Седмичен хороскоп до 21 юни: Предстоят развръзки, които ще се движат по инерция

947 преглеждания

Въздействието на случващото се ще се свежда до това - да се вземат правилни решения, да се прави избор, но без да се задава качествено ново начало и поне до неделя

Общ хороскоп за седмицата 15.06- 21.06 2020 г.

Почти през цялата седмица 15.06- 21.06 2020 г. Луната е намаляваща, а в неделя предстои Новолуние със Слънчево затъмнение. На практика остротата на събитията отшумяват, по-важното, което е трябвало да се случи е зад гърба ни и от изминалото полугодие да кажем, сега предстоят развръзки, които се движат повече по инерция, на нас ни остава само да реагираме и насочваме, но „в бурна река и по течението“, тоест - зададено вече направление и без възможност за резки завои.

Въздействието на случващото се ще се свежда до това - да се вземат правилни решения, да се прави избор, но без да се задава качествено ново начало и поне до неделя.

За това ще допринесе и Меркурий, който се обръща в ретрограден на 18 юни и допълнително ще ни подтиква през идните няколко седмици да преосмисляме изказвания, намерения, евентуално да изправяме грешки и пропуски, предимно във взаимоотношенията и засягащи най-близката среда на съществуване - дома и семейството, но не само.

Този месец на Близнаци предстои да приключи на 20 юни, той беше изпълнен с много информация, разкриване на тайни, провеждаха се разговори, които скъсаха едни отношения, договори, за да освободят място на нови и в крайна сметка да се преобрази средата ни на съществуване.

Докато Слънцето е в Близнаци (до 20 юни) - все още водеща тема ще бъде да преоценим важни за нас връзки - искаме ли да ги задържим в живота си или те ще останат в миналото, подходящо е да търсим подход според знанието, до което сме се добрали- то е трябвало да ни покаже всички силни слаби звена, които ни обвързват или разделят с дадена личност. А може и среда на съществуване? Нищо не е окончателно на този етап като тенденция, то ще продължи да ни влияе, ще има широко отражение като последици, само разделите, своеобразната смяна на декорите в нашия живот ще е безвъзвратна. Това не е задължително да е лошо, може да е свързано с вид прогрес или като минимум - освобождение от всичко деструктивно, токсично, измамно, илюзорно - това ще остане в миналото и каквото и да е, няма защо да съжаляваме за него.

В неделя предстои Новолуние, което е в първия градус на зодиакалния знак Рак и е съпътствано със Слънчево затъмнение. Асоциативно - предстоят преобразувания от „нулата“ , от „корен“ в сфери, които се управляват от Рак, тоест - взаимоотношенията в дома и семейството трябва да се променят, а ние можем да се възползваме от приливната вълна и да направим обстановката у  дома - по-топла, хармонична и преди всичко чрез прояви на загриженост, съпричасност, взаимопомощ. Онова, което отчитаме за най-ценно - също ще се трансформира „базисно“.

Ще държим все повече на своята сигурност и ще се стремим да я откриваме точно в своите близки, ако това е възможно според индивидуалната ситуация, ако не е, тогава пак така ще зададем едно голямо ново начало, така че да постигнем своето, да открием тази своя фундаментална стабилност, дори и в лицето на хора, на които можем да разчитаме.

Други водещи теми ще бъдат разрешаване на имотни и битови казуси, например - може да се обнови законодателството в това направление, също - през идното полугодие да се урегулира пазара на имоти, цените да се променят и според реалната им стойност. Зодиакалният знак Рак се свързва и с „народа“, териториални граници, нации, значи можем да очакваме голяма активност през идното полугодие, където ще се защитават права, които ще преобразят средата. Можем да очакваме също фрагментация, при която всеки ще защитава интересите си по-яростно, безкомпромисно, правото ще бъде на по-силния и без особена толерантност към другите.

Марс е все още в Риби - той е една от причините за покачването на заболеваемостта, е не само, но, този пик през тази седмица ще започне да утихва, а от юли рязко ще започне да спада, все пак е добре да се пазим.

Полезно е съзнателно да се освобождаваме от нещо, което искаме завинаги да остане в миналото - навик, влияние и т.н., всеки сам ще си избере, това допълнително ще подпомогне шанса после да се обнови по оптимално добър начин живота ни.

Овен

През тази седмица приключва месецът на Близнаци, както и периодът, през който вие трябва да сте преобразили голяма част от вашите връзки или да сте сменили средата си на съществуване, а може би да сте набелязали аварийни изходи от сложни ситуации, да сте набелязали допълнителни варианти на развитие, ако това е било необходимо.

Сега по-голяма част от тенденциите са вече зададени и се си движат по инерция. Информационният поток е все още много усилен, дава ви голяма яснота, осветява и най-тъмните ъгълчето от обикалящата ви действителност, така че да изберете оптимално правилна посока в бъдеще.

Почти през цялата седмица вие ще трябва да продължите да обработвате полученото знание, да го систематизирате, да отговаряте на някой предизвикателства, така че да превъртате предизвикателствата в полза, да извличате полза в „бързо течаща река“ на развръзки, взети решения и т.н.

Периодът е благоприятен да канализирате случващото се, да се възползвате от възникващи възможности, но не и да стартирате нещо съвсем ново.

Вашият покровител Марс е в Риби, така че ако има нещо, което е изгубило своя смисъл, то по съвсем естествен начин ще утече, защото е изгубило енергия, сила и мотивация да бъде продължено. Но много скоро и от юли вие ще получите силен допинг от енергия и ентусиазъм, които ще преобразят живота ви…

На този етап - възниква постепенно необходимост да се концентрирате върху „базисна сигурност“, върху която ще надградите всичко останало. На първо време това може да бъдат отношенията ви с най-близките - вашият дом и семейство, но не само или те ще определят много за бъдещите ви перспективи на развитие. В друг случай - вие може да се нуждаете от промяна на жителството, да се налага да смените место-обитанието си или пък да се справите с имотни казуси. Това ще се обсъжда с близкото ви обкръжение…

В неделя предстои Новолуние, което ще усили тези послания около вас и през идното полугодие ще „смени декорите“ на обстановката на живот. Както знаете- в началото винаги по-лесно се влияе, изградете си по-дългосрочна програма, която ще се осъществи стъпка след стъпка.

Телец

Приключва важен период, през който вашето материално състояние търпя обновление. В този процес и до края на седмицата вие ще очертаете финални щрихи, които трябва да защитят интересите ви. Голяма част от тенденциите са вече зададени и се движат по инерция, но все пак е полезно да насочвате, така че да не пропускате текущи шансове, също- да се пазите всячески от неблагоприятни влияния, които могат да точат ресурсите ви - финансови или пък засягащи обществения ви престиж.

Вашият креативен подход, изобретателност, отвореност към новото и различното ще ви помагат да извличате най-доброто за себе си, а може би и да откриете най-правилното място за вас под Слънцето, там, където можете да разгърнете потенциала си, да бъдете себе си и т.н.

Отношенията с близкото ви обкръжение влияят пряко на онова, което имате, определят хода на събитията. Поради тази причина вашата социална активност ще е висока, вие ще преговаряте за интересите си, може да преосмисилтие изказани думи и взети решения, вероятно и не без причина. Но можете да очаквате същото и от отсрещната страна. Сега звездите ви дават шанс да се върнете назад, особено през втората част на периода, така че да поправите недоразумения в общуването или това са собствените ви представи за важни за вас личности, които се коригират, добиват се по-детайлни и реалистични образи, по-голяма яснота и със съответните позитиви.

В неделя предстои Новолуние, което е със Слънчево затъмнение, то ще ви насочи към промени, които ще се отразят на средата ви на съществуване през идното полугодие, например - вие може да се преместите в нов колектив, да създадете нови връзки или да преобразите настоящите, също - да скъсате стари и изживели своето време.

Вероятно ще се промени и начинът ви на мислене, изразяване, ще има причина за това и тя ще бъде- да не отстъпвате от мнението си и да не позволявате да подменят намеренията ви, желанията ви. Мнозина ще се устремят с визия към по-далечното бъдеще, ще се въоръжат с търпение, ще си изградят стратегия, за да излязат победители.

Близнаци

Приключва през тази седмица един от най-важните за вас периоди през годината. По голяма част от мажорните събития, които указаха влияние на социалния ви статус или репутация като минимум - вече са зад гърба ви. На този етап почти всичко се развива пред вас повече по инерция, а от вас се изисква да следвате естествения ход на събитията и в този процес- да не пропускате текущи възможности, а също- по-решително да отстранявате хора и обстоятелства, които ви дестабилизират.

На 18 юни Меркурий - вашият покровител ще се обърне в ретрограден, така че ще изисква от вас да забавите темпото, да се върнете назад, да преосмислите вече взети решения, които пряко рефлектират върху онова, което имате.

Може да преосмислите бъдещи приходи-разходи, също- към какво да се насочите, за да защитите интересите си, за да се предпазите от загуби- буквално или в един по-широк смисъл. Ако нещо от миналото ви дестабилизира, предизвиква щети- то ще бъде достатъчно видно, но добрата новина е, че ще получите втори шанс да му повлияете.

Изходът отново ще е в стари възможности, които не бива да изпускате, част от тях ще се възвърнат към вас или можете да им повлияете ,да си изградите стратегия и до средата на юли.

Част от възможностите окончателно ще утекат. В такъв случай можете да се възползвате от Новолунието в неделя, за да зададете едно голямо начало, което пряко ще повлияе материалното ви състояние.

Всъщност- през идното полугодие мнозина ще променят източниците си за печалба и благоденствие, това може да се превърне в голям завой в живота, а може и да е плавен процес, който ще надгражда настоящите приходи, положителни перспективи на развитие.

Ще имате досататъчно подсазки - какво върви, трябва да бъде променено или направо отстранено. Доверявайте се на интуицията и инстинсктите си, те няма да ви подведат.

Рак

Приключва периода на Близнаци той ознаменува край на тенденции зададени през изминалото полугодие като минимум, а за повечето от вас и през изминалата година.

На този етап вие по-скоро трябва да следвате естествения ход на събитията, те ще ви подсказват скрити или допълнителни възможности, аварийни изходи, ако се нуждаете от такива, ще очертават по-далечни перспективи на развитие и съответно- в каква посока следва да се ориентирате, така че да превъртите всички предизвикателства в полза, да излезете победители.

Ако все пак нещо е на път да напусне живота ви- не се стремете да го задържате, значи, че то е изчерпано или има деструктивно влияние върху бъдещото ви развитие.

На 18 юни Меркурий се обръща в ретрограден и във вашия зодиакален знак, а това ще ви подтикне до средата на юли да се връщате към миналото, да го анализирате, а това ще ви помогне да попълните пропуски или евентуални грешки, ще имате втори шанс да си върнете нещо изгубено и чрез дар словото ви, вашата убедителност, аналитичност, чрез преговори и т.н. Не бързайте, засега следвайте естествения ход на събитията, те ще ви показват вярната посока.

Мнозина ще усещат интуитивно превключващия етап в живота си, а за други - това ще бъдат реални събития.

В неделя предстои Новолуние, което е във вашия зодиакален знак и е свързано със Слънчево затъмнение и е в първите градуси, асоциативно- вие ще обновите през идното полугодие живота си от „корен“ или самите вие ще се преобразите като личности- начин на мислене, желания, цели, които си поставяте. Всичко е за добро, мнозина ще застанат зад някаква кауза и ще покорят нови и по-високи върхове, ще станат по-силни или независими.

Възползвайте се от импулса на Новолунието, изградете си стратегия, ако може и за по-далечна перспектива на развитие.

Лъв

През тази седмица за вас приключва един от най-важните периоди, който влияе подчертано на общественото ви положение, позиции, които заемате в колектив, подкрепа, до която можете да се доберете от страна на околните и със съответните последици.

По-голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, ключовите събития са предимно зад гърба ви, а на този етап предстоят развръзки, които трябва да са съпътствани със съответни анализи от ваша страна, съответно - на кого и в каква степен можете да разчитате, защото това ще определи много или всичко от бъдещите ви планове за развитие.

Водеща задача може да бъде също така да оздравите важни за вас връзки, такива, които ще допринесат за благоденствието ви и да отстраните други, които определено ви действат деструктивно.

През цялото време имате шанс да се сдобивате с допълнителна, полезна информация, включително такава, която ви показва скрити процеси там, където ги има, но същото така и паралелни, неявни на пръв поглед шансове за развитие.

Ако се нуждаете от варианти - те задължително ще се оформят пред вас. Но на този етап - няма за къде да бързате, а по-скоро трябва да следвате естествения ход на нещата. Ако нещо е на път да напусне живота ви - пуснете го, това ще бележи край на деструктивни влияния или изчерпани възможности, които са ескалирали поне през изминалото полугодие.

Засега се оформят нови и по-далечни перспективи на развитие, но по-скоро като очертание в далечината, идея, предложение, опека, до която можете да се доберете.

В края на седмицата (неделя) предстои Новолуние и със Слънчево затъмнение, което още повече ще усили тази необходимост - да задавате план за по-далечни перспективи на развитие, някой допълнителни шансове сами ще застават на пътя ви, а други- вие ще трябва потърсите и имплантирате в начина си на живот. Не е изключено да си върнете нещо отмило и пропуснато, ако това ви интересува.

„Щастието обича тишината“ и колкото повече действате, но без да афиширате всичките си намерения, толкова по-далеч ще можете да стигнете. Огледайте се извън традиционното и внезапно ще разкриете допълнителни пътища за реализация, понякога това ще възниква и като спонтанна необходимост.

Дева

Приключва един от най-важните периоди през годината, който повлия на вашия социален статус (кариерно развитие или брачни отношения), репутация като минимум. На този етап продължават да ескалират развръзки и на зададени вече тенденции и нека те да ви зарадват. Вие можете да ги канализирате на финала в рамките на възможното като усилите позитивите и се постараете решително да отстраните всичко, което ви дестабилизира.

В основата на успехите ви и в повечето случаи зависите подчертано от подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, партньори - лични или делови. Продължава да стои условието да заздравите отношения, които допринасят за благоденствието ви, ще имате такъв шанс.

На 18 юни Меркурий- вашият покровител се обръща в ретрограден и до средата на юли ще продължи да ви подтиква да бъдете по-внимателни с контактите с близкото си обкръжение. Самите вие ще сте склонни да преосмисляте на кого и в каква степен можете да разчитате, а това по един естествен начин ще се отрази и на бъдещите ви планове. Случващото се и в повечето случаи няма да е случайно, а естествена реакция на непоследователното поведение на част от хората от близкото ви обкръжение.

Не е изключено някой от вас да се върнат към стара идея за себе-осъществяване, да преговарят за това и да си върнат минала възможност следствие на вид подкрепа.

В края на седмицата (в неделя) предстои Новолуние, което ще обнови бъдещите ви планове, те ще станат по-смели и може да се свържат с повишена социална активност, заемане на по-престижни позиции, а ако това е невъзможно- преместване, за да осъществите намеренията си.

Изградете си стратегия, ще имате достатъчно подсказки за посоката на успехите ви и ще действате!

Везни

Приключва етап, който ви даваше шанс да разчупите границите на възможното пред вас, да разширите хоризонтите си на развитие като демонстрирате висока квалификация, общувате с влиятелни личности или такива, които са извън традиционното ви обкръжение, а в друг случай - пътувате, смените си средата и т.н.

На този етап предстоят развръзки, които се движат повече по инерция и нека те да ви порадват.

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава през втората част на периода - мнозина ще сменят своята тактика, така че да получат по-добри резултати. Този процес може да е свързан с ретроспекции, анализ на миналото, който ще ви помогне да набележите евентуални слаби звена, да ги отстраните, също - да наваксате с евентуални пропуски.

Звездите ще ви дадат втора възможност - да постигнете идеи и желания, които са възникнали в миналото, тази перспектива или шанс ще съществуват до средата на юли.

В края на седмицата предстои Новолуние, което ще се окаже едно от най-важните за вас през цялата година. Вие ще навлезете в нов етап на развитие през идното полугодие, през който ще се справяте в повишена конкурентна среда, тя ще усили състезателния ви хъс и със съответните положителни последици.

Скорпион

Приключва един етап от вашето развитие, който за мнозина преобрази онова, което имат - в един по-широк смисъл, в друг случай - ескалирали са превратни събития, решения, които са преобразили живота на мнозина.

Ключът към успехите на повечето от вас продължава да бъде подкрепата, до която може или трябва да се доберете.

През настоящата седмица тенденциите се движат повече по инерция, предстоят развръзки или съответни анализи, които ще повишат амбициите на мнозина, така че да надградят постигнатото и вие ще си изградите стратегия за това.

Светогледът, начина на мислене се трансформира под влияние на външни фактори, получени новини или силни емоционални преживявания. Всичко това ви подтиква да вперите поглед в по-далечни перспективи на развитие, внимателно да обмисляте бъдещото си развитие, така че да получите оптимално добри резултати.

И повечето от вас ще успеят. В неделя предстои Новолуние, което е със Слънчево затъмнение, то ще усили амбициите ви в пъти, както и желанието да разчупите границите на възможното пред вас. През следващите около 6 месеца вашата активност и пробивност ще се ускорят в пъти, вероятно и не без причина, като минимум, защото трябва да се доказвате или са нараснали амбициите ви и в края на годината може да сте се изкачили едно стъпало по-нагоре по йерархичната стълбичка, да утвърдите авторитета си, да заемете по-престижни позиции, все пак всичко зависи и от индивидуалния хороскоп.

На този етап - възникват интересни идеи, които ще имплантират в реалността високата ви квалификация, знания, комуникативни умения, желания, които ще срещнат подкрепа от влиятелни личности, тенденцията ще се оформи с новолунието от неделя и ще се усилва до края на юни.

Стрелец

Приключва период, който въздейства приоритетно на важни за вас връзки, партньорски отношения - лични или делови, а като цяло това рефлектира по различни начини и поводи върху вашето собствено развитие, бъдещи планове и т.н., според подкрепата, която получихте или пък някой недоразумения, които трябваше да отстраните.

На този етап събитията се движат повече по инерция и според зададените тенденции, а вие можете да усилвате силните звена, които ще заздравят контактите ви, също - да се чистите от хора, които ви дестабилизират, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Ако приключите отношения до края на седмицата или не ги насочите в една по-положителна посока, после това ще е много трудно или направо невъзможно, добре е да го имате предвид.

Навлизате постепенно в силно трансформиращ период, който ще преобрази онова, което имате-общо. Посоката на развитие много ще зависи отново от подкрепата до която можете или трябва да се доберете. Голяма е вероятността да преумножите благата си, дори да стигнете до богатство, но за целта- трябва да обединявате усилия, да си сътрудничите, да преговаряте за интересите си. Разбира се, някой шансове спонтанно ще застават на пътя ви и според лична предопределеност, натрупани вече и в миналото позитиви, които сега ще се възвърнат към вас и под формата на инвестиция.

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, например- преобладава отказ от подкрепа и следствие на усложнени отношения (лични или делови), тогава ще се наложи да смените рязко подхода, за да се предпазите от бъдещи щети или ако това е невъзможно, значи- през идното полугодие ще прелистите нова страница в живота си, която ще смени декорите ви на съществуване, най-близка среда, а вие ще трябва да си изградите стратегия и то в по-далечна перспектива.

Козирог

Остротата на събитията, които се отразяваха на професионалната ви реализация започват да спадат, вече се движат повече по инерция и според зададени вече тенденции. Вие имате достатъчно подсказки- на кого и какво можете да разчитате в настоящата си работа или дори ежедневие. Засега  - вие можете предимно да укрепвате връзки и обстоятелства, които подкрепят честолюбивите ви планове, дали са ви вече „зелена светлина“, препоръчително е до края на седмицата да се постараете окончателно да се изчистите от онова, което действа деструктивно на бъдещите ви планове за израстване в кариерата, но не само. Може да се освободите от ангажименти и дори навици, които ви носят само напрежение и без полза, а в по-крайни случаи- имат негативно отражение върху здравето ви.

Ако всичко е наред и сравнително спокойно, тогава ще продължите да надграждате добрите резултати, да утвърждавате авторитета си и това ще повиши вашата популярност със съответните позитиви и мнозина ще получат значимо удовлетворение (морално или финансово) в края на юни.

Ако не всичко се развива точно така, както сте искали или очаквали, скъсали сте някой връзки или договори, тогава можете да се възползвате от Новолунието в края на седмицата (неделя), така че да създадете или укрепите връзки, които ще се превърнат в мост към благоденствието ви, осъществяването на собствените ви желания и намерения.

Същевременно от 18 юни и до 14 юли - околните могат да се държат не твърде последователно, вероятно ще им трябва повече време, за да са категорични в своето отношение. В друг случай - вие ще имате шанс да подновите важни за вас преговори, да си върнете изгубена опека, може да промените подхода си по ключови въпроси и да стигнете до споразумение, което сте пропуснали преди. Също - да изчистите евентуални недоразумения или да си върнете приятелство, ако това ви интересува.

Водолей

Приключва период, който беше важен за вашите сърдечни взаимоотношения или шанс да осъществите ваша сърдечна мечта, да демонстрирате най-доброто от потенциала си, а то да бъде забелязано, оценено и със съответните позитиви. На този етап събитията се движат повече по инерция и според зададени вече тенденции, а вие можете да се възползвате от този промеждутък, така че да получите максимални позитиви, да извлечете най-доброто от текущи ситуации, също- да премахнете всичко, което застава на пътя на удовлетворението ви, носи ви щети, понякога и буквално във финансова аспект или пък е повод за разочарования. Периодът прилича на вид развръзки, които ще се свържат с тенденции, които са задавани през изминалото близо полугодие.

През настоящия период все повече ще се усилват рационалните ви и практични оценки по различни поводи, може да се наложи да пренаредите приоритетите си, така чу да не изгубите контрол над ситуацията и предимно над професионалната ви реализация, в някой случаи и здраве.

Пазете се, не бързайте, следете естествения ход на събитията, изградете си по-дългосрочна стратегия, която ще ви бъде подсказана от собствената ви интуиция, шансове, които застават спонтанно на пътя ви, но и предизвикателства.

В края на седмицата предстои Новолуние, което ще промени ритъма в ежедневието ви. Може да се възползвате от приливната вълна, така че да стигнете далеч в професионалната си реализация през идното полугодие или да отворите нова страница в този сектор от вашия живот.

В друг случай- ще направите така, че да сте по-ефективни, включително като повишите социалната си активност, откажете се от евентуални вредни навици и т.н.

Риби

Приключва период, през която се очертават по-дългосрочни тенденции, които засягат дома и семейството ви, местоживеене, въпроси отнасящи се до недвижимо имущество, битови казуси, които са ескалирали през изминалото около полугодие. На път сте да отворите нова страница, но все още можете да насочвате, предстоят развръзки и нека резултатите да ви зарадват, а ако не всичко е така, както очаквате е подходящо своевременно да се освободите от всичко, което препятства хармонията, добрия фон на съществуване.

Теми отнасящи се до любими хора- партньори или пораснали деца, ако имате такива, все повече ще набират скорост, ще изискват от вас да им обръщате повече внимание, за да изчистите евентуални недоразумения, за да им помогнете, ако това се налага или пък да канализирате ескалиращи преобразувания в оптимално позитивна за вас посока, ще имате такава възможност, включително като смените подхода си, стремите се да не повтаряте неща от миналото, учите се от натрупан опит, за да поличите по-добър резултат към настоящия момент.

В края на седмицата предстои Новолуние, то показва, че все по-силно ще се стремите към вид независимост, която ще ви даде шанс да разгърнете творческият си потенциал, да сбъднете съкровена мечта и т.н.

В друг случай- това може да се превърне в голямо ново начало, което ще очертае водещ фон през идното полоугодие и ще засегне взаимоотношения с близки до сърцето ви хора. Наблюдавайте, насочвайте, подходящо е да си изградите по-дългосрочна стратегия и според собствените ви мечти и току виж те се сбъднат, променят онова, което имате според желания, качества, стремежи и действия.

Източник: Horoskop-astrom.com

Снимка: pixabay

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук