Седмичен хороскоп до 10 май: Пазете се от некоректност в работата и любовта

887 преглеждания

Ще ескалират съмнения, пред нас ще се разкрива втори план, който се разминава с очакванията ни

Слънцето е в Телец и продължава да ни фокусира върху чисто финансови приоритети. Водеща тема ще бъде да стабилизираме или подобрим материалното си положение и в този процес ще търсим и намираме доста оригинални начини, за да канализираме събитията в една по-положителна посокa, пише horoskop-astrom.com.

В личен план - ще използваме интуицията си, тайна или неочаквана опека, можем да се добираме до паралелни, скрити или нерегламентирани доходи или пък все от някъде ще се намира да се запълват пробойни.

В глобален аспект ще се вземат социални мерки, които ще се отчитат за положителни, правилни, действащи стабилизиращо или обогатяващо за всеки различно.

На този фон се стига до пик от някакви възможности ,които вече са зададени и отново на чисто материална тематика. Този своеобразен таван от шансове ще бъде показан в дните на Пълнолунието на 7 и 8 май. През това време се разкрива онова, което ни помага да печелим, но и препятства придобиването на средства или нещо ценно за нас - в един по-широк смисъл.

Венера - „владетелка на парите и любовта, на всичко скъпо за нас“ е забавила скорост и почти е спряла във видимото си движение и предстои да се обърне в ретроградна на 13 май. На практика това астрологично влияние ще ни подтикне да преосмислим взети решения в миналото и засягащи горе-изброеното, което е под властта на Венера. Ще ескалират съмнения, вероятно и не без причина, постепенно пред нас ще се разкрива някакъв втори план, който е скрит и ни влияе, разминава ни с очакванията. Това може да са грешки, пропуски или направо измами.

През цялата седмица трябва да се пазим от вид некоректност - в любовта, в парични потоци, налага се да се пазим и да бъдем внимателни при подписването на финансови документи, а най-добре да отложим за след 25 юни, ако това въобще е възможно. Все пак някой събития ще следват и своя естествен ход и със съответните последици.

В оптимален вариант - препятствия по пътя ни помагат да надникнем отвъд видимото, да открием първопричините на някой разочарования по чисто финансови въпроси или пък в любовта. За някой това ще означава късане на договори или отношения или придобиване на ключова информация, която ще преобрази онова, което има - в общ смисъл. За други - следствие на разгадана нечестност ще се появи шанс да се върне нещо изгубено, тази тенденция ще се усилва и през следващата седмица.

Още в началото на седмицата Меркурий най-накрая ще догони Слънцето, това ще подейства на времето, което ще продължи да се стабилизира и да се затопля, ще повлияе и на егото, волята ни, така че предстои период, през който ще можем да материализираме голяма част от идеи, към които сме се стремили през изминалите седмици.

Овен

Водеща тема продължава да бъде материалното  ви благосъстояние, възможност да стабилизирате или подобрите финансите си. Сега се появяват шансове да откриете допълнителни, нерегламентирани или паралелни източници за печалба, а в друг случай- парични потоци могат да идват към вас по един почти магичен начин, включително и от вид опека от определени личности.

Интуицията ви е много силна, както и финансовия усет - възползвайте се по оптимален начин.

Идеи, които са ви спохождали през изминалите седмици и пак така засягат ресурсите ви- през тази седмица могат да се материализират.

С пик от новини и събития около Пълнолунието на 07 и 08 май разбирате какво помага и препятства печалбите ви.

Същевременно повечето от вас ще са силно концентирани върху някаква скирата информация или неявни ерозивни влияния. В оптимален вариант- това ще ви помогне да идентифицирате вид измами и да се предпазите. Но все пак е полезно да се пазите от манипулации и подвеждане.

Също- при подписване на финансови документи, на този етап е добре да отложите, ако условията позволяват.

Ако има нещо нелоялно- във връзките ви, лични или делови, то също ще започне да изплува, за да вземете мерки.

В оптимален вариант- преоценявате онова, което е истински стойностно за вас и много скоро ще се „върнете назад“, ще размислите, за да се справите с грешки и пропуски, там, където ги има.

Телец

През тази седмица влиянието ви върху околните расте, думите ви имат все по-голяма чуваемост и отражение, вашата социална активност също се увеличава и със съответните последици, които в повечето случаи ще ви помагат да материализирате ваше съкровено желание или ваши идеи възникнали през изминалите седмици…

Каквото и да е, вие сте в силен период да зададете едно голямо ново начало в живота, степента на успехи и посоката на развитие много зависи от собствените ви амбиции, кои са съкровените ви мечти, в които ще вложите тази мощна енергия.

Имате на кого да разчитате, появяват се хора, които докосват сърцето ви и са насреща, ако имате нужда от това.

Все пак може да има и лица, които ви действат психологически по начин, който по скоро напомня за манипулация. Внимавайте, „отсявайте сеното от плявата“, за да се предпазите от вид некоректност, която е способна да ви нанесе щети- чисто материални, но не само.

Повишени разходи през тази седмица са доста вероятни, нека това да е стимул да набележите пробойните и да ги отстраните, също да си изградите стратегия, която ще ви помогне да се справите с това положение. На първо място този процес може да ви подтикне да преосмислите вече взети решения, за да избегнете бъдещи загуби. Също- това може да ви помогне да си върнете нещо изгубено, може да инвестирате в себе си и така да отиграете по най-правилен начин аспектацията на звездите, помислете и някой шансове ще изплуват на повърхността, има вероятност за това.

Близнаци

Вие приключвате една лична година, а този процес много често е свързан с преоценки на миналото, по един естествен начин вие ще се концентрирате върху онова, което се материализира, носи ви успехи- доказано във времето е печелившо, устойчиво, допринася за доброто ви обществено положение.

Но ако има обстоятелства, които по-скоро действат деструктивно на социалния ви статус, кариерно развитие или пък репутация като минимум, то тези обстоятелства ще ви фокусират силно върху себе си и много скоро ще ви подтикнат да преосмислите минали решения, дори линия на поведение, онова, което отчитате за ценно- ще придобие нова стойност и ще изисква корекция.

На този етап вие все още можете да влияете, от следващата събитията ще се движат по-скоро по инерция, възползвайте се сега от някой шансове…

Звездите ви помагат да откривате обходни, тайни пътища към вашите цели, така че да превъртате някой предизвикателства в полза, а ключът към успехите ви е да се договаряте, да получавате опека от влиятелни личности, хора, които влияят на благосъстоянието ви. Ще имате такава възможност.

Ако действате в тази посока- получаване на опека от страна на влиятелни личности- вие ще я получавате, ще превъртате предизвикателствата в полза и дори ще печелите в обективно сложна среда на съществуване.

При всички случаи сега можете да подобрите финансовото си състояние, да се сдобиете с онова, което желаете или да сбъднете съкровено желание, но за целта се изисква висока адаптивност, промени, анализи…Повечето от вас ще успеят да се справят и по горе описания начин.

Рак

Вашата социална активност расте, а това ще ви помогне да привличате все по-широк кръг от хора, които ви подкрепят, вашите планове стават по-смели, а вие сега можете да очертаете и по-далечни перспективи за собственото си развитие и според подкрепата, до която успеете да се доберете.

Появяват се личности, които ви правят интересни, полезни предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете.

Налага ви се да се доказвате повече в колектив поради нараснала конкуренция или сменени условия на съществуване. Каквото и да е, сега имате отлична възможност да утвърдите авторитета си в колектив, да създадете или укрепите връзки, на които ще разчитате после дълго и те ще се превръщат в мост към вашите успехи.

Общуването с хора стоящи далеч от вас /буквално или в по-общ смисъл/- също ви кара да мечтаете, дава ви „криле“, нови нюанси за развитие.

Ако имате партньор- разисквания за общи перспективи също са твърде вероятни. Възползвайте се от аспектацията на звездите, за да укрепите сърдечните си отношения.

Същевременно вие продължавате да сте в процес на преоценки за всичко ценно за вас- от любов до придобиване на материални блага. Може да имате скрити желания или страхове, които да канализирате в оптимално конструктивна за вас посока като се движите по направление спонтанни шансове, „подадена ръка“, опека, сътрудничество и т.н. Не е нужно да чукате на една и съща врата няколко пъти.

Лъв

През тази седмица вие можете да постигнете своеобразни „върхови резултати“, които ще имат своето позитивно отражение върху кариерното ви развитие или пък репутация като минимум.

Ваши идеи за кариерното развитие най-накрая могат да се материализират, особено, ако в стремежът ви е включено и вид сътрудничество, висока социална активност.

Все пак не всички ще са чак толкова доброжелателни, така че през настоящия период трябва да се пазите от нелоялна конкуренция, подвеждане и измами, които могат да ви нанесат финансови щети.

В друг случай- вие трябва да направите известна корекция в бъдещите ви планове, така че са се освободите от проекти, които предизвикват загуби.

В друг случай- вие може да „отсеете сеното от плявата“ в обкръжението си и пак така да отстраните личности, на които не можете да разчитате или направо имат деструктивно въздействие. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока и това ще доведе до преоценки- кого допускате до себе си…


Дева

Периодът ви дава отлични перспективи на развитие, шанс да разчупите границите на възможното пред вас и като си сътрудничите, получавате безценна подкрепа от страна на важни за вас хора, които ще подкрепят честолюбивите ви планове.

Пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение или демонстрация на висока квалификация ще се превръщат в шанс да се изкачвате напред и нагоре в избраното направление.

Това е период през годината, през който можете да направите своеобразен пробив,  а след това вероятно ще се налага да удържате постиженията си, да ги шлифовате и усъвършенствате, надграждате…

Част от вашите високи стремежи могат да бъдат спрени или объркани от некоректно влияние на определени персони.

Явно вие, подобно на останалите- сега ще трябва да бъдете много внимателни кого допускате до себе си, едни ще бъдат безкрайно отдадени, но други- могат да предизвикат разочарования.

Сега ще имате достатъчно подсказки на кого и в каква степен можете да разчитате, с кого да укрепите отношенията си, а за кои- ще трябва да дадете назад, да ги преосмислите и т.н.

В друг случай- това е период, през който стартира промяна в собствените ви планове, линия на поведение, а тази тенденция ще ви помогне да отстраните слабости, да действате гъвкаво, така че в края на юни да излезете победители…

Везни

Вие сте в отличен период да подействате позитивно на професионалната си реализация, съответно доходи, а в този процес от вас ще се изисква да действате гъвкаво, креативно, да се стремите да получавате подкрепа от страна на партньори, влиятелни личности- и ще успеете.

Добре се справяте с дела, които касаят „чужди ресурси“ или пък сътрудничество, одобрение, включително от финансови институции като банки, данъчни и застрахователни дружества.

Активната ви позиция и инициативност, приемането на нещо ново и различно- спонтанно ще отварят по-широки хоризонти на развитие пред вас.

Същевременно вашата покровителка Венера почти е спряла в своето видимо движение, а с нея- вие също може да се колебаете по кой път да поемете в по-далечна перспектива и приоритетно- относно вашата работа. Причините за това колебание могат да бъдат много- повишени амбиции или вид неудовлетворение, обърквания, разминавания с очакванията- отново и приоритетно с вашата работа. Вие можете да въздействате и насочвате по горе-описания начин, но  в този процес ще ви се налага да забавите темпото, може би ще ви се наложи да отстраните някой пропуски сега или от следващата седмица.

Полезно е да се движите в посока на най-малкото съпротивление, преговаряйте за интересите си и ще откриете изход, подходящ вариант, шанс за възход.

Скорпион

Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения- лични или делови. В този процес ескалират важни разяснителни разговори, които изясняват чувства, бъдещи перспективи на развитие и могат да скрепят връзките ви.

Думите ви имат подчертано въздействие и вие можете да се възползвате от това.

Чудесен признак е, ако сега се сближите още повече с важни за вас хора, мечтаете за общото бъдеще, изяснявате си евентуални недоразумения и ги превъртате в полза.

Пълнолунието, което е на 7 и 8 май ще освети точно взаимоотношенията ви- силни и слаби звена, за да насочвате и вземете съответни мерки.

Все пак, ако има ерозивни процеси, нещо скрито, което  влияе на контактите ви, то пак така ще се прояви през тази седмица и със съответните последици.

Не позволявайте чисто финансови въпроси да застават между вас и любими хора.

В оптимален вариант - вие ще инвестирате в близките си, в хоби или в бизнес начинания…Все пак звездите предупреждават, че настоящия период не е добър за задлъжняване и трябва да сте по-внимателни при попълване на финансови документи.

В душата ви тлеят силни страсти, може да сте обсебени от някакво изкушение, въпрос на избор е как ще реагирате.

Стрелец

Текат важни процеси, които са свързани с вашата професионална реализация. Това може да са промени, които са фундаментални и ще преобразят онова, което имате или пък- ще засегнат по някакъв начин и вашето семейство, може би недвижимо имущество или место-живеене.

В оптимален вариант- това е признак, че вие ще извършите отлични, базисни преобразувания, които ще обсъдите със семейството си, ще получите подкрепа от него и т.н.

В друг случай- може да делегирате повече отговорности със семейството си и това ще се отчита за положително, хармонизиращо обстоятелство или пък- може да развиете дейност от дома си, да подобрите нещо в дома си, да се ориентирате към семеен бизнес, вариантните  са много, а вие ще изберете онова, което най-много кореспондира с вашите желания.

Ежедневието на повечето от вас е напрегнато, но и продуктивно, променяте нещо в навици, ангажименти и това се отчита за положително обстоятелство.

Същевременно не всичко върви чак толкова гладко. Вашите партньорски отношения-лични или делови са на път да се тестват за здравина. Ако има някакви неясноти или дори скрити, ерозивни процеси, които ви влияят, то те сега ще се проявят, за да можете да ги идентифицирате и вземете мерки.

Може да имате усещането, че отсрещната страна започва да се държи твърде непоследователно и на практика да е точно така, открийте първопричините и ги отстранете своевременно, в началото винаги по-лесно се влияе.

Козирог

Информационният поток през тази седмица е много усилен и нееднозначен. От една страна вие имате шанс да сбъднете ваша съкровена мечта, да я материализирате като разчитате на дар словото си и вид убедителност, а от друга- трябва да сте по-внимателни при обсъждането на служебни или текущи въпроси, за да се предпазите от подвеждане, в по-неприятна форма измами, които ще ви разминат с очакванията.

Вие можете да влияете на тези процеси и да ги насочвате, много ще ви помага вашата интуиция, способност да търсите и откривате първопричините на случващото се, да се възползвате от конфиденциална  информация.

При всички случаи - гъвкавостта в общуването, високата ви социална активност ще ви помага да превъртате някой предизвикателства в полза.

Ежедневието на повечето от вас може да е извън обичайния ритъм и точно според чутото, проведени разговори и т.н. движете се според възможностите и като се стремите да отстранявате деструктивни влияния, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Звездите ви дават възможност да разгърнете творческият си потенциал, да демонстрирате най-доброто от себе си и то да бъде забелязано. Притежавате и доза късмет, от който ще се възползвате.

Водолей

Вие сте в отличен период да подобрите средата си на съществуване, например - като хармонизирате отношенията в дома си, инвестирате в него, закупите вещи, които ще подействат освежаващо, като разчитате повече на подкрепа от страна на близките си или се справите с въпроси, които касаят недвижимо имущество.

Сега в дома и семейството си задавате траен фон, преобразуванията ще ви влияят и през идните месеци, можете да насочвате в оптимално позитивна за вас посока и по горе описания начин.

В друг случай - това може да са базисни транформации в живота ви, преоценки, които ще ви влияят и в бъдеще, а едва сега стартирате.

През тази седмица може да ескалират някой недоразумения с близки до сърцето ви хора. Опитайте се да ги стопирате своевременно, не позволявайте някой финансови недоразумения да застават между вас и любими хора.

В друг случай - вие придавате нова стойност на хора и обстоятелства според това до колко можете да разчитате на тях. Това може да се превърне в процес, който ще ви влияе до август и може да преобрази средата ви на съществуване по един естествен начин. Посоката е реалистична, правилна, стабилизираща.

Ако някой през това време напусне живота ви, значи не е заслужил доверието ви.

Не са изключени повишени разходи за любими хора, бизнес инвестиции, във вас самите или хоби.

Риби

Социалната ви активност през тази седмица ще е много висока, чрез  разяснителни разговори вие можете да материализирате ваша съкровена мечта, да направите пробив в избраното направление, да получите подкрепа от страна на важни за вас хора.

Периодът е отличен да създавате и укрепвате връзки, които ще се превърнат в мост към собствените ви успехи.

Не са изключени интересни идеи, новини и предложения, които идват от страна на другите и от които можете да се възползвате.

Получена информация сега може да преобрази живота ви или да се превърне в повод за резултати, които ще се разгръщат и ще ви помагат и в бъдеще. Усилете тази тенденция, преговаряйте за интересите си, не пропускайте възможности, които могат да ескалират по гореописания начин.

Същевременно може да има нещо, което да ви притеснява, съмнява и то е дълбоко закодирано в душата ви. Използвайте интуицията си, за да се справите и превъртите това предизвикателство в разрешена тема. Това може да изисква базисни преобразувания, които вие сами трябва да инициирате, те може да се отнасят до вашата лична линия на поведение, намерения, бъдещи перспективи на развитие.

В друг случай - ангажименти, които се отнасят до дома и семейството ви може да ви напрягат над обичайното. Можете да разчитате на доброжелателността на близките си, така че в повечето случаи разискването на теми, които са били пренебрегвани или пък да си „сверите часовника“ с близките ви ще бъде достатъчно, освен, ако различията или проблемите не са много по дълбоки, в такъв случай  ще трябва да се разясняват до август или повече - наблюдавайте, насочвайте, в началото винаги по-лесно се влияе.

Източник: horoskop-astrom.com

Снимка: pixabay

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук