Седмичен хороскоп за 18-24 януари

636 преглеждания

Предстоят изненади за представителите на зодия Рак, нови запознанства за Рибите

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕНТази седмица представителите на зодия Овен, може да имат проблеми с финансите. Въпросът е, че нивото на доходите ви може да не е в крак със скоростта, с която сте склонни да харчите пари. Посещавайки магазина, ще ви бъде изключително трудно да се въздържате от закупуване на различни продукти. Освен това, както често се оказва по-късно, закупените стоки могат да се окажат напълно ненужни или най-малкото, няма да бъдат неща от първа необходимост, без които не може да минете. Бързането при харченето на пари, често може да води до придобиване на дефектни предмети. Дръжте парите си на сигурно място. Също така е нежелателно да давате пари назаем, особено на приятели. Ако сте поканени на приятелско парти, тогава е по-добре да откажете, тъй като може да възникне недоразумение, което ще се отрази неблагоприятно на отношенията ви. Паралелно с това през почивните дни, може да разчитате на помощ и подкрепа от влиятелен покровител. Друга успешна тема на седмицата ще е търсенето на отговори, решаването на загадки, разследването на мистериозни събития. Може би ще успеете да повдигнете завесата на тайните над онези събития и факти, които преди това са били скрити от вас.

ТЕЛЕЦ - За представителите на зодия Телец тази седмица, може да бъде време на повишена конфликтност. Опитайте се да ограничите амбициите си и вземайте предвид не само вашите желания и нужди, но и интересите на другите хора. Ако сте изправени пред сериозни препятствия, по-добре е временно да отстъпите. Интересно е да се отбележи, че всеки човек с власт и влияние може да попречи във вашите инициативи. Затова е по-добре да избягвате влиятелни хора и да се опитате да разрешите проблемите си сами. Бъдете подготвени, че външните обстоятелства ще ви пречат за постигане на целите и да свършите нещо, ще трябва да положите повече усилия. Живота ви през този период може да се сравни, като бягане с препятствия. През почивните дни планетарните влияния, ще станат по-хармонични. Ако често посещавате социални мрежи в интернет, може да срещнете интересен човек. Същото може да се случи и в реалния живот, ако редовно ходите в клубове. Положителната роля на приятелите, ще нараства. Може да заминете на вълнуващо пътуване, което не сте планирали предварително.

БЛИЗНАЦИ - Представителите на зодия Близнаци тази седмица, може да се наложи да защитават честта и репутацията си. Опитайте се да правите всичко в рамките на съществуващите правила и разпоредби на закона. Избягвайте хора с криминално минало и такива идващи от чужбина. Периода е неблагоприятен за онлайн запознанства в интернет. Факт е, че вашите тайни недоброжелатели, за чието съществуване дори не подозирате, могат да се активират. Бъдете внимателни в контактите, не споделяйте подробности от личния си живот с другите. Всъщност, не знаете как ще се изтълкуват вашите думи. Възможни са също инциденти на пътя. Ако карате кола, вероятността от нарушение на движението с последващи глоби се увеличава. Засега е по-добре да се въздържате от туристически пътувания. През почивните дни, ще имате шанс да защитите позицията си и в същото време да не правите компромис. Това са дни, в които трябва да покажете бойните си качества и активно да защитавате мястото си под слънцето. Не се страхувайте да рискувате и действате директно, ако ситуацията го изисква. Ще може да излезете победители и от най-трудните ситуации.

РАК - За представителите на зодия Рак тази седмица, може да е свързана с изненади. Затова е препоръчително да не планирате нищо предварително и да сте готови да реагирате бързо на новите обстоятелства. Възможни са независещи от вас ситуации, когато в един момент реалностите се променят радикално и трябва незабавно да направите корекции в плановете си. Вероятността от контузии се увеличава. Бъдете внимателни, когато се движите навън, например по заледени улици. Също така тези дни могат да бъдат свързани с нестабилност в приятелските отношения. Нежелателно е да посещавате приятелски компании, тъй като може да възникне спонтанен конфликт с необратими последици за по-нататъшните отношения. Естеството на планетарните влияния, ще се омекоти в края на седмицата, през почивните дни. Не пропускайте да използвате това време за хармонизиране на партньорските отношения. Брачните отношения, също ще станат по-хармонични. По това време може да повдигате и обсъждате всякакви, дори най-спорните и остри въпроси и спокойно да намирате конструктивни решения.

ЛЪВ - Представителите на зодия Лъв тази седмица, могат да се сблъскат с усложнения в партньорските отношения. От ваша страна трябва да проявите търпение и издръжливост. Възможно е любимият човек, да ви провокира с неподходящото си поведение и неотстъпчивост. Не си струва да си губете времето за дреболии. Контролирайте собствената си критичност и дайте превес на дипломатическия такт в отношенията. Също така трябва да се отбележи, че външните обстоятелства могат да бъдат неблагоприятни за изпълнението на някои от вашите инициативи. Не следва да започвате борба с обстоятелствата, защото сега може да нямате достатъчно ресурси. Много по-изгодно е, да се опитате да се адаптирате към неблагоприятните външни обстоятелства, така ще сведете до минимум възможните щети. Почивните дни ще бъдат чудесно време, за борба с вредните навици и преминаване към здравословен начин на живот. Ще може да направите полезни корекции в ежедневието си, което ще ви направи по-ефективни, работоспособни и здрави. Друга интересна и положителна тема е: закупуването и грижата за домашен любимец.

ДЕВА - Представителите на зодия Дева тази седмица, може да изпитат затруднения в текущите дела и по време на дълги пътувания. Ако става въпрос за работата, тогава основният проблем може да бъде липсата на необходимите знания, за успешно изпълнение на вашите задължения. Същевременно няма да бъде възможно да компенсирате липсата на квалификация незабавно. В този смисъл съществува риск от загуба на репутация. Ако тръгвате на път, са вероятни непредвидени усложнения поради загуба на документи или влошаване на здравословното състояние. Не само по време на пътувания, но и в ежедневието, обърнете специално внимание на качеството на храната – има вероятност от разстройство на храносмилането. По-добре е да не планирате медицински прегледи за тези дни (ако няма спешност), тъй като има голяма вероятност от неправилна диагноза и лечение. В края на седмицата, ви очаква прекрасно време за хармонизиране на любовта и брака. Препоръчително е семейните, да се доверяват повече на своя партньор в брака. Влюбените двойки, могат да обявят годеж или да решат да живеят заедно.

ВЕЗНИ - Представителите на зодия Везни могат да се сблъскат с трудности в романтичните отношения в началото и в средата на седмицата. Поради засиленият си инстинкт за притежание, чувството на ревност към любимия човек може да излезе извън контрол. Не трябва да изисквате от партньора си да изпълнява безусловно вашите желания. Опитайте се, да не бъдете груби и твърде упорити в интимните отношения. Факт е, че вашите желания може да не съвпадат с желанията на любимия човек, а това трябва задължително да вземете предвид. Друга напрегната тема може да стане-увлечеността към хазартни игри. Съществува риск от загуба на големи суми на игрални автомати или в онлайн казина. В преследването на забавления, не трябва да забравяте за делата и отговорността си към другите хора. Почивните дни ще са продуктивно, положително време, когато може относително лесно и свободно, да регулирате много семейни и битови въпроси. Това са чудесни дни за всякакви промени в дома, заедно с членовете на семейството. Например може лесно да направите генерално почистване заедно или да пренаредите мебелите.

СКОРПИОН - В началото на седмицата представителите на зодия Скорпион могат могат да се сблъскат с трудности в отношенията в брака и семейството. Това е особено важи за тези, които живеят в един дом заедно с родителите. Възможно е да възникне класически конфликт, между брачния партньор и вашите родители. За да намалите риска от семейни неприятности, опитайте се да прекарвате повече време извън дома и по-малко общувайте с членовете на семейството. Превключете се към работата и се връщайте късно у дома, когато всички вече спят. Това не е лошо решение, освен ако, късното ви прибиране не стане причина за конфликт. Дните в края на седмицата са много по-положителни. Ще общувате много и интензивно с приятели и познати. Вашите бизнес и социални връзки, ще се разширят и укрепят. Това е подходящо време за пътувания с цел удоволствие, учене, необичайни преживявания и от романтичен характер. Ако сте необвързани, тогава в тези дни може да се състои романтично запознанство, което да прерасне в красиви, но не много продължителни отношения. Наслаждавайте се на живота и гледайте на всичко с оптимизъм.

СТРЕЛЕЦ - За представителите на зодия Стрелец началото на седмицата, ще е неблагоприятно време за контакти с обкръжаващите хора. Това важи особено за връзките с тези хора, с които постоянно общувате: роднини, познати и съседи. Може би в тези дни, настроението ви ще е нестабилно и това ще затруднява хармоничното общуване. Опитайте се, да сдържате критиката в себе си, подхождайте тактично към всеки и не правете забележки. В противен случай, ще получите ответен отпор от другите. Това не е добро време също за нови запознанства. При бизнес запознанствата, рискувате да установите контакт с не много надежден човек, който щедро ще дава обещания, но нищо няма да прави. В края на седмицата, периода ще е благоприятен за подобряване на вашия дом. За това може да способства подобреното ви финансовото състояние. Може да използвате наличните си пари, за полезни покупки за дома и семейството. Например, може да купите нови красиви декоративни вещи за дома или уреди които да улеснят домакинската ви работа. Отношенията в семейството, ще се развиват чудесно, ще бъдете заобиколени от топлина и внимание, а и вие самите ще се радвате да отдадете своята любов на семейството и приятелите.

КОЗИРОГ - За представителите на зодия Козирог в началото на седмицата, се увеличава вероятността от материални загуби и неуспешни покупки. Препоръчително е да не харчите пари за подаръци за деца и близки, тъй като това няма да бъде правилно оценено от едните и другите. Също така, това не е най-подходящият момент за обсъждане на финансови проблеми с любимия човек - на тази основа между вас може да възникне конфликт. Тези, които имат проблеми с наднорменото тегло, може да се повиши апетита. В резултат сами няма да забележите как сте натрупали няколко излишни килограма. Затова е препоръчително да ограничите сладкишите или още по-добре - да направите лека диета за няколко дни. В края на седмицата, ще имате изключително привлекателен външен вид. Дамите е добре да посетят салон за красота и да коригират имиджа си. Също така ще се подобрят отношенията ви с другите, благодарение на вашето тактично и внимателно отношение към тях. Вашият чар, ще привлече вниманието на противоположния пол към вас. Добри дни за пътуване и учене.

ВОДОЛЕЙ - Представителите на зодия Водолей в началото на седмицата, ще изпитат доста напрегнати моменти, във връзка с трудности и усложнения в отношенията със семейството и близки роднини. По това време е нежелателно да се захващате заедно с цялото семейство с домакински дела, например да правите ремонти или да организирате генерално почистване. По време на такива дейности има голяма вероятност да се скарате, защото ще разбирате по различен начин какво и как да правите. Освен това, ако сте млади и зависите от родителите си, може да се сблъскате с техните забрани и ограничения на личната ви свобода. И на тази основа да възникнат конфликтни ситуации. Ако не искате усложнения, тогава не настоявайте на желанията си, а просто изчакайте няколко дни. Впоследствие ще може да получите това, което искате, без да се налага да си разваляте семейните отношения. Уикендът е чудесно време за духовна практика в уединение или в затворени групи. Спокойният и съзерцателен ритъм на живот, ще ви позволи да възстановите силите си и да намерите душевно спокойствие. Обърнете внимание на здравето си. Водните процедури ще бъдат изключително полезни, например контрастни душове с цел закаляване, посещение на парни бани или сауна.

РИБИ - Представителите на зодия Риби през първата половина на седмицата е добре да се въздържат от нови запознанства. Във вашето полезрение могат да попаднат хора с нечестни намерения, склонни към измами, лъжи. Не вярвайте на обещанията и не споделяйте с никого вашите тайни. Не забравяйте, че думите, които кажете, могат да бъдат използвани срещу вас. Това може да се случи, защото в тези дни интуитивно няма да усещате и разбирате хората и рискувате да се доверите на тайни недоброжелатели. Възможни са също усложнения при пътуване. На дамите не се препоръчва да влизат в коли на непознати и да завързват разговори с непознати на улицата - вероятността от криминални прояви се увеличава. Заедно с това в края на седмицата, настъпват добри дни за общуване. Това време ще е най-благоприятно за тези от вас, които не са обременени със задължения към семейството, децата, брачните партньори, които са млади и свободни. Сега ще може да извършите онези неща, за които преди не сте имали смелост.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук