Седмичен хороскоп за 11 октомври - 17 октомври

481 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

Представителите на зодия Овен тази седмица, ще наблегнат на отношенията с приятели. Може би ще възобновите връзка с приятел, с който не сте се виждали от дълго време. Ще се засили също, взаимодействието между партньорите. Това се отнася както за отношенията в брака, така и в бизнеса. Дайте на партньора си правото да взема самостоятелни решения, доверете му се. Неговата дейност тази седмица, ще бъде много успешни, а решенията му нестандартни. Съпружеските отношения ще придобият фундаментална сила, тъй като и двамата партньори ще осъзнаят стойността на връзката си и ще се опитат да я ценят още повече. Почивните дни най -добре прекарайте с приятели или посетете развлекателни събития заедно с брачния партньор. Може да запознаете своята половинка с бившите си приятели - подобна среща ще ви достави много приятни впечатления. Нуждата ви от нови знания ще нарасне. Това е прекрасно време за учениците. Няма да е трудно да усвоите и най-сложния учебен материал. Тези, които са изостанали в обучението, ще могат да запълнят пропуските в знанията. Това е подходящ момент за посещение на клубове по интереси, активно участие в обсъждане на теми по форуми и в интернет общности.

♉️ ТЕЛЕЦ

През тази седмица на представителите на зодия Телец, може да получат предложение за нова и интересна работа. Помислете добре, преди да вземете окончателното решение. Ако сте креативна личност, тогава е време да преминете към творческа работа. Това е подходящ момент да започнете да реализирате някои сериозни, дългосрочни творчески проекти. Добър момент също да промените ежедневието си, да започнете да посещавате фитнес, басейн или да правите упражнения. Отделяйки повече време за здравето си, ще може и по-добре да организирате ежедневния си живот. Като цяло тази седмица е благоприятна, за успешен напредък към поставените цели. Тези от вас, които са си поставили конкретна цел по отношение на кариерата, професията, творческите постижения или промените в личния живот, могат да направят реална крачка напред и да постигнат сериозен напредък в желаната посока. Ако нещо не се получава с традиционните методи, трябва да промените нещо във вашият подход и тогава вашите дела със сигурност ще напреднат. Паралелно с това, статутът ви в обществото може да се засили. Бъдете готови да реагирате бързо, на новите обстоятелства и ситуации.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, ги очаква малко любовно приключение. Обърнете внимание на хора, живеещи далече или идващи отдалече - това могат да бъдат и виртуални контакти чрез сайтове за онлайн запознанства. Някой човек от друг град или страна, може да ви направи силно впечатление. Толкова силно, че да предприемете пътуване, за да го опознаете по -добре. Всичките дни могат да преминат на оптимистична вълна. Това е чудесно време за влюбените. Не са изключени романтични запознанства по време на пътуване. Също така е подходящ момент за учене, пътувания, творчество, хобита, колекциониране или спортуване. Седмицата е благоприятна и за изграждане на партньорските взаимоотношения. Може да обсъждате всякакви чувствителни теми с вашата половинка или бизнес партньори - това няма да доведе до задълбочаване на разногласията. Напротив, може да постигнете компромис, който удовлетворява всички страни. Също е чудесно време за двойките, живеещи от няколко години заедно. Може да направите сватбена церемония - това ще помогне за укрепване на връзката

♋️ РАК

Тази седмица ще е успешна за представителите на зодия Рак, особено за тези които са затрупани с работа и обръщат много внимание на семейството си. Ще може да се справите с повечето задачи, благодарение на високата си работоспособност. Също така е подходящ момент да подредите своите дела и да въведете ред в ежедневието си. Животът по график, когато ясно сте си определили времето за обяд, почивка, разходка и работа, ви дисциплинира и улеснява справянето с работата. Борбата с вредните навици и замяната им с полезни, ще бъде успешно. Отношенията в семейството и с близките роднини, ще се развиват добре. Това особено важи, когато няколко поколения живеят в един и същи дом. Погрижете се добре за вашите родители, баби, дядовци и те ще ви отвърнат с благодарност. Тази седмица е много благоприятна за решаване на въпроси, свързани с получаването на наследство. Може да обсъдите нещата с роднини и да вземете решение, което устройва всички. Също е добър период за покупка на домакински уреди и електроника на кредит. Възможно е да имате късмет да попаднете на разпродажба или промоция и да купите много евтино, качествена и полезна вещ за домакинството. Семейните отношения, ще се развиват прекрасно. Много от домакинските задължения, ще се изпълняват дружно от цялото семейство.

♌️ ЛЪВ

Представителите на зодия Лъв тази седмица, ще бъдат необичайно любопитни и общителни. Това е подходящ момент за учене, комуникация с връстници, приятели и познати. Може би ще ви поканят на някое интересно пътуване в компанията на приятели. Възможно е да получите добри новини по телефона или по имейл. Успешно ще се развива учението за студенти и ученици. Няма да имате проблем при набирането на информация. В резултат на това, ще бъдете наясно с всички новините във вашата среда. Подобна осведоменост ще ви позволи да се ориентирате правилно и да постигнете целите си, във възможно в най-кратки срокове. Отношенията с брачния партньор, ще се подобряват. Много трудни и сложни въпроси сега могат да бъдат обсъдени или да намерите компромис, като същевременно укрепите взаимното разбирателство. Децата в семейството, ще са свързващият и укрепващ фактор в отношенията. В романтичните връзки, всичко ще е наред. Може би ще бъдете поканени на някакво празнично събитие – на което е най-добре да отидете заедно с любимия човек. Бракът сключен тази седмица, обещава да бъде дълъг и траен.

♍️ ДЕВА

Представителите на зодия Дева тази седмица могат да проявят своя бизнес талант и успешно да разрешат материалните и финансови въпроси. Това е чудесно време за всякакъв вид трудова дейност. Ще бъдете настроени за сериозна работа и отговорното ви отношение към задълженията, ще получи достойна материална награда. Препоръчва се, да се съсредоточите върху въпросите за подобряването на дома и решаването на битовите проблеми. Със сигурност в дома ви има такива неща, които постоянно отлагате поради липса на време или интерес. Например, дребни ремонти, почистване, сортиране на неща в килера, поправяне на домакински уреди. Сега ще може бързо да разрешите всички подобни случаи. Не забравяйте за лечебно-превантивните мерки за укрепване на здравето, посещавайте фитнес, басейн, правете джогинг сутрин или преди лягане - всичко това ще ви позволи да поддържате добра физическа форма. Започнатата тази седмица диета, ще даде отлични резултати. Наднорменото тегло, загубено в резултат на диетата, няма да ви се върне, защото, освен всичко друго, за в бъдеще ще придобиете умения за правилно хранене.

♎️ ВЕЗНИ

За представителите на зодия Везни тази седмица може да бъде свързана, с укрепване и стабилизиране на романтичните отношения. Ако имате любовна връзка от дълго време, ще почувствате, че вие и вашият любим човек сте свързани с нещо повече от чувства. Отговорността, лоялността, желанието да помогнете на любимия човек може да излязат на преден план. Поканете своята половинка на концерт или клуб, весело си прекарайте времето, забавлявайте се. Ако имате деца, заведете ги на цирк, куклен театър или просто на разходка в парка. Тези дни ще бъдете в отлична физическа форма, което ще има положителен ефект върху спортните постижения, хобитата и увлеченията. Вашият неудържим интелект ще може да генерира все повече и повече нови идеи, една от друга по-оригинални. Което от своя страна ще се отрази благоприятно, на всяка творческа дейност. Например, може да се увлечете с изучаването на компютърни технологии и да започнете сами да създавате уебсайт. Отношенията с хората около вас, ще бъдат приятелски и конструктивни. Възможно е приятно пътуване извън града на пикник или на вила при приятели.

♏️ СКОРПИОН

Представителите на зодия Скорпион обичат всичко мистериозно и тази седмица, ще могат да покажат своите способности в разследването на странни и мистериозни явления. Ако чувствате или вероятно знаете, че нещо се крие от вас, тогава ще имате възможност да намерите отговора на вълнуващ въпрос. Също така е подходящ момент за четене на детективски истории или книги по психология - това ще ви помогне да развиете интелектуалните си способности. Тези дни отношенията с близките и в семейството, ще се подобрят и постепенно ще се стабилизират. Това също е чудесно време за тези, които обичат уединено да се занимават с духовни практики. Опитайте се да намерите време и място за комфортно уединение - това ще ви помогне да разберете събитията от последните дни и да балансирате душевното си състояние. Също е подходящ момент да въведете ред у дома и да разпределите отговорностите между членовете на семейството. Не е изключено някой роднина да ви дойде на гости и да остане за известно време. Бъдете готови за факта, че вашият дом може да се превърне в място за посещение на роднини и в това отношение ще имате доста работа. Периода също е подходящ за пазаруване на лични вещи и стоки за бита.

♐️ СТРЕЛЕЦ

Представителите на зодия Стрелец тази седмица ги очакват, много вълнуващи приключения и нови приятни преживявания. Може би ще бъдете поканени да се забавлявате с приятели в клуб или ще ви предложат пътуване извън града до селска къща или на пикник. Също така е благоприятно време за запознанство с необичайни творчески личности, които по-късно могат да станат ваши приятели. Интересно ще се развива виртуалната комуникация на сайтове за запознанства и тематични форуми. Прекрасно време за установяване на нови запознанства с цел изграждане на сериозна и дългосрочна връзка. Това могат да бъдат както професионални запознанства с цел бизнес, така и лични отношения с представители на противоположния пол. Във всеки случай връзката, започнала тази седмица, обещава да бъде дълга и трайна. Може да започнете самостоятелно да изучавате дадена тема - благодарение на повишената интелектуална активност, бързо ще напреднете с изучаемият материал. Ученето при ученици и студенти ще се развива успешно - дайте предпочитание на извънкласни дейности в група. Може също да правите планове за бъдещето.

♑️ КОЗИРОГ

За представителите на зодия Козирог тази седмица е благоприятна за работа, кариерно развитие и решаване на материални въпроси. С правилната отдаденост и енергия, може значително да повишите вашето благосъстояние. Поставете си амбициозни цели и задачи и действайте по-смело - определено ще успеете. В този смисъл бизнес активността може да излезе на преден план, а личният живот да остане на второ място. Тези, които чакат повишение от дълго време, най-накрая ще могат да се насладят на своя звезден час. Също така е подходящ момент за търсене на нова работа, особено за тези, които не са доволни от настоящата си и са способни на повече. Вашето материално и финансово положение през тази седмица, ще стане по -стабилно от преди. Препоръчително е да се фокусирате върху своите дела и да не позволявате на другите да ви разсейват. Дайте предпочитание на индивидуалната работа в уединение. Ако се занимавате с духовни практики, тогава е крайно време да подходите към това по-задълбочено. Стремежът към хармонично съчетаване на физическата активност, работата и почивката, е най-подходящ за настоящия момент.

♒️ ВОДОЛЕЙ

Време е представителите на зодия Водолей, да помислят сериозно за своите стратегически цели и задачи. Тази седмица ще е добра за тези от вас, които са настроени да се развиват самостоятелно и да продължат напред. Възможно и необходимо е да започнете самостоятелно обучение по интересуваща ви тема, която ще има практическа стойност в далечното бъдеще. В края на краищата вашето личностно развитие е основният ви ресурс и на първо място това се отнася до знанието и образованието. Още повече че сега, може да почувствате усилване на интелектуалните си способности, необходимост от учене и получаване на нови знания. Но не е достатъчно само да чувствате, трябва да предприемете и конкретни стъпки - тогава вашето развитие ще започне да придобива реални черти. Много е добре в този период да се запишете на платени курсове за обучение. Това ще ви даде много в бъдеще. Туристическите пътувания, също ще се развиват добре. Възможно е запознанство с човек, който да ви научи на много неща. Също така е подходящ момент за планиране и сътрудничество, с други хора по всякакви колективни проекти. Тези дни ще искате да получите нови необичайни преживявания. Може да задоволите тази нужда по време на общуване с приятели, с хора с еднакви интереси, на форуми или в интернет общността.

♓️ РИБИ

Тази седмица за представителите на зодия Риби, може да бъде свързана с повишена нужда от рисково поведение, желание да получите остри впечатления от екстремни ситуации. Препоръчително е се занимавате със спорт или да участвате в научно-изследователски изследвания. Повишеното сексуално либидо, може да доведе до случайни връзки. Също така е подходящ момент за задълбочено изучаване на езотерични науки и развитие на вашите психологическите способности. Период също е благоприятен за укрепване на финансовото ви положение. Ако дължите голяма сума пари, ще имате възможност да преразгледате графика за погасяване на кредита при по-изгодни за вас условия. И по този начин ще успеете да намалите финансовата тежест за вашия бюджет. Освен това, сега е добро време за духовни практики, с цел хармонизиране на обстоятелствата около вас, което би допринесло за постигането на желания резултат. Тук не става въпрос само за източни духовни практики като четене на мантри, медитация и чигун, на първо място се отнася за молитви - те ще бъдат най-ефективни.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук