Седмичен хороскоп за 2-8 август

597 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

Представителите на зодия Овен в началото на седмицата, ще бъдат настроени на оптимистична, творческа вълна. Ще бъдете склонни към неочаквани действия и решения, които обаче могат да се окажат напълно успешни. Това е време на подем в романтичните отношения. Вашият любим човек най-вероятно ще ви изненада с подаръци и приятни сюрпризи. Необвързаните могат да създадат интересни запознанства и да си прекарат чудесно. Междувременно в средата на седмицата фокусът ви вероятно ще се измести към служебните и семейни проблеми, които сега ще изискват спешни решения. В отношенията с шефове, началници през този период, могат да възникнат усложнения. Възможно е във вашият колектив да настъпят промени, които ще направят вашата позиция на работа нестабилна. Трудности в семейството и с близките роднини, може да изпитат най-вече тези, които живеят с родителите си в един и същи дом.

♉️ ТЕЛЕЦ

Представителите на зодия Телец в началото на седмицата, ще се нуждаят от спокойствие и уединение. Опитайте се да се уверите, че никой не ви притеснява, изключете мобилния си телефон или дори, ако е възможно, прекарайте няколко дни на село, на вилата. На тишина и спокойствие, ще може да преосмислите събитията от последните дни и да постигнете душевно спокойствие. За това ще са ви достатъчни само няколко дни: например понеделник и вторник. В средата на седмицата започва много забързано време: възможен е голям брой пътувания, контакти с хора. Отношенията с другите понякога могат да преминават критичната точка и да бъдат придружени от конфликти, изясняване на отношенията. Старайте се да не изразявате критични забележки и ограничете общуването с познати. Планирано за тези дни туристическо пътуване, може да се провали в последния момент или да се проведе по напълно различен от първоначално планирания маршрут.

♊️ БЛИЗНАЦИ

В началото на седмицата за представителите на зодия Близнаци, се препоръчва да прекарват повече време с приятели. Не се отказвайте от пътувания извън града: например на пикник. Любителите на културния отдих сред природата, могат да отидат с приятели на музикален фестивал. Най-вероятно това събитие ще ви донесе много приятни преживявания. Финансови затруднения могат да възникнат в средата на седмицата. Възможно е да превишите бюджета си или да пожелаете да купите нещо, който е твърде скъпо за вас. Необходимостта от допълнителни средства може да ви подтикне да кандидатствате за заем. По възможност избягвайте големи покупки и заеми. Това ще бъде най-доброто решение за сега.

♋️ РАК

Представителите на зодия Рак в началото на седмицата, ще имат шанс бързо и без особенни усилия да постигнат някои от целите си. Сега може да разчитате на подкрепа от близките роднини или от вашите началници. Може би по това време благоприятно ще се развие въпрос свързан с увеличаване на заплатата. Може да опитате да обсъдите тази тема с началниците си в понеделник или вторник. От средата на седмицата напрежението в партньорските отношения, ще се увеличава. Главната причина за спорове и кавги, може да стане въпросът за лидерството във връзката. Конфликтът може да се задълбочи и да премине в доста остра фаза в онези съюзи, където и преди е имало известно съперничество. За това време ще е характерно непримиримост и сблъсък на мнения в отношенията, затова е най-добре да избягвате всякакви спорове и да се опитате да заемете неутрална позиция.

♌️ ЛЪВ

В началото на седмицата представителите на зодия Лъв, е добре да се заемат със самообразование. Сега вашето любопитство се увеличава, вашите интелектуални способности, ще нарастват. По това време изучаването на какъвто и да било предмет, ще ви се отдава лесно, ще може бързо да напреднете в изучаването на чужди езици. Най-вероятно комуникацията в интернет, ще се засили. Ще може да създадете нови запознанства в социалните мрежи и форуми. Но от средата на седмицата възможностите ви в много области на дейност да сте ограничени. Първото нещо, за което трябва да внимавате в тези дни, е здравето. През този период се увеличава вероятността от настинки и инфекциозни заболявания. Бъдете по-внимателни при провеждане на закаляващи процедури и избягвайте преохлаждане.

♍️ ДЕВА

В началото на седмицата представителите на зодия Дева, може да са склонни към рискови постъпки. Необвързаните представители на знака може да поискат да се отправят на среща с непознати хора, единствено заради задоволяване на физическите нужди и получаване на остри усещания. Има и други варианти за приключения, които ще завършат щастливо за вас, ако се случат в понеделник или вторник. От средата на седмицата отношенията с приятелите и любимия човек, може да се влошат. Опитайте се да направите така, че вашата половинка да не се засича с вашите приятели, в противен случай няма да избегнете сериозен конфликт. Също така в тези дни е препоръчително, да се откажете от посещение на нощни клубове и концерти.

♎️ ВЕЗНИ

Семейните представители на зодия Везни в началото на седмицата, ще получат възможност да се помирят и разрешат някои чувствителни проблеми с партньора. Може би трета страна, ще ви помогне, като например семеен приятел. Между другото съветите на близките могат да бъдат много полезни за разбиране на същността на противоречията и тяхното успешно разрешаване. От средата на седмицата започва отговорен и в същото време стресиращ период, когато ще трябва да решавате много проблеми в семейството и на работното място. По това време няма да имате време, нито за почивка, нито за забавления. Старайте се да не разваляте отношенията с обкръжаващите ви, особено с родителите: вероятността за това сега е доста висока. Не ги претоварвайте с вашите искания и се опитайте да не реагирате прекалено остро на техните забележки.

♏️ СКОРПИОН

Представителите на зодия Скорпион в началото на седмицата, ще им донесе постижения в професионалната и социалната сфера на живота. Вашата целенасочена дейност в тези дни, може да бъде особено ефективна. Също така е подходящ момент да промените ежедневието си, да започнете диета и да спортувате редовно. Всички усилия, насочени към рационализиране на вашият живот, ще повлияят положително на вашето здраве. От средата до края на седмицата ви очакват много срещи и пътувания. Те обаче не винаги ще бъдат ефективни. През този период ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да докарате въпроса докрай. Опитайте се да не разпилявате усилията си по много и малки въпроси.

♐️ СТРЕЛЕЦ

Представителите на зодия Стрелец в началото на седмицата, могат да направят интересни романтични запознанства по време на туристическо пътуване или в сайт за запознанства. Едва ли подобна връзка обаче, ще бъде дълга и сериозна, но със сигурност ще ви донесе много приятни и необичайни впечатления. Освен това периода е подходящ за учене, занимания с любимото хоби и всякакъв вид творчество. В средата на седмицата може да възникне стресова ситуация. Най-вероятната причина ще бъдат финансови затруднения. Ако използвате за разплащане електронни платежни средства, препоръчително е да засилите мерките за сигурност, за да се предпазите от неоторизиран достъп. Възможни са също спорове за наследствени имоти или други имуществени искове за собственост, дори съдебно производство.

♑️ КОЗИРОГ

Представителите на зодия Козирог в началото на седмицата, ще могат успешно да решат редица важни въпроси, свързани с подобряване условията на живот. Възможна е голяма покупка на мебели или домакински уреди на кредит при изгодни условия. Времето ще е благоприятно за подобряване на психологическия климат в семейството, особено в отношенията с родителите. Може да проведете разговори с по-старото поколение за наследствени въпроси. Понеделник и вторник е най-благоприятното време за това, тогава може да намерите решение, което устройва всички. В средата на седмицата се препоръчва да бъдете по-тактични с любимия човек и колегите на работа. По това време са възможни конфликти, тъй като всяка страна ще иска да наложи своето мнение и да взема определени решения. Няма да е лесно да постигнете компромис по тези въпроси.

♒️ ВОДОЛЕЙ

Пред представителите на зодия Водолей в началото на седмицата, се очертават благоприятни условия за нови интересни запознанства. Това се отнася както за личните отношения, така и за деловите контакти. В понеделник и вторник, ще може да намерите взаиморазбирателство с почти всеки човек. Може би ще получите предложение за сътрудничество. Обърнете по-голямо внимание на ежедневният си режим в средата на седмицата. Ако си лягате и ставате, в не точно определеното за това време, тогава няма да може да избегнете проблеми със здравето. Също така, периода е неблагоприятен за придобиване и грижа за домашни любимци. Собствениците на кучета трябва да бъдат особено внимателни: вашият домашен любимец, може изведнъж да излезе извън контрол.

♓️ РИБИ

Представителите на зодия Риби в началото на седмицата, ще могат да решат много актуални проблеми по-бързо и по-лесно от обикновено. Това е подходящ момент да подредите ежедневието си, да започнете диета, да посетите фитнес или басейн. Също така в понеделник и вторник, са благоприятни дни за провеждане на медицински прегледи. От средата до края на седмицата влюбените представители на знака, могат да изживеят някой остри моменти във връзката. Не са изключени внезапни разправии с любимия човек и също толкова бързи помирения. Това е време ще се характеризира с разгаряне на любовните страсти, засилване на ревността и притежателните инстинкти. Бъдете внимателни, при възпитанието на децата: те могат да излязат извън контрол.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук