Седмичен хороскоп за 21 юни - 27 юни

641 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН - Тази седмица представителите на зодия Овен, ще имат повишена нужда от почивка. Опитайте се да не планирате твърде много неща и се настройте на спокоен и отпуснат начин на живот. Това е подходящ момент за подобряване на семейните отношения, с близките и приятелите. Ако отделите внимание на семейните въпроси, тогава близките ще ви бъдат благодарни и ще ви помогнат. Направете нещо практично и полезно, за да увеличите комфорта и топлината на дома. Това е подходящ момент да въведете ред у дома и да разпределите отговорностите между членовете на семейството. Тази седмица, може да посрещате гости. Бъдете подготвени за факта, че домът ви често ще бъде посещаван от роднини и в тази връзка ви очакват приятни домакински задължения. Също така е подходящ момент да анализирате своя финансов бюджет, да изчислите разходите и приходите, да планирате съвместно предстоящи големи покупки. Много от вас ще могат да покажат способностите си при разследване на странни и мистериозни явления. Ако чувствате или знаете със сигурност, че нещо е скрито от вас в семейството, тогава ще имате шанс да намерите отговора на вълнуващия ви въпрос.

ТЕЛЕЦ - Тази седмица обещава на представителите на зодия Телец много вълнуващи приключения и нови приятни преживявания. Може би ще бъдете поканени да се забавлявате с приятели в някой клуб. Също така това е време за запознанства с необичайни креативни хора, които по-късно могат да станат ваши приятели. Интересно ще се развива виртуалната комуникация на сайтове за запознанства и тематични форуми. Също така е много продуктивно време за работа върху собствените грешки. Като анализирате внимателно поведението си и се опитате да се погледнете отстрани, може да разберете и коригирате много неща в себе си. Това важи особено за начина, по който изграждате отношенията си с хората около вас, приятели и познати. Това е подходящ момент за сериозно, обмислено и отговорно поведение. В резултат на това до края на седмицата отношенията ви с близките, осезаемо ще се подобрят. Благодарение на интензивното общуване, ще бъдете информирани за последните събития от живота на хората във вашия кръг. За студентите и учениците, учението ще се развива успешно.

БЛИЗНАЦИ - За представителите на зодия Близнаци предстои много продуктивна седмица, по отношение на решаването на финансови и материални въпроси. Затова се препоръчва да се съсредоточите върху това направление, като оставите личния живот на втори план. На първо място, ще може бързо да придобиете необходимите професионални умения и по този начин да увеличите нивото на уменията и доходите. Освен това ръстът на приходите ви, може да бъде значителен. Най-продуктивният стил на поведение, ще е активната настъпателна позиция за защита на вашите интереси, съчетана с използването на методи на тайната дипломация. Може би ще получите неформална подкрепа и покровителство от влиятелен човек. Шансовете за кариерно израстване се увеличават. Тези, които чакат повишение от дълго време, най-накрая могат да получат своя шанс. Също така е подходящ момент за търсене на нова работа, особено за тези, които са недоволни от настоящата си позиция и са способни на повече. Вашето финансово и материално състояние тази седмица, ще стане по-силно и стабилно от преди. Чудесно време за пазаруване на лични вещи, особено модни дрехи и бижута.

РАК - За представителите на зодия Рак тази седмица ще е благоприятна за онези, които са решени на самостоятелно развитие и активно се движат напред. Може би е дошъл моментът да се замислите сериозно за стратегическите си цели и задачи. Може да започнете самообучение по всяка интересуваща ви тема, която има практическа стойност за далечното бъдеще. В крайна сметка вашият основен ресурс е личното развитие и на първо място знанията и образованието. Нуждата от нови знания ще бъде усетена тази седмица, от много от типичните представители на знака Рак. Но не е достатъчно само да чувствате, трябва да предприемете и конкретни стъпки - тогава вашето развитие ще започне да придобива реални характеристики. Много е добре да се запишете на курс за обучение през този период. Нараства необходимостта от обновяване на социалния кръг, предимно чрез приятелска комуникация. Може да сметнете за необходимо да преразгледате и прекъснете отношенията с някой от старите си приятели, в полза на създаването на нови приятелства. Чрез увеличаване на креативността и интелектуалната активност, може успешно да намерите решения за най-трудните и объркващи ситуации.

ЛЪВ - Тази седмица за представителите на зодия Лъв настъпва време, когато голяма част от това, което е било тайно, ще стане за вас явно. Ако отдавна се вълнувате от въпроси, на които не може да намерите отговори или някой крие нещо важно от вас, тогава може да разследвате и да откриете завесата над тайните. Това е чудесно време за задълбочаване в духовни практики, включително йога, чигонг, езотерика, автогенно обучение, мантри, молитви и други методи за самопознание и саморегулация. Може би ще усетите пробуждането на психичните си способности. Възможно е външните обстоятелства да се развият по такъв начин, че да си спомните за някои от предишните си изоставени проекти и да се върнете към тяхната реализация отново. Това няма да бъде механично завръщане към миналото, а връщане след преосмисляне и в резултат на извлеченият опит от уроците. Цялата седмица ще бъде благоприятна за укрепване на финансовото положение. Ако дължите голяма сума пари, ще имате възможност да рефинансирате при по-изгодни условия и по този начин да намалите финансовата тежест върху бюджета си.

ДЕВА - Представителите на зодия Дева тази седмица, най-вече ще ги занимават партньорските отношения. Това се отнася както за отношенията в брака, така и в бизнеса. Дайте право на партньора си да взема независими решения, доверете му се. Делата на партньора ще бъдат успешни. Брачните отношения могат да изживеят период на хармония и щастие, тъй като и двамата, ще осъзнаете стойността на връзката си и ще се опитате по всякакъв начин да я опазите. Това е подходящ момент за съвместно планиране на семейния живот, например кога и какво да купите, къде да отидете заедно на предстоящата ваканция. Ако сте били скарани с партньора, това е чудесно време за помирение. Може би, семеен приятел ще изиграе положителна роля в това. Може да почувствате силна нужда от подновяване на приятелствата и другите си контакти. Може да бъдете увлечени по всичко ново, необичайно, свързано с бъдещето, с перспективата. Характерна особеност на тази седмица, ще бъде интензивното търсене на съмишленици, хора, които се интересуват от същите въпроси като вас. Следователно може да прекарате много часове в клубове по интереси или в интернет на форуми и социални мрежи.

ВЕЗНИ - На представителите на зодия Везни тази седмица се препоръчва, да дадат приоритет на професионалните дейности и да оставят на втори план личния си живот. Точно в деловите въпроси, може да постигнете най-голям успех. Тези от вас, които са си поставили много конкретни цели по отношение на кариерата, професията, творческите постижения или промени в личния живот, могат да направят истинска крачка напред и да постигнат сериозен напредък в желаната посока. В резултат на това вашият статус в обществото може да се повиши или закрепи. Не е изключено, шефовете да ви обърнат внимание. Освен това може да бъдете не само забелязани, но и предложени да заемете по-висока позиция. Възходящата тенденция в кариерата, може да ви направи не само видими, но и дори известни. Ще ви се струва, че всяка ваша стъпка не остава незабелязана и че другите постоянно ви обсъждат. Може би подобни усещания, ще имат реална основа. Дори да не харесвате насоченото към себе си обществено внимание, трябва да се успокоите от факта, че няма да се говори нищо лошо за вас. Напротив, това е време на нарастване на вашата популярност и авторитет.

СКОРПИОН - Представителите на зодия Скорпион тази седмица, може да изживеят любовно приключение. Обърнете внимание на хора, които живеят далеч или са дошли отдалеч - това могат да бъдат и виртуални контакти чрез онлайн сайтове за запознанства. Някой човек отдалече, може да ви направи силно впечатление. Толкова силно, че да предприемете пътуване, за да го опознаете по-добре. Това е чудесно време за хармонично развитие на романтичните отношения. Благоприятно време за сватби, годежи, пътувания, включително сватбено пътешествие. Ако сте имали някои проблеми с брачния партньор, тогава има смисъл да разговаряте и изясните противоречията. Не забравяйте да обсъдите всички проблемни въпроси, говорете с партньора си - това ще внесе яснота във връзката. Освен това е подходящо време за учене, пътуване, творчески дейности, хобита, колекционерство. Необвързаните могат да започнат красива любовна история, някъде на брега на топло южно море.

СТРЕЛЕЦ - Представителите на зодия Стрелец тази седмица, ще успеят да укрепят семейните отношения и да направят брака си по-стабилен. Насочете енергията си към решаване на битови и домашни проблеми - в това, ще се реализирате най-положително и адекватно. Семейните ценности могат и трябва да бъдат, вашият пръв приоритет. Много домашни задължения, ще правите съвместно със семейството. Може да планирате ремонтни в апартамента или земеделска работа на вилата. Всички дела ще вървят лесно и бързо, благодарение на дружеската семейна солидарност и взаимната подкрепа. Ако на дневен ред стои въпросът за наследство, тогава тези много трудни въпроси, може да обсъдите на семеен съвет - шансовете дискусиите да се проведат спокойно и да доведат до споразумение между страните са много високи сега. Ако планирате да кандидатствате за ипотечен кредит, за да подобрите условията си на живот, тогава вероятността за положително решение е голяма. Благоприятно време за закупуване на домакински уреди за дома: може би ще имате късмет да купите нещо на разпродажба или промоция, на ниска цена но с високо качество и полезен в домакинството.

КОЗИРОГ - В брачните отношения на представителите на зодия Козирог тази седмица, ще цари хармония и взаимно разбирателство. През този период ще може съвсем спокойно и мирно да обсъдите с партньора, най-належащите въпроси, които доскоро можеха да ви вкарат в кавга без надежда за помирение. Сега е благоприятно време да повдигнете пред партньора си тези въпроси, за които сте предпочитали да мълчите, очаквайки остра реакция. Настроението ще бъде предимно оптимистично, весело и игриво. Това веднага ще ви направи много по-привлекателни и очарователни. Необвързаните могат да направят романтични запознанства по време на пътуване, на улицата, в градския транспорт, на сватба на приятели или на концерт на любими изпълнители. Може да получите добри новини от телефонно обаждане или имейл. Учението ще се развива успешно, за студентите и учениците. Интелектуалните ви способности ще са силни. Ще сте наясно с цялата информация за новините във вашата среда. Такова осъзнаване ще ви позволи да се ориентирате правилно и да постигнете целите си, по възможно най-бързият начин.

ВОДОЛЕЙ - Представителите на зодия Водолей тази седмица, ще се връщат към онези дела, които са останали недовършени и забравени в последно време. Внезапно сякаш ще се събудите и ще си спомните за тези дела. На първо място, може да става дума за някои недовършени неща в бита. Това е чудесно време да рационализирате ежедневието си. Ако анализирате за какво отделяте най-много време през деня, вероятно ще премахнете ненужните и незадължителни дейности. Също така ще може да оцените колко положително се отразява на здравето ви живот по режим. Това е подходящ момент да започнете диета с цел за добро самочувствие, прочистване на организма и премахване на наднорменото тегло. Периода е свързан с подобряване на здравословното състояние и повишаване на работоспособността. Ще бъдете мотивирани да работите сериозно и вашето отговорно отношение към задълженията, ще получи достойна материална награда.

РИБИ - Представителите на зодия Риби тази седмица, ще изпъкнат с необикновено повишена креативност. Вашият неудържим интелект може да генерира все повече и повече нови идеи, едната от друга по-оригинални. Това от своя страна може да има положителен ефект, върху всяка творческа дейност. Например, може да се увлечете в изучаването на компютърни технологии и да започнете сами да създавате уебсайт. Може да участвате в спортни, творчески състезания, викторини. Влюбените представители на знака, ще преживяват разцвет на романтичните отношения - това е време за приятни изненади, любовни признания, подаръци. Може би ще почувствате, че във вашият живот навлиза период на радост и щастие. В свободното си време е добре да посещавате концерти, изложби, театри и клубове. Общуването с малки деца, ще ви достави много приятни моменти. Не се страхувайте да поемате отговорност по важни въпроси. Това е подходящ момент за започване на нови проекти, които сами инициирате.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук