Седмичен хороскоп 30 януари – 5 февруари

565 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен през тази седмица, ще успеят значително да подобрят финансовото си състояние, затова е препоръчително да насочите максимум енергия към решаване на материални проблеми. В работата и кариерата, всичко ще е стабилно. Това, ще е най-успешната област, която ще ви помогне в решаването на други жизненоважни въпроси. При условие че имате пари, ще може да разширите възможностите си. Ако имате много свободно време, освен основната си работа, тогава може да си потърсите допълнителна работа – ще имате късмет в това.

Тази седмица нуждата да направите нещо със собствените си ръце, ще се увеличи. Добре е да се заемете с някаква практична работа, в която може да вложите своите умения и майсторство. Паралелно през почивните дни са възможни финансови загуби или имуществени щети под една или друга форма. Може би вашето движимо имущество, ще бъде повредено по някакъв начин, счупено. Възможно е домакински уред да се развали и да възникне спешна нужда от ремонт или закупуване на нов и това да натовари вашият бюджет.

♉ ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец тази седмица, може да поискат да променят нещо във външния си вид, за да впечатлят другите и да се харесат на себе си. Това важи особено за дамите. Препоръчително е по-често да се вглеждате в огледалото и добре да обмислите как да подобрите своя имидж. Едва ли ще минете без посещение в салон за красота или фризьор.

Може да пожелаете да се върнете към стария си стил. Нараства ролята на приятелите и познатите във вашата среда. Възможно е да отидете в клуб или на развлекателно събитие и да си прекарвате добре там. В края на седмицата може да се сблъскате с трудности във външни обстоятелства, които ще се превърнат в сериозна пречка за вашите инициативи. На първо място, това може да е свързано с професионалната дейност, когато ръководството няма благосклонно да приеме вашите инициативи.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, може да постигнат много по отношение на кариерата и личните постижения. Възможно е да срещнете човек, който ще ви осигури покровителство, тайна подкрепа. Това ще бъде много полезно, защото около вас могат да се появят недружелюбно настроени хора, общуването с които няма да ви даде нищо положително и ще имате нужда от защита.

Това е подходящо време за духовни практики, отработване и преодоляване на вътрешни психологически комплекси. Възможно е да се заинтересувате от мистериозни и тайнствени явления, интересът ви към четене на детективска и езотерична литература ще се засили. В края на седмицата избягвайте общуване с непознати в интернет и още повече да се срещате с такива хора на живо. Всичко това може да повлияе негативно на вашата репутация, а думите, които сте казали, да се обърнат срещу вас.

РАК:

Представителите на зодия Рак тази седмица, ще успеят да постигнат стабилност в партньорството. Ако сте имали проблеми в отношенията с партньора, сега е моментът да се изясните и да се споразумеете по най-спорните въпроси. Вашите приятели и познати, ще играят важна, положителна роля в това - вслушайте се в техните съвети. Семеен приятел може да се превърне в посредник и миротворец и да ви помири. Тези които обичат да общуват в социалните мрежи на интернет, могат да се запознаят с интересни хора, комуникацията с които може да доведе до приятелство или партньорство в реалния живот.

Същевременно се опитайте да сте реалистични в своите планове. Основавайте се винаги на своите реални финансови възможности. В края на седмицата, през почивните дни, не е препоръчително да посещавате развлекателни мероприятия, клубове. Отношенията с приятели и особено с приятелки могат да се влошат в резултат на спонтанни спорове и стресови ситуации. Освен това по това време може да се наложи да направите корекция в някои от своите планове.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв тази седмица, ще могат да действат целенасочено и много практично. Основното условие за успех е да имате ясна и конкретно формулирана цел. Ако сте изправени пред голяма и сложна задача, разделете пътя към нея на няколко малки етапа и ги решете, последователно преминавайки от един към друг. Така стъпка по стъпка, ще постигнете успех във всяко дело. Това също е добър момент за почистване на жизненото пространство около вас.

Препоръчително е да изхвърлите старите ненужни вещи. Това ще помогне за привличането на нови хора и обстоятелства в живота ви, ще донесе известно обновяване и ще подобри цялостното ви благосъстояние. В края на седмицата е възможно нарастване на напрежението в отношенията с брачния партньор или колеги. Може би ще разберете, че възгледите ви за някои фундаментални неща се различават значително. Това не е най-доброто време за подписване на каквито и да било договорни задължения с партньори.

ДЕВА:

Семейните представители на зодия Дева тази седмица, ще успеят да коригират отношенията си в посока на тяхното подобряване. Факт е, че вашият партньор ще бъде готов за някои промени в поведението си към вас и ще е необходима ответна реакция от ваша страна. Факторът, който ще поддържа и стабилизира вашата връзка, ще са децата. Съгласявайки се помежду си за единен подход към тяхното възпитание, по този начин ще подобрите брачните си отношения.

За влюбените може да настъпи положителен напредък към по-нататъшното сближаване и узаконяване на отношенията. През седмицата се опитайте да действате открито, избягвайте тайните или незаконни дейности и пазете репутацията си. В края на седмицата е препоръчително да обърнете специално внимание на здравословното състояние. Вероятността от настинки и вирусни инфекции се увеличава, особено ако по това време сте на път.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни тази седмица, трябва да обърнат повече внимание на здравето си. Необходимо е да засилите превантивните мерки, редовно да правите упражнения за загряване и да се закалите. Особено важно е да спазвате ежедневен режим. Ако досега не сте живели по график, но отдавна мечтаете да преминете към такъв начин на живот, тогава е време да го направите. Факт е, че тази седмица може да придобиете нови полезни навици, които да заменят вредните стари. А новият начин на живот просто в много отношения се състои от система от нови привички.

Времето също е благоприятно за решаване на семейни и битови въпроси. Ако имате проблеми при получаването на наследство, тогава те може да се разрешат положително. Освен това има вероятност да бъдете одобрени за ипотечен кредит. В края на седмицата е препоръчително да избягвате хазартни игри, по специално заобикаляйте отдалеч игралните клубове. Проблема е, че в тези дни може да почувствате усилено желание за риск, хазарт и след като започнете да играете, ще ви бъде трудно да спрете.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, може да преживеят съживяване на романтичните отношения. Тези, които имат любим човек от дълго време, ще почувстват повишена нужда да узаконят тази връзка със законен брак. Вашият партньор може да иска същото. Това е подходящо време за обявяване на годеж, както и за провеждане на тържествена сватбена церемония. Необвързаните имат добри шансове да срещнат своята половинка.

За да се случи това обаче, трябва да бъдете по-активни, да посещавате развлекателни събития, кина, концерти, дискотеки и клубове, не се отказвайте приятелски събирания. Като цяло тази седмица, ще премине в емоционален подем, с много вълнуващи контакти. В края на седмицата обаче, е възможно засилване на противоречията в партньорствата. Това важи особено за семейните двойки, живеещи в един дом с родителите. Противоречията между поколенията могат само да увеличат различията между съпрузите. В тези дни е по-добре да се въздържате от приемане на гости у дома.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелците тази седмица, ще ги вълнуват предимно практични въпроси. И точно това е темата, в която ви очаква успех. За вас ще бъде много важно, да почистите и подредите жилищното си пространство. Става дума за подобряване на условията на живот, както и да направите живота си по-уютен и комфортен. Има определена връзка между чистотата в дома и здравето.

Колкото по-чисто и подредено е всичко около вас, толкова по-добре ще се чувствате. Доходите могат да се повишат значително. Наличието на свободни пари, ще ви позволи да направите важни покупки. В края на седмицата е препоръчително да обърнете внимание на здравето си. През това време тялото ви може да е отслабено и податливо на инфекции. Обличайте се според времето, избягвайте студа. Не трябва да се претоварвате и на работа.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог тази седмица, е важно да обърнат внимание на личностното си развитие. Може да се насочите към творчески хобита или други увлечения. Възможно е в тези дни, да откриете нова вълнуваща дейност. Но най-голямото ви увлечение може да стане нова страст в живота ви, да се влюбите. Необвързаните могат да срещнат сродна душа и това да бъде началото на бързо развиваща се романтична връзка.

Няма да ви напуска усещането за празник в живота и емоционално щастие. Възможно е тази седмица да успеете да възобновите прекъсната връзка - това е доста вероятно, ако сте съхранили чувствата си към бивш любим човек и искате да върнете в своя живот. В края на седмицата е препоръчително да не харчите много пари за подаръци и сувенири. Проблема е, че подаръците, купени в тези дни, едва ли ще бъдат успешни. Същото се отнася и за закупуването на играчки за децата.

ВОДОЛЕЙ:

Тази седмица, семейната атмосфера, ще привлича представителите на зодия Водолей със своя уют и комфорт. Това е чудесно време за решително подобряване на отношенията в семейството - това важи особено за тези, които наскоро са имали проблеми у дома. Ще успеете да постигнете помирение и да възстановите хармоничните отношения. Също така е добър момент да се върнете към решаването на онези въпроси, които преди не сте успявали да завършите поради материални причини.

Тази седмица финансовото ви състояние ще се подобри значително. Това е подходящо време за закупуване на домакински уреди и битови предмети за дома. Все пак в края на седмицата, е препоръчително да не влизат в спорове с по-старото поколение. Опитайте се да бъдете по-толерантни и тактични в семейното общуване, дори ако нещо не ви харесва.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби тази седмица, ще бъдат настроени за активно общуване с хората около тях. Ще имате повишена нужда да научите последните новини за онези хора, които са част от ежедневния ви кръг на общуване. Следователно, може да прекарате много време в разговори по телефона и срещи в кафенета. Може би в полезрението ви, ще се появят хора, с които не сте общували отдавна и ще имате за какво да говорите и да си спомните.

Жаждата за нови преживявания може да ви тласне на път. Не се отказвайте от вълнуващи пътешествие с цел забавление. Добре е да използвате това време за обучение и личностно развитие. В същото време в края на седмицата, може да проведете неприятен разговор. Възможно е да чуете някои слухове, интриги, които да развалят вашето настроение. Опитайте се да бъдете над всичко това, не се поддавайте на провокации - всички тези проблеми ще свършат много бързо, ако вие сами, не развивате активно тази тема.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук