Седмичен хороскоп 31 октомври – 06 ноември

741 преглеждания

Какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен може да се сблъскат с финансови проблеми тази седмица. Липсата на пари за ежедневни нужди, ще е временно явление, което може да бъде преодоляно чрез намаляване на разходите и спестяване. Ще успеете да рационализирате домакинската и ежедневната работа. Може би основната трудност на настоящия момент, ще е свързана с желанието да получите материални блага днес, сега, веднага, независимо дали има достатъчно финансови средства. Нежеланието да изчакате и спестявате, води до живот извън възможностите, живот на заем, в дългове.

В тази връзка може да почувствате дисбаланс в енергийния баланс на тялото, например- повишено чувство на слабост, умора - в крайна сметка нарушението на финансовия баланс е пряко свързано с енергията на тялото. Седмицата също е неблагоприятна за планиране. Проблема е, че в тези дни може да се сблъскате с непредвидени обстоятелства, в резултат на които може да понесете загуби. Не е желателно да участвате в спортни състезания, тъй като има вероятност от нараняване.

ТЕЛЕЦ:

Обвързаните представители на зодия Телец тази седмица, могат да се сблъскат с противоречия в отношенията с партньора. Една от най-вероятните причини за несъгласие, може да са споровете по финансови въпроси и къде и за какво, трябва да се харчат пари от семейния бюджет. Ако имате деца, може да се наложи да харчите пари за тях, а брачните партньор ще бъде фокусиран основно върху задоволяване на основните нужди на детето и след това ще мисли за себе си.

Също така е подходящо време за посещение на театър, цирк или концерт. В този период също е препоръчително да поемете отговорност за партньорските си отношения и да правите каквото трябва. Опитайте се да не планирате сериозни съвместни дела с половинката си през тези дни, тъй като ще ви бъде трудно да се споразумеете и да действате заедно.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци, могат да се сблъскат с влошаване на здравето тази седмица. Това може да се дължи на отслабена имунна система. Тези дни тялото ви може да изпита енергиен спад, така че се опитайте да разпределите равномерно физическия и психическия стрес. Важно е да се поддържате във форма и да отделяте време за профилактика на болестите. Вероятността от настинки и инфекциозни заболявания се увеличава.

Необходимо е да засилите превантивните мерки и да разпределите равномерно натоварването. Например пренапрежението на работното място, може да доведе до влошаване на здравето и спад във вашата производителност. Всичко, от което се нуждаете сега, е спокоен и умерен начин на живот в семейния кръг сред роднини и приятели. Именно у дома ще се чувствате най-комфортно. И тук вашето здраве ще се подобри както никъде другаде. Следователно изключително неохотно ще напускате дома, в случай на необходимост.

РАК:

Тази седмица на представителите на зодия Рак им предстои необичайно повишена интелектуална активност. Възможно е да поискате да попълните празнините си от новини и информация, поради което контактите ви с хората около вас могат да станат много интензивни и разнообразни. Може би ще прекарате много време в телефонни разговори, пътувания, контакти, срещи. Учениците ще бъдат привлечени към ученето.

Необвързаните могат да срещнат представител на противоположния пол по време на пътуване, с когото да започнат романтична връзка. В същото време може да живеете в различни градове и да трябва често да пътувате за срещи. Почивните дни е най-добре да прекарате в домашна семейна атмосфера - там ще се чувствате по-комфортно. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с нестабилност в любовта и в интимните отношения. Вашите желания и възможности може да не съвпадат, с желанията и възможностите на любимия човек.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв ги очаква натоварена работна седмица. В същото време в семейството ще се появят спешни дела, чието решаване също ще отнеме време. В резултат на това може да се разкъсвате между дома и работата и цялата седмица да прекарате в това интензивно занимание. В работата са възможни проблеми, тъй като шефовете могат да изразят недоволство от вас и често да предявяват неразумни изисквания. Домакинските задължения ще ви доставят радост, затова, за да избегнете стреса, се препоръчва да поставите домакинската работа на първо място.

Безусловен положителен резултат от вашата работа, ще бъде увеличаване на доходите и подобряване на финансовото ви състояние. Парите ще са единствената компенсация за това, което трябва да търпите и правите на работа. Ако живеете с родителите си в един дом, тогава за момента е по-добре да се въздържате от лични инициативи и бъдете неутрални ако възникнат вътрешносемейни спорове. В тези дни е крайно нежелателно да приемате гости у дома.

няма

ДЕВА:

Представителите на зодия Дева през тази седмица е добре да поемат отговорност за случващото се и да са по-инициативни при осъществяване на своите намерения. Сега изходът на делата зависи от вас самите, а не от някой друг. Най-важната тема на седмицата може да бъде общуването с другите, контактите и ученето. Способността ви да правите разумни преценки и оценки и да вземате правилни решения ще се увеличи.

Добре е да анализирате кои хора са полезни и кои не за вас. Може би осъзнавате, че контактът с някои хора е не само безполезен, но и вреден за вас. Такива контакти могат да отнемат време, усилия, ресурси и да ви изнервят. Може да се откажете от такива контакти веднъж и завинаги, като прекъснете отношенията с тези хора. Също така не забравяйте да се погрижите за здравето си. В тези дни се увеличава вероятността от възпалителни заболявания на дихателните пътища.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни тази седмица, може да се наложи да отделят много време и усилия за решаване на материални проблеми. Вашите желания да купите това или онова, могат да противоречат на вашите възможности. Освен това, може да почувствате липса на енергия, свързана с физическа слабост и умора. За възстановяване на енергийния баланс се препоръчва да не се претоварвате и да изразходвате енергията си по-равномерно. Също така е подходящо време за изучаване на духовни практики, насочени към регулиране и самоконтрол на вътрешните функции на тялото.

Тези, които практикуват йога, чигонг, автогенно обучение, ще могат да възстановят вътрешния си баланс. Опитайте се да се усамотявате по-често и да прекарвате време в спокойно съзерцателно състояние. През уикендите е добре да спортувате, да се занимавате с творчество и да отделите време за хобито си. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за вземане на финансови решения. Тези дни ще сте склонни към прибързано и необмислено харчене на пари. Може да направите покупки, за които в последствие ще съжалявате.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, ще бъдат ориентирани на самостоятелни инициативи. Може да се наложи да се справите с разногласия в отношенията с половинката или колеги. Вашите предложения и инициативи може да не намерят подкрепа и разбиране от страна на брачния партньор и обратното, това, което предлага партньорът, едва ли ще ви хареса. Тази липса на разбирателство, може да доведе до конфликти.

Важна положителна роля в помирението на страните може да изиграе човек, който е приятел на семейството и който поддържа приятелски отношения с двама ви. Такъв посредник може да стане един вид миротворец, чието мнение ще се възприеме като високо авторитетно. Ако не сте обвързани, тогава приятелствата могат да бъдат източник на положителни емоции за вас. Тези, които обичат дълго време да сърфират в интернет, ще могат да намерят виртуални приятели, при общуване в социални мрежи или във форуми.

СТРЕЛЕЦ:

За представителите на зодия Стрелец тази седмица е много важно, да осъзнаят ясно своите непосредствени задачи и да се настроят на методично движение към постигане на целта. Това ще ви позволи да мобилизирате своите физически и интелектуални ресурси и постигнете сериозни резултати. Не всичко обаче, ще е лесно. Може да почувствате, че външните обстоятелства ограничават вашата дейност. Сякаш някой или нещо ви пречи, забавя, поставя пръчки в колелата на вашите начинания.

Но това може да са и вашите вътрешни психологически комплекси, които ви пречат да действате смело и отговорно. При липса на целенасоченост и мотивация за действие, може да почувствате влошаване на здравето, до нежелание да напуснете леглото. Втората половина на седмицата, напротив, е изключително неблагоприятна за контакти с околните. Това важи особено за лични разговори със случайни познати. В този случай вашите думи, могат да бъдат използвани срещу вас.

КОЗИРОГ:

За представителите на зодия Козирог тази седмица ще премине по нестандартен сценарий, тъй като могат да възникнат различни неочаквани събития, които не се вписват в плановете ви. На първо място, това може да се отнася до отношенията с любимия човек и някой от вашите приятели и познати. С всеки от тях поотделно може да имате доста добри отношения. Въпреки това приятелството и любовта, не трябва да се смесват.

Например, една вечер с любимия човек в приятелска компания може да доведе до спонтанен конфликт между него и някой от вашите приятели. И ще трябва да търсите компромис и може би, да направите труден избор в процеса. Уикендите са добри за пазаруване и общуване с родителите. Втората половина на седмицата може да внесе фактор на нестабилност в отношенията ви с приятели. Особено нежелателно е да заемате и давате пари назаем – ще бъде проблематично да си върнете тези пари обратно.

ВОДОЛЕЙ:

Представителите на зодия Водолей тази седмица, може да почувстват, че са затрупани от работа, както у дома, така и на работното място. За да се справите със ситуацията, ще трябва коренно да промените ежедневието си и да увеличите темпото. Планирайте внимателно задачите си, като ги подреждате по приоритет. И методично се концентрирайте върху всеки от случаите, преминавайки от един към друг.

Ако оставите всичко да се развива от само себе си, тогава ще изпитате повишен стрес както на работа, така и у дома. Почивните дни използвайте най-добре за саморазвитие. Втората половина на седмицата е белязана от дни, в които инициативите ви могат да бъдат наказуеми. На първо място, това се отнася за отношенията с началници. Външните обстоятелства през тези дни ще бъдат неблагоприятни. За да постигнете нещо, ще трябва да положите много повече усилия от обикновено.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби тази седмица, могат да усетят че отношенията в партньорството осезаемо се подобряват. Това се отнася както за брака, така и за отношенията с колеги. Отношенията с вашата половинка, сега е най-добре да градите на разумна, рационална основа. На първо място е необходимо да обсъдите всички проблемни въпроси, за да се постигне компромис. Моментът е подходящ за трезв подход към отчитане на интересите на всеки от партньорите и разработване на съгласувани решения.

В същото време трябва да се отбележи, че в брачните отношения може да няма достатъчно топлина и любов и всичко да се основава единствено на сметки. Трябва също да се отбележи, че най-трудната тема може да бъде връзката с отношенията с роднини, както от ваша страна, така и от страна на вашия брачен партньор. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с усложнения в отношенията с представители на закона. Бъдете изключително внимателни, когато шофирате. Нарушаването на правилата за движение може да доведе до глоби.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук