Седмичен хороскоп за 26 април - 2 май

629 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН - Представителите на зодия Овен през първата половина на седмицата, ще се интересуват предимно от практически, финансови и материални въпроси. Личният живот може да остане на втори план, заради важността на работата. Съсредоточете усилията си върху професионалните въпроси, кариерата и финансите. Решавайки практичните въпроси, ще може да укрепите позицията си у дома и да подобрите благосъстоянието на семейството - което е важно. Тези дни са свързани със засилване на вашия материален интерес, за придобиване на някои лични вещи. Това могат да бъдат бижута, модни дрехи и други предмети за подобряване на външния вид. В този период също може да почувствате повишен апетит. Възможно е да бъдете привлечени към сладкото, а това е директен път към наддаване на тегло. Ако обаче проблемът с наднорменото тегло не е актуален за вас, тогава може да се поглезите със сладкиши. Втората половина на седмицата е благоприятна за релаксация и уединение. Добре е да анализирате събитията от отминалите дни и да възстановите силите си. Планирайте посещение на басейн или сауна - това ще има благоприятен ефект върху вашето здраве. Не отказвайте подкрепа на никой, които в тези дни се обърне към вас за помощ.

ТЕЛЕЦ - Представителите на зодия Телец през първата половина на седмицата, е добре да проявяват здравословен егоизъм и да се погрижат за себе си. На първо място, става дума за всестранното саморазвитие на вашата личност. Добре е да започнете да посещавате фитнес, да тренирате в спортна група или индивидуално. По този начин може бързо да укрепите физическото си състояние. Паралелно с това е необходимо да ангажирате ума си с учене. Добре е да започнете да посещавате курсове по теми, които ви интересуват, това в дългосрочен план може да ви бъде полезно. Например, това е чудесно време да потренирате паметта си в изучаването на чужд език. Дните са благоприятни за промяна на имиджа. Това важи особено за дамите. Посещението на салон за красота, ще ви помогне да откриете нови аспекти на вашето обаяние. Освен това поведението в този период, ще бъде изпълнено с необикновен чар и сексуалност. Втората половина на седмицата ви отваря нови перспективи. Ролята и значението на приятелите се увеличава. Не отказвайте на никого помощ и не се колебайте сами да поискате подкрепа - определено ще ви помогнат.

БЛИЗНАЦИ - В представителите на зодия Близнаци тази седмица, може да възникне необходимост да се уединят и да не се проявяват по никакъв начин в социалния и обществен живот. Желанието да водите усамотен начин на живот, по никакъв начин няма да противоречи на активната професионална дейност. Това важи особено за тези, които могат да работят с минимален контакт с външния свят, задълбочавайки се в собствените си дела. Дори да сте сред хората, ще се стремите да се държите дистанцирано, ще избягвате контактите и ще се стараете да сте незабележими за другите. В тези дни способността ви да разбирате скритите мотиви в поведението на другите хора се увеличава, което ще ви позволи да бъдете по-проницателни. Също така ще имате успех в духовни практики, насочени към самоконтрол и хармония на духа и тялото. Намирането на вътрешна духовна хармония, по магичен начин ще подейства и на света около вас, като го приведе в хармонично състояние. Така че, като промените себе си, може да промените и света около вас. През втората половина на седмицата, ситуацията ще се промени коренно към по-добро. Ще се обновите и ще действате по-енергично и целенасочено. Може да разчитате на подкрепа от родителите си, особено от бащата.

РАК - Представителите на зодия Рак през първата половина на седмицата, ще бъдат настроени на оптимистична вълна. Ще сте склонни да възприемате околната действителност положително. Много от вашите планове и мечти ще започнат да се сбъдват, а понякога това ще става от само себе си, без вашето активно участие. Ще почувствате приятелска подкрепа и приветливо отношение към себе си от другите. Също така е идеално време да промените имиджа си, да посетите салон за красота, моден бутик. Вашият нов облик, ще се хареса на вашите приятели. Сега може да разчитате на късмета, повече отколкото в други дни. Отношенията с приятели и колеги, ще се подобрят. Може да правите планове за бъдещето. Сравнително лесно ще усвоявате сложни образователни материали, дори такива, които изискват сериозни интелектуални усилия и добра памет. Може да започнете да изучавате чужд език - ще ви се отдава бързо. Втората половина на седмицата е благоприятна за дълги пътувания, обмен на мнения и интензивна комуникация в интернет. Ако сте чести посетители на някои форуми или общности в социалните мрежи, тогава вашият кръг на комуникация, със сигурност ще се разшири значително.

ЛЪВ - През първата половина на седмицата представителите на зодия Лъв, ще имат отлични шансове за напредък в кариерата и публичен успех. Ще имате подкрепата на широк кръг от хора, от подчинени до влиятелни покровители, което ще помогне за укрепване на вашия социален и професионален статус. Може да станете по-видими и популярни сред околните, те ще говорят за вас, ще ви обсъждат в положителен смисъл. Това е подходящ момент за участие в състезания, екстремни дейности, свързани с риск. Ако трябва да защитавате позицията си и да се борите за място под слънцето, старайте се да използвате по-меки методи. Убеждавайте хората в своята правота, като се опитате първо да разберете техните мотиви на поведение - по този начин ще може по-бързо да получите подкрепата на другите. Ще се справите успешно с всяка ситуация и ще излезете победители. В края на седмицата времето е благоприятно да се отървете от всичко, което ви задържа да продължите напред. Става дума не само за някои хора, чието общество ви е отегчило, но и за вашите вредни навици. Опитайте се да откажете от тях в четвъртък или петък и положителният резултат няма да закъснее.

ДЕВА - Представителите на зодия Дева през първата половина на седмицата, ще имат възможност да реализират увеличения си творчески и интелектуален потенциал. Може да имате много интересни идеи, които да се опитате да съживите. Това е време за ангажиране с нещо, което изисква пълна мобилизация от вас. Като цяло периода е добър за откриване на нови теми и хоризонти, в които може да се потопите с ентусиазъм и да започнете да ги изучавате. Интересът към други култури и традиции нараства, включително желанието за посещение на места за поклонение, храмове и манастири. Студентите и преподавателите, ще имат успех. Времето също е благоприятно за съдебни производства, подаване на искове. Освен това, ако отдавна сте в съдебен спор, тогава тези дни може да постигнете споразумение. Подходящо време да започнете курсове за обучение, за да разширите своя кръгозор. Втората половина на седмицата е добра не само за полагане на изпити, но и за подобряване на отношенията с брачния ви партньор. Може безпроблемно да разпределите отговорностите в семейството. Много е важно да следите за тона, с който общувате с партньора. Понякога е достатъчен мек топъл тон, за да премахнете всички проблеми.

ВЕЗНИ - Представителите на зодия Везни през първата половина на седмицата, трябва да са готови да реагират бързо на внезапните промени във външните обстоятелства. Благодарение на способността да се мобилизирате за активна дейност в избраната посока, ще може да свършите всичките задачи. Може би, ще ви бъде предложена нова интересна работа и ще трябва да положите много усилия, за да овладеете новите отговорности. Вътрешната готовност за промяна, ще играе положителна роля при адаптирането към новите условия. Успешно ще се решат въпроси свързани с разпределение на наследство и влизане в права. Брачните отношения ще се укрепят до голяма степен, благодарение на подобряването на финансовото състояние в семейството. Може би ще получите голяма сума пари на ваше разположение. Особено е вероятно, тези пари да получите от партньора. Може да почувствате и увеличаване на сексуалността, което ще изпълни брачния ви живот с ярки впечатления. Втората половина на седмицата, ще ви донесе не само възстановяване от всякакви заболявания, но и успешно решение на всякакви практически въпроси. Всичко, което не сте успели да постигнете преди, може да направите сега.

СКОРПИОН - За представителите на зодия Скорпион първата половина на седмицата, е изключително благоприятна за укрепване на партньорството. Това се отнася както за бизнес партньорствата, така и за брачния съюз. За да разрешите противоречиви въпроси, е необходимо да говорите обсъждате всичко с любимия човек. На този етап вашият партньор ще бъде настроен конструктивно и готов за постигне на компромис. Връзките в семейството, ще се основават на любов, взаимна загриженост и нежност. Добре е да планирате съвместни пътувания, мероприятия, посещения на места за забавление и приятелски партита. Необвързаните, могат да срещнат своята „сродна душа“. Вслушайте се в интуицията си - тя няма да ви заблуди. През втората половина на седмица, ще сте настроени на романтична вълна. Това е чудесно време за любов, романтични срещи и признания. Тези, които са в самото начало на своята връзка, могат да изразят чувствата си много креативно, например чрез поезия. Като цяло това са дни на творчески стремежи, когато може да започнете да пишете стихове, да се опитате в такива изкуства като пеене, рисуване, караоке.

СТРЕЛЕЦ - За представителите на зодия Стрелец първата половина от седмицата, е благоприятна за справяне с битовите дела. В тези дни ще се интересувате повече от чисто практични теми, като почистване на апартамента, приготвяне на ястия за членовете на семейството, ремонти и поправяне на счупена техника. Като цяло тези домашно-битови въпроси, могат да ви направят много практичен човек. Останалите теми като личен живот, партньорства и кариера, могат да останат на заден план. Отношенията с членовете на семейството, ще са приятелски и топли. Освен това трябва да отделите повече време на здравословното си състояние. Ако преди това сте се чувствали уморени, с понижен имунитет, то тази седмица може радикално да промените ситуацията към по-добро. За да направите това, трябва по-често да спортувате, да живеете по режим и да започнете здравословна диета. Рационализирането на ежедневието ви, веднага ще има положителен ефект върху вашето здраве. Трябва също да помните, че колкото повече ред има в пространството около вас, толкова по-успешно ще бъдат разрешени всички въпроси и здравето ви ще се подобри. Може да направите генерално почистване у дома. А ако сте замислили ремонт, тогава тези дни може да постигнете значителен напредък в това.

КОЗИРОГ - Представителите на зодия Козирог ще прекарат първата половина на седмицата в емоционален подем. Ще сте екзалтирани и креативни. Може би ще се увлечете по някоя интересна дейност, от която трудно ще се откъсвате. Това може да е някакво хоби, спортни тренировки, игри, включително компютърни. Увеличава се жаждата за всичко ново, необичайно, което може да удивлява и радва. В този смисъл, седмицата може да ви донесе и нова любовна връзка. Вашите чувства могат да изпитат невероятен подем, а любимият ще ви изглежда като идеалът, който сте чакали цял живот. Може да се появи също привличане към изкуството. Например, да изпитате потребност от музика и във връзка с това желание, стремеж да се научите да свирите на музикални инструменти. Във всеки случай, в тези дни любовта и творчеството ще вървят ръка за ръка. Добре е да планирате за тази седмица посещение на някакво празнично или развлекателно събитие, като концерт, клуб, кино и др. Може би, ще бъдете поканени на празнично мероприятие. Втората половина на седмицата е свързана с успех в обучението и подобряване на взаимоотношенията с хората. Полезната и необходима информация, сама ще идва при вас. Ще се увеличи ролята на роднини, познати и съседи - ще общувате с тях по-често. Възможно е романтично запознанство по време на кратко пътуване

ВОДОЛЕЙ - Представителите на зодия Водолей през първата половина на седмицата, ще бъдат привлечени към семейният живот. Да бъдете със семейството, да се занимавате с домакинска работа, това може да бъде вашият първи приоритет тези дни. И с удоволствие ще се заемете с домашните дела. Това е подходящо време за общо почистване на апартамента, подредба на шкафове и рафтове, избавяне на дома от ненужният боклук. Това ще има положителен ефект върху вашето здраве, ще влее нови сили в тялото ви. Ако имате нужда да наемете икономка, бавачка или медицинска сестра, използвайте тези дни - сега ще може да намерите много добър работник. Всяка домашна работа, ще бъде завършена успешно, тъй като всички членове на семейството ще покажат желание да участват активно в общите семейни дела. Семейните отношения, ще са топли и приятелски. През втората половина на седмицата най-накрая, ще успеете да постигнете положителни промени в решаването на някои материални проблеми. Нивото на доходите ви ще се повиши, възможно е да получите доста голяма сума пари. Може би това ще се дължи на изплащането на паричен бонус или финансова подкрепа от роднини. По един или друг начин, ще имате достатъчно средства да зарадвате себе си и близките си с някакви покупки.

РИБИ - Представителите на зодия Риби през първата половина на седмицата, може да почувстват силна нужда от общуване с нови хора. И тази нужда ще бъде напълно задоволена. Периода ще е благоприятен за контакти и пътувания. Очакват ви чести пътувания, срещи, запознанства. Отношенията в партньорството може да нормализирате, чрез взаимно обсъждане на проблемите. В тези дни ще сте в състояние да поддържате тактичен и приятелски диалог, с най-различни хора. Благодарение на внимателното си отношение към тях, много хора ще ви симпатизират. Това е чудесно време за нови запознанства, включително романтични. Паралелно с общуването, може успешно да управлявате своите дела, да решавате належащи въпроси, като привличате другите на помощ. Вашият списък с телефонни контакти, значително ще се разшири, добавяйки нови, интересни и полезни познанства. Втората половина на седмицата, ще доведе до известна стабилизация в отношенията с вашето обкръжение. Опитайте се да бъдете по-инициативни и упорити в защита на своите интереси. Особено успешно ще бъде обучението - интелектът ви ще може да усвои най-сложната информация. С такава висока интелектуална активност, ще постигнете много добри резултати в изучаването на чужд език.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук