Седмичен хороскоп за 12 юли - 18 юли

1315 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

За представителите на зодия Овен, по-голямата част от седмицата ще е благоприятна за хармонизиране на семейния живот. Ще се чувствате комфортно с близките и роднините. Няма да ви е трудно да обедините усилията на членовете на семейството по някаква обща кауза, като ремонт на апартамента или засаждане на растения в градината. Добре е да поканите някого на гости. Също така е подходящ момент за обновяване и декорация на дома. Например, осветително тяло като полилей или аплик би било добра покупка. В същото време може да изпитате повишена нужда да се уедините, за да се отпуснете спокойно и да възстановите силите си. Подходящо време за духовни практики – те ще ви помогнат да намерите душевно спокойствие. Времето също е благоприятно за разходки сред природата, събиране на билки, плодове или риболов. Едва в края на седмицата през уикенда, са възможни проблеми. Най-трудната тема може да е свързана с конфликт между семейните интереси и кариерата. Може да ви бъде предложена нова длъжност, но тази перспектива няма да намери разбиране и подкрепа от членовете на вашето семейство. Също така най-близките ви, може да са недоволни от факта, че отделяте прекалено много време за работа.

♉️ ТЕЛЕЦ

Представителите на зодия Телец тази седмица, ще се насладят на отлични отношения с хората около тях. Вашата нужда от нови ярки впечатления в общуването с нестандартни творчески личности, ще нараства. Може би ще се запознаете с такива хора. Пътуванията и срещите ще са успешни, ще се радвате на симпатиите и подкрепата на другите. И това положително обстоятелство, може да ви помогне да се справите с материалните проблеми. В точното време ще се появи човек, който ще ви помогне да разрешите и най-важните въпроси. Ако бъдете поканени на приятелско парти или пикник, ще си прекарате чудесно. Учението ще се развива добре. Ще може да правите планове за бъдещето и да действате с поглед към перспективите. Ситуацията обаче може да се промени в края на седмицата. Факт е, че през почивните дни вероятността от измами и други неприятности, ще се увеличи. Възможно е да получите невярна информация, която няма да е лесно да разпознаете и ръководени от нея, рискувате да допуснете грешки. Не си позволявайте да ви заблуждават, стойте далеч от слухове и клюки. Не се доверявайте на обещания, както и сами не давайте такива, най-вероятно ще е невъзможно да ги спазите.

♊️ БЛИЗНАЦИ

За представителите на зодия Близнаци тази седмица, ще е благоприятна. Вероятно е увеличаване на финансовите възможности и професионален растеж. Вашите приходи могат да се повишат и на в банковата си сметка да получите определена сума пари. Основното нещо, което се изисква от вас, е да проявите целеустременост и трудолюбие. Благодарение на нарасналата ви практичност, ще може да вземате балансирани финансови решения. Този период по принцип е добър за решаване на финансови и материални въпроси. Използвайте това време, за купуване на модни дрехи и бижута - когато избирате неща за лична употреба, вашият вкус няма да ви подведе и изборът ще бъде много практичен. Също така може да ви бъде предложена работа с по-висок статус и заплащане. Безработните ще могат да си намерят работа, в съответствие с професионалното си призвание. В края на седмицата обаче, не сте имунизирани срещу проблеми. Може би през уикенда ще сте склонни да харчите големи суми пари за стоки, които както ще се окаже, изобщо не ви трябват. Затова е препоръчително да направите пауза в пазаруването, поне за уикенда.

♋️ РАК

Представителите на зодия Рак тази седмица, може да почувстват, че са станали по-меки, по-толерантни, а поведението им в отношенията с другите хора е по-тактично и дипломатично. Ще усещате настроението на хората около вас много фино и ще може да се докажете като отлични психолози. Всичко това значително ще увеличи симпатиите на хората към вашата личност. Също така е чудесно време за промяна на имиджа. Посещението на моден бутик и салон за красота може да ви направи просто неустоими от гледна точка на противоположния пол - това важи особено за дамите. Възможно е тази седмица ще бъде свързана със ситуация, която ще повиши вашето самочувствие. Това е чудесно време за учене и пътуване. В края на седмицата обаче, може да се сблъскате с проблемни моменти. За семейните и тези които имат постоянен партньор, почивните дни ще са много трудни. Основното нещо, което може да усложни партньорството ви, е липсата на взаимно разбиране и доверие. Не се опитвайте да получите пълната и безусловна истина от брачния си партньор. Въздържайте се от обсъждане на остри и принципни въпроси.

♌️ ЛЪВ

Тази седмица интуицията и способността на представителите на зодия Лъв, за разбиране скритите мотиви в поведението на другите хора, ще се увеличи. В определени моменти, ще може фино да манипулирате другите хора, за да постигнете целите си. Добре ще се развива изучаването на психология и езотерични науки. Също така е чудесно време за духовна практика в атмосфера на спокойствие и уединение. Ще може да постигнете значителен напредък в изучаването на йога, чигонг или автогенни тренировки. В някои случаи може да почувствате в себе си прояви на психически способности като ясновидство. Може да сънувате пророчески сънища, със съдбоносно значение. Също така периода е благоприятен за решаване на финансови въпроси. Ако имате влиятелен покровител, тогава може да разчитате на подкрепа, включително финансова. Но в самия край на седмицата, е възможно да се сблъскате с проблеми. Може би имунитетът ви ще е отслабен и това от своя страна да доведе до здравословни проблеми. Обстоятелствата могат да се развият по такъв начин, че да бъдете обвързани с някои задължения и да не успеете да реализирате напълно намеренията си.

♍️ ДЕВА

На представителите на зодия Дева им предстои изключително добра седмица за хармонизиране на партньорските отношения. Дори онези семейни двойки, които живеят от много години заедно, могат да почувстват нещо като връщане на онези топли и нежни чувства, които са изпитали по време на разцвета на връзката. Вие и вашият партньор може да сте склонни да идеализирате вашият брачен съюз. Това е подходящ момент заедно да планирате близкото бъдеще. Може да получите пълно одобрение от партньора, за вашите идеи за това къде и как най-добре да прекарате предстоящата ваканция. Като цяло късметът през тези дни ще ви съпътства. Също така, в този период не е нужно да правите нищо специално и в същото време заветните ви желания да се изпълнят от само себе си. Отношенията с приятели и познати, ще се подобряват, често може да бъдете канени на приятелски партита. Въпреки това, в самия край на седмицата, през почивните дни, се препоръчва да се въздържате от празни забавления. В романтичните връзки могат да възникнат разногласия и кавги.

♎️ ВЕЗНИ

За представителите на зодия Везни им предстои една много обещаваща седмица, особено за тези, които се стремят към кариерно израстване и чакат повишение. Може би ще получите информация, която ще ви доближи до вашата заветна цел. Освен това е подходящ момент за запознанства с влиятелни хора и срещи с представители на властта. През този период ще може да покажете най-добрите си бизнес качества и много важни въпроси, ще бъдат решени много по-бързо и лесно. При това няма да се налага да влагате много усилия и ресурси. В този смисъл се препоръчва да оставите личния си живот на втори план и да се съсредоточите изцяло върху бизнес дейностите. По това време ще бъдете много по-ефективно да действате с методите на „меката сила“, когато вместо агресивно да преодолявате препятствия, ще бъде достатъчно спокойно и тактично да обясните на своите опоненти или партньори тяхната задача и защо ще им бъде по-изгодно да направят това, а не по друг начин. Вашите методи за убеждаване, ще бъдат неустоими. Поставете си амбициозни цели и се опитайте да ги постигнете - може да направите много. Но в края на седмицата е възможно да се сблъскате с някои проблеми. Увеличава се вероятността от усложнения в семейния живот. Възможни са спорове с близки роднини. Въздържайте се от ремонти на дома.

♏️ СКОРПИОН

За представителите на зодия Скорпион тази седмица може да е свързана, с увеличена нужда от любов. Ако вече имате любим човек, тогава чувствата ви към него ще се отличават със специална чувствителност и нежност. Необвързаните могат да се запознаят и да се влюбят в някой на парти или развлекателно събитие като концерт или дискотека. В тези дни е идеално да сте на почивка на брега на морето - в този случай е много вероятно започването на любовен роман. Ваканционната любов, ще ви достави много приятни преживявания. Ще ви се струва, че най-накрая сте срещнали любовта, която отдавна търсите. Ще може напълно да разкриете своите таланти и да проявите въображението си. Освен това през седмица, вашата любознателност ще е засилена. Ще ви бъде интересно да се занимавате с творчество, да изучавате различни неща, да сърфирате в интернет в търсене на познавателна информация. Най-проблемните ви дни могат да бъдат в края на седмицата, през почивните дни. По това време е по-добре да се въздържате от нови запознанства. Факт е, че сега може да бъдете много доверчиви и ще ви е трудно да оценявате критично действителността.

♐️ СТРЕЛЕЦ

Представителите на зодия Стрелец тази седмица, може значително да подобрят финансовото и материално положение на семейството си. Възможно е това да се дължи на брачния партньор, в резултат на неговите увеличени доходи. Това е подходящо време за покупка на жилище на кредит или изплащане. Отношенията с близките роднини и родителите, ще се развиват хармонично. В семейството, ще цари топъл психологически климат. Ако имате селска къща или лятна вила, опитайте се да включите членовете на семейството към подобряване на този ваш недвижим имот. Сега ще имате шанс да решите и обсъдите, трудни и противоречиви въпроси, свързани с наследство. През седмицата ваши роднини могат да ви доидат на гости. Възможни са семейни тържества по приятни поводи. В същото време в самия край на седмицата, няма да сте застраховани срещу финансови проблеми. Обърнете внимание на това как харчите парите си и не забравяйте да планирате своя бюджет. В противен случай може да не ви стигнат парите за някои покупки или за плащане на сметки. Това важи особено за тези, които имат много дългове и трябва редовно да изплащат заеми.

♑️ КОЗИРОГ

За представителите на зодия Козирог тази седмица, ще е изключително благоприятна за хармонизиране на отношенията в брака. Ще получите уважение и любов, от своя любим човек. От своя страна може да почувствате, че отново се влюбвате в партньора си и връзката ви се превръща в източник на радост и щастие. Тази седмица с право може да се каже, че ще е много успешна за брак. Много неразрешими досега спорни въпроси, ще бъдат разрешени в атмосфера на хармония и съгласие. При обсъждане на острите теми, ще проявявате максимална готовност за отстъпки. Затова побързайте да обсъдите всички спорни проблеми сега - няма да ви е трудно да постигнете споразумение. Също така през тази седмица често може да бъдете канени на тържества, годишнини, сватби. Възможно е да предприемете съвместни развлекателни пътувания извън града, на пикници, сред природата. Благоприятно време за общуване с другите. Вероятно ще разширите своя кръг от познати. Ако е необходимо, може да се обърнете към приятели за съвет и помощ при решаването на онези проблеми, които сами не сте в състояние да разрешите. В края на седмицата обаче, могат да възникнат спорове в семейството. Затова се опитайте да намерите време, да разрешите всички потенциални конфликтни ситуации преди уикенда.

♒️ ВОДОЛЕЙ

За представителите на зодия Водолей тази седмица, може да бъде свързана с подобряване на здравето. Може успешно да се борите с болестите, като се подложите на медицински преглед и започнете курс на лечение. Стремежът към идеална чистота и ред, може да се засили и да се превърне в стимул за действие. Много от вас няма да седнат, докато в пространството около вас не възцари пълен ред. Това се отнася както за вашето непосредствено работно място, така и за дома ви. С удоволствие ще почистите помещенията и ще подобрите околното пространство. Също така е чудесно време да подобрите начина си на живот. Може да се съсредоточите върху здравословния начин на живот и да рационализирате ежедневието си. Като цяло ще бъдете привлечени към бизнес дейности и с удоволствие ще решавате практически въпроси. Времето също е благоприятно за закупуване на домашни любимци, както за дома (коте, кученце), така и селскостопански животни (патета, гъски, зайци, пилета). В самия край на седмицата обаче може да се сблъскате със здравословни усложнения. Не е изключено хранително отравяне. Не забравяйте да следите за качеството на храната, която приемате. Крайно нежелателно е да консумирате алкохолни и енергийни напитки - това може да провокира здравословни проблеми.

♓️ РИБИ

За представителите на зодия Риби тази седмица е благоприятна за романтичните отношения. Ще бъдете много интересни и привлекателни, при взаимодействие с представители на противоположния пол. Възможни са кратки, но ярки и вълнуващи любовни връзки. Също така по това време може да почувствате привличане към творчеството, изкуството. Възможно е да посетите концерт на любим изпълнител или да отидете на театър - това ще ви помогне да задоволите естетическите си нужди. Прекрасна седмица за реализиране на творчески идеи. Ако отдавна мечтаете да започнете да изучавате живопис или да свирите на музикални инструменти, тогава е време да преминете от думи и идеи към дела. Сега ще сте способни да постигнете необикновен бърз напредък в изкуствата и всякакви творчески начинания. Изкуство, творчество и любов - това са темите, които ще ви съпътстват и ще ви радват през цялата седмица. В същото време личната ви инициатива, желанието да покажете по някакъв начин своите таланти и способности, ще играе решаваща роля. Въпреки положителната седмица в самия и край не сте застраховани от противоречиви и конфликтни ситуации с приятели и познати. Може би е добре да се откажете от посещения на приятелски партита и развлекателни събития.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук