Седмичен хороскоп за 12-18 април

487 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН - През тази седмица представителите на зодия Овен, ще се нуждаят от нови преживявания. И със сигурност ще намерят време за пътувания и нови приятелства. Не се отказвайте да отпразнувате празнично събитие, в топла приятелска компания, с близки по дух хора и където се чувствате спокойни и свободни. В края на седмицата, ваша заветна мечта може да се сбъдне. Например възможно е да срещнете или да се запознаете някого, когото дълго сте чакали. Ще намерите също и информация, която дълго сте търсели. Нещата ще стават лесно и без пречки. Това е време за подаръци и приятни изненади. Вашите психически способности ще се засилват (особено по отношение на дарбата на прозорливостта) и ще го почувствате чрез такива събития. Друга тема, която ще ви зарадва, е съживяването на отношенията с приятели. Ще започнете да прекарвате повече време със забавни, приятелски настроени хора. За да осъществите някои от плановете си, няма да е нужно да полагате усилия - много неща ще стават от само себе си, сякаш с магия. Интересът ви към езотеричните знания и всичко загадъчно, ще се увеличи. В много отношения това ще бъде свързано с проявата в живота ви на странни и загадъчни явления, ярки сънища, предсказания, предчувствия, които се сбъдват. Седмицата е благоприятна за посещение на клубове по интереси, творчески занимания в група или със съмишленици.

ТЕЛЕЦ - Представителите на зодия Телец ще постигнат много тази седмица, ако действат креативно и целенасочено. На първо място, това се отнася до решаването на кариерни и материални въпроси. Ако си поставите за цел да закупите нещо и започнете да спестявате пари за покупката, тогава необходимата сума ще бъде събрана доста бързо. Също така през този период апетитът ви ще се увеличава. Опитайте се да не преяждате и да се контролирате – в противен случай няма да забележите как сте качили няколко килограма в повече. Препоръчително е също да се съсредоточите върху изпълнението на вашите планове и да положите всички усилия за това. Точно сега много от вашите дела ще започнат да се решават успешно, дори такива които преди това не сте успявали да помръднете. Външните обстоятелства ще са благосклонни към вас. Отношенията с родителите, ще се подобряват. Това е подходящо време за посещение на забавни мероприятия, светски събития, общуване с хора с еднакви интереси. Опитайте се да бъдете по-внимателни с тези, с които ви свързва съдбата. Това е подходящ момент за кариерно развитие. Може да ви бъде предложена по-висока позиция. Жени на висшестоящи длъжности, могат да ви осигурят подкрепа и покровителство в кариерата.

БЛИЗНАЦИ - За представителите на зодия Близнаци тази седмица е добра, за учене и пътуване. Ако житейските обстоятелства не противоречат на това (например, не сте обвързани със задължения към семейството и в работата и получавате достатъчно пари), тогава нищо няма да ви възпира от пътуване. Може неочаквано да получите покана да придружавате приятели, по време на тяхното пътуване. Ако по това време сте на туристическо пътуване, то със сигурност ще получите много впечатления и ще срещнете нови приятели. Във всеки бизнес, който предприемате, ще чувствате подкрепата на хората около вас. В кариерата ситуацията ще е стабилна, доста предвидима. Това е добро време за учене, разширяване на кръгозора, самообразование. За студентите няма да е трудно да преминат всички изпити, да учат и разберат учебния материал. Ще бъде чудесно, ако комбинирате учебния процес с пътуване. Например, отидете на туристическо пътуване, за да подобрите знанията си по чужд език. Късмета ще ви придружава при решаването на всякакви въпроси, които сте си поставили за цел.

РАК - Представителите на зодия Рак тази седмица, ще могат да покажат изключителните си способности и да намерят отговори на най-загадъчните и тайнствени явления. Ако наскоро сте се притеснявали от някакви странни и неразбираеми събития, тогава може да проведете разследване и да разберете истинската причина за случващото се. Препоръчително е да участвате в творчески конкурси, викторини, телевизионни програми. Има шанс да станете известни и популярни, а другите да говорят за вас. Тази седмица е благоприятна за любов, творчество и учене. Студентският живот, ще бъде изпълнен с приятни преживявания. Ще имате отлични отношения с вашите учители, ще може да се справите със всички задачи в учебния процес. Това също е подходящ момент за уреждане на чувствителни въпроси с представители на властите и закона, които е препоръчително да не разгласявате на всеослушание. Може да бъдете подкрепени от влиятелен покровител. Общуването в семейството, ще бъде необичайно хармонично. Освен това в процеса на отглеждането на децата, може да откриете в себе си учителски талант. Направете нещо хубаво за хората, които обичате.

ЛЪВ - За представителите на зодия Лъв тази седмица ще бъде свързана, с разцвет на семейния живот и брачните отношения. Това ще бъде време, на обновление на чувствата в семейството и брака. Може би ще погледнете брачния си партньор по нов начин и ще преоткриете неговите положителни страни. Може би шансът ще ви предостави възможност да сравните брачния си живот, с живота на други семейни двойки. И това сравнение ще бъде в полза на вашето семейство. Седмицата също е благоприятна за творчество и приятелска комуникация. Най-съкровените ви желания могат да бъдат изпълнени без особени усилия от ваша страна, благодарение на стеклите се обстоятелства. Положителната роля на приятелите, ще се увеличава. Ще прекарате повече време с тях. Също така в тези дни може да се случи вълнуващо спнтанно пътуване, което не сте планирали предварително. Почивните дни са благоприятни за хармонично прекарване на времето, в кръга на близките, семейството.

ДЕВА - Представителите на зодия Дева тази седмица е добре да се заемат с подредбата на нещата у дома и на работното място. Настройте се за конструктивно решаване на проблемите, подходите към въпросите от практична гледна точка. Колкото повече ред има в пространството около вас, толкова по-добро ще бъде вашето здраве. Много от вас ще успеят да постигнат, пълно взаимно разбирателство с партньорите си. Това се отнася както за бизнес отношенията, така и за брачната връзка. Ако преди сте имали остри разногласия със съпруга, то през първата половина на седмицата говорите по-често помежду си и не се страхувайте да обсъдите най-острите теми. Желанието за компромис ще бъде взаимно и следователно, ще може да се споразумеете за всичко. Това е чудесно време за подписване на всякакви документи за партньорство, включително и брак. Освен това е благоприятно време, за решаване на актуални битови проблеми. Може да планирате закупуването на домашен любимец, като коте или кученце. Ако вече имате домашни любимци, тогава грижата за растенията в дома ще ви достави специално удоволствие. Това също е подходящо време за медицински и превантивни процедури. Много от заболяванията, лесно ще се подават на лечение.

ВЕЗНИ - Тази седмица представителите на зодия Везни, е добре да изоставят амбициите си и да обърнат цялото си внимание към изграждането на партньорството. Това е чудесно време за романтика, любов, креативност, хобита и всяка дейност, по която сте сериозно запалени. В професионалната дейност всичко ще е стабилно и предсказуемо. Ако имате деца, препоръчително е да отделите повече време за възпитанието им. Ще откриете в себе си педагогически талант и ще постигнете пълно разбирателство с детето, а то от своя страна ще ви радва със своите успехи. Това също е подходящо време за романтични запознанства по време на пътуване. Ако вече имате любим човек, тогава връзката ви ще се развива много хармонично. Може да получите нещо ценно като подарък. Тези, които отскоро се срещат, ги очакват любовни признания и всякакви признаци на внимание и симпатия. Добре е по-често да се появявате в обществото в компанията на любимия си човек, да посещавате концерти, кина, развлекателни събития. Тези които имат връзка от дълго време, могат да поискат да узаконят отношенията си с официален брак. Това са много добри дни за годеж и планиране на сватба.

СКОРПИОН - За представителите на зодия Скорпион тази седмица, ще е благоприятна за семейния живот. Използвайте това време, за да постигнете пълно разбирателство в семейството, в отношенията с близките роднини, родителите. Ако имате баба и дядо, тогава може да обсъдите въпроси свързани с наследство - тази доста чувствителна и остра тема, ще бъде посрещната с разбиране и много проблеми ще намерят положително решение. Обърнете повече внимание на общуването в семейството, с децата. Това е подходящ момент за закупуване на мебели и скъпи домакински уреди на кредит. Ще имате шанс да улесните домашните си задължения, като направите условията си на живот по-удобни. Тази седмица също е благоприятна за постигане на перфектен ред в пространството около вас: у дома и на работа. Всички домакински и битови дела е добре да правите заедно с членовете на семейството. Предприемете също превантивни мерки за укрепване на здравето. Може да си купите карта за фитнес. Организирайте ежедневието си, настройте ритъма си на живота на оптимален режим.

СТРЕЛЕЦ - За представителите на зодия Стрелец тази седмица, е благоприятна за любовта и творчеството. Ще ви се струва, че пред вас сега се отварят широки и прекрасни перспективи. И в много отношения това ще е вярно. Влюбените ще преживеят разцвет на своите чувства. Очакват ви любовни признания, подаръци, почивка, забавления и всичко, което изпълва живота с радостни впечатления. Може да посетите редица развлекателни събития заедно с любимия човек. Семейните е добре да планират пътуване с децата или посещение на зоопарк. Брачните отношения ще се развиват много хармонично. Ще може да водите спокойно и без емоции разговори по най-чувствителните теми, по които преди това обикновено сте стигали до конфликти. Проявете разум и великодушие, докато търсите компромисни решения. Вашият партньор също ще бъде готов за конструктивен диалог. Това е благоприятно време за учене, контакти, пътуване, нови запознанства. Благодарение на способността да изслушвате събеседниците си и да бъдете тактични в общуването, ще се радвате на специална симпатия от страна на околните.

КОЗИРОГ - Представителите на зодия Козирог тази седмица, ще могат да възстановят добрите отношения с онези роднини, с които преди не е имало добро взаиморазбирателство. На първо място, това се отнася за родители, братя, сестри. Като цяло отношенията с хората около вас ще се развиват доброжелателно и хармонично. Затова със сигурност вашият дом ще бъде посетен от гости, или самите ще бъдете поканени някъде. Това е благоприятно време за уреждане на материални и битови проблеми. Парите в семейния бюджет ще се увеличат и ще може да правите големи покупки. Това е чудесно време за вземане на финансови решения за закупуване на лични вещи и бижута. Ако у дома имате домакински уреди за ремонт, сега е време да ги занесете в сервиз или да се обадите на майстор. Също така е подходящ момент за придобиване на домашни любимци, птици, рибки. Това е една от онези редки седмици, когато ще ви бъде еднакво приятно да сте навсякъде: у дома, с любимите хора, в уединение или на път. Във всяка ситуация, ще бъдете положително настроени. Това е чудесно време да се съсредоточите върху духовни практики. Сега е най-добре да насочите живота си по течението, разчитайки на развиващите се обстоятелства.

ВОДОЛЕЙ - Представителите на зодия Водолей тази седмица е добре, да се съсредоточат върху ученето и контактите. Може би ще получите информация от приятели или познати, която ще ви заинтересува. Например, посещавайки някой от приятелите си и ще ви хареса как е направен ремонт или обзаведен апартаментът. Под впечатление от видяното, ще искате да направите нещо подобно във вашият дом. Седмицата също е добра, да се отървете от ненужните и обременителни контакти с хора, които само ви дразнят и по никакъв начин не са ви полезни. В резултат на това списъкът с контактите на мобилният ви телефон, може да бъде значително намален. С вас ще останат само тези хора, които не крадат личното ви време, превключвайки енергията ви на техните нужди и проблеми. Това е благоприятен период за личностно развитие и творчество. Ще се подобрят романтичните отношения - ще започнете по-добре да разбирате любимия човек. Възможно е също да имате шанс да покажете артистичните си способности. Например може да бъдете поканени да участвате в самодеен театър или да се наложи да излизате на сцената пред много хора. Във всеки случай, ще успеете да се покажете от най-добрата си страна.

РИБИ - Тази седмица представителите на зодия Риби имат нарастваща нужда от почивка, комфорт и уединение. Добре е да прекарвате това време на тихи места, сред природата, край водата в някой санаториум или в център за отдих. Контактът с природата ще ви помогне да възстановите силата и да балансирате душевното си състояние. Също така е подходящо време за медитация, молитви, четене на псалми, чигонг и други духовни практики. Друга област в която ще имате успех тази седмица, е кариерата и парите. Може да получите предложение да заемете по-висока позиция. Ще се справите с всички неща, които сте планирали. През този период също ще може да попълните пропуските в знанията си и да разширите вашият кръгозор. Интересът ви към всичко загадъчно и тайнствено, ще нараства. Въпросите, които ви тревожат напоследък, може да намерят своите отговори. Вашият любознателен ум и склонността към разследвания, ще ви помогнат да разгадаете редица загадки. С подобряването на финансовото ви състояние, ще може да харчите спестените си пари за полезни покупки за дома.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук