Седмичен хороскоп 28 ноември – 04 декември

961 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

През първата половина на седмицата, представителите на зодия Овен, ще се наложи да се справят с проблеми възникнали в училище или при пътуване. Възможно е вашите мисли да са объркани и да не виждате ясно задачите, които стоят пред вас. Обърканият информационен фон и пристрастеността в оценките, може да повлияе негативно на контактите с приятели и роднини. Следователно ще ви бъде трудно да намерите взаимно разбирателство с хората, а искреността и честността на отношенията , ще страдат особено. Когато общувате със случайни хора, не трябва да бъдете прекалено лековерни и да им разкривате личните си тайни. Това може да се използва срещу вас самите. Не трябва също да правите критични забележки към околните – това може да се отрази на вас.

Втората половина на седмицата може да бъде свързана, с вътрешно придобиване на лична свобода. Може би, ще са ви чужди всякакви ограничения, всякакви формалности. Вашето поведение ще бъде отражение на вашето душевно състояние. Съвсем неочаквано за другите, и за себе си, може да вземете билет за влак или самолет и да тръгнете на пътешествие. Тази седмица, ще е най-благоприятна за онези от вас, които не са обременени със задължения към семейство, деца, брачни партньори, които са млади и свободни. Също така през тези дни може да срещнете интересен човек, който ще научи ви на много полезни неща.

♉ ТЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата за представителите на зодия Телец, проблем номер едно може да бъде разрешаването на финансови проблеми. Ако имате кредит, възможно е да се притеснявате от къде да намерите пари за следващо плащане. Освен това може да се нуждаете от финанси дори и без да имате дългови задължения и да се окажете пред дилема, дали да вземете пари назаем или по някакъв начин да се опитате да се справите без това. Трудности могат да възникнат поради известен хаос между разходите и приходите в бюджета и липсата на разбиране, къде отиват парите толкова бързо.

При покупка на лични вещи, не вземайте неща, в които се съмнявате. В противен случай ще трябва да върнете закупените артикули обратно в магазина. Втората половина на седмицата е благоприятна за професионално израстване и постигане на всякакви цели. Това е прекрасно време, когато ще постигате целите си лесно и без много усилия. Външните обстоятелства, ще са на ваша страна. Външният свят чрез други хора или обстоятелства, ще ви предложи готови решения. Също така сега е уникален момент, когато ще може да се отървете от вредните навици и да развиете нови добри, относително безболезнено.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци през първата половина на седмицата, ще се сблъскат с проблеми в партньорските отношения, без значение делови или семейни. Няма да сте напълно сигурни, дали към вас се отнасят честно и открито. За някои въпроси, може да не успеете да получите ясен отговор. В брака, ще се увеличат проявите на ревност и подозрителност. Опитайте се, да не търсите отговори и просто изчакайте тези дни. За тези, които са женени, тези дни могат да бъдат период на трудности в отношенията с партньора. Може да ви се струва, че партньорът ви крие нещо или не ви казва. Отложете изясняването на отношения за друг път.

През втората половина на седмицата мнозина от вас, ще се устремят мислено към далечни страни. Ако ви е време за почивка, значи е добре да отидете на пътешествие. Ако отпуската е далеч, тогава просто може да мечтаете и да планирате пътуване в бъдещето. Много от вашите планове, направени през тази седмица, ще се сбъднат като по чудо в бъдеще. Препоръчително е също, по-активно да контактувате с партньора. По това време вашият диалог, ще бъде по-продуктивен. Може да обсъдите всякакви въпроси с вашата половинка, включително най-противоречивите и остри, по които не е било възможно да се постигне съгласие преди. Този път ще се справите с проблемите по най-добрия и градивен начин.

РАК:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Рак, могат да почувстват енергиен спад и повишена умора. Това е особено вероятно, ако имате напрегнато ежедневие и трябва да прекарвате много време на работа. На първо място, трябва да почивате по-често и да намирате време за кратък сън дори през деня. Не планирайте твърде много неща през това време. Бъдете внимателни при употребата на лекарства, не бъркайте препаратите и спазвайте стриктно дозировката. Като цяло тези дни могат да бъдат свързани с влошаване на здравето. Вероятността от инфекциозни заболявания се увеличава. Въздържайте се от процедури за закаляване и контролирайте качеството на питейната вода.

Втората половина на седмицата благоприятства деловата активност. Това важи особено за изобретателните личности. Чудесно време също, за борба с вредните навици. Необходимостта от възстановяване на реда в пространството около вас може да нарасне. Направете основно почистване и използвайте най-новите домакински уреди в домакинската си работа. Ако е необходимо, може да наемете работници, които да ви помогнат. Също така периода е благоприятен за закупуване на домашни любимци. Основното е да не бъдете лениви, по отношение на вашата работа и здраве.

ЛЪВ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Лъв е добре да се въздържат от посещение на развлекателни събития и приятелски партита. Проблема е, че бъдете склонни към големи жестове и импулсивни решения, поради което рискувате да обещаете твърде много и в резултат, отношенията ви с приятели и любими да пострадат. Опитайте се да не се появявате в компанията на приятели заедно с любимия човек. Някой от вашите приятели и познати могат да не одобрят вашия избор и това да доведе до кавга между тях и любимия човек.

Втората половина на седмицата е благоприятна за семейните. Благодарение на вашият партньор, ще може успешно да разрешите много проблеми. Може би, неочаквано за себе си, ще откриете в любимия човек ново качество. И ще бъдете приятно изненадани. Това е чудесно време за помирение след кавги и разногласия. Може би ще бъдете поканени да посетите някакво тържествено събитие като сватба или годишнина. При липса на такива опции, може да отидете концерт или клуб. Като цяло, това е време за развлечения, когато е добре да се отпуснете и забавлявате.

ДЕВА:

През първата половина на седмицата при представителите на зодия Дева, могат да се засилят личните амбиции, желанието да постигнат желаната цел непременно и възможно най-бързо. Ако тази цел се отнася до кариерата, тогава няма да навреди да се посъветвате с членовете на семейството. Ако трябва да прекарвате много време на работа, това няма да се хареса много на вашето семейство, тъй като домашните дела също съществуват и тях някой трябва да ги свърши. Дилемата между времето за кариерата и времето за семейството, може да доведе до конфликт. А липсата на подкрепа от семейството, ще се отрази негативно на вашата работа. Настоящата ситуация може да ви постави пред трудна дилема: да обърнете повече внимание на кариерата или семейните дела.

Опитвайки се, навсякъде да успеете, в резултат може да не завършите своята работа. Втората половина на седмицата е благоприятна за тези, които са насочени към здравословния начин на живот. Добре е тази седмица да прекарате в санаториум от курортен тип, където има всичко необходимо за лечебни и профилактични процедури. Също така е добър момент да сложите ред в бизнеса и у дома. Ако е необходимо, може да наемете помощници – бавачка, икономка, медицинска сестра. Така ще може да улесните живота си и да създадете по-комфортни условия у дома.

ВЕЗНИ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Везни, могат да срещнат трудности по време на пътуване и в общуването. Ако учите в университет, тогава и с обучението нещата могат да не вървят гладко. На първо място, отношенията с учителите могат да се влошат. И като резултат лоши оценки, провалени изпити, контролни. В тези дни е нежелателно да се занимавате с бумащина. Голямото количество информация и контакти, не гарантират високи резултати. Често се случва колкото повече информация, толкова повече празна суета. Възможно е да има тенденция да вършите няколко дела паралелно - в резултат в нито едно направление няма да има адекватно решение.

Тези дни също може да са свързани с разпиляване на вашите сили и внимание. Не е най-доброто време за учене и интелектуална работа. Втората половина на седмицата, ще е благоприятна, предимно за влюбените. Ако имате романтична връзка, то сега тя ще цъфтят с невероятно красиви цветове. Вашите чувства, ще са взаимни. Необвързаните могат неочаквано да срещнат любовта по време на пътуване. Не седете постоянно вкъщи, бъдете по-активни, посещавайте концерти на любимите си изпълнители, дискотеки, клубове, театри и художествени галерии. Бъдете близо до изкуството.

СКОРПИОН:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Скорпион, рискуват да претърпят сериозни финансови загуби, ако не вземат мерки за сигурност при работа с банкови карти. Пазете се от измами. В тези дни е нежелателно да вземате и давате пари назаем. Втората напрегната тема е опасността от леки наранявания при небрежно боравене с остри предмети. Пазете се от битови наранявания, боравете по-внимателно с огън и битова химия. Като се има предвид нестабилното ви финансово състояние, може да ви е трудно да изплащате вашите кредити. Отношенията с банки в случай на забавяне на плащанията, могат да стигнат до блокиране на банкова карта и предаване на колекторски структури.

Втората половина на седмицата благоприятства семейния живот. Основната тема може да бъде семейството и отношенията с близките. Ще получите рядък шанс да подобрите драстично семейните отношения. Ако преди това периодично се е налагало да се справяте с неразбиране, достигайки до кавги, сега в семейството ще цари мир и хармония. Някои външни обстоятелства могат да ви накарат да преразгледате отношенията си с родителите, баби и дядовци (ако живеете с тях) в посока на подобряване. Основното нещо в такива отношения е любовта и грижата, желанието да заобиколите близките с вашата топлина.

СТРЕЛЕЦ:

Първата половина на седмицата е неблагоприятна за семейните представители на зодия Стрелец. Това е време, когато е трудно ще постигнете искреност и честност в отношенията, когато ревността и подозрението прояждат вашата връзка. Опитайте се да не давате повод за ревност и не оказвайте натиск върху партньора. Ако имате въпроси или се съмнявате, със своята настойчивост, само ще объркате ситуацията още повече. Най-разумното е да направите пауза, да не изостряте отношенията, да изчакате. Основното нещо е да излезете от този потенциално стресов период без големи сътресения. Въздържайте се от критични коментари за партньора – в противен случай ще ви бъде по-трудно да се помирите в бъдеще.

Втората половина на седмицата благоприятства контактите с околните. Ще може да заздравите и разширите своите бизнес и социални връзки. Отношенията с другите хора ще бъдат много хармонични и приятелски настроени. На първо място, това включва вашите братя и сестри, съквартиранти, просто познати и приятели. Това е чудесен момент да се помирите с тези, с които сте били в скарани напоследък. Ако е необходимо, може да се обръщате към другите, с цел решаване на вашите проблеми.

КОЗИРОГ:

През първата половина на седмицата на представителите на зодия Козирог, може да им се наложи да работят много и това да се отрази негативно на тяхното здраве. Отношенията с колегите могат да се влошат. Ще почувствате (не неоснователно), че сте били натоварени със задълженията на другите служители. Опитайте се да пестите вашата енергия. На фона на намаляване на имунитета, вероятността от заразяване с грип или настинка се увеличава. Вашето тяло ще бъде уязвимо към вирусни инфекции. Бъдете внимателни при лечение - може да объркате някои лекарства. Поради голямото физическо претоварване, вашето здраве може да се влоши.

Освен това в тези дни, могат да ви се струпат много проблеми и грижи. Опитайте се да обърнете повече внимание на своите дела и да сложите ред в тях. Втората половина на седмицата е благоприятна за регулиране на финансите. Ще може да подходите към темата за пазаруването по практичен и разумен начин, харчейки пари само за наистина полезни продукти. Препоръчително е да водите спокоен и премерен начин на живот. Това е благоприятно време за духовни практики, изучаване на специални техники с цел саморегулиране на вътрешните функции на тялото. По-специално, може успешно да приложите техниката на автогенното обучение, да медитирате или просто да четете молитви и псалми.

ВОДОЛЕЙ:

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Водолей, ще е доста неясна и психологически напрегната. Ако имате романтична връзка, тогава се въздържайте от ревност и подозрения. Освен това е много важно да не смесвате приятелството с любовните отношения. Приятелите и любимия човек не трябва да се пресичат - може да възникне кавга между тях и да се окажете в чувствителната позиция между два огъня. Чудесно време за посещение на спортни мероприятия, фитнес и др.

Ориентацията към празни забавления, може да доведе до известно разочарование и неудовлетвореност. Парите, похарчени за концерти или ресторанти, може да не оправдаят очакванията. Втората половина на седмицата е благоприятна за тези, които искат да променят имиджа си. Въпреки това, не се увличайте от експерименти с външния вид, придържайте се към класическите идеи за красота. Като цяло поведението ви през тези дни, може да се отличава със сдържаност и предпазливост. Опитайте се да държите събитията около вас под личен контрол.

РИБИ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Риби, могат да бъдат заети с въпроса: как да довършат започнатата работа? Това може да е от особено значение с оглед на вашата работа, когато шефовете могат да изразяват недоволство от забавянето на вашият график. Промените във външните обстоятелства ще бъдат такива, че ще се създаде несигурна ситуация, която силно ще ви дезориентира. За да действате с увереност, трябва да сте сигурни, че имате ясна представа какво и как можете да постигнете. Дори след приключване на някаква задача може внезапно да осъзнаете, че резултатът не е точно това, което сте искали да бъде. Може да се наложи да се разкъсвате между работа и дома, опитвайки се да сте в крак с всичко.

Втората половина на седмицата е благоприятна за тези, които се занимават с духовни практики. Ако правите автотренинг, йога, медитация, четете молитви или псалми, ще приведете живота си в хармония, когато вътрешният свят е в мир с външния. Косвено това ще се отрази благоприятно на успеха при решаването на чисто делови, практични въпроси. Обърнете внимание на вашето здраве. За това водните процедури ще бъдат изключително полезни, например обливане със студена вода с цел закаляване, посещение на баня или сауна. Дълбокото затопляне в сауната, ще ви позволи да унищожите патогенните вируси и инфекции.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук