Седмичен хороскоп за 1 - 7 ноември

584 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Eто какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

За представителите на зодия Овен тази седмица, може да е свързана с повишен риск от нараняване. Това важи особено за тези, които работят с машини и механизми и където вероятността от трудова травма е по-висока. Вкъщи трябва да бъдете по-внимателни, когато използвате електричество. Не трябва да оставате сами дълго време в затворени, мрачни пространства. Опитайте се да прекарвате по-голямата част от времето си сред хора, действайте открито и избягвайте тайни дейности. Друга тема, за която трябва да внимавате, е възможното влошаване на отношенията с приятели. Старайте се да не давате назаем или заемате пари от приятели. Посещенията на приятелски партита, както и клубове, в който редовно ходите, е по-добре да отложите до по-благоприятно време. Също така, това не е най-добрият момент да планирате действията си за в бъдеще, поради факта, че външните обстоятелства често могат да се променят и плановете ви бързо да станат не актуални.

♉️ ТЕЛЕЦ

Тази седмица на представителите на зодия Телец, се препоръчва да проявят издръжливост и да се опитват да действат методично, като същевременно проявяват гъвкавост. Постигайки целите си, може да се сблъскате с препятствия. Затова в случай на усложнения, не се стремете към постигане на резултати с всички средства. Ще бъде по-лесно и ефективно да плувате по течението и да решавате проблемите, по реда на постъпването им. В противен случай може да загубите самообладание и да искате да постигнете всичко възможно най-бързо. Такива желания обаче, не подкрепени с реални дела и подходяща подготовка, могат да ви подтикнат към рискови действия. Тези, които са склонни към хазарт, трябва да проявят голям самоконтрол. В любовните отношения бързането още през началния период на отношенията, може да доведе до внезапна раздяла. Бъдете по-толерантни към приятелите си, дори ако те изразяват различно мнение, от вашето. Онези, които отделят много време на кариерата си, може да се сблъскат с неразбиране от страна на началниците. Не предприемайте лични инициативи без предварително одобрение от шефовете.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци, почти през цялата седмица, може да се наложи да защитават своите интереси и да влязат в сложни битки. На първо място, това може да се отнася до кариерата и професионалните дейности като цяло. Позицията на заеманата длъжност може да се окаже нестабилна и да трябва да работите усилено, за да докажете правата си. Сега няма да сте склонни към фини дипломатични игри и по-скоро бихте предпочели открити и директни действия. Опитайте се обаче да претеглите всичко добре, преди да правите резки движения - чупенето винаги е по-лесно от изграждането. Отношенията с представители на закона, могат да се превърнат в другата потенциално проблемна тема. Старайте се да не нарушавате закона. Това важи особено за водачите на лични превозни средства и спазването на правилата за движение. В противен случай, няма да успеете да избегнете глобите. Периода също е неблагоприятен за учене. Пазете също авторитета си - тайни недоброжелатели може да се опитат да хвърлят сянка върху честната ви репутация.

♋️ РАК

За представителите на зодия Рак, които учат в гимназия, университет или посещават курсове, тази седмица обещава да бъде много забързана и нервна. Това важи особено за онези, които са изостанали в учебната програма и при посещение на учебните часове нямат добра дисциплина. Колкото повече проблеми са се натрупали в училище, толкова по-бързо може да възникне срив, включително изключване от учебното заведение. Втората проблемна тема може да засегне тези, които са на туристическо пътуване. По пътя може да изпитате неочаквани усложнения, закъснения и промени в маршрута, които като цяло ще повлияят негативно на вашите впечатления. Освен това, не бързайте да правите планове за бъдещето. Факт е, че външните обстоятелства могат да се променят бързо и неочаквано и плановете ви да станат не актуални за една нощ. Бъдете готови да реагирате бързо на всяка промяна.

♌️ ЛЪВ

През първата половина на седмицата, трябва да положите усилия за укрепване на личните си отношения с любимия човек. Добър начин да направите това е да потърсите сходни интереси или да се срещнете с общи приятели. Това ще ви помогне да се сближите един с друг. Тази седмица може да се сблъскате с различни изкушения (например любовни и интимни приключения), но сега те едва ли ще доведат до положителни последици, така че не трябва да им се поддавате. През втората половина на седмицата се опитайте да избягвате рисковете, както и участието в колективни авантюри, които сега приятелите могат да ви предложат. Този период е благоприятен за изучаване на езотеричните науки, както и за получаване на някаква тайна информация. Въпроси, свързани с инвестиции и заеми, могат да бъдат разрешени успешно, но само ако не проявявате прекомерна самоувереност.

♍️ ДЕВА

Разположението на планетите през първата половина на седмицата, предполага възможност за кавги с близки роднини или членове на вашето семейство. Най-често конфликтите ще възникнат по вина на вашия съпруг. Не е изключена и обратната ситуация, когато вашите роднини могат да започнат да обвиняват вашата половинка. Не се препоръчва да решавате тази ситуация с агресия или напоритост - това само ще усили конфликта. Сега си струва да действате по-меко. През първата половина на седмицата, може да получите възможности за издигане в кариерата. Използвайте интуицията си, за да определите кои варианти са най-добрите за вас. Трябва да обсъдите целите си с вашият партньор, през втората половина на седмицата. Може да почувствате, че той или тя се намесва във вашите планове, но не е така. За да избегнете лошите решения, трябва да се вслушате в мнението на любимия човек.

♎️ ВЕЗНИ

Възползвайте се максимално от творческата си енергия, през първата половина на тази седмица. Сега може да постигнете известни успехи в творчеството, както и в различни конкурси или състезания. Това време ще бъде богато на романтични срещи, забавления или партита. Но не се препоръчва да се заемате домакински дела сега - те могат да ви дразнят. Оставете ги за по-добро време и посветете този период на почивка и творчество. Втората половина на седмицата е благоприятно време, за грижи за собственото ви здраве. Това е подходящ момент за медицински преглед, тестове, диагностика, както и превантивен курс на лечение. Но всичко това трябва да направите под ръководството на опитни лекари, самолечението през този период е противопоказно.

♏️ СКОРПИОН

Ще може успешно да разрешите проблеми свързани с недвижим имот през първата половина на седмицата. Сега ще може да вземете правилни решения, свързани с ипотека, както и наследство или съдебен спор относно вашето имущество. Не се препоръчва да харчите пари за забавления през този период. В личните отношения се пазете от меркантилност. Вашите чувства, могат да бъдат използвани за материални цели, така че бъдете внимателни! Втората половина на седмицата ще донесе много романтика, вероятността за нови запознанства и любовни срещи се увеличава. През този период обаче не насилвайте събитията: бързият преход на взаимоотношенията към интимен план, едва ли ще допринесе за по-нататъшното им развитие. През този период също, избягвайте участие в хазартни игри и лотарии.

♐️ СТРЕЛЕЦ

За конструктивна комуникация с брачния си партньор, може да изберете първата половина на тази седмица. Вярно е, че сериозните разговори сега трябва да започнат с обсъждане на по-леки теми. Това ще ви помогне да разберете настроението на вашата половинка. Така че, ако той или тя е готов да обсъди проблемите, може да продължите разговора. Важно е да избягвате взаимните упреци, сега си струва да покажете, че цените връзката и се доверявате на партньора си. През втората половина на седмицата може да разрешите всякакви въпроси, свързани с родителите и близките ви роднини, но е крайно нежелателно да въвличате брачния си партньор - това може да развали ситуацията и да попречи на конструктивното й разрешаване. Също така е подходящо време за семейни съвети.

♑️ КОЗИРОГ

Разположението на планетите през първата половина на седмицата, ще ви стимулира да направите живота си по-комфортен и уютен. Този период ще ви донесе много нова информация и новини. Но не на всички от тях, сега трябва да се доверявате. Възможно е някой умишлено да се опитва да ви заблуди или да възникне случайно изкривяване на фактите. Ето защо проверявайте всяка информация, преди да реагирате на нея. Втората половина на седмицата е подходяща за общуване с приятели и познати. Но не прекарвайте цялото си свободно време само с колеги по работа, по-добре обсъдете кариерата си и ежедневните дейности на срещи с приятели. Сега е важно да се разсейвате и общувате на абстрактни теми. Това ще ви помогне да се отпуснете и да направите живота си по-интересен.

♒️ ВОДОЛЕЙ

Първата половина на седмицата е идеална за всяка творческа дейност. Успех през този период, ще имате и в спорта. Ако сега участвате в спортни състезания, показаните от вас резултати ще надминат очакванията ви. Не се препоръчва само да мислите как да харчите пари, особено ако все още не сте ги спечелили. Финансово планиране може да направите през втората половина на седмицата. Това е подходящ момент да си съставите личен или семеен бюджет. В същото време се опитайте да вземете предвид миналите си разходи, анализирайте за какво харчите най-много пари. Това време е подходящо и за малки покупки. Но се опитайте да намалите разходите си за забавление, особено прекалено скъпите. През почивните дни запланирайте, съвмествен отдих с приятели.

♓️ РИБИ

През първата половина на тази седмица е по-добре за малко да забравите за своите дела и проблеми и да се опитате пълноценно да си починете. По това време постигането на целите в кариерата и в други области на живота, ще бъде доста трудно. Може да положите много усилия и резултатите ще бъдат почти незабележими. Ето защо първата половина от седмицата трябва да бъде посветена на релакс и натрупване на жизнена енергия. Може да станете малко по-инициативни през втората половина на седмицата. Ще може да демонстрирате своята ерудиция, да вземете важни решения. Сега не трябва да слушате съветите на роднини, особено ако сте сигурни, че сте прави. Същевременно не се препоръчва разискването и обсъждането на семейни проблеми. Ще мислите по различен начин от останалата част от семейството си.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук