Седмичен хороскоп за 26 юли - 1 август

520 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

Тази седмица плановете на представителите на зодия Овен, може да се променят драстично. Това може да не се случи спонтанно, а в резултат на неочаквана промяна във външните обстоятелства. Темите за любовта и приятелството, може да излязат на преден план. Препоръчително е да положите по-големи грижи за хората, които обичате. В романтичната връзка, само любовни думи няма да са достатъчни. За да ви вярват, трябва да потвърдите любовта си с реални действия. Попитайте любимия човек за проблемите и притесненията му и направете нещо практично, за да му помогнете. Дори елементарните грижи на битово ниво, също ще са от полза и ще засилят чувствата. Старайте се вашите приятели да не се засичат с вашата половинка. Например не ходете на приятелски партита с любимия човек. Може би тази седмица ще искате нови преживявания, нещо радостно и забавно. Ще бъдете в настроение за лекомислени забавления, което ще се отрази неблагоприятно на вашата работа. Затова не забравяйте, че за всичко си има време.

♉️ ТЕЛЕЦ

Тази седмица на преден план пред представителите на зодия Телец, ще бъде невъзможността да съвместят семейните и кариерни интереси. Може да се въртите като катерица в колело, между работата и домакинските задължения. Семейните проблеми вероятно, ще изискват допълнително внимание. Може да се наложи да излизате по-рано от работа поради семейни причини. Всичко това, ще предизвиква напрежение в работата и недоволство от шефовете, тъй като няма да може да изпълните някои задачи в срок. И двете направления могат да бъдат в конфликт помежду си. Например възможно е да се наложи да се справите с дилемата, къде да отделите повече време и сили: на семейните дела или кариерата. И едва ли ще намерите приемливо решение за тази дилема. Да балансирате ситуацията ще може само ако ускорите темпото на работа и ясно разпределите времето и приоритетите. Така или иначе непрекъснато ще трябва да претегляте на кантар, какво е по-важно в момента и какво може да изчака.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Пред представителите на зодия Близнаци се очертават, много грижи и главоболия тази седмица. Факт е, че обемът на постъпващата информация и броят на контактите, могат да бъдат много по-големи от обикновено. И просто няма да имате време за индивидуален подход към всички. От друга страна, качеството на входящата информация и нейната надеждност, ще будят във вас съмнение. Естествено когато някой ви лъже и заблуждава, това няма как да предизвика вашият възторг. Друга напрегната тема ще са пътуванията. Може би, сте планирали някакво важно пътуване или среща. Обстоятелствата обаче могат да се променят така, че пътуването да бъде отложено. През този период е по-добре да не се занимавате с оформяне на документи, особено ако са свързани с обучение или получаване на паспорт за пътуване в чужбина. Не е изключено да не получите паспорта навреме или нещо да попречи на организацията на пътуването. Също така не забравяйте, че през тези дни общуването с хора около вас, ще протича в доста нервна и напрегната атмосфера. Затова е по-добре да се въздържате от големи планове за нови запознанства и срещи.

♋️ РАК

Тази седмица представителите на зодия Рак, може да се сблъскат със сериозни финансови проблеми. Факт е, че в момента финансовото ви състояние няма да е толкова стабилно. Доходите ви може да останат същите, но вашите потребности ще нараснат. В резултат на това ще се появи дилема: кое първо да купите и откъде да вземете пари? Силно е препоръчително да не прибягвате до финансови заеми. Няма да е лесно да върнете заетите пари и само ще си създадете още един проблем. За предпочитане е да преразгледате разходите си и да ги намалите до тези нива, които не са необходими. Парите за ежедневни нужди, може да не ви стигат. Също така не са изключени и материални загуби, поради повреда на битови уреди или превозното средство. За да поправите ситуацията, ще се наложи да правите допълнителни разходи или за ремонт, или за закупуване на нови уреди. Но най-трудно ще е положението за тези, които имат много кредити и трябва да извършват своевременни плащания по тях. Може да се получи така, че в най-критичния момент необходимата сума да не е налична. И това неминуемо ще предизвика напрежение.

♌️ ЛЪВ

Тази седмица личните инициативи на представителите на зодия Лъв, както и готовността им да предприемат решителни и смели действия, може да срещнат съпротива от страна на партньора в брака или колегите. Може да се наложи да убедите някой влиятелен и авторитетен човек, от чието мнение ще зависи изходът на вашите дела. Ако сте семейни или имате дългогодишен партньор, тогава се старайте да заобикаляте най-острите въпроси в общуването. В случай на разногласия по някои основни проблеми, по-добре отложете изясняването на отношенията за друго, не толкова стресиращо време. През по-голямата част от седмицата е препоръчително спокойно и методично да вършите това, което сте планирали, без да обръщате внимание на възможните протести и външни критики. Опитайте се, да се справите с онези проблеми, които може да решите сами. Тогава няма да е нужно да включвате партньора си и да се сблъсквате с неговото противопоставяне. Ако решите да направите компромис, помислете първо дали не се лишавате от нещо съществено важно за вас. Ако това е така, по-добре просто отложете диалога за по-добри времена и избягвайте усложнения в общуването. Освен това някои от плановете ви може внезапно да се изменят, поради внезапна промяна в обстоятелствата. Една от трудностите през този период ще е, че вашите действия ще бъдат свързани с някои предварително дадени обещания и следователно няма да може да действате свободно.

♍️ ДЕВА

За представителите на зодия Дева тази седмица е препоръчително, да не се уединяват и избягват хората, а по-често да прекарват времето си в обществото. Може би в момента преживявате труден период. Вашите проблеми могат да бъдат свързани с влошено здравословно състояние или някакъв вид пречка за осъществяване на своите намерения. Първото на което трябва да обърнете внимание, е вашето здраве. Вашата енергия и жизненост могат да бъдат ниско ниво, което ще ви прави по-уязвими към вируси и настинки. Опитайте се да не се преохлаждате и стойте далеч от климатика и от кашлящи хора. Използвайте традиционните народни средства за профилактика: чесън, чай от билки, затоплящи бани и др. Може да се окаже, че въпреки огромните усилия, да не успеете да постигнете желания резултат. Освен това някои от плановете ви може внезапно да се променят, заради резкият поврат на обстоятелствата. Друга трудност в този период може да стане, обвързването ви с обещания които сте дали преди време и следователно няма да може да действате свободно.

♎️ ВЕЗНИ

Тази седмица за представителите на зодия Везни ще премине, във весело общуване, посещение на партита, празнични събития, концерти, клубове, ресторанти и театрални представления. Всичко ще бъде относително успешно, ако държите под контрол своите желания. Може да почувствате повишени амбиции, които заедно с излишното приемане на алкохол, да ви отведат по-далеч, отколкото бихте искали. Факт е, че колкото и да се забавлявате, трябва да проявявате чувство за умереност във всичко. И точно с това може да имате проблеми. Не са изключени кавги с любимия човек и приятелите. Може също така да влезете в епицентъра на някакъв вид конфликт, при участие в публични мероприятия. Напрегнати ще са отношенията между приятели и близки. Опитайте се, да не събирате тези скъпи за вас хора заедно. В противен случай между тях може да възникне конфликт и ще трябва да правите труден избор. Освен това поведението на децата, може да стане причина за безпокойство. В този период, те могат напълно да излязат извън контрол и да спрат да ви слушат. Опитайте се да намерите нещо интересно с което да се занимават, за да се разсеят.

♏️ СКОРПИОН

Представителите на зодия Скорпион могат да се сблъскат, с много грижи и главоболия тази седмица. На първо място, в работата ви нещата могат да станат много стресиращи. Ще трябва да подготвяте и давате отчети и да изпълнявате всички спешни планирани дела. Обемът на задачите може да е огромен и във връзка с това, в поведението ви да има много суетене и ненужни движения. Освен това шефовете могат постоянно да ви притискат, страхувайки се за евентуално нарушение на крайните срокове за работата. По ирония на съдбата обаче, у дома се очаква не по-малко напрегнато и трудно време. Може би ще имате много работа на вилата и в домакинството. Домакинските уреди често могат да се развалят и това ще изисква известно внимание. Освен това роднини могат да ви дойдат на гости, а това също ще изисква много грижи и време. Може да се получи така, че работата, кариерата да влязат в конфликт с темата за домашните и семейни дела. Едва ли ще може спокойно да се отпуснете и починете. Поради големите претоварвания отношенията в семейството могат да станат ненужно напрегнати. Опитайте се да планирате по-ясно времето си и правилно да преразпределите приоритетите.

♐️ СТРЕЛЕЦ

За представителите на зодия Стрелец тази седмица, може да премине в шумна и забързана атмосфера. Възможни са много контакти с приятели, познати, роднини и съседи. Може би някои от срещите ще създадат у вас радостно усещане, но в по-голямата си част те ще бъдат свързани със загуба на енергия и нервно претоварване. Възможно е да бъдете поканени на някакво пътуване, което да се провали в последния момент. В тези дни е нежелателно да използвате личния си автомобил. Докато шофирате, може по невнимание да нарушите правилата за движение и да получите фиш за глоба. Опитайте се да се дистанцирате от хора, свързани със закона. Същото важи и за контакти с чужденци и хора от други региони. В този смисъл също е нежелателно да правите нови запознанства в интернет. Това не е най-доброто време за обмен на информация, кореспонденция по имейл. Вероятни са много слухове, клюки и просто празна ненужна информация. А и няма да е лесно да отделите истината от лъжата. Съответно избягвайте да вземате сериозни решения, въз основа на съмнителна информация.

♑️ КОЗИРОГ

Представителите на зодия Козирог тази седмица, вероятно ще имат много големи финансови разходи. Ето защо, преди да започнете да пазарувате, внимателно обмислете всичко, направете списък за пазаруване и го приведете в съответствие с вашите финансови възможности. Има голям шанс да надхвърлите бюджета си. Може да се наложи спешно да търсите определена сума пари, за да направите паричен превод в друг регион или държава или да си купите самолетен билет. Освен това може да възникнат нови разходи, които не сте планирали преди. Например домакински уред, автомобил или друго движимо имущество да се повредят. Ще е необходимо спешно да направите ремонт или да закупите ново оборудване. Сложността на момента е и във факта, че може да има забавяне при получаването на пари, които очаквате и на които разчитате. В края на седмицата, ще успеете да изгладите и частично да решите ситуацията.

♒️ ВОДОЛЕЙ

Тази седмица представителите на зодия Водолей, ще дадат приоритет на партньорските отношения. Може би вие и вашият любим, ще правите някои грандиозни планове и в главите ви ще се оформят донякъде завишени очаквания. И когато нещо не стане по план, това може да доведе до разочарования и конфликтни ситуации. Затова е препоръчително да сте подготвени за различни изненади и да бъдете по-толерантни към поведението на партньора си. Ако напрежението между вас назрява отдавна, то в средата на седмицата може да прерасне в открит конфликт. Основната тема на проблемите, може да бъде борбата за правото да се вземат едни или други решения относно покупките. Може би това ще се дължи на факта, че доходите на вашия брачен партньор ще се увеличат и ще искате да похарчите пари за тези покупки, които вие смятате за необходими. Но вашият партньор може да има различно мнение по този въпрос. Но в крайна сметка, въпреки всички трудности и обрати, през почивните дни вашите отношения ще се хармонизират и ще намерите компромис.

♓️ РИБИ

Представителите на зодия Риби през тази седмица, ще са склонни да влагат много енергия в работата. Препоръчително е обаче да не се пренапрягате и да разпределяте натоварването по-равномерно. Факт е, че при прекомерно голямо напрежение може да стигнете до здравословни усложнения. Имунната ви система може да отслабне и това да отвори път за развитие на настинки и вирусни инфекции. В крайна сметка работоспособността ви може да стане по-ниска, отколкото при нормално и средно темпо на работа. Правете само това, което е необходимо, и не планирайте твърде големи задачи. За да избегнете риска от заболяване, вземете превантивни мерки, използвайте традиционни методи. С продуктите на фармацевтичната индустрия, трябва да бъдете по-внимателни. Основната препоръка за този период е да ограничите физическата активност - трябва да харчите своите сили пестеливо, да не се претоварвате на работа и да отделяте повече време за сън. Нервната ви система също се нуждае от почивка. Също така са възможни проблеми при грижата за домашни любимци. До края на седмицата ситуацията ще се стабилизира.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук