Седмичен хороскоп 30 октомври – 05 ноември

4018 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Овен, може да се сблъскат с много грижи и неприятности, така че време за почивка почти няма да им остане. Опитайте се обаче да планирате по-ясно делата си, оставяйки малко време за отдих. Също така е много важно да живеете по график, по оптимален режим. Правилната организация на времето ще ви помогне да свършите всичко по-бързо. Това е подходящ момент за закупуване на екзотични домашни любимци, птици и риби. Поради това може да се наложи да отделите време за грижи и настаняване на новите питомци.

Втората половина на седмицата може да бъде свързана с повишен риск от финансови загуби. Това е много непредвидимо време, изпълнено с всякакви усложнения. Затова е по-разумно да изчакате тези дни да преминат, за да не попаднете в неприятна ситуация. Ако имате електронни средства за плащане, тогава вземете мерки за повишаване на сигурността на парите във вашите сметки. Въздържайте се от вземане на финансови решения относно големи покупки.

♉ ТЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Телец, могат да се изправят пред проблеми, с които не са се сблъсквали досега. Основните теми, които изискват внимание, са децата и любовта. Може да откриете в себе си учителски таланти и ще бъдете много успешни във възпитанието на собствените си деца. Опитайте се да развиете в децата си творчески умения, запознайте ги със света на изкуството и участвайте с тях в овладяването на нови игри.

В романтична връзка се опитайте да изненадате любимия човек, като му направите приятни сюрпризи. Любовната ви връзка може да преминава през период на обновяване на чувствата и затова новите впечатления няма да са излишни. Втората половина на седмицата може да е свързана с усложнения в партньорските отношения. Възможно е да почувствате, че партньорът ви ограничава и ви пречи да реализирате намеренията си. За тези, които са заети със самоусъвършенстване, това е труден период. Може да се наложи да преодолеете сериозни пречки и това може да изисква време и усилия.

БЛИЗНАЦИ:

През първата половина на седмицата за представителите на зодия Близнаци, на първо място ще бъде семейството. Може да сте съсредоточени върху хармонизирането на отношенията с близките. Не би трябвало да имате особени затруднения с любимите хора и роднините. Времето е благоприятно за подобряване на дома, подредба и козметични ремонти. Друга положителна посока могат да бъдат духовните практики, йога или автогенни тренировки в уединена среда.

Добре е да отидете в гората, да се отпуснете край водата в контакт с природата. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с влошаване на здравето. Основната причина за здравословните проблеми може да е свързана с отслабването на енергийните нива на тялото. Животът по график може да ви помогне. Опитайте се да пренаредите ежедневието си така, че да сте постоянно заети с нещо полезно. Може да постигнете много с вътрешна дисциплина и самостоятелност.

РАК:

През първата половина на седмицата на представителите на зодия Рак, може да им се наложи да общуват много и интензивно с хората около тях. Възможно е да ви въвлекат във въпроси, които не са пряко свързани с вас. Например, някой ще поиска помощ, да му помогнете в разрешаването на собствените му проблеми. Тази седмица се характеризира с чести срещи, пътувания и многочасови телефонни разговори. Възможно е приятели да организират развлекателно пътуване и да ви поканят да участвате в него.

Това може да бъде както туристическо пътуване, така и такова извън града, на село или на пикник. Във всеки случай няма да съжалявате, ще си прекарате забавно и вълнуващо. През втората половина на седмицата са възможни проблеми в приятелските и любовните отношения. Тук са възможни внезапни прекъсвания на отношенията, нови запознанства и промени в характера на отношенията. На фона на подобни катаклизми се опитайте да не се увличате по експерименти, поддържайте любовта и не я бъркайте с приятелството.

ЛЪВ:

През първата половина на седмицата финансовото състояние на представителите на зодия Лъв може да се подобри. Възможно е заплатата ви да бъде увеличена, да ви бъде даден бонус или да получите печеливша поръчка. По един или друг начин очаквайте попълнение на бюджета си с голяма сума. И това може да ви отвори нови възможности за успешно разрешаване на някои ваши материални проблеми. Например, можете да направите онези покупки, за които отдавна мечтаете.

В същото време може да успеете да закупите продукт на разпродажба с добра отстъпка. През втората половина на седмицата е препоръчително да контролирате твърдо действията си и да се опитате да запазите вътрешния си баланс, доколкото е възможно. Около вас може да има напрегната ситуация в семейството, в брака, на работа, но всичко зависи от вашата вътрешна готовност да запазите стабилност и самообладание. Тези дни изискват да сте изключително мобилизирани и събрани. Не правете резки движения, дори ако към това активно ви подтикват.

ДЕВА:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Дева, ще се чувстват комфортно само ако си осигурят независимост и свобода в решенията. Сега се чувствате напълно самодостатъчни и уверени, за да поемете отговорност за действията си. Ако сте млади и зависими от родителите, може да срещнете човек, който да ви стане морален авторитет, наставник, гуру, от когото искате да вземете пример.

Това е прекрасно време за обучение, пътуване, разширяване на кръгозора, срещи и общуване с интересни хора. Втората половина на седмицата може да донесе твърде много информация в живота ви. Препоръчително е да ограничите кръга си и да се въздържате от запознанства с нови хора. Факт е, че вероятността от конфликти с другите сега се увеличава. В полезрението ви често могат да попаднат хора с агресивни намерения.

ВЕЗНИ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Везни, трябва да бъдат по-внимателни в контактите с непознати. Въпросът е, че може да срещнете някой, който не е този, за когото се представя. Това е време, когато тайните ви недоброжелатели се активизират, така че здравият скептицизъм и недоверието при контакти ще ви бъдат от полза. Може да почувствате, че някой или нещо ви пречи да се движите напред. Опитайте се да анализирате и разберете защо възникват тези пречки - това ще ви помогне в бъдеще.

В същото време това е подходящо време за духовни практики в уединена среда. Втората половина на седмицата може да бъде напрегната за решаване на финансови въпроси. Настроението ви може да се влоши, тъй като ще трябва да пестите пари и няма да може да си купите нещата, които искате. Това е и благоприятно време за тези, които искат да отслабнат и да свалят излишните килограми. Тази седмица тялото ви ще е настроено за активно изгаряне на мастни натрупвания. При интензивно физическо натоварване този процес може да протече много по-бързо.

СКОРПИОН:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Скорпион, ще са в търсене на нови преживявания. Късметът ще бъде на ваша страна по много начини. И ще изглежда, че пред вас се отварят невероятни перспективи с богати възможности. Може да успеете значително да разширите приятелствата си и да срещнете интересни хора. Това е време на мечти, правене на планове за бъдещето и приятни изненади. Желанието за забавление и безгрижие не винаги се съчетава добре със силното желание за работа и печелене на пари.

И може да почувствате това основно противоречие остро тази седмица. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с влошаване на брачните отношения. Може би вашият партньор ще направи неочаквани неща, които ще ви объркат. Възможно е да се сблъскате със съпротива срещу вашите инициативи. Въпреки факта, че ще сте настроени твърдо да защитавате възгледите си и, ако е необходимо, ще сте готови да влезете в конфликт, постигането на желания резултат няма да бъде лесно.

СТРЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата е добре представителите на зодия Стрелец да се съсредоточат за да не пропускат изгодните възможности, които ще им бъдат предоставени от външните обстоятелства. На първо място, става дума за кариерно развитие. Може да ви бъде предложено да заемете по-висока позиция, но поради прекомерна предпазливост и липса на самочувствие може да откажете. Не винаги сте готови да приемем подаръците, които ни дава съдбата, а сега много прилича на онова време.

Това са добри дни да се подложите на медицински преглед с помощта на най-новите технологии. Ако е необходимо, ще ви бъде поставена правилната диагноза и предписано ефективно лечение. През втората половина на седмицата се препоръчва да обърнете максимално внимание на поддържането на здравето си. По това време вероятността от нараняване се увеличава и съществува риск от заразяване с инфекциозни заболявания. Причината може да се крие в отслабване на вашия имунитет.

КОЗИРОГ:

През първата половина на седмицата проблемите с престижа, авторитета и репутацията, могат да бъдат особено важни за представителите на зодия Козирог. Възможно е вашият авторитет да бъдете подложен на проверка и да трябва да защитите позициите си. Това може да са изпити или интервюта за работа. Препоръчително е да действате открито и да не бързате със заключенията. Учението ще се развива успешно.

Хубаво ще е да споделяте знанията си с другите, да участвате в преподавателски дейности и да публикувате статии. Това е подходящо време за творчество, хобита и забавления. Посещавайте концерти, клубове, развлекателни събития. Възможно е да възникнат неочаквани романтични запознанства, включително виртуални. През втората половина на седмицата може често да изпадате в неочаквани ситуации. Това е непредсказуем момент, когато ще се налага всекидневно да коригирате плановете си.

ВОДОЛЕЙ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Водолей, често могат да се сблъскват с непредвидени ситуации. Когато излизате от дома и планирате да направите нещо в даден ден, почти винаги ще правите нещо различно от това, което сте планирали. Затова най-правилното нещо в тази ситуация е да живеете ден за ден, като се подготвите бързо да реагирате във всеки момент. Опитайте се да не правите неща, които могат да увеличат риска от физическо увреждане: наранявания, натъртвания, порязвания, изгаряния.

Това е добро време за дребни ремонти у дома и селската къща. Това важи особено за инсталирането на всякакви технически иновации, осветителни тела или домакински уреди. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с трудности в кариерата. Вашите началници може да засилят изискванията за спазване на крайните срокове. Може да възникне ситуация, когато външните обстоятелства императивно ще ви принуждават да направите нещо, което не искате да правите. Но може и да нямате друг избор.

РИБИ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Риби, ще могат да проявят достатъчно гъвкавост, за да се възползват от благоприятните външни обстоятелства. Каквито и лични инициативи да предприемете, те едва ли ще повлияят сериозно на случващите се събития. Ако сте женени или имате постоянна връзка, тогава вашият партньор е човекът, на когото да възложите правото да взема важни решения, засягащи и двама ви. И в тази ситуация е по-добре вие да не се месите в нищо. Времето е благоприятно за помирение с онези хора, от които се нуждаете и с които сте били скарани.

През втората половина на седмицата се препоръчва да се въздържате от дълги пътувания и командировки. Проблема е, че в тези дни вероятността от всякакви злополуки по пътя се увеличава, вариращи от повреда на превозното средство, до проблеми с пътната полиция. Ако останете у дома тези дни, ще съхраните нервната си система в баланс. Това също е доста стресиращо време за студентите - не търсете заобиколни решения в обучението си и не нарушавайте изискванията за дисциплина.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com