Седмичен хороскоп за 10-16 февруари

1179 преглеждания

Задават се динамични и творчески дни

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица едва ли ще се окажете изправени пред някакви по-сериозни пречки или проблеми. Повечето от вас ще сте настроени позитивно, а мислите ви ще бъдат насочени или към предстоящи промени, или към внасяне на подобрения в настоящето. Не отлагайте новите начинания, които сте замислили - периодът е чудесен да се устремите напред и да бъдете по-дейни. Не се опитвайте да вършите всичко сами - ще има хора, готови да ви съдействат и да ви подкрепят. За целта обаче е потребно вие също да общувате повече, да обсъждате плановете и намеренията си и на свой ред да сътрудничите на другите. Седмицата е чудесна за приятелски събирания - особено във вторник и в сряда, когато комуникацията ви с околните ще бъде особено активна. През почивните дни също може да се позабавлявате в приятна компания - изключение ще правите творчески настроените сред вас личности, които ще предпочитате да се уединявате и да се посвещавате на любимото си занимание.

Телец

През тази седмица дните ви ще бъдат динамични и най-вероятно по-интересни, отколкото бяха преди. Може да пътувате, да изучавате нещо ново или да участвате в многобройни срещи и разговори. Периодът е чудесен, за да се изявите, като използвате комуникативните си умения и установените от вас контакти. През следващите дни словото ще се превърне във ваше много мощно оръжие, което успешно бихте могли да използвате, ако трябва да водите преговори, да направите презентация, да демонстрирате знанията си на изпит или да популяризирате някаква кауза. Другото условие, за да постигнете успехи през следващите дни, е да бъдете по-смели. В сила ще е максимата: „Ако не сте доволни от постигнатото, направете нещо“. В случай че има нещо недоизказано в отношенията с партньора/партньорката ви или сте си харесали някого и искате да му покажете, че се интересувате от него, грабнете шанса нещата в любовния ви живот да се изчистят и общуването ви да стане пълноценно.

Близнаци

Тази седмица се очертава да е благоприятна за вас, най-вече що се отнася до взаимоотношенията ви - любовни, приятелски и служебни. Ще се разбирате лесно с околните, общуването ще бъде приятно и ползотворно. Понеделник и вторник, а също и почивните дни са чудесно време да пътувате, да се видите с приятели или да посетите културно мероприятие. В работата лесно ще откривате правилните хора и ще намирате общ език с тях. Може да използвате позитивния период, за да говорите с шефа си по някакъв спорен въпрос, да водите кореспонденция с нов клиент или да предложите оферта. Що се отнася до любовния ви живот, там прогнозата е особено благоприятна - ще се радвате на по-силна хармония, на близостта и на съвместните си преживявания с него/нея. Ако не сте обвързани, не изпадайте в самосъжаление, дори да не откривате край себе си някой специален човек,  на когото изпитвате силна потребност да споделите впечатленията си.

Рак

Ако през изминалите дни сте се били унили и сте срещали пречки по пътя си, сега може да си отдъхнете - тъмните мисли ще се поразсеят и ще се радвате на повече слънце. А, ако не сте имали подобни усещания, тогава може би е добре да се замислите дали не се въртите в затворен кръг и дали не е нужно да направите някаква по-сериозна промяна, за да излезете от тези рамки. Най-общо обаче ви очаква една спокойна седмица - без излишни грижи и проблеми. Ако планирате някакви нови начинания или трябва да свършите нещо важно, заемете се от четвъртък нататък - тогава ще имате по-голям шанс да постигнете намеренията си. Що се отнася до бизнеса и професионалния ви живот, тази седмица е чудесна за разрешаване на финансови въпроси, за сключване на сделки, за уреждане на отношения с банки и за установяване на нови делови взаимоотношения. Възможно е и да получите пари или изгодно финансово предложение.

Лъв

Имайте предвид, че през тази седмица ще откриете ключа за успех в личните и служебните си дела, ако сте готови да се поставяте на мястото на околните, да обсъждате проблемите с тях и да правите разумни компромиси. Ако подхождате искрено и добронамерено към хората, ще ви бъде много по-лесно да се разбирате с тях или, най-малкото - да установите с кого може и с кого не бихте могли да си сътрудничите. Тези от вас, които сте самонадеяни и си мислите, че винаги сте прави, през следващите дни ще е добре да посмекчите малко тази своя нагласа, защото тя няма да ви носи нищо добро. Не бързайте да обвинявате партньора/партньорката за проблемите си или да критикувате колегата си, че не прави нещата както трябва. По-добре се опитайте да погледнете на ситуацията от друг ъгъл, да проведете разговор и да разберете откъде идва проблемът. Моментът е много подходящ да изясните някои спорни въпроси - ако съществуват - между вас и половинката ви или просто да прекарате по-дълго време заедно. Необвързаните представители на знака пък може да очаквате раздвижване в любовната област. 

Дева

Вероятно тази седмица ще е доста ползотворна за вас в служебно отношение. Каквито и планове и очаквания да имате в тази област, сега е моментът да проявите по-голямо усърдие и да внесете известни подобрения. Ако обаче сте безработни или имате намерение да си търсите нова служба, не отлагайте повече и проявете инициатива - моментът е много подходящ да се явите на интервю, има и шанс да попаднете на подходяща за вас обява. През почивните дни може да направите нещо съвместно с човека до себе си. А, ако не сте обвързани, разнообразете социалния си живот - отидете на парти или посетете някакво събитие. Дори да не срещнете голямата си любов, има шанс да попаднете на интересни хора и да си изкарате приятно. През тази седмица насочете внимание към собственото си усъвършенстване - физическо, професионално или духовно. Ако имате чувството, че мислите ви теглят в някоя от тези посоки, направете нещо – потърсете книга за самообучение, запишете се на курс или се включете в група за йога.

Везни

През тази седмица ще успеете да си отдъхнете от някои свързани с дома и семейството въпроси, които ви занимаваха, и да обърнете по-голямо внимание на себе си. Дори да не сте имали грижи, а просто да сте прекарвали повече време вкъщи, сега ще изпитвате желание да излизате и да се забавлявате. Влиянието ще усетите най-вече тези представители на знака, които не сте семейни и не сте обвързани: за вас това ще е време за купони, а за някои - и за нови любовни приключения, особено към края на седмицата и през почивните дни. Заниманията за свободното време и творческите дейности също ще излязат на дневен ред. Повечето от вас ще се чувствате в свои води през следващите дни, защото по природа вие сте силно социално ориентирани, а сега ще имате възможност да прекарвате по-дълго с други хора и да си осигурите солидна доза общуване. Най-благоприятните дни в това отношение ще са вторник и сряда, също и събота, когато ще бъдете във вихъра си.

Скорпион

Очаква ви силна седмица, в която ще бъдете доста активни и ще имате енергия да се заемете с много неща. Хубавото е, че ще се чувствате по-уверени в себе си, а това, без съмнение, ще ви помага както да вършите всекидневните служебни дела, така и да преследвате важните за вас цели. Ако се отдавате на мързел, бездействате и тъпчете на едно място, не само че ще изпуснете момента да подобрите живота си, но е възможно да си докарате вътрешен дискомфорт. Точно сега няма да са за подценяване малките промени: те имат силата да насочват енергията ви, а оттам - да повишават  качеството на живота ви. Що се отнася до практичните дела, седмицата ще е доста благоприятна за финансите ви. Вкъщи обстановката ще е спокойна. Може или да направите преустройство в дома си, така че да се чувствате по-комфортно в него, или да поканите приятели на гости.

Стрелец

През тази седмица ще усетите прилив на енергия и сили, което без съмнение ще ви подейства ободряващо. Няма да ви се иска да стоите на едно място, еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начини да направите всекидневието си по-интересно, а в по-широк план - да се погрижите за собственото си развитие и да подобрите живота си. Ще постъпите най-добре, ако насочите усилията си към нещо, което има смисъл за вас - например да инвестирате в образованието си, да усъвършенствате умения, които използвате в работата, или да планирате пътуване, което да ви обогати. Ако предприемете конкретни стъпки в тези насоки, няма да сбъркате. Дори само ентусиазмът ви ще е достатъчен, за да придаде смисъл на действията ви през тази седмица. За да се възползвате максимално от положителните влияния обаче, добре ще е да спазвате две условия – бъдете по-толерантни към хората около себе си и търсете съмишленици, за да осъществявате намеренията си. 

Козирог

Тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към бъдещето и е твърде вероятно отношенията, които изградите сега, да се окажат трайни и ползотворни за вас. Още в понеделник ще се открие възможност да видите резултатите от усилията, които сте полагали в миналото, но и следващите дни ще бъдат благодатни за финансите и за професионалните ви проекти. Ако искате да привлечете нови клиенти, да разширите дейността си или да предоговорите някакви условия, тази седмица е много подходяща, за да се заемете с подобни въпроси. Не жалете за онова, което сте изгубили - сега вниманието ви трябва да бъде насочено към това, което предстои и което може да се случи. В случай че сте обвързани, през тази седмица търсете по-голямо съдействие от човека до себе си - така той/тя ще се почувства своята значимост и няма да е потребно да правите всичко сами.

Водолей

Очаква ви една чудесна седмица - с повече романтика, забавления и разнообразие. Едва ли ще скучаете, защото няма да липсват любовни изживявания или покани за участие в интересни събития и приятелски сбирки. Не отказвайте да излезете сред хора и да разширите социалния си кръг - ще попаднете на интересни личности. Периодът е чудесен и за любовните ви отношения - без да правите кой знае какво, ще привличате интерес и ще получавате внимание. Вашата харизма ще се проявява особено силно, така че няма да е нужно да преследвате обекта на желанията си – просто бъдете себе си, ценете това, което притежавате, и точният човек ще ви забележи. В края на седмицата някои от вас ще поискате да направите нещо за външния си вид и да се поглезите по някакъв начин. Направете го без колебания – вие имате склонност да мислите твърде много за работа или за благото на другите, а сега е времето да се погрижите за себе си.

Риби

През тази седмица ще се чувствате по-добре, ако отделяте малко повече време за себе си. Като цяло периодът е подходящ за активни действия и, ако имате достатъчно енергия и я разпределяте правилно, има шанс да свършите доста неща. Може успешно да стартирате работата по нови проекти, да довършите стари или да откриете някакво ново занимание, което да ви вдъхнови. И все не забравяйте да се съобразявате с възможностите на тялото си и се доверявайте на вътрешните си усещания. През следващите дни особено препоръчителни за вас ще са приятелските разговори, разходките на открито и другите възможности за разпускане. В края на седмицата бъдете по-внимателни с кои хора общувате. Ако попаднете в компанията на агресивен или негативно настроен човек, може да се почувствате заплашени или изтощени. Пазете личното си пространство и не допускайте до себе си хора, които ви влияят зле.

Източник: edna.bg

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук