което да повлияе на бъдещата ви съдба.

 ♊ БЛИЗНАЦИ: Представителите на зодия Близнаци през първата половина на седмицата, може да се наложи да се справят с трудни ситуации, в които да се почувстват дезориентирани и объркани. Външните обстоятелства може да са неблагоприятни. Каквото и да правите, всичко ще бъде трудно, чрез преодоляване на препятствия. Това важи особено за темите за кариерата и партньорството. Вашият шеф може да ви постави нереалистични цели и срокове. Във вашите брачни отношения може да се сблъскате със ситуации, които са неясни и трудни за обяснение, което може да подхрани вашата ревност и подозрение. Това не е най-доброто време за срещи с цел установяване на партньорство.

При случайна среща рискувате да влезете в контакт с ненадежден човек, който може да ви измами - внимавайте. През втората половина на седмицата е време за промяна. Трансформациите и обновяването във всичко са ключът към по-нататъшното ви прогресивно развитие. Може да опитате да промените навиците си, като преминете от вредни навици към полезни. Дори малки промени в рутината могат постепенно да доведат до положителни промени в по-широк смисъл. Ако на работа се случват турболенции, сътресения, тогава не се страхувайте от това. В този случай пред вас може да се отвори прозорец с нови възможности.

РАК: През първата половина на седмицата представителите на зодия Рак, могат да се сблъскат с проблеми с представителите на закона. Това се отнася особено за тези, които имат личен автомобил и го карат сами. Не са изключени нарушения на правилата за движение с последващи глоби. За да избегнете проблеми, по-добре е да използвате обществения транспорт в тези дни. Също така се препоръчва да обърнете специално внимание на вашето здраве. Вашата имунна система може да отслабне, което да ви направи по-уязвими към настинки.
Общата слабост може да доведе до изоставане в работата, тъй като ще ви бъде трудно да се принудите да правите нещо.

Втората половина на седмицата е благоприятна за тези, които са насочени към развитие на партньорските отношения. Това особено важи за бизнес партньорствата, където ще сте в състояние да договорите споразумения, които ви осигуряват финансови ползи в дългосрочен план. В съпружеските отношения много ще се гради върху проактивното поведение на партньора. Може да сте сигурни в неговата надеждност и отговорност. Добре е да градите планове заедно с партньора.

ЛЪВ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Лъв, може да се сблъскат с влошаване на отношенията с любимия човек. Може да ви е трудно да се сдържате от ревност и подозрения или сами ще почувствате, че искате нови преживявания. Романтичните връзки могат да бъдат свързани с емоционална несигурност, объркващи ситуации, в които ще ви е трудно да разберете чувствата си, както и тези на партньора. Тези дни може да се усили вашата подозрителност, мнителност и ще сте открити за външните негативни влияния.

Пазете се от измама във финансовите операции. Не се препоръчва да участвате в рискови сделки. През втората половина на седмицата може да успеете да въведете ред в ежедневието и пространството около вас. Желанието да подобрите личната си ефективност може да ви мотивира да прегледате и преоцените ежедневието си. За да станете по-работоспособни, трябва да управлявате времето си правилно. Освен да живеете по режим, може да се погрижите и за здравето си. Преминаването на здравословна диета, съчетано с посещение на фитнес, може да има положителен ефект върху вашето здраве.

ДЕВА: През първата половина на седмицата на представителите на зодия Дева не се препоръчва да разчитат на надеждността на своите партньори. В делово партньорство може да се натъкнете на факти на необвързаност, когато поради неизпълнени обещания няма да успеете да завършите планираните дейности в срок. В съпружеските отношения може да възникне неразбирателство между вашия партньор и някой от родителите ви. В случай на кавга между тях, опитайте се да се дистанцирате и да останете неутрални, тъй като вашата намеса само ще налее масло в огъня. Също така една от вероятните причини за усложнения в отношенията, може да бъде отказът на някой от семейството да изпълнява своите отговорности.

Втората половина на седмицата е благоприятна за личния живот. Обвързаните ще се чувстват доста уверени, тъй като поведението на любимия човек ще бъде много надеждно и отговорно. Наличието на деца допълнително ще укрепи брака ви, доколкото общуването с тях ще ви носи много радост. Възможно е да се увлечете от вълнуваща творческа дейност, на която да посветите много време. Съществуващата романтична връзка може да стане по-силна. Това е момент, в който влюбените ще започнат да гледат по-сериозно на отношенията си и вътрешно ще се подготвят да направят крачка към официализиране на връзката. Необвързаните ги очакват романтични запознанства.

ВЕЗНИ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Везни може да изпитат енергиен спад и отслабване на имунитета. Вашето тяло може да е податливо на вирусни и инфекциозни заболявания. Опитайте се да се обличате подходящо за времето, избягвайте течения и студ. Също така по това време ще ви бъде по-трудно да се организирате за практически дейности и да работите по поддържането на ред у дома. Например, може да нямате сили да почиствате или подреждате. Това може да доведе до известен хаос в жилищното ви пространство.

Същото се отнася и за ежедневието ви. Много неща могат да бъдат оставени на случайността. През втората половина на седмицата семейният живот може да ви изпълни с чувство на радост и щастие. Вероятно ще бъдете заобиколени от вниманието и грижите на близките. Ежедневните битови и домашни проблеми, ще се решават успешно. Това важи особено за преустройство на стаите, пренареждане на мебели и декорирането на дома. Повишената нужда от естетика може да доведе до закупуване на красиви декорации или картини. Като цяло ще искате да сте уверени, че домът ви е уютен и комфортен.

СКОРПИОН: През първата половина на седмицата представителите на зодия Скорпион, рискуват да похарчат всичките си пари и да изпаднат в трудна ситуация. Проблема е, че тези дни ще имате повишено желание да инвестирате пари в някакво рисково начинание като финансова пирамида. Препоръчително е да проявите сдържаност и да не се доверявате на хора, които ви обещават големи печалби за вложените пари. Вероятността да попаднете под влиянието на измамници се увеличава. Освен това, ако сте влюбени, може да загубите контрол върху разходите и да купите подарък за любимия човек за голяма сума, а самите да останете без средства.

Не бързайте с такива скъпи подаръци, преди да сте сигурни, че чувствата са реципрочни. През втората половина на седмицата ситуацията, ще се подобри. Може би ще имате много интересни разговори и ще се срещнете с много различни хора. Повишената интелектуална активност благоприятства контактите, пътуванията и ученето. Възможно е романтично запознанство на улицата или в кафене. Ако имате любовна връзка от дълго време, може да предприемете развлекателно пътуване или почивка. Измислете и приложете културна програма, свързана с пътуването, така връзката ви ще се затвърди.

СТРЕЛЕЦ: През първата половина на седмицата на представителите на зодия Стрелец, няма да им е лесно да постигнат взаимно разбирателство в семейството, с родителите и близките роднини. Може да -поискате да имате повече свобода и да се отървете от зависимостите. Но, от друга страна, едва ли ще може ясно и недвусмислено да формулирате какво точно ви е необходимо. Това може да се дължи, че преминавате през период на съмнение и неувереност, който се задълбочава от липсата на семейна подкрепа. А семейството като лакмус ви сигнализира къде и какво не е ясно.

През втората половина на седмицата може да покажете най-добрите си бизнес умения. В работата успешно ще демонстрирате талантите си, постигайки високи резултати и повишавайки нивото на доходите. Това е прекрасен момент да инвестирате финансово в подобряване на дома. Благодарение на практичността и познаването на истинската стойност на нещата, вашите покупки могат да бъдат успешни. Възможно е да закупите домакински уреди, мебели, осветителни тела, както и да се запасите с хранителни продукти. Може да направите всичко това творчески и сериозно. Ситуацията в семейството ще е нормална, а членовете на семейството ще бъдат насочени към укрепване на материалното благополучие на дома.

КОЗИРОГ: През първата половина на седмицата на представителите на зодия Козирог се препоръчва, да не пътуват с цел нови запознанства. По това време вероятността да срещнете човек, който не е този, за когото се представя, се увеличава. Рискувате да попаднете на измамник, мошеник, някой, който ще се опита да ви използва за своите нечестни намерения. Препоръчително е да не бъдете откровени за личния си живот със случайни хора. Не може да сте сигурни в тяхната честност и почтеност. В днешни дни и ерата на интернет, вашата тайна може да стане обществено достояние.

През втората половина на седмицата общата ситуация може да се подобри. Препоръчва се по всеки въпрос да проявявате инициативност. Никой освен вас не може да знае какво, как и кога трябва да се направи определено нещо. Следователно тези, които са свикнали да бъдат независими, ще бъдат най-успешни. Това е време на повишена лична отговорност и ангажираност към другите хора. Ако трябва да се срещнете с някого, направете го само по ваш избор и собствена инициатива. Връзките и общуването ще е засилено. Може да сте сигурни, че дадените ви обещания ще бъдат изпълнени.

ВОДОЛЕЙ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Водолей могат да бъдат измъчвани от финансови неуспехи. От една страна, може да понесете загуби в резултат на повреда на оборудване или щети на имущество, които ще трябва да бъдат компенсирани със съответните финансови разходи за ремонт или подмяна. От друга страна, вие самите ще имате илюзии относно способността си да управлявате парите. Това може да ви накара да направите лоши инвестиции или да харчите пари за илюзорни цели без положителна възвръщаемост. Не се поддавайте на уговорките на хора, които се опитват да ви убедят да инвестирате пари в някакъв проект.

През втората половина на седмицата, ще изпитате нужда да останете сами. Ако имате такава възможност, организирайте си поне за кратко време, доброволна самоизолация от обществото. Отсъствието на външни стимули, тихата среда с изключен мобилен телефон, ще има благоприятен ефект върху вашият организъм. По този начин ще може да се отпуснете и по-бързо да възстановите силите си и да намерите хармония и баланс. Това е изключително благоприятно време за практикуване на духовни практики. В същото време може да почувствате повишена интелектуална активност. Могат да се проявят най-добрите ви предприемачески умения.

РИБИ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Риби, могат да загубят обективна представа за реалните си възможности. Възможно е вашата самооценка да бъде надценена или подценена. Това може да се случи в резултат на контакт с началниците в работата, които да ви подведат в оценката на вашите професионални успехи или неуспехи. Основният признак на неправилна оценка, може да бъде неуспех в бизнеса и попадане в странни ситуации и недоразумения. Възможно е също изоставане в работния график.

През този период е по-добре да не проявявате инициатива и да следвате правилото - не правете това, за което никой не ви е молил. Втората половина на седмицата е благоприятно време за приятелско общуване. Предпочитайте контактите със стари, верни приятели, които многократно са потвърдили своята надеждност. Тези дни ще сте склонни да държите събитията около вас под личен контрол и това ще ви се отрази добре. Не забравяйте да се посъветвате с приятелите по важни въпроси - ще получите разумен съвет, в който си струва да се вслушате. Може да разчитате на помощ и подкрепа в начинанията си. Успешно ще правите планове, които ще бъдат напълно реалистични.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com