Седмичен хороскоп за 25-31 януари

658 преглеждания

Стрелците да не се претоварват по време на работа, Овните да харчат разумно

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН - Почти цялата седмица за представителите на зодия Овен, може да бъде доста стресираща. И най-голямо напрежение, ще предизвикат две проблемни теми: състоянието на вашите финанси и отношенията с приятели. Може би някой от вашите приятели, ще ви помоли за заем на определена сума пари - и това може да се превърне в причина за напрежение във връзката, независимо дали ще дадете или ще откажете. Ако не желаете да дадете пари, се постарайте да намерите основателна причина за своя отказ. В противен случай отношенията ви може да се влошат в бъдеще. Ако вие самите изпитвате финансови затруднения, също не трябва да молите приятели за заем, по същите причини, споменати по-горе. Що се отнася до вероятния недостиг на финанси, това може да се случи, ако харчите нерационално. Опитайте се, да се ограничите само до най-важните покупки, без които наистина не може да минете. Едновременно с това, могат да възникнат непредвидими ситуации, когато нищо не зависи от вас. Например вашият автомобил или домакински уреди в дома, да се повредят. В този случай, искате или не искате, ще трябва да отделите допълнителни средства за скъпите ремонти.

ТЕЛЕЦ - За представителите на зодия Телец тази седмица, е важно да могат правилно да оценят своите сили и възможности и да не си поставят нереални задачи. Това важи особено за професионалните дейности. Кариерата ви не зависи само от вашите желания и усилия. Важно е да има благоприятни външни обстоятелства за това. Сега не е най-подходящият момент да защитавате вашето мнение пред хора с власт и влияние. Много от вашите инициативи могат да срещнат съпротива от външните обстоятелства, които често се олицетворяват с конкретни хора от шефове или представители на правителството. Ако искате всичко да завърши хармонично, тогава не трябва да налагате решенията си със сила и умишлен натиск. Понякога е по-разумно да спрете и да изчакате, докато обстоятелствата се променят във ваша полза. От време на време, ще трябва да се връщате към неща, които вече сте правили преди. Това трябва да ви накара да се замислите за качеството на това, което правите. Ако сте забелязали че рафт в дома ви, които сте ремонтирали непрекъснато пада, значи въпросът не е в рафта, а във вас самите. Може би, не правите нещо както трябва.

БЛИЗНАЦИ - За представителите на зодия Близнаци през цялата седмица, съществува риск за репутацията. Опитайте се по никакъв повод да не се пресичате с хора надарени с власт, особено ако тази власт е свързана със закона. Обърнете специално внимание на всякакви слухове и клюки, които могат да навредят на вашият авторитет. Не позволявайте на никого да опетнява името ви и не правете неща, които да опетнят репутацията ви. Ако пътувате с лична кола, опитайте се да не нарушавате правилата за движение - може да бъдете лишени от шофьорската си книжка или да бъдете глобени. Освен това, сега не е най-доброто време за туристически пътувания, особено до море или използване на морски транспорт. Въздържайте се също от запознанства с непознати в интернет. Често пъти няма да знаете с кой човек се свързвате. И е много вероятно този човек да не е този, за когото се представя.

РАК - Тази седмица може да бъде изключително непредсказуема за представителите на зодия Рак. Възможно е да възникнат някои неочаквани стресови събития. Ситуацията може да е свързана с някакво недоразумение, в отношенията с приятели и познати. Опитайте се да бъдете деликатни и не критикувайте никого. Една от причините за напрежението с приятелите, може да бъде вашето потайно поведение - те могат да се обидят от вашето недоверие. Като цяло това време, вероятно ще бъде свързано с повишена конфликтност в отношенията с приятели. Също не са изключени случаи на ревност към приятели. Въздържайте се от посещение на нощни клубове - това може да доведе до инцидентен интимен контакт, с много неприятни последици за вашето здраве. Също така домакинските уреди или автомобила, често могат да се развалят. Липсата на пари за ремонт, може да ви подтикне да търсите пари от фирми за кредити. Ако имате много дългове, които не може да изплатите навреме, тогава кредиторите могат да предприемат неприятни мерки. Например банката да блокира картата ви, да започне принудително събиране на сумата или вашият дълг да бъде прехвърлен на фирма за събиране на вземания.

ЛЪВ - Представителите на зодия Лъв тази седмица, може да се сблъскат със значително влошаване на външните обстоятелства. Може да останете с впечатлението, че целият свят се е обърнал срещу вас. Каквото и да предприемете, навсякъде ще се натъквате на усложнения и препятствия. В резултат, за да постигнете най-малкото нещо, ще трябва да положите огромни усилия. Най-проблемната тема от седмицата, може да е свързана с партньорството. На първо място, брачните отношения могат да се влошат. Основната причина за противоречията, ще е ревността и липсата на съгласуваност в действията. С влошаването на психологическия климат в семейните отношения, могат да започнат конфликти. Може би, ще се дразните, че вашият партньор не винаги ви казва къде е и с кого прекарва свободното си време. Недоверието и неискреността е това, което бавно подкопава и най-добрите брачни отношения и ги води към кризи. Възможно е също спешно да ви се наложи да събирате документи, сертификати и други книжа, за подаване в някои инстанции. Ако въпросът не е спешен, по-добре го отложете. В противен случай рискувате да потънете, в този не особено приятен бюрократичен процес.

ДЕВА - Представителите на зодия Дева тази седмица, трябва да се погрижат допълнително за здравословното си състояние. Казват, че много заболявания се дължат на разстройство на нервната система и за вас това е особено вярно. Колкото повече вълнение и стрес, толкова по-лошо може да стане здравето ви. Също така трябва да обърнете специално внимание на мерките за борба с вирусни инфекции. Вашето тяло ще бъде особено податливо на тях, поради отслабената имунна система. Битови наранявания са възможни в началото на седмицата - бъдете внимателни. Необходимо е да вземете предвид особеността на момента, в случай на туристически пътувания. Помислете за получаване на здравна застраховка - по пътя могат да възникнат болезнени състояния. Ако имате домашни любимци, тогава през този период те могат да станат необичайно агресивни. Кучето може изведнъж да излезе извън контрол и да започне да хапе. Бъдете внимателни към поведението на домашните животни. Това също не е най-доброто време, за наемане на помощници в домакинството. Наета бавачка или икономка, може да не оправдае вашите очаквания.

ВЕЗНИ - За представителите на зодия Везни тази седмица, всякакви рискове са крайно нежелани. Това се отнася особено за финансовите авантюри, както и риска от евентуално увреждане на здравето. Трябва да внимавате при работа с оборудване и електричество. Възможно е някои домакински уреди да се повредят, но ако не сте специалисти, не трябва да ги разглобявате в опит да ги поправите - сега това може да доведе до битови наранявания. Друга силно интензивна тема на седмицата, може да стане любовта. Факт е, че на любовния фронт могат да кипят сериозни страсти и да бушува ревност. Ако имате любим човек, тогава връзката ви едва ли ще може да се нарече спокойна. Интимните желания се засилват и в случай на недоволство, тук могат да се разпалят конфликти. Опитайте се, да се отнасяте към любимия човек не само със страст, но и с нежност и грижа. Направете нещо хубаво за него и ще получите същото в замяна. Може би човек, с когото преди сте се срещали и сте се разделили, активно ще се противопостави на новата ви връзка и ще се стреми да поднови връзката си с вас. Въпреки безперспективността от връщане към предишни отношения, това наистина може да попречи на развитието на новите чувства.

СКОРПИОН - Бурна психологическа атмосфера може да се развие в семейния и брачния живот, на представителите на зодия Скорпион тази седмица. Поради липса на съгласие и нежеланието на членовете на семейството да правят компромиси, няма да може да планирате и извършвате съвместни дела. Това важи особено за онези, които живеят под един покрив с родителите, баби и дядовци или имат деца. Конфликт на поколенията, ще бъде много типичен за тези дни. Ситуацията в някои случаи може да се влоши дотолкова, че младо семейство да бъде принудено да се премести в жилище под наем. Тези живеещи самостоятелно, не обременени от намесата на роднини, е по-добре да се въздържат от спорове с брачния партньор. Може би нещо ще ви накара да си спомните, някои не особено приятни събития от връзката ви в миналото. Но миналото е нещо, което е минало и към което вече няма нужда да се връщате. Вашите подозрения могат да засилят, че брачният ви партньор живее двоен живот и крие нещо от вас - и това също може да предизвика напрежение във връзката.

СТРЕЛЕЦ - За представителите на зодия Стрелец тази седмица е препоръчително преди всичко, да предпазват нервната си система от стресови ситуации. Факт е, че сега психиката ви ще бъде изключително чувствителна към дразнители и лесно ще излизате от състояние на емоционален баланс при всяка неприятности. Опитайте се да ограничите социалния си кръг. И особено се дистанцирайте от контактите с тези хора, които ви дразнят по някаква причина. Опитайте се от ваша страна да ограничите критичното си отношение и не правете забележки на никого. В противен случай неизбежно ще получите порция ответна критика и нервната ви система може да бъде силно разклатена. Както се казва, всички болести са свързани с нервите. И така, тези думи сега са идеални за вас. Емоционалният дисбаланс може да доведе до психосоматични разстройства и влошено здравословно състояние. Също така, опитайте се да не се претоварвате по време на работа. Проблемите в професията, могат да повлияят негативно на вашето здраве.

КОЗИРОГ - Представителите на зодия Козирог тази седмица, могат да почувстват някакво напрежение относно своите финансови възможности. Препоръчително е, да се въздържате от харчене на много пари. Временно ограничете бюджета си за удоволствия и развлечения. Романтичните връзки могат първо да бъдат засегнати, от нерационалното изразходване на средства. Може би от вас ще очакват големи жестове и скъпи подаръци, но това няма да помогне за подобряване на връзката - напротив, ще я влоши. Например, може да купите нещо което нахвърля вашите възможности, харчейки всичките си спестени пари. Но след като останете на нула, в бъдеще няма да може да оказвате, дори и най-малките знаци на внимание. Това важи особено за мъжете, които се опитват да се докажат на своите възлюбени. След като веднъж сте направили един голям жест, без да изчислите бюджета си, в бъдеще няма да може да зарадвате половинката си дори с букет цветя. Между другото, разговорите с любимия човек на меркантилни теми, сами по себе си могат да провокират влошаване на отношенията. Също така въздържайте се от хазартни игри.

ВОДОЛЕЙ - Тази седмица представителите на зодия Водолей, може да се сблъскат с разногласия в отношенията с близките роднини. Това може да се случи, защото няма да намерите разбиране и подкрепа за вашите инициативи. Възможно е да искате да направите нещо важно по ваша собствена инициатива, без да вземете предвид мнението на близките и по този начин да предизвикате тяхното недоволство. Ако сте млади и напълно зависими от финансовата подкрепа на родителите си, те могат да ви забранят нещо, като по този начин ограничат личната ви свобода. Възможно е тези забрани да имат своите съображения и те действително да се опитват да ви предпазят от възможни сериозни проблеми. Опитайте се да не предприемате нищо, без първо да се консултирате с членове на семейството. Във всеки случай може по-късно отново да се върнете към същия въпрос, но в по-хармонична и добронамерена атмосфера. И тогава ще успеете без никакви конфликти. Междувременно е по-добре просто да бъдете търпеливи и да изчакате по-удобен момент. Но за съжаление тази седмица, не се очертава такъв период.

РИБИ - През тази седмица представителите на зодия Риби, често могат да срещнат усложнения и препятствия по пътя, в транспорта и при общуване с другите. Нежелателно е да планирате активни пътувания и контакти за този период. Ако имате кола, тя може да се повреди на пътя и ще бъдете принудени цялата седмица да се занимавате с ремонти. Възможно също да подновите контактите с хора, с които отдавна не сте общували. Трябва обаче да помислите внимателно, имате ли нужда от това? Ако по-рано не сте поддържали контакт поради определени причини, свързани с някаква обида, тогава съществува риск за повторение на ситуацията. В допълнение, неприятна информация като клюки или слухове, може да достигне до вас. Опитайте се, да не се фокусирате върху негативното. Въздържайте се да критикувате приятелите или роднините си, за да не получите същото от тях, по ваш адрес. При пътуване на дамите, не се препоръчва да се качват в кола с непознати мъже. Има риск да станете жертва на грабеж или сексуално насилие. Не бъдете прекалено лековерни и не разчитайте на обещания - цената на думите сега няма много стойност.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук