Седмичен хороскоп 27 февруари – 5 март

451 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Овен, ще са склонни да действат твърде праволинейно, което, разбира се, ще предизвика противодействие от страна на околните. Въпреки че може да ви се струва, че не провокирате хората към агресия, а те ви принуждават да действате по този начин. Във всеки случай, тази седмица може да бъде свързана с борба и конфронтация, защитавайки правото си да действате по един или друг начин. Ако сте семейни, е възможна конфронтация с брачния партньор. Характерно е, че нито вие, нито той, ще сте склонни да правите отстъпки, така че ще бъде изключително трудно да се постигне компромис.

Ако кариерата е от голямо значение за вас, тогава е възможно влошаване на отношенията с началниците. Единственото нещо, което ще ви носи радост, е увеличаването на доходите и желаните покупки. През втората половина на седмицата ще успеете да разрешите много практически въпроси, свързани с генерирането на приходи и харченето за покупки. Но преди да харчите пари, първо трябва да ги спечелите. И тук ще покажете най-доброто от себе си. Вашето ниво на ефективност ще се повиши толкова много, че няма да чувствате умора.

♉ ТЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Телец, е добре да насочат усилията си, към самоусъвършенстване. Това е време, когато личните нужди и здравият егоизъм трябва да са на първо място. Започнете да отделяте повече време на външния си вид. Може да промените своя имидж, да коригирате поведението си, да промените прическата, грима, стила на обличане и така нататък. В по-голяма степен това се отнася за дамите.

Мъжете, от друга страна, могат да започнат цикъл от физически упражнения, например да вземат абонамент за посещение на фитнес. През втората половина на седмицата е препоръчително да действате самостоятелно. Разбира се, може да изслушвате и други мнения, но ако напълно разбирате ситуацията и не се съмнявате в собствената си правота, тогава действайте решително и смело. Това е прекрасно време за пътуване. Също така е добър момент да започнете дълъг цикъл на обучение.

БЛИЗНАЦИ:

През първата половина на седмицата на представителите на зодия Близнаци, се препоръчва да водят спокоен, примерен начин на живот и да не планират нищо важно. Опитайте се да си дадете почивка от тревогите и проблемите и да балансирате душевното си състояние. Това е подходящо време за спа почивка. Посещавайте по-често басейни или сауна, обръщайте повече внимание на подобряването на здравето. Ако на улицата срещнете просяци или нуждаещи се хора ви помолят за помощ, не отказвайте на никого. Безкористната помощ, ще се отрази благоприятно и на вашето душевно състояние.

Най-острата тема на седмицата са отношенията с приятели, не е изключена кавга с някой от тях. Ако имате любим човек, опитайте се да не се появявате с него в компанията на приятели - това може да доведе до конфликтна ситуация. През втората половина на седмицата, може да се наложи да отделите много време и усилия за печелене на пари и решаване на материални проблеми. Не всичко ще върви гладко и както искате. Например, ще трябва да влезете в конфронтация с определен влиятелен и авторитетен човек. Възможно е да се наложи да защитавате правото си да вземате самостоятелни решения пред членовете на семейството.

РАК:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Рак, може да се сблъскат с усложнения в кариерата и професионалната дейност като цяло. Същото се отнася за всичко, което смятате за цел в живота. За всичко, към което се стремите, ще трябва да се борите, понякога доста остро и непримиримо. Външните обстоятелства са неблагоприятни и ще трябва да преодолявате препятствия. Препоръчително е да действате активно само в случаите, когато чувствате, че се опитват да ви наранят или отблъснат по някакъв начин.

Опитайте се да прекарвате повече време с приятели. Те ще ви подкрепят и ще ви помогнат, ако е необходимо. Във вашето полезрение може да се появят нови хора, общуването с които, ще бъде колкото приятно, толкова и полезно. През втората половина на седмицата се препоръчва да не се изолирате, а да общувате активно, разширявайки кръга от приятели. Като цяло тяхната роля тази седмица, ще нарасне неимоверно. Ако напоследък рядко сте се срещали или сте се обаждали на приятели и вече е започнало да изглежда, че връзката преминава през етап на охлаждане, тогава всичките ви приятелски контакти ще се възродят и по-най активен начин, ще ви напомнят за себе си.

ЛЪВ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Лъв, могат да се почувстват в центъра на вниманието. Може би ще се откроите по някакъв начин от тълпата, ще бъдете забелязани, ще говорят за вас. Възможно е това да се случи поради промени във вашия социален или професионален статус. Например, ще ви бъде предложено повишение и колегите ще обърнат специално внимание на вашата личност. Или ще ви предложат брак, на голямо тържество и всички ще ви гледат (което е съвсем естествено). Или ще се отличите в нещо, например ще спечелите състезание, конкурс.

През втората половина на седмицата, е препоръчително по-упорито и решително да отстоявате интересите си. Това е време, когато може и трябва да извоювате своето място под слънцето. Не позволявайте на никого да накърнява вашите права, защитавайте ги твърдо и енергично. Най-проблемната тема за седмицата са отношенията с приятели. Възможен е конфликт на интереси, когато никой не иска да прави отстъпки. Опитайте се, да не доведете отношенията си до остра фаза с последваща раздяла.

ДЕВА:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Дева, трябва да внимават, да не попадат в рискови ситуации. Проблема е, че този период е свързан с увеличаване на вероятността от нараняване. Препоръчително е да сте по-внимателни с чуждите пари. По-добре е да не ги взимате и да не споделяте отговорност за разпореждането с тях. Пазете банковата си карта на сигурно място – не са изключени случаи на загуба. В същото време това е благоприятно време за пътувания на дълги разстояния, туризъм.

Възможни са приятни срещи, запознанства, романтични връзки. През втората половина на седмицата може да се наложи да се справите със семейни проблеми. Вашият партньор, може активно да преследва своите желания. В крайна сметка това може да доведе до сблъсък на амбиции и взаимни обиди. В същото време този период е доста благоприятен за пътешествия, опознаване на други страни и народи и релакс.

ВЕЗНИ:

Първата половина на седмицата за семейните представители на зодия Везни, ще бъде много неспокойна. Вашият партньор може да прояви бурна активност и да трябва да се включите в тази динамика. Това може да е обичайната конфронтация, конфликт на битова основа. Но може да бъде и интензивна съвместна работа по подобряването на дома, ремонт в апартамента и др. В този случай, това време е по-подходящо за първия етап на ремонта, когато преобладава унищожаването и премахването на старите неща, изчистване на територията.

Същевременно тази седмица може да ви зарадва откъм финансови приходи и развлечения. Например, може внезапно да ви върнат дълг, за който сте забравили. През втората половина на седмицата е препоръчително да почистите дома и да се подготвите за приемане на гости. Това е подходящ момент за закупуване на съвременни домакински уреди. Когато пренареждате мебелите, следвайте принципите на Фън Шуй.

СКОРПИОН:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Скорпион, може да им се наложи да работят усилено и упорито, а това да се отрази негативно на здравето. Опитайте се да пестите енергията си, като редувате почивката с работа. Възможно е здравето ви да се влоши поради началото на някакъв вид възпалителен процес, който ще бъде придружен от повишена температура. Също през тази седмица отношенията ви с познати, съседи или роднини може да се влошат. Като цяло информационният фон ще е напрегнат и може да получите много негативна информация.

Опитайте се, да не се намесвате в обсъждането на всякакви слухове и клюки - това само ще обърка ситуацията още повече. През втората половина на седмицата може да настъпи криза в любовните отношения. Може би в някакъв момент сте загубили чувството си за реалност и сте си създали някаква илюзия за достойнствата на любимия човек. А илюзиите са склонни да водят до разочарование при контакт с реалността. Опитайте се да разрешите всички интимни въпроси по-меко, по-деликатно, без да накърнявате гордостта на партньора.

СТРЕЛЕЦ:

На влюбените представители на зодия Стрелец, ще им е трудно през първата половина на седмицата. Вашият любим може постоянно да променя поведението си и да се държи напълно непредсказуемо. Възможно е да възникне конфликт между някой от вашите приятели и любимия човек. Ще ви ревнуват и поставят пред труден избор: или аз - или приятелите. Ако сте женени и паралелно имате любовна връзка настрани, тогава тази връзка ще пострада. Децата (ако имате) също могат да излязат напълно извън контрол.

В този случай семейният ви бюджет, ще бъде тежко натоварен поради големи разходи за децата. Опитайте се да отделите повече време на здравето си. Добре е да вземете абонамент за фитнес или басейн, да започнете цикъл от закалителни процедури. През втората половина на седмицата е възможно нарастване на напрежението между членовете на семейството, особено ако в него живеят представители на различни поколения. Вечният спор между бащи и деца може да напомни за себе си.

КОЗИРОГ:

През първата половина на седмицата семейните представители на зодия Козирог, ги очакват много промени и то не много приятни. Може би, са се натрупали достатъчен брой домакински задължения около дома, които не могат вече да бъдат отлагани. Затова ще трябва спешно да разрешите всички тези дела. Това е един аспект на проблема. Вторият е свързан с влошаване на отношенията в семейството, особено с един от родителите. Опитайте се да не предприемате никакви инициативи без тяхното одобрение. В противен случай това ще предизвика рязко негативна реакция, до конфликт с напускане на дома.

През втората половина на седмицата, всичко ще върви чудесно в любовта и брачните отношения. Вашите деца могат да станат обект на особена радост и гордост. Успехът им със сигурност ще ви накара да се замислите за по-сериозен подход към развитието и възпитанието на техните таланти. Най-проблемната тема на седмицата, ще са контактите с другите. Ще ви бъде по-трудно от обикновено да намерите общ език с нови хора, така че запознанствата ще вървят доста трудно.

ВОДОЛЕЙ:

През първата половина на седмицата на представители на зодия Водолей се препоръчва, да прекарват повече време у дома, в уют и топлина, сред близките хора. Със сигурност ще искате да украсите семейното гнездо с някоя красива малка вещ. Купете нещо, което ще направи престоя ви у дома по-приятен. В същото време тази седмица не е благоприятна за пътувания, активност, контакти. Ако сте на обучение, то тази седмица ще изпитвате затруднения с усвояването на материала.

През втората половина на седмицата се препоръчва да продължите да отделяте време за подобряване на жилищните условия. Ако отдавна сте планирали да направите малък ремонт, да смените крановете в банята и кухнята, да пренаредите мебелите, библиотеката или просто да направите общо почистване, сега може да свършите тази работа бързо и ефективно. Не бързайте да купувате играчки за деца или скъпи подаръци за близките. Малко по-късно ще може да закупите същото, но много по-евтино и по-качествено.

РИБИ:

През първата половина на седмицата представители на зодия Риби, може да им се наложи упорито да работят. Възможно е в областта на финансите да имате много проблеми. Във всеки случай, трябва да бъдете по-внимателни при вземането на решения относно разходите и при боравене с пари. Увеличава се вероятността от материални щети, поради технически повреди, проблеми с електричеството. В резултат на това могат да възникнат непланирани разходи. Нежелателно е през този период да се занимавате с дела, свързани с наследство, застраховка на движимо имущество.

Втората половина на седмицата е благоприятно време за пътуване, контакти. Ще бъдете непринудени и общителни. Хората ще оценят вашата отговорност и практичност. Ако ви обещаят нещо, тогава може да сте сигурни, че думите няма да се разминат с делата. Добро време и за учене, аналитична работа с информация. Най-проблемната тема за седмицата, ще са отношенията в семейството, с близките роднини. Може би, ще искате да направите нещо, което няма да получи одобрението и подкрепата на семейството. Ако видите, че няма начин да намерите взаимно разбиране по въпросите, които ви интересуват, тогава не е нужно да действате срещу всичко. Бъдете търпеливи и просто изчакайте малко. Не създавайте конфликтна ситуация в семейството.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук