Седмичен хороскоп за 18 октомври - 24 октомври

490 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Eкакви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Овен, ще е благоприятна за изграждане на отношенията. На първо място, това ще почувстват тези, които имат постоянни лични партньорства или са официално женени. Вашите спорове и недоразумения може да останат в миналото и да дойде време на спокойствие и хармония. Това е подходящ момент за диалог в рамките на съпружеският съюз. Може да намерите взаимно разбирателство дори по онези въпроси, които винаги са били препъни камък във връзката ви. Прекрасно време за съвместни излизания с партньора и посещение на празнични събития, сватби, годишнини. През втората половина на седмицата, ситуацията може да се усложни. Може да се окажете в светлината на прожекторите. Възможно е да станете участник в някаква конфликтна ситуация и да бъдете принудени да защитавате позицията си. Опитайте се обаче да заобиколите конфликтните ситуации и хора, склонни към неадекватно поведение – а такива ще има повече от достатъчно. И само ако ви принудят и стане невъзможно да отстъпите, тогава влизайте в открита борба. Може би вашият брак или семейство, ще бъдат бойното поле. Тук е важно да не прекрачвате границата, отвъд която ще бъде проблематично да се възстановят доброжелателните и хармонични отношения. Старайте се, да се контролирате.

♉️ ТЕЛЕЦ

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Телец е благоприятно време, за грижи за здравето. През този период в тялото ви ще настъпи енергиен баланс и всички основни функции, ще започнат да работят съгласувано, балансирано. Много болести ще отстъпят и ще спрат да ви притесняват. Ако обаче се възползвате от този благоприятен период и проведете подходящ курс на лечение според указанията на лекарите, тогава положителният резултат може да бъде много по-силен. Също така тези дни са добри за решаване на домашни и битови въпроси. Може да наемете помощници у дома, като - бавачки, икономки, медицински сестри - които ще помогнат за решаването на семейните проблеми. Времето също е добро за придобиване на домашен любимец и грижи за него. Втората половина на седмицата, ще е доста натоварена. Може би приятели или роднини, често ще се обръщат към вас за помощ и ще се окажете замесени във въпроси, които нямат нищо общо с вас лично. Докато се занимавате с чуждите дела, ще се лишите от възможността да решите някои от вашите проблеми. Това трябва да ви накара да се замислите, какъв е вашият кръг от контакти и дали околните не злоупотребяват с вашето внимание.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци през първата половина на седмицата, могат да почувстват творчески подем, който ще се отрази положително на цялостното ви емоционално състояние. Ще бъдете заредени с оптимистично отношение и голямо желание да получите радост от живота. И това всъщност може да се дължи на някакво приятно занимание, на което ще отделите много време и ще се занимавате с истинско увлечение. Влюбените представители на знака, могат да получат подаръци, приятни изненади, любовни признания, предложения. Това е подходящ момент, за общуване с децата. Препоръчително е да посещавате по-често развлекателни събития, концерти, театри, клубове, ресторанти. Всяко хоби или спортно занимание, ще получи нов импулс за развитие. През втората половина на седмицата, напрежението в романтичните отношения може да се увеличи. Отношенията с любимия човек могат да се променят често, преминавайки от една крайност в друга. Опитайте се да не смесвате любовните отношения с приятелските и не ходете на купони заедно с любимия човек - това е потенциално експлозивна ситуация сама по себе си. Възможно е любимият човек да не иска да ви дели с вашите приятели и да демонстрира своите притежателни инстинкти. По това време нестабилността в интимните отношения се увеличава, нараства и вероятността от взаимни предателства.

♋️ РАК

Първата половина на седмицата е благоприятна за семейния живот на представителите на зодия Рак. Може напълно да се потопите в домакински задължения и грижи и да намерите радост в това. Връзките с близките роднини, родителите и всички хора, които смятате за членове на вашето семейство, ще са прекрасни. Може би у дома ви, често ще идват гости и вие ще се докажете като много гостоприемни домакини. Това е подходящо време за решаване на дори най-сложните въпроси, във взаимоотношенията с роднини. Дружно и лесно ще протича работата по подобряването на дома, обновяване на помещенията, както и заниманията в градинския парцел. През втората половина на седмицата обаче, семейната хармония може да бъде нарушена. Тези дни са много не стабилни, за поддържане на хармонията в партньорството. Може би няма да намерите подкрепа и одобрение за вашите инициативи от вашия партньор, или обратно, вие сами ще се противопоставите на някои от неговите инициативи. Най -вероятната тема, по която могат да възникнат повечето противоречия, е как да бъде подредено жилището. Вашите вкусове и идеи за подобряване на дома, може да са диаметрално противоположни. Друга напрегната тема на периода може да бъде - недобросъвестното изпълнение на домашните задължения от член на семейството.

♌️ ЛЪВ

През първата половина на седмицата представителите на зодия Лъв, ще имат желание да разширят социалния си кръг и да осъществят, активни контакти с приятели и познати. Успешно ще се развиват новите запознанства. Хората, с които се запознаете тази седмица, ще ви бъдат от полза и тези установени връзки ще продължат. Брачните отношения забележимо ще се укрепят и стабилизират. Донякъде ще се развие уникална ситуация, когато ще може да рационализирате отношенията си с другите и да премахнете онези контакти, които са станали ненужни или обременителни за вас. Трябва обаче да побързате, тъй като втората половина на седмицата е неблагоприятна за контакти. В тези дни рискувате да се потопите в малки и безсмислени въпроси. Няма да ви бъде лесно да се съсредоточите върху решаването на основните проблеми, тъй като често ще се обръщат към вас с молби по различни теми и може да отделите много време за празни разговори и контакти. Втората тема, на която трябва да се обърне по-голямо внимание, е състоянието на вашето здраве. През този период тялото ви ще бъде особено уязвимо към настинки и дори леко течение, може да предизвика остър възпалителен процес. Обличайте се според времето и не забравяйте за превенцията.

♍️ ДЕВА

За представителите на зодия Дева първата половина от седмицата, е благоприятна за решаване на материални и финансови въпроси. Препоръчително е да оставите на заден план личния си живот и да се съсредоточите върху работата. Вероятни са положителни промени в професионалната дейност. Може да получите увеличение на заплатата, предложение за заемане на по-висока позиция или да получите изгодна поръчка. Това ще ви позволи да решите някои материални проблеми, за които преди не са ви стигали парите. Например, може да става дума за някои големи покупки от рода на лични вещи, дрехи, обувки. Трябва да се отбележи, че нещата, закупени в началото на седмицата, ще бъдат с добро качество и ще ви служат дълго време. През втората половина на седмицата обаче, съществува риск да надхвърлите бюджета и да похарчите твърде много пари за забавления и подаръци. Не забравяйте, че любовта се измерва не толкова с размера на изразходваните пари, колкото с грижите и вниманието. Може би ще почувствате нарастване на тръпката за риск и ще ви бъде трудно да се сдържате. Тази седмица не е препоръчително да посещавате игрални зали и нощни клубове. Стремежът към удоволствие във всички форми и прояви е нещо, с което може да се наложи да се борите.

♎️ ВЕЗНИ

През първата половина на седмицата на представителите на зодия Везни им предстои, благоприятно време за сериозно прогресивно личностно развитие. За да се чувствате и справяте добре в работата, ще трябва да имате достатъчна свобода на действие и да вземате решения, каквито сметнете за добре. Затова се опитайте на първо място да се отървете от всичко, което ви ограничава. Също така е подходящ момент да подобрите физическата си форма. Препоръчително е посещението на фитнес зала, участията в спортни мероприятия и състезания. По принцип е добре да се появявайте по-често на публични места и да показвате на другите своите таланти и способности. Втората половина на седмицата може да протече с динамично и много неравномерно темпо. Основните източници на безпокойство, ще сте вие и вашето семейство. Възможно е да пожелаете да имате повече свобода и да действате независимо от мнението на членовете на семейството. Това ще е особено характерно за по-младите, които периодично правят опити да се откъснат от влиянието на родителите. Но веднага щом се опитате да направите това, неприятностите ще се изсипят на главата ви. Опитайте се да действате по-меко и да не влизайте в конфликти, особено когато може просто да изчакате.

♏️ СКОРПИОН

За представителите на зодия Скорпион първата половина на седмицата, благоприятства тихият и спокоен семеен живот. Ще се чувствате добре уединено. Може да поискате да останете за малко сами. Ако нямате отделна стая или апартамент, където да се уедините, тогава може просто да отидете сред природата, в гората, в парка, до езеро. Основната задача на тези дни, е да намерите спокойствие и мир, да подредите мислите си, да направите необходимите изводи от събитията, настъпили наскоро. Най-добре това ще се отдаде на тези, които се занимават с духовни практики, усъвършенствайте се с помощта на медитация, молитви, четене на псалми. През втората половина на седмицата, натискът върху нервната ви система може да се увеличи. Може би вие сами ще развиете активна дейност или ще се окажете въвлечени в делата на други хора. По един или друг начин, сега може да затънете празна суета, която лично няма да ви донесе нищо положително, а само ще се превърне в нервен дразнител. Връзките с определени приятели и познати могат да се влошат, ако се включите в слухове и клюки. Кратките и дългите пътувания, ще са неблагоприятни. Възможни са аварии по пътя, чести задръствания и глоби за нарушения на движението.

♐️ СТРЕЛЕЦ

Най-успешното направление за представителите на зодия Стрелец през първата половина на седмицата, ще бъде комуникацията с другите. Това се отнася преди всичко до разширяване на приятелското общуване. Ще ви бъде интересно не само да се срещате с различни хора и да обменяте мнения, но и активно ще търсите съмишленици, хора с еднакви интереси, които мислят като вас. Може би ще започнете да посещавате клубове по интереси, ще участвате в конференции, семинари. Чрез повишената интелектуална активност и силния интерес към всичко ново, ще имате успех в учението. По-активно ще участвате в социални мрежи, форуми и тематични общности в интернет. През втората половина на седмицата, ще ви създаде проблеми нестабилната финансова ситуация. Това важи особено за тези, които имат много заеми и чиито заплати се изразходват най-вече за изплащане на лихви по кредити. Възможно е да има забавяне с изплащането на заплатата ви или неочаквано да ви се струпат големи допълнителни разходи и това да удари вашият бюджет. Опитайте се спокойно да прецените възможностите си. Със сигурност ще успеете да се мобилизирате. Най-важното е да действате според плана и да не отстъпвате от него.

♑️ КОЗИРОГ

Представителите на зодия Козирог през първата половина на седмицата, ще имат отлични шансове да постигнат стратегическите си цели. На първо място, това се отнася за сферата на професионалната дейност. Тук може да се отворят нови перспективи пред вас. Външните обстоятелства ще допринесат активно за кариерния растеж. Безработните имат шанс да намерят работа в съответствие с техните изисквания. Възможно е също повишаване на социалния статус- някой ще станат студенти, а завършилите специалисти. След тази седмица много от вас ще започнат да се реализират по нов начин, от по-висока социална или професионална позиция. През втората половина на седмицата обаче, могат да възникнат противоречиви тенденции. Първо, може да почувствате повишена нужда да живеете за себе си, за свое удоволствие. А това може да бъде доста проблематично за семейните. Друга тема от седмицата е свързана с опит за утвърждаване в обществото, за укрепване на вашите позиции и авторитет. И тук можете да се сблъскате с препятствия под формата на разнородни външни обстоятелства. Парадоксално, но засилването на вашите амбиции ще доведе до повишена съпротива от външния свят и пречки.

♒️ ВОДОЛЕЙ

На представителите на зодия Водолей през първата половина на седмицата се препоръчва, активно да разширяват своите хоризонти и да учат. Това е добър период за сериозно обучение. Може да се заинтересувате от философски и морални въпроси. Това особено важи за по-младите, които са в такава възраст, когато се формират личните морални нагласи. Може би във вашето полезрение ще се появи човек, който ще ви е за пример и ще ви научи много по отношение на разбирането на основните житейски концепции и нагласи. Добре е ако може да отидете на пътешествие. Всичко това значително ще обогати представите ви за света около вас. През втората половина на седмицата отношенията с представители на властта и закона може да се усложнят. Нарушенията на движението няма да бъдат игнорирани и могат да доведат до глоби. Обърнете специално внимание на вашето здраве. Възможно е имунитетът ви да бъде отслабен и това да доведе до склонност към настинки с остри възпалителни процеси и висока температура.

♓️ РИБИ

През първата половина на седмицата представителите на зодия Риби, ще почувстват увеличение на енергийния си потенциал. Ще може да издържите на голям физически и психологически стрес без никакви затруднения. Освен това е препоръчително, да дадете предпочитание на интензивния ритъм на живот. Сега не е момент да се отпускате на дивана пред телевизора, в спокойно съзерцание. Тази седмица, предполага голяма активност. Наложително е да изхвърлите натрупаната излишна енергия в някаква интензивна дейност. Това ще има положителен ефект върху вашето здраве. Най-естественият начин за освобождаване на енергията е чрез секс. Следователно тази седмица интензивността в интимните отношения с постоянния партньор, ще се повиши. Втората половина на седмицата е свързана с увеличаване на нестабилността. Външните обстоятелства могат внезапно да се променят коренно и да се наложи бързо да коригирате плановете си. Могат да се усложнят условията за изплащане на лихви по кредити, поради нестабилност при получаването на доходи.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук