Седмичен хороскоп 6 – 12 февруари

1114 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен тази седмица, трябва да се научат как да балансират работата и свободното време. Интензивната работа, към която сега сте много склонни, изисква адекватна почивка, за да може напълно да възстановите изразходваните сили. Освен това моментът е подходящ за втора работа, извънредни поръчки, което допълнително ще укрепи финансовото ви състояние. Що се отнася до личния живот, влюбените може да изпитат пристъпи на ревност.

Ще ви се струва, че човекът, когото обичате, крие нещо от вас. Опитайте се да се доверите на своята половинка и всичко ще бъде наред. Тази седмица нуждата от нови знания и впечатления, ще се увеличи. Най-добрият начин да задоволите тези нужди, е да започнете самостоятелно да изучавате темата, която ви интересува. Не правете големи планове за кариерно развитие. Бъдете реалисти относно възможностите си на този етап и не се доверявайте много на обещанията на началниците.

♉ ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец тази седмица, ще бъдат въвлечени в активно взаимодействие с приятелите. Може би, ще отидете на едно вълнуващо пътешествие с тях. Това е подходящо време за участие в творчески фестивали, конференции, срещи и обмен на мнения със съмишленици. Може да започнете самостоятелно да изучавате някои теми, в съответствие с вашите предпочитания. Най-проблемният момент на седмицата, ще е свързана със семейните отношения. Може би, те няма да одобрят вашите хобита и факта, че сте готови да прекарвате много време със своите приятели.

Паралелно с това, може да изпитате положителни промени в кариерата. Успехът обаче няма да дойде сам, за това ще трябва да работите усилено, показвайки определен предприемачески дух. Може би външните обстоятелства, ще се променят бързо, ще трябва да действате напористо и смело. Отношенията с приятели и съмишленици, ще бъдат стабилни и надеждни. Предпочитайте контактите със стари верни приятели – те няма да ви подведат.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци през тази седмица, ще успеят да демонстрират на другите способност за постигане на своите цели, използвайки дипломатичните си умения. Понякога, за да постигнете това, което искате, не е нужно да пробивате стени и да влизате в конфликти. Сега може да убедите опонентите си да действат по начин, който е изгоден за вас. Освен това, колкото по-меко и дипломатично убеждавате другите, толкова по-голям ефект, може да постигнете. Не забравяйте, че сега ще бъдете в центъра на вниманието, вашите думи и поведение със сигурност, ще бъдат забелязани и оценени от другите.

Затова се опитайте да направите благоприятно впечатление - това ще увеличи репутацията ви и ще е във ваша полза. Не трябва да влизате в диалог с хора, чието поведение може да ви се стори неадекватно. В личния живот – не се очакват промени. Вече почти нищо не зависи от вашите лични инициативи. Всички основни събития, свързани с вас, ще се развиват от само себе си. И като цяло външните обстоятелства, ще бъдат във ваша полза. От вас се изисква, да се носите по течението и да не се намесвате активно в хода на текущите събития.

РАК:

Представителите на зодия Рак тази седмица, ще почувстват, че пред тях се отварят нови перспективи в живота. Ще се радвате на авторитет сред другите и те ще са готови да ви помогнат по всякакви въпроси. Всъщност не е нужно да правите нищо специално, защото самите обстоятелства, ще са във ваша полза. Отношенията ще се подобряват. Вашият партньор с готовност, ще поеме отговорност за важните въпроси.

Отношенията с приятелите, също ще са отлични. Единствената тема, която може да ви стресира до известна степен, са финансите. Възможно е да нямате достатъчно пари, за да посрещнете нуждите си. Може би, ще се окажете в плен на собствените си илюзии. Особено подвеждащи могат да бъдат вашите представи за чувствата на любимия човек в романтичната връзка. Ако сте имали съмнения относно здравословното си състояние, време е да се прегледате и да изясните нещата. Вашият организъм сега, ще има висока степен на възстановяване от стресови ситуации.

ЛЪВ:

За представителите на зодия Лъв тази седмица, е добре да не предприемат самостоятелни действия по важни въпроси. Сега може да ви е трудно да си съставите правилна представа за текущите дела. Това важи особено за финансовите проблемите. Опитайте се да не поемате отговорност за управлението на парите на други хора. Това е добър момент за медицински преглед, начало на курс на лечение. Ако имате проблем с наднорменото тегло, тогава е време да започнете диета - положителният ефект от нея няма да закъснее.

Нещата в работата, ще се развиват положително. Това е особено вероятно, ако вашата фирма е подложена на структурни трансформации и кадрови размествания. В резултат на промяната, може да се появи добър шанс за повишение. Вашите романтични отношения, ще се развиват успешно. Любимия човек може да ви направи предложение за брак. Периода е добър за обявяване на годеж и планиране на брак. Във всеки случай вашите любовни отношения, ще направят крачка напред към тяхното законно оформяне.

ДЕВА:

Представителите на зодия Дева тази седмица, ще успеят да подобрят или възстановят своите отношения с партньора. Ако напоследък бракът ви е в криза, сега е подходящ момент да внесете мир и хармония. Опитайте се да погледнете на своя любим човек от различна страна и да си припомните всичко, което ви е свързвало. Сега можете да обсъдите всички спорни въпроси в спокойна и приятелска атмосфера и да стигнете до компромисни решения.

Това е изключително добро време за влюбените. Възможно е да осъзнаете, че е време да преминете към по-сериозно ниво на връзката. Не са изключени любовни признания, предложения за брак, годеж и сватбено тържество. Използвайте свободното си време за посещение на концерти, клубове и всякакви празници. Добре е да се заемете с подобряване на жилищните си условия и лично пространство. Възможно е на гости да ви дойде голяма и шумна компания.

ВЕЗНИ:

На представителите на зодия Везни тази седмица се препоръчва, да подредят нещата у дома и на работа. Може да разчитате на ефективната помощ на членове на семейството и роднини. Периода е добър за ремонти и строителни дейности, може да започнете да строите къща или стопански постройки на своя парцел. Родителите, може да поискат да ви препишат наследство. Добър момент за ипотечни заеми.

Междувременно тази седмица, не е благоприятна за поддържане и развитие на приятелските отношения. Възможно е да има нечестност или измама от страна на онези хора, които смятате за свои приятели. Въздържайте се от участие в приятелски партита. За необвързаните новите запознанства могат да ги насърчат да ходят често на срещи и това ще им достави приятно вълнение. Делата ще вървят добре, включително в професионалните дейности. Грижете се за репутацията си на работа, не давайте поводи за съмнение.

СКОРПИОН:

За влюбените представители на зодия Скорпион тази седмица, настъпва време за вземане на важни решения относно съдбата на техните отношения с любимия човек. Всъщност може да се реши въпросът дали любовта ви има бъдеще, дали връзката трябва да премине на по-сериозно ниво. Ако имате намерение да предложите брак или смятате да предприемете някои стъпки, да подтикнете партньора към такова решение, тогава тази седмица нещата ще се изяснят.

Необвързаните могат да се отправят на туристическо пътуване и там да срещнат интересен човек. В хода на завладяващата комуникация, може да почувствате, че в душата ви се зараждат романтични чувства. Настоящата седмица може не само да укрепи старите романтични връзки, но и да ви събуди за нови чувства. Най-голямото предизвикателство на този период е възможно да бъдат отношенията ви с другите. Не трябва да доверявате личните си тайни на случайни познати. Вашите думи може да бъдат изтълкувани погрешно и това да се отрази негативно на вашата репутация.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец тази седмица, ще имат всичко необходимо, за да направят живота си и своя дом по-уютен и комфортен. Вашето семейство, родители и близки роднини, ще бъдат в основата на вашето благополучие. В семейството, ще цари топъл психологически микроклимат, основан на взаимно разбирателство и грижа един към друг. Следователно домашната работа няма да създава проблеми - всички заедно ще я вършите и ще си помагате. Добро време за закупуване на мебели и домакински уреди за дома – финансовото ви състояние ще ви позволи да направите това.

Може би, роднини ще ви дойдат на гости и ще си прекарате чудесно с тях. Периода е проблемен за тези, които планират пътуване или вече са на туристическо пътешествие. Бъдете внимателни, при обработката и съхраняването на документи. Много въпроси, ще се решат успешно. Не се колебайте да се обърнете към други хора за помощ, смело включете своите бизнес връзки за решаването на належащите проблеми - няма да ви бъде отказано. Вашите интелектуални способности, ще се усилят.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог, е добре да използват тази седмица за личностно развитие. На първо място става дума за вашето образование, учене. Може да се запишете на курсове или самостоятелно да изучавате теми, които ви интересуват. Освен това ще почувствате, че отсега нататък сте готови да поемете повече отговорност и да започнете нов бизнес по свое усмотрение. Това е особено важно за по-младите, които искат да се утвърдят в нещо. Добро време за реализация на творческите способности, участие в конкурси, спортни състезания.

Може да опитате да промените своя имидж. Добре е да започнете цикъл на физически упражнения, като посещавате фитнес. Въздържайте се от финансови операции, включващи използването на пари назаем или пари на други хора. Не всичко ще е наред в романтичните отношения. Въздържайте се от разговори с любимия човек по финансови въпроси, за нивото на доходите и за това, кой и как харчи пари - на тази основа може да възникнат разногласия между вас и да се стигне до конфликти.

ВОДОЛЕЙ:

Представителите на зодия Водолей, може значително да подобрят финансовото си състояние през тази седмица. Възможно е да имате успех в професионалните дейности или да получите пари от близки роднини. Освен това може да започнете втора работа или да работите извънредно. Във всеки случай възможностите ви за закупуване на стоки и продукти, могат да се разширят. Добре е да инвестирате в подобряване на жилищните условия. Свободното си време използвайте за почивка и релакс.

Препоръчително е да отидете на някое тихо и уединено място, където да може да си починете добре от ежедневните грижи и проблеми. Периода не е най-доброто време за брачните отношения. Може да ви се струва, че вашият партньор крие нещо от вас или не ви казва. Възможно е в полезрението ви да се появят нови хора, съмишленици. Ще се интересувате от колективни и социални дейности, не е изключено участие в обществено значими събития. Разширява се кръгът на приятелското общуване, вероятни са перспективни запознанства.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби тази седмица, могат да бъдат заобиколени от приятели и познати, готови по всяко едно време да им окажат необходимата помощ и съдействие. Това обаче не означава, че трябва да разчитате на другите за всичко и сами да заемате пасивна позиция. Напротив, добре е да поемете лична инициатива, да действате като генератор на идеи и вдъхновител на другите за нови неща. Това също е добър момент да преразгледате собствената си позиция по отношение на някои важни основни моменти в отношенията с приятели и познати.

Ако сте разбрали, че някъде и по някакъв начин не сте били прави, тогава винаги може да се извините и да промените линията си на поведение - сега е точното време за това. Бъдете внимателни с диетите, не забравяйте да проверявате годността на продуктите. Вътрешната честност и отговорният подход към всякакви практически въпроси, ще ви помогнат да успеете да постигнете целите си. На първо място, трябва да очаквате положителни промени в кариерата. Отношенията ви с началниците може да станат по-доверчиви.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pexels.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук