Седмичен хороскоп за 16-22 август

562 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

Тази седмица представителите на зодия Овен могат да се увлекат от нещо ново, което ще погълне цялото им внимание. Очакват ви нови необичайни впечатления и интересно общуване с неординарни хора. Негативното е, че романтичните отношения, ще преминат през период на нестабилност. Може би, ще ви омръзнат старите отношения и ще потърсите нови. Трябва обаче да помните, че тези нови запознанства и връзки, няма да се задържат с вас дълго време и много бързо ще загубите интерес към тях. Това е благоприятно време за бизнес дейност. Тези дни могат да ви донесат успех при решаването на материални проблеми. За това, ще имате достатъчно енергия и финансови ресурси. Седмицата е благоприятна за подреждане на нещата у дома на работното място. Препоръчително е да забравите за почивката и развлеченията и да отделите повече време за решаване на материалните въпроси. Също така е добре да вземете лечебно-профилактични мерки, насочени на дългосрочен период. Например, може да започнете балансирана диета, за отслабване.

♉️ ТЕЛЕЦ

Представителите на зодия Телец тази седмица, ги очакват промени в семейството и условията на живот. Възможно е да решите да започнете ремонт или пренареждате на мебелите у дома и такива решения, могат да ви хрумнат напълно спонтанно. Най -важното тук, е да не бързате. Не забравяйте, че всяко от вашите желания в тези дни, колкото и силно да ви изглежда, може бързо да избледнее и скоро да загубите интерес към него. Например може да се получи така, че да започнете ремонт в апартамента, но изведнъж интересът към този процес ще изчезне. И тогава може да се поставите в трудно положение, когато трябва да правите това, което не искате. В положително направление седмицата, ще е благоприятна за творчеството, хобитата. Повишаването на креативността, може да има положително въздействие върху вашето личностно развитие. Романтичните връзки, ще се развиват успешно. Възможно е да посетите развлекателни събития, да направите подаръци на близките си. Ще получите много положителни емоции от общуването с малки деца.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Нервната система на представителите на зодия Близнаци, може да се претовари тази седмица. Може би това ще бъде свързано, с интензивни контакти с познати. Например, различни хора често ще ви се обаждат по телефона и ще искат помощ в техните дела. Опитайте се, да не давате прибързани обещания на другите. Може да не успеете веднага да прецените колко време и усилия ще трябва да отделите, за да спазите обещанията си. Не се притеснявайте да кажете категорично „не“ на тези, които крадат от личното ви време. В положителен смисъл, това е благоприятно време за тези, които се занимават с духовни практики с цел самоусъвършенстване. В един момент може да ви се отвори напълно ново разбиране за същността на нещата. Ще се радвате също да бъдете в кръга на близките хора, членовете на семейството и всичко у дома ще ви радва. Възможно е да приемете гости, включително такива, които пристигат отдалеч.

♋️ РАК

За представителите на зодия Рак тези дни могат да бъдат свързани, с рязко увеличаване на финансовите разходи. Парите могат бързо да напускат портфейла ви по напълно различни субективни и обективни причини. Например възможни са материални загуби, повреда на превозно средство с необходимост спешно да търсите допълнителни финансови средства за ремонт. Опитайте се да поддържате балансиран бюджет. Също така, тази седмица пред вас могат да се отворят нови обещаващи насоки. Може би това ще бъде свързано с нови запознанства, които бързо ще се развият в приятелски контакти. Това е подходящ момент за посещение на хоби клубове и свързване с хора, които се интересуват от същите проблеми като вас. Няма да останете сами тези дни. Седмицата е добра за пътувания, учене, запознанства. Може да бъдете въвлечени в чужди дела, но това ще бъде във ваша полза. Използвайте своите делови и чисто човешки връзки, за да се справите с проблемите.

♌️ ЛЪВ

Представителите на зодия Лъв тази седмица, ще имат големи идеи и силни амбиции. Това може да доведе до много динамични промени в ключови области от живота и при това инициатор на тези промени ще сте самите вие. Възможно е, докато защитавате своите интереси да се наложи да се борите, да спорите или да изразходвате много енергия, но всичко това в крайна сметка може да доведе до реални обрати и трансформации в живота ви. По този начин трябва да сте подготвени за напрегнати ситуации в работата и личните отношения. Най -положителното направление на седмицата, може да бъде свързано с успех в професионалната сфера. Възможно е да ви бъде предложена по-престижна позиция. Вашият доход също може да нарасне. Опитайте се да действате методично и системно - успехът е по-вероятен в онези въпроси, в които вече сте инвестирали много енергия. Може също така, апетита ви да се повиши. При липса на подходящ самоконтрол върху начина на хранене, може да започнете бързо да наддавате на тегло. Ако наднорменото тегло е нежелателно за вас, тогава се контролирайте.

♍️ ДЕВА

Представителите на зодия Дева тази седмица, може да изпитат странна вътрешна тревожност и противоречиви чувства. От една страна, ще искате да предприемете активни действия, а от друга, външните обстоятелства ще ограничат вашата активност, като не ви позволят да направите нещо реално. Нещо подобно се случва със спортните фенове, които желаят отборът им да спечели, но наистина не могат да повлияят по никакъв начин на ситуацията. Обстоятелствата могат да се развият по такъв начин, че да сте безсилни наистина да промените нещо и по някакъв начин да повлияете на ситуацията. Погрижете се за здравето си - възможни са настинки на фона на отслабената имунна система. В същото време тази седмица е благоприятна за личностно развитие, учене, пътувания. Може би ще почувствате повишено желание за знания, което може да ви подтикне да започнете самоубочение по някакъв предмет или тема, която ви интересува. Също така е подходящ момент за пътуване, общуване с интересни хора по интернет. Може да се запознаете с някой, който ще ви научи на много.

♎️ ВЕЗНИ

Жаждата за промяна и необходимостта от обновяване, могат да подтикнат представителите на зодия Везни тази седмица, да предприемат радикални действия. Може да почувствате силно желание за революционна промяна в себе си. Може би предишните ви житейски планове, ще загубят своята актуалност и вие ще ги коригирате в друга посока. Вашият кръг от контакти може решително да бъде подновен, във вашето зрително поле ще се появят много нови хора, с които ще установите приятелски отношения. Обаче е препоръчително, да не изгаряте мостовете зад вас. Въпросът е, че вашето желание за промяна може да не продължи дълго. Вашите романтични отношения и контакти с приятели, преминават през период на изпитание. Тази седмица ще премине много по-положително, ако изберете уединен и спокоен начин на живот с акцент върху духовните практики. Ще станете по-проницателни, ще откриете скритите мотиви в поведението на другите хора. Използвайте това време, за учение и проучвания. Също така, може да се занимавате с въпроси, свързани с уреждане на финансови задължения.

♏️ СКОРПИОН

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, може да се сблъскат с бързи промени в професионалната си кариера. Във вашата фирма или предприятие, могат да настъпят структурни промени, в резултат на което позицията ви да стане много несигурна. Опитайте се да оцените ситуацията реално, действайки спокойно и внимателно. В тези дни ще е трудно да изграждате и създавате нещо, тъй като разрушителните и деструктивните тенденции ще доминират. Непряко всички тези събития, могат да внесат безпокойство във вашите семейни отношения. Потърсете подкрепа в партньора си. Седмицата е благоприятна за привличане на медиатори с цел подобряване на съпружеските отношения. Например, добре е да поканите семеен приятел и да пообщувате с него. Това е чудесен момент за хармонично развитие на партньорските отношения. Оставете на брачния си партньор правото да задава тон във връзката и не се месете - в този случай любимият човек, ще разкрие пред вас най -добрите си страни.

♐️ СТРЕЛЕЦ

За представителите на зодия Стрелец тази седмица, може да бъде свързана с усложнения в сферата на закона. За да не попаднете в неприятна ситуация, трябва стриктно да премерите своите действия с нормите на закона. Това се отнася както за социалния живот и поведението в обществото, така и за спазването на правилата за движение. Втората напрегната тема на тези дни, може да е свързана с трудности в обучението. Прекаленото повърхностно отношение към знанията, може да доведе до неуспехи, изоставане от учебната програма и трудности в отношенията с учители. Не е най -доброто време за пътувания, командировки. Но за бизнес активност и кариера, седмицата ще е добра. Ако търсите нова работа, може да намерите приемлив вариант. Може също да ви бъде предложено повишение. Тези дни много по-бързо и ефективно, ще може да решите материалните проблеми, да въведете ред в делата и да направите ремонт. Състоянието на вашето здраве, ще се стабилизира. Добре е да започнете курс на закаляване, както и да проведете планирани курсове на лечение.

♑️ КОЗИРОГ

През тази седмица представителите на зодия Козирог е добре, да не бързат за никъде и да правят всичко спокойно и смислено. Именно поради прибързаност и нетърпение, може да попаднете в неприятни ситуации. Факт е, че сега вероятността от наранявания, особено такива, свързани с транспорта, се увеличава. Спазвайте правилата за движение, бъдете по-внимателни с домакинските уреди. Друга напрегната тема в тези дни, може да е свързана с финансови проблеми и дългови задължения. Паралелно с това в личния живот, се очертават положителни промени. Много от вас, ще пребивават в атмосфера на празник, радост, забавление. Препоръчва се да посещавате развлекателни събития, концерти, театри, клубове и ресторанти. Добро време за творчески дейности, хобита, участие в спортни състезания. В любовните отношения, всичко също ще върви чудесно. Интересно е, че започналите тези дни лични отношения, могат да имат продължение и в бъдеще.

♒️ ВОДОЛЕЙ

На семейните представители на зодия Водолей тази седмица, се препоръчват да набират издръжливост и търпение. Може би поведението на вашата половинка, ще ви обърка по някакъв начини. Например, може да не ви хареса непоследователното и безотговорно поведение на партньора и неизпълнението на задълженията. Ако обаче цените вашата връзка, опитайте се да направите всичко възможно, да избегнете изостряне и конфликт. Тенденцията за прекъсване на отношенията в тези дни, може да е по-силна, от желанието да бъдете с партньора. Семейните ценности и близките роднини, ще ви помогнат да стабилизирате ситуацията. Добре е да поканите роднини на гости, да обсъдите важни въпроси, да се заемете с оформяне на наследство. Роднините могат да ви помогнат финансово. Възможни са големи покупки на кредит за подобряване на жилището, като например закупуване на мебели или разширяване на недвижимото имущество, като покупка на лятна вила или земя.

♓️ РИБИ

Представителите на зодия Риби тази седмица, ги очаква много работа и голямо натоварване. Възможно е шефовете да решат да форсират сроковете на планираните задачи и да ви увеличат работата или просто, ще трябва спешно да поемете странични задължения. Във всеки случай това е много неприятно време. В тази връзка се увеличава вероятността от влошаване на здравето, нервни сривове. Каквото и да се изисква от вас, не забравяйте за здравето си, разпределяйте натоварването по-равномерно и се хранете правилно. Положителна тема от седмицата, може да бъдат контактите, пътуванията и обмена на мнения с хората около вас. Брачните отношения, ще се нормализират и стабилизират. Роднините могат да играят важна, положителна роля в това. Добре е да прекарвате повече време с любимия човек, да посещавате концерти, социални мероприятия, сватби, годишнини и други специални събития.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук