Седмичен хороскоп за 14 юни - 20 юни

543 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН - През тази седмица представителите на зодия Овен, може да се сблъскат с неочаквани и непредвидими ситуации. Опитайте се да правите всичко по план, строго и дисциплинирано. А за това е важно да спазвате оптимален дневен режим, при който по-голямата част от времето е отделено на работа, а останалото време е за почивка и възстановяване. Възможно е да се наложи да направите корекция в плановете си. Несигурното финансово състояние, също не допринася за вашата увереност и не прави живота ви по-предсказуем. Възможно е да бъдете изправени пред финансов натиск. Факт е, че тези дни могат да бъдат свързани с рязко увеличение на финансовите разходи. Парите може бързо да напуснат бюджета ви, по напълно различни субективни и обективни причини. Например възможни са материални загуби, повреда на превозно средство с необходимост спешно да се търсят допълнителни финансови ресурси за ремонт. Връзките с някои приятели ще са нестабилни, възможни са внезапни кавги, до прекъсване на отношенията. Нежелателно е присъствието на всякакви партита, клубове, фестивали - празните забавления няма да са от полза.

ТЕЛЕЦ - Тази седмица на представителите на зодия Телец се препоръчва, въздържане от драстични радикални действия, които водят до необратими последици. На първо място, това се отнася за професионалните дейности. Може да възникне ситуация, когато външните обстоятелства ще ви принуждават да правите това, което не искате. Но може да нямате друг избор. Възможно е също да почувствате силна нужда от свобода и независимост. Тези от вас, които са вътрешно готови за промяна и не са съгласни със съществуващите условия на труд, могат сами да инициират смяна на работата. Това, с което преди сте се примирявали, сега може да започне да ви причинява силния вътрешен дискомфорт и желание да прекъснете ограничаващите ви обстоятелства. Подобни революции в личния и професионалния живот обаче, рядко завършват с щастлив край. За тези, които ценят стабилността и устойчивостта на позицията си, се препоръчва да бъдат по-дисциплинирани и да правят всичко, което се изисква. Може да имате много идеи и огромно количество енергия. Това може да доведе до много динамични промени в ключови области на живота и сами може да действате като инициатор на тези промени.

БЛИЗНАЦИ - Представителите на зодия Близнаци тази седмица, е добре да общуват по-активно с хората около тях и да се държат открито. Крайно нежелателно е да се оттегляте от обществото и да водите прикрит начин на живот. Още повече неприятности може да предизвикате, ако планирате да направите нещо, което заобикаля закона и етичните правила на поведение. Не трябва да провеждате тайни срещи, да влизате в конспирации - помнете, всичко тайно определено ще стане явно и може да навреди на репутацията ви. Препоръчително е да се въздържате от дълги пътувания, командировки. Факт е, че в тези дни се увеличава вероятността от всякакви инциденти на пътя, вариращи от повреда на превозното средство до проблеми със служители на КАТ. Студентите и учениците трябва да приемат по-сериозно изискванията за дисциплина - не са изключени конфликти с учители и отсъствия. Дългоочаквано пътуване може изведнъж да се провали. Избягвайте да влизате в спорове и конфликти с държавни служители и правоприлагащи органи. Тази категория хора тази седмица, могат да ви създадат неприятности.

РАК - Тази седмица представителите на зодия Рак, могат да преживеят много нестабилни дни. Желанието за промяна, необходимостта от обновяване, могат да ви подтикнат към радикални действия. Може да почувствате силно желание за революционна промяна в себе си. Освен това тези промени могат да засегнат както вас самите, така и външните обстоятелства около вас. Бъдете умни, когато вземате финансови решения. Нежелателно е да правите големи покупки с кредитна карта - може да не купите това, от което не се нуждаете, но ще разберете това, когато е твърде късно или е невъзможно да върнете стоките. Увеличава се вероятността от леки наранявания при използването на електрически уреди. Вашият кръг от контакти може да бъде решително подновен, около вас ще се появят много нови хора, с които ще установите приятелски отношения. А бившите приятели, могат да отстъпят на заден план. Препоръчително е да избягвате празните забавления с приятели, тъй като са вероятни неприятности. Това е много непредсказуемо време, когато обстоятелствата и плановете могат внезапно да се променят.

ЛЪВ - Тази седмица пред представителите на зодия Лъв, се очертава много трудно и противоречиво време. Възможно е да почувствате, че не сте в състояние да толерирате и търпите ограничаващите обстоятелства в живота си. Това може да изглежда като вътрешен бунт, готовност за революционни промени в начина на живот. За тези, които се стремят към самоусъвършенстване, това може да е положителен период - най-накрая ще може да вземете решение за промяна и да предприемете драматични стъпки към нея. Възможно е да настъпят промени във вашия семеен живот, кариера и брак или ще се засегнат ключови въпроси. В брачните отношения нестабилността ще се усили. Поведението на вашият партньор може да излезе извън контрол или вие самите да сте склонни да драматизирате прекомерно отношенията. Опитайте се да оцените ситуацията правилно, действайки спокойно и внимателно. В тези дни, ще е трудно да се изгради и създаде нещо, тъй като разрушителните тенденции могат да доминират. Пряко или косвено, всички тези събития има вероятност да нарушат семейните ви отношения, брака или кариерата.

ДЕВА - За представителите на зодия Дева тази седмица, може да е свързана с усложнения в областта на закона и правилата. За да не изпаднете в неприятна ситуация, трябва стриктно да съобразявате действията си с нормите на закона. Това се отнася както за поведението в обществото, така и за спазването на правилата за движение. Погрижете се за репутацията си - тя може първа да пострада. Втората напрегната тема в тези дни, може да е свързана със затруднения в ученето. Прекаленото повърхностно отношение към знанията, може да доведе до неуспехи, изоставане от учебната програма и трудности по време на практическо обучение. Не се препоръчват също дългите пътувания и медицинските прегледи, освен ако не е абсолютно необходимо. Опитайте се да пренаредите ежедневието си по такъв начин, че да не остава място за празни и безцелни забавления. Ще може да постигнете много, ако сте независими и спазвате вътрешна дисциплина. Съществува обаче риск от хаос и объркване в текущите дела. Не трябва да поемате много работни задачи наведнъж, действайте последователно, като преминавате от една задача към друга, докато я завършите.

ВЕЗНИ - Представителите на зодия Везните могат да запомнят тази седмица, с ярки и двусмислени събития. Вашата креативност, може да стане взривоопасна. Ще генерирате все повече и повече нови идеи, които ще бъдат много необичайни и оригинални, но много от тях вероятно няма да са в контакт с реалността. Следователно е препоръчително, да не се увличате по неосъществими мечти и фантазии. Другата напрегната тема на този период, може да бъде свързана с приятелствата и любовните отношения. Тук са възможни внезапни прекъсвания на връзки, нови запознанства, промени в характера на отношенията с преминаването им от приятелство в любов и обратно. На фона на подобни смущения, опитайте се да не се увличате от експерименти, запазете любовта и не я бъркайте с приятелството. За влюбените, няма да е лесно да сдържат своите желания и страсти. Не бързайте, поддържайте търпение и самообладание - в противен случай ще съсипете всичко и романтичната връзка може изведнъж да приключи. Избягвайте игралните клубове. Въздържайте се от теглене на банкови заеми и не поемайте отговорност за съхраняване и спестяване на чужди пари.

СКОРПИОН - Представителите на зодия Скорпион тази седмица могат да се сблъскат с усложнения в семейните и брачни отношения. Препоръчително е твърдо да контролирате своите постъпки и да се опитате да поддържате вътрешен баланс, доколкото е възможно. Около вас може да се развие напрегната ситуация в семейството, в брака, на работа, същевременно всичко ще зависи от вас, от готовността ви да поддържате стабилност и да сте търпеливи. Не правете резки движения, дори ако вас към това активно ви подтикват да го направите. Ако живеете с родителите си, тогава ще се чувствате така, сякаш сте потиснати и свободата ви е ограничена. Това може да доведе до спонтанни конфликти. В съпружеските отношения също ще е трудно да поддържате баланс, не са изключени кавги и разногласия. Вероятно от ваша страна няма да предприемете стъпки, насочени към дестабилизиране на отношенията. Вашият партньор обаче, може да е склонен към непредсказуемо поведение. Възможно е да направи напълно неочаквана постъпка, за която дори не сте могли да предположите. Не се опитвайте да ограничавате или контролирате поведението на партньора си. Именно контролът, може да доведе до влошаване на отношенията.

СТРЕЛЕЦ - За представителите на зодия Стрелец тази седмица, са вероятни промени в ежедневието и в социалния кръг. Най-проблемната тема на седмицата, ще стане ежедневният режим, график. Може да сте склонни към хаотично поведение и непоследователно отношение към битовите, домашни проблеми, както и във връзка със здравето си. Това може да доведе до натрупване на проблемни въпроси. Препоръчително е да ограничите контактите си и временно да не се срещате с нови хора. Факт е, че за вас сега вероятността от конфликти с другите се увеличава. Възможни са кавги с приятели, съседи и роднини. Следователно, като стесните кръга на общуване, ще сведете до минимум вероятността за конфликти. Стресовите ситуации могат да дестабилизират нервната ви система и да доведат до влошено здраве. Каквото и да се случва, не забравяйте за здравето си, разпределете натоварването по-равномерно и се хранете правилно. При всички случаи, това ще е много безпокоен и забързан период.

КОЗИРОГ - Представителите на зодия Козирог тази седмица, ще бъдат способни на безпрецедентна интензивност в творческата дейност. Може би ще се увлечете от някакъв нов бизнес, който ще погълне цялото ви внимание. Очакват ви нови необичайни впечатления, интересна комуникация с неординарни хора. Романтичните връзки, ще преминат през период на нестабилност. Може да се отегчите от старите си връзки и да търсите нови. Освен това рискувате да понесете сериозни материални и финансови загуби. Опитайте се да не се замесвате във финансови афери и като цяло не бързайте да се разделяте с парите си. Проблемът е, че сега ще сте склонни към неочаквани и спонтанни решения, които могат да се окажат напълно необмислени и безразсъдни. Не е изключено също, чести повреди на битова техника, компютърно оборудване и това да доведе до допълнителни разходи. Има също повишен риск да закупите артикул с ниско качество и със завишена цена или продукт, който не ви е необходим.

ВОДОЛЕЙ - Тази седмица представителите на зодия Водолей, може да срещнат съпротива срещу техните инициативи. Въпреки факта, че ще сте готови твърдо да защитите своите възгледи и ако е необходимо, да влезете в конфликт, едва ли ще успеете да постигнете това, което искате. Може остро и болезнено да възприемате всякакъв вид ограничения и по този начин да се проявите с грубо и радикално поведение. Трябва обаче да правите разлика между реалните ограничения на вашата свобода на поведение и задълженията, които имате към семейството и близките. Нежеланието да свършите задълженията си, може да повлияе негативно на отношенията в семейството. Ако има много силна съпротива срещу вашите инициативи, може да изразходвате огромно количество енергия и в резултат да получите минимални промени в желаната посока. Ето защо, ако нямате крайна нужда, е препоръчително просто да преживеете тези дни, без да вземате важни решения.

РИБИ - Тази седмица нервната система на представителите на зодия Риби, може да бъде подложена на сериозен натиск. Възможно е това да е свързано с интензивни контакти с познати. Например често да ви се обаждат по телефона различни хора и да искат съдействие за техните дела. Опитайте се да не давате прибързани обещания на другите. Може да не сте готови веднага да прецените колко усилия и време ще ви бъдат необходими, за да спазите обещанията. В резултат на това рискувате да прекарате по-голямата част от седмицата, заети с чужди дела и в същото време вашата работа да остане пренебрегната. Най-добре се опитайте да прекъснете ненужните връзки и контакти, които само ви губят времето. Друга проблемна тема в тези дни може да е свързана, с активирането на вашите тайни недоброжелатели. Ако почувствате забавяне в делата или имате чувството, че нещо или някой умишлено ви поставя препятствия, тогава е възможно това наистина да се случва. Например може да ви бъде отказана среща без обяснение на причините - но всъщност това да става, защото някой разпространява фалшиви слухове и клюки за вас. Също не бъдете прекалено откровени за личния си живот, със случайни хора.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук