Седмичен хороскоп 29 януари – 04 февруари

934 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: На представителите на зодия Овен тази седмица ще им се удаде значително да подобрят финансовото си положение, така че е препоръчително да насочат максимума от енергията си към решаването на материални въпроси. В работата и кариерата всичко ще бъде стабилно. И това е точно тази успешна тема, която ще помогне да се решат и други жизненоважни въпроси. При наличие на пари ще може да разширите възможностите си. Ако освен основната работа ви остава много свободно време, може да потърсите допълнителна работа - в това ще ви се усмихне късметът.

Тази седмица ще се засили нуждата ви да направите нещо със собствените си ръце. Добре е да се занимавате с овладяването на някакво практическо дело, в което се изискват практични умения и майсторство. Паралелно с това през уикенда може да се сблъскате с финансови загуби или материални щети в една или друга форма. Възможно е движимото ви имущество да бъде по някакъв начин повредено или счупено. Не е изключена повреда на домакински уреди, което ще повлече финансови разходи за ремонт или замяна.

♉ ТЕЛЕЦ: Тази седмица представителите на зодия Телец може да поискат да променят нещо във външния си вид, за да впечатлят другите и да се харесат на себе си. Това важи особено за дамите. Препоръчително е по-често да се гледате в огледалото и добре да помислите как да подобрите външния си вид. Едва ли ще минете без посещение в салон за красота или фризьор. Възможно е да поискате да се върнете към предишния си образ и стил.

Ролята на приятелите и познатите във вашата среда ще се увеличи. Може би ще отидете в клуб или на развлекателно събитие и ще си прекарате добре. В края на седмицата може да се сблъскате с трудности във външните обстоятелства, което ще се превърне в сериозна пречка за вашите инициативи. На първо място, това може да е свързано с професионалните дейности, когато началниците няма да са готови да приемат благосклонно вашите действия.

БЛИЗНАЦИ: Представителите на зодия Близнаци може да успеят да постигнат много през тази седмица по отношение на кариера и личните постижения. Може би ще срещнете човек, който ще ви осигури покровителство и тайна подкрепа. Това ще бъде много полезно, тъй като около вас може да се появят недружелюбни хора, комуникацията с които няма да ви даде нищо положително и ще имате нужда от защита.

Времето също е подходящо за духовни практики и преодоляване на вътрешни психологически комплекси. Може да се заинтересувате от мистериозни и загадъчни явления, ще се засили интересът ви към четенето на детективска и езотерична литература. В края на седмицата не се препоръчват срещи с непознати в интернет, както и да каните тези хора на реални срещи. Всичко това може да повлияе негативно на вашата репутация, а думите, които кажете, могат да се обърнат срещу вас.

РАК: За представителите на зодия Рак тази седмица настъпва добро време за партньорството. Това се отнася преди всичко за брачните отношения, въпреки че може да засегне и бизнес партньорствата. Ако сте били в кавга с партньора си, тогава помирението ще се случи лесно и естествено, без да наранява ничия гордост. Опитайте се да бъдете по-открити и не отказвайте помощта си на никого. Вашето приятелско отношение към хората, ще ви се върне стократно.

Ако не сте женени, но имате постоянна връзка, то тези дни ще искате да изясните и да официализирате тези отношения. Може да подадете заявление за брак, да планирате сватба или да отидете на сватба като гост. Това е добър момент да обявите публично годежа си. Опитайте се да се появявате в обществото по-често с човека, когото смятате за свой партньор - това ще повиши авторитета ви в очите на другите.

ЛЪВ: За представителите на зодия Лъв тази седмица на преден план ще бъде борбата с вредните навици. Ако пушите или пиете и искате да се откажете, но не можете, опитайте да останете без цигари или алкохол няколко дни. Ако успеете, тогава в следващите дни може да почувствате рязко намаляване на зависимостта си от тези навици и ще преминете сравнително безболезнен период на адаптация към живот без алкохол и тютюн. Много е важно да формирате в ума си твърдо отношение към отказването - в този случай всичко ще се получи.

Действате упорито и целенасочено, тогава ще успеете да постигнете целите си. Основното нещо е да имате цел, за която сте готови да положите усилия. През този период всичките ви дела могат да вървят като по часовник, лесно и свободно. Затова си поставяйте най-амбициозните и мащабни цели, вдигнете летвата и не бъдете мързеливи . Може да научите границите на вашите възможности, само чрез практика.

ДЕВА: Представителите на зодия Дева, ще се насладят на прекрасни брачни и романтични отношения тази седмица. Вашият партньор може да ви направи приятни изненади и подаръци. Някои наболели за вас въпроси ще бъдат успешно разрешени с участието и подкрепата на партньора, който ще поеме инициативата и справедлив дял от отговорността. Това също е благоприятно време за отглеждане на деца - може да проявите учителски талант.

Периода също е благоприятен за пътуване, учене, откриване на нови хоризонти на познанието. Това е доста оптимистичен момент в живота, когато ще имате късмет в любовта и творчеството. Ако сте активни в интернет, може да срещнете в сайт за запознанства лице от противоположния пол, живеещо в друг регион или държава. Този човек ще ви се стори идеален. Възможно е пътуване за среща в реалния живот.

ВЕЗНИ: През тази седмица е препоръчително представителите на зодия Везни да се отдадат изцяло на семейството и домакинските задължения. Това е точно областта, в която ще се чувствате доста комфортно. Ще може да изпитате радостта от приятелските и топли отношения в семейството. Същевременно може да се насочите към подобряване на семейното гнездо.

Ако родителите ви живеят с вас, тогава се погрижете да ги освободите от част от домакинските задължения. Ако е необходимо, може да наемете помощници в къщата: икономка, бавачка, медицинска сестра. Добър момент за закупуване на коте или кученце. Препоръчително е да изчистите жилищното пространство от всичко ненужно, остаряло и загубило функционалното си значение. Възможно е почистването да е само първият етап. След това да последва закупуването на нови по-модерни мебели и домакински уреди.

СКОРПИОН: Представителите на зодия Скорпион тази седмица, ще почувстват желание за активно общуване с другите. Може да почувствате необходимост да сте в крак с всички актуални новини, касаещи вашето социално обкръжение: познати, близки, роднини, приятели, съседи. Ако сте имали обтегнати отношения с някой от тях, лесно може да се помирите отново. Използвайте тези дни за пътуване, срещи, запознанства, контакти. Учениците ще се справят добре. Интелектуалната активност ще ви позволи бързо да решавате проблеми в няколко посоки наведнъж в паралелен режим. Прекарвайте по-често на чист въздух, организирайте разходки сред природата - това ще бъде приятно и полезно във всеки смисъл. Тази седмица е благоприятна и за укрепване на брачните отношения. Диалогът с вашия брачен партньор ще помогне за изясняване на позициите и постигане на взаимно разбиране. Говорете по-често с партньора си, обсъждайте текущите проблеми и няма да имате никакви противоречия.

СТРЕЛЕЦ: Тази седмица може да се окаже благоприятна за представителите на зодия Стрелец, насочени към решаване на материални и финансови въпроси. Подобряването на финансовото ви състояние ще ви позволи да направите големи покупки за дома си. Ако правите ремонт или просто планирате да го направите, използвайте тези дни за закупуване на строителни и довършителни материали. Ще можете да закупите много висококачествен и сравнително евтини продукти. Тези дни е по-добре да прекарвате свободното си време у дома. Ако обичате да пазарувате, тогава пазаруването ще бъде по ваш вкус. Преди да се отдадете на работата, трябва правилно да планирате ежедневието си, като обърнете внимание на здравето си. Тъй като предстоят големи физически натоварвания, тялото ви трябва да получи навременна почивка и зареждане с енергия. Ако подредите нещата на работа и у дома, това също ще има положителен ефект върху вашето благополучие и ще допринесе за увеличаване на енергията.

КОЗИРОГ: Представителите на зодия Козирог тази седмица, може да успеят да реализират личните си намерения, особено ако са в постоянен контакт с хората около тях. Това е чудесно време за учене и всякакви интелектуални занимания. Освен това имате добър шанс да промените външния си вид, като го направите по-жизнен и изразителен. Това е добър момент да боядисате косата си, да смените прическата или стила на гримиране.

Мъжете ще могат да проявят своите физически качества, например, в спортни състезания, където индивидуалните таланти са особено ценени. Може да е важно да разберете какви са вашите действителни способности. Ще постигнете повече, ако вярвате в себе си и своите таланти. Може би сте способни на нещо по-значимо от това, което е трябвало да работите досега. Ако във вас отдавна се е зародила някаква идея за нов бизнес, но не сте имали достатъчно решителност да започнете, тогава е дошъл моментът за това начинание.

ВОДОЛЕЙ: Тази седмица за представителите на зодия Водолей е добре да намерят време за да се разберат задълбочено в техните мисли и чувства. Направете пауза в дейността си, при взаимодействие с външния свят. За да продължите по-успешно напред, трябва да спрете, да се огледате и да погледнете добре това, което ви притеснява. И това е възможно само насаме, така че никой да не ви разсейва с телефонни обаждания и разговори. Тази седмица се очертава благоприятна за активизиране на контактите с близки роднини.

Ако имате въпроси относно историята на вашето семейство, тогава е време да поговорите за това с вашите родители и баби и дядовци. Добре е също да окажете ефективна, реална помощ на вашите близки. Проявете загриженост към любимите хора, поемете тежестта на домакинските задължения като почистване или пазаруване. Полезни за вашето здраве, ще са водните процедури. Сауната също е добра идея.

РИБИ: През тази седмица за представителите на зодия Риби е по-добре да общуват активно с приятели и познати. Проблема е, че когато сте сами, може да почувствате намаляване на самочувствието си и това да доведе до състояние на дискомфорт. Докато в приятелска компания, вашето самочувствие ще се повишава и може да се чувствате много по-уверени. Ако не сте разговаряли с приятелите си от дълго време, тогава е време да организирате среща в клуб, кафене или да отидете заедно на концерт на любимия си изпълнител.

Това е чудесен момент не само за укрепване на стари приятелства, но и за създаване на нови. В този смисъл нараства ролята на комуникацията чрез интернет във форуми, сайтове за запознанства или социални мрежи. Може да се окажете в пресечната точка на информационните потоци от най-близкото ви обкръжение, което ще ви позволи да сте наясно с всички най-важни събития. Всяка информация, от която се нуждаете, ще идва при вас чрез други хора или начини.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук